Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Zašto bi ga iko spominjao, s onakvim levatima osvojio titulu prošle godine a ove ih odveo do polufinala CL. Možda jesu najgori prvak ikad a ako ispadnu iz CL onda će bit i najgori polufinalista CL ikad (a ako prođu onda najgori finalistaVoland je napisao/la: ↑04 maj 2023, 12:21Kakav god da je Juve ove godine, slaba igra, forma, povrede, uzimanje bodova, vraćanje bodova, itd, opet imaju 5 bodova više od šampionskog Milana. Ono što me čudi u stranim medijima koje pratim, daleko veće nezadovoljstvo je u i oko Juventusa, traži se 'Allegrijeva glava', niko Piolija i ne spominje, A ako Milan ne izbori Ligu prvaka slijedeće godine, to će biti katastrofa
Ahahahahahahahahahahaha. Pa Napoli nije nista kvalitetniji od Milana igracki pa je Spalleti uzeo titulu s njima. Ali eto bitno je da u interu nisu levati. Ubit ce te taj copium.Biscione je napisao/la: ↑04 maj 2023, 20:12Zašto bi ga iko spominjao, s onakvim levatima osvojio titulu prošle godine a ove ih odveo do polufinala CL. Kada ih je preuzimao nisu godinama vidjeli CL a sad da ga smijene ako jednom ne izbori. Spalletti s tom ekipom bi se borio za mjesta u ligi konferencija.
U Interu su također sad levati i zato ja ne zamjerim plaho Inzaghiju ali oni Conteovi što su osvojili scudetto nisu bili, Conte je za talijanske standarde imao ključeve Ferrarija. Da su Inzaghiju predali isti sastav on bi se prošetao prošle sezone al teško je kad najboljeg igrača lige (Lukakua) zamijeniš sa igračem pred penziju (Džekom), Hakimija zamijeniš Dumfriesom...
Vidi. Pioli i Inzhagi su prosjecni italijanski treneri. Znaju kiksati tamo gdje ne treba. Conte zna izvuci najbolje od igraca , ali isto tako je truba u Europi. Recimo pogledaj Lukakua pod Conteom i Lukakua pod Inzhagijem nebo i zemlja.Biscione je napisao/la: ↑04 maj 2023, 22:40U Interu su također sad levati i zato ja ne zamjerim plaho Inzaghiju ali oni Conteovi što su osvojili scudetto nisu bili, Conte je za talijanske standarde imao ključeve Ferrarija. Da su Inzaghiju predali isti sastav on bi se prošetao prošle sezone al teško je kad najboljeg igrača lige (Lukakua) zamijeniš sa igračem pred penziju (Džekom), Hakimija zamijeniš Dumfriesom...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.