Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Nadam se da će većina grupa ispostovati i navijati svih 90minuta

Odin, I await thee
Your true son am I
Your true son am I
- MocMahale444
Alejkumu Selam.Vanja8 je napisao/la: ↑05 maj 2023, 19:39Selam @Muhoni, pa dje si ti drug ?MocMahale444 je napisao/la: ↑05 maj 2023, 19:27Ako si ti takav miks to je fuj, sta su tvoji razmisljali cc.
Ove domace izdajnike nikad necu shvatiti, vlahadiju kontam oni su od malena zadojeni mrznjom.
U Sarajvu na Bistriku vodili su tesku bitku……………
Pusti ba politiku, nego da vidimo ima li kakvog napretka pod Basicem, ovi moji procvjetali pod Mirzom![]()
Napredak je cim smo se kutarisali Kuhara.
Honaj bit ce bolje, sad imamo inspektor Kluzo Basic.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- ElCartel11
- Kontakt:
Ne treba biti papak. Samo izbaciti parolu "minut sutnje za ubijenu djecu Sarajeva" i zna se za koga je mi držimo.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Nadji mi to u ustavu. S obzirom da si tri puta ponovio ovu tvrdnju i da ti se citav post temelji na ovoj tvrdnji, nadji i citiraj mi to u ustavu iz 1974.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑05 maj 2023, 19:18Eh, ovako... Pokušat ću ti odgovoriti na tu tvoju tvrdnju sa aspekta nekog čiji je otac Srbin, majka Bošnjakinja, jedna baba jevrejka, a jedna Hrvatica, supruga Bošnjakinja, strina Slovenka, tetak Švabo, a djecu boli qratz za tim stvarima.
Nisi u pravu u najmanju ruku. A ovo ti pišem kao nekadašnji zakleti Jugosloven iz iste takve porodice. Jugoslavija je organizovana na federalnom principu, što je i samo njeno ime kazivalo. Ustavom iz 1974, svakoj njenoj federalnoj jedinici bilo je garantovano pravo na samoopredjeljenje do otcjepljenja.
- MocMahale444
Nasi su poletili da stave sliku svijece i beograd.
Niko od srba a ni hrvata nije jedne sekunde pomenuo 1601 ubijeno dijete.
A vi poletite da im se uvucete u prdu.
-
- Kontakt:
Najgluplji narod na svijetu,oni i danas tvrde da smo mi gadjali sami sebe na Markalama i ja treba sad da nas stavljam u ravnu sa njima. Evo taj Teheran danas cvijece i svijece ispred ambasade Srbije stavlja,talibani i teheranci nude krv koja je potrebna.MocMahale444 je napisao/la: ↑05 maj 2023, 20:47Nasi su poletili da stave sliku svijece i beograd.
Ne znam ustav napamet. Nisam ja ovo ni napisao za samoopredjeljenje,to je ionako nevazno. Ustav BiH iz 1974 pocinje sa recenicom. SRBiH je drzava njenih gradjana i naroda. Suverenitet BiH nije vezan uz federalnu drzavu Jugoslaviju. Sve odluke koja vrhovna vlast -Skupstina BiH donese su suverene i neopozive. O referendumu,o odcjepljenju ,o prikljucenju Maldivskom otocju. Svaka odluka koju Skupstina BiH donese je suverena i obavezujuca. Tako je bilo 1945,1992 a i danas 2023.Suvorov je napisao/la: ↑05 maj 2023, 20:42Nadji mi to u ustavu. S obzirom da si tri puta ponovio ovu tvrdnju i da ti se citav post temelji na ovoj tvrdnji, nadji i citiraj mi to u ustavu iz 1974.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑05 maj 2023, 19:18Eh, ovako... Pokušat ću ti odgovoriti na tu tvoju tvrdnju sa aspekta nekog čiji je otac Srbin, majka Bošnjakinja, jedna baba jevrejka, a jedna Hrvatica, supruga Bošnjakinja, strina Slovenka, tetak Švabo, a djecu boli qratz za tim stvarima.
Nisi u pravu u najmanju ruku. A ovo ti pišem kao nekadašnji zakleti Jugosloven iz iste takve porodice. Jugoslavija je organizovana na federalnom principu, što je i samo njeno ime kazivalo. Ustavom iz 1974, svakoj njenoj federalnoj jedinici bilo je garantovano pravo na samoopredjeljenje do otcjepljenja.
To pokazuju razliku između nas i njih!!!Nikad ne smijemo dozvoliti da budemo kao oni,nikad!!!! Najvažnije da znamo i da ne zaboravimo šta su radili,da djeca uče o tome i da znaju ko je počinio genocid,agresiju,ko je pravio logore,masovne grobnice!!!mosarajvosa83 je napisao/la: ↑05 maj 2023, 21:05Najgluplji narod na svijetu,oni i danas tvrde da smo mi gadjali sami sebe na Markalama i ja treba sad da nas stavljam u ravnu sa njima. Evo taj Teheran danas cvijece i svijece ispred ambasade Srbije stavlja,talibani i teheranci nude krv koja je potrebna.MocMahale444 je napisao/la: ↑05 maj 2023, 20:47Nasi su poletili da stave sliku svijece i beograd.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
MocMahale444 je napisao/la: ↑05 maj 2023, 20:26Alejkumu Selam.Vanja8 je napisao/la: ↑05 maj 2023, 19:39Selam @Muhoni, pa dje si ti drug ?MocMahale444 je napisao/la: ↑05 maj 2023, 19:27Ako si ti takav miks to je fuj, sta su tvoji razmisljali cc.
Ove domace izdajnike nikad necu shvatiti, vlahadiju kontam oni su od malena zadojeni mrznjom.
Pusti ba politiku, nego da vidimo ima li kakvog napretka pod Basicem, ovi moji procvjetali pod Mirzom![]()
Napredak je cim smo se kutarisali Kuhara.
Honaj bit ce bolje, sad imamo inspektor Kluzo Basic.

Ma da znas da me je malo prepao, ako poubija sve lopte nema ni najbolje lige na svijetu

A jbga, vi svi na Mulalica, a on je jadan najvise vas slusao navijece...Vi se zalili kako vas je zacepilo, kako ne ide, kako ste udarili na sihre i dje god Mulalic dodje, on samo mrve skuplja da se sta dublje ne ograjise

- ZaNjuBoriSe
- Kontakt:
Ovaj nesrecnik iz zelje ostade bez aprilske plate:
Trener Željezničara Nermin Bašić komentarisao je suđenje nakon pomenutog susreta, te je zbog toga kažnjen novčano sa 500 KM.
Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...
Poklone mi slali...
Malo, premalo.ZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑05 maj 2023, 21:39Ovaj nesrecnik iz zelje ostade bez aprilske plate:Trener Željezničara Nermin Bašić komentarisao je suđenje nakon pomenutog susreta, te je zbog toga kažnjen novčano sa 500 KM.
Za one izgovorene gluposti trebalo ga je oderati za makar 10k.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Ne valja se smijati tudjoj nesreci. Izdrzi Basicu.
⚜️⚜️⚜️ Modra boja na bijelome platnu, šest ljiljana vezenih u zlatu ⚜️⚜️⚜️
Malo,premalo.Sky9 je napisao/la: ↑05 maj 2023, 21:46Malo, premalo.ZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑05 maj 2023, 21:39Ovaj nesrecnik iz zelje ostade bez aprilske plate:Trener Željezničara Nermin Bašić komentarisao je suđenje nakon pomenutog susreta, te je zbog toga kažnjen novčano sa 500 KM.
Za one izgovorene gluposti trebalo ga je oderati za makar 10k.

Eno Cocalic nece igrati derbi

Dobro mu je Sabrija rekao : Glup si !

Ološ odvratni, dabogda se ugasili što prije.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Ovim člankom autor raščlanjuje povijesne i pravne okolnostiSuvorov je napisao/la: ↑05 maj 2023, 20:42Nadji mi to u ustavu. S obzirom da si tri puta ponovio ovu tvrdnju i da ti se citav post temelji na ovoj tvrdnji, nadji i citiraj mi to u ustavu iz 1974.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑05 maj 2023, 19:18Eh, ovako... Pokušat ću ti odgovoriti na tu tvoju tvrdnju sa aspekta nekog čiji je otac Srbin, majka Bošnjakinja, jedna baba jevrejka, a jedna Hrvatica, supruga Bošnjakinja, strina Slovenka, tetak Švabo, a djecu boli qratz za tim stvarima.
koje su dovele do osnivanja jugoslavenske države 1918. godine,
njezine federalizacije i raspada 1990./1991. godine, s posebnim
osvrtom na pravni značaj jugoslavenskih socijalističkih Ustava, a
posebice Ustava iz 1974. godine. Općepoznato je da se Republika Hrvatska u postupku stjecanja nezavisnosti od SFRJ pozivala
na navodno ustavno pravo na samoodređenje i odcjepljenje, dok
je jugoslavensko-srpska strana to pravo Hrvatskoj nijekala na temelju istoga Ustava. Iako se federalizam smatra stečevinom Titove Jugoslavije, njegova politička aktualnost seže u same početke
jugoslavenske države što je također bitno naglasiti za bolje razumijevanje povijesnih odnosa južnoslavenskih naroda, a posebice
Hrvata i Srba. Naime, federalizacija jugoslavenske države bila je
politički cilj Hrvatske seljačke stranke, koji se polovično ostvario
osnivanjem Banovine Hrvatske što je značajno utjecalo na kasniji ustroj komunističke Jugoslavije. U državno-pravnomu okviru
Titove Jugoslavije nastaje hrvatska federalna jedinica kao država
radnoga naroda te nacionalna država hrvatskoga naroda i srpskoga
naroda i drugih narodnosti. Socijalistički ustavi su u preambulama:
osnovnim načelima kao temelj ujedinjenja jugoslavenskih naroda
isticali pravo na samoodređenje, uključujući pravo na odcjepljenje
naroda, a što se našlo u središtu rasprave u procesu raspada Jugoslavije. Naposljetku, članak obrađuje pravne temelje osnivanja samostalne Republike Hrvatske i stav hrvatskoga ustavotvorca u odnosu
na jugoslavensko pravno naslijeđe. Zaključno, tema ovoga rada jest
postojanje, odnosno nepostojanje hrvatskoga državnoga prava u Jugoslaviji, pravni položaj hrvatske federalne jedinice u Jugoslaviji,
kao i pravno stajalište Ustava Republike Hrvatske prema jugoslavenskomu i komunističkomu naslijeđu, ali i pravni aspekti politič-
kih i ideoloških mitova vezanih uz Ustav SFRJ.
Autor Matej Tolić
Rad: Pitanje državotvornosti i samoopredjeljena u Jugoslaviji
-
- Kontakt:
Zna li iko sta je sa Ovcinom skroz sam zaboravio na njega??
- MocMahale444
Necu ja s pitarom pricati o nasem Kuharu, Edisu Sablji Mulalicu.Vanja8 je napisao/la: ↑05 maj 2023, 21:36
![]()
![]()
![]()
Ma da znas da me je malo prepao, ako poubija sve lopte nema ni najbolje lige na svijetu![]()
A jbga, vi svi na Mulalica, a on je jadan najvise vas slusao navijece...Vi se zalili kako vas je zacepilo, kako ne ide, kako ste udarili na sihre i dje god Mulalic dodje, on samo mrve skuplja da se sta dublje ne ograjise![]()
Toliko je barem zasluzio zbog potoka suza koje je prolio radi situacije u klubu.
Sve najbolje Sablji da nadje posla u Cg kod Virte.
Imamo sad pink pantera Kluzo Basic pa eto.
Libo vas mirva uleti keša vici vama cviTaJu ruze sto se tice sudjenja.
Mirza povuce cizu pocne kusati, zalize kosicu i naheri herava usta.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Nije ni tebi lakoMocMahale444 je napisao/la: ↑05 maj 2023, 22:11Necu ja s pitarom pricati o nasem Kuharu, Edisu Sablji Mulalicu.Vanja8 je napisao/la: ↑05 maj 2023, 21:36
![]()
![]()
![]()
Ma da znas da me je malo prepao, ako poubija sve lopte nema ni najbolje lige na svijetu![]()
A jbga, vi svi na Mulalica, a on je jadan najvise vas slusao navijece...Vi se zalili kako vas je zacepilo, kako ne ide, kako ste udarili na sihre i dje god Mulalic dodje, on samo mrve skuplja da se sta dublje ne ograjise![]()
Toliko je barem zasluzio zbog potoka suza koje je prolio radi situacije u klubu.
Šta god da su razmišljali, falabogu, nisam plod incesta kao ti i dugogodišnje yebačine između utorene istoreligijske bagre. Ponjamke ti se... znaš ti na šta, ovco zelena.MocMahale444 je napisao/la: ↑05 maj 2023, 19:27Ako si ti takav miks to je fuj, sta su tvoji razmisljali cc.
Ima se para,ima se s cimMocMahale444 je napisao/la: ↑05 maj 2023, 22:11Necu ja s pitarom pricati o nasem Kuharu, Edisu Sablji Mulalicu.Vanja8 je napisao/la: ↑05 maj 2023, 21:36
![]()
![]()
![]()
Ponekad trava,vazda kokain !