Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Javi mi drugar da se ozbiljno prica o pustanju Zrinjskog.
⚜️⚜️⚜️ Modra boja na bijelome platnu, šest ljiljana vezenih u zlatu ⚜️⚜️⚜️
Uloži sve što imaš na taj rezultat

Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
- MocMahale444
VenamaHrabrih je napisao/la: ↑05 maj 2023, 22:14Šta god da su razmišljali, falabogu, nisam plod incesta kao ti i dugogodišnje yebačine između utorene istoreligijske bagre. Ponjamke ti se... znaš ti na šta, ovco zelena.MocMahale444 je napisao/la: ↑05 maj 2023, 19:27Ako si ti takav miks to je fuj, sta su tvoji razmisljali cc.
Ove domace izdajnike nikad necu shvatiti, vlahadiju kontam oni su od malena zadojeni mrznjom.
U Sarajvu na Bistriku vodili su tesku bitku……………
Pujdo ne znas ni kakav si miks, nesto izmedju avlijanera i jazavca.
Dodji sebi nisi sav svoj, uzmi cvarak od starog sto je zasteko u kutiji od cipela. Kod stare odi da ti prouci sta na desno uho (Rabijesir) a kod te židovke da udaris glavom od zid.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Nadam se da ces biti na forumu kada se to i desi.

Ne budi debil.

Ti treba da isti napustiš, ako se ispostavi da nisi u pravu bio, jer si ti "insajder". Ja koji u to ne vjerujem, nemam šta ostajati ili napuštati. Zar ne?

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Evo ja ti dam cener na racun ili ti posaljem x bon ako bude tacno sto si reko
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Posteno. Vec sam neki dan napisao da sam nesto nacuo kad sam sjedio u kaficu. Maloprije se cuo sa drugarom, kaze pustaju im 99%.
A cuj, jbiga i vi ste svrsavali da vam dodje kamiondzija da mozete sto i Mirva, pa kurko, sad vam ladje potonule...MocMahale444 je napisao/la: ↑05 maj 2023, 22:11Necu ja s pitarom pricati o nasem Kuharu, Edisu Sablji Mulalicu.Vanja8 je napisao/la: ↑05 maj 2023, 21:36
![]()
![]()
![]()
Ma da znas da me je malo prepao, ako poubija sve lopte nema ni najbolje lige na svijetu![]()
A jbga, vi svi na Mulalica, a on je jadan najvise vas slusao navijece...Vi se zalili kako vas je zacepilo, kako ne ide, kako ste udarili na sihre i dje god Mulalic dodje, on samo mrve skuplja da se sta dublje ne ograjise![]()
Toliko je barem zasluzio zbog potoka suza koje je prolio radi situacije u klubu.
Sve najbolje Sablji da nadje posla u Cg kod Virte.
Imamo sad pink pantera Kluzo Basic pa eto.
Libo vas mirva uleti keša vici vama cviTaJu ruze sto se tice sudjenja.
Mirza povuce cizu pocne kusati, zalize kosicu i naheri herava usta.
I nemoj ti podcjenjivati Mirzu, vidis da pomete ligu, eno @Only Boga moli da sve pobjedimo do zadnje tekme protiv njih kako bi dosli rastereceni u Mostar

Ali neka se ne sekiraju dacemo im bodove zadnje kolo, Mirva ce platiti sudije da sude protiv nas

Nego, kako buraz?
- MocMahale444
Kad spameti nisam skreno, ah ti Željo - ah ti Željo.Vanja8 je napisao/la: ↑05 maj 2023, 22:46A cuj, jbiga i vi ste svrsavali da vam dodje kamiondzija da mozete sto i Mirva, pa kurko, sad vam ladje potonule...MocMahale444 je napisao/la: ↑05 maj 2023, 22:11Necu ja s pitarom pricati o nasem Kuharu, Edisu Sablji Mulalicu.Vanja8 je napisao/la: ↑05 maj 2023, 21:36
![]()
![]()
![]()
Ma da znas da me je malo prepao, ako poubija sve lopte nema ni najbolje lige na svijetu![]()
A jbga, vi svi na Mulalica, a on je jadan najvise vas slusao navijece...Vi se zalili kako vas je zacepilo, kako ne ide, kako ste udarili na sihre i dje god Mulalic dodje, on samo mrve skuplja da se sta dublje ne ograjise![]()
Toliko je barem zasluzio zbog potoka suza koje je prolio radi situacije u klubu.
I nemoj ti podcjenjivati Mirzu, vidis da pomete ligu, eno @Only Boga moli da sve pobjedimo do zadnje tekme protiv njih kako bi dosli rastereceni u Mostar![]()
![]()
Ali neka se ne sekiraju dacemo im bodove zadnje kolo, Mirva ce platiti sudije da sude protiv nas![]()
![]()
Nego, kako buraz?

Nema od nas nista, Famose Famose eto Želje tamo se. Ugasit ce nas izgleda.
Samo ova pjesma ovog lipicanera moze opisati refrenom sta se zbiva. Umjesto Zejne Željo, kad spameti nisam skreno.
Gubis, gubis i jos gubis pa kad pobjedis Sirokog pomislis bit ce nafake, onda dodje onaj cetnik sabrija sestru mu **** lopovsku i zakine nas. Izletim tu 5 glava **** mu jastuk na koji je glavu spustio kad se tek rodio.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
bas ste prave fukare
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
Hajde ba druze niko te nista nije pitao i sto se ubacujes bezveze nisi zanimljiv
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Gledaj ti @vanje vratio se na Forum kad ti Sarajevo počelo pobjeđivatiVanja8 je napisao/la: ↑05 maj 2023, 22:46A cuj, jbiga i vi ste svrsavali da vam dodje kamiondzija da mozete sto i Mirva, pa kurko, sad vam ladje potonule...MocMahale444 je napisao/la: ↑05 maj 2023, 22:11Necu ja s pitarom pricati o nasem Kuharu, Edisu Sablji Mulalicu.Vanja8 je napisao/la: ↑05 maj 2023, 21:36
![]()
![]()
![]()
I nemoj ti podcjenjivati Mirzu, vidis da pomete ligu, eno @Only Boga moli da sve pobjedimo do zadnje tekme protiv njih kako bi dosli rastereceni u Mostar![]()
![]()
Ali neka se ne sekiraju dacemo im bodove zadnje kolo, Mirva ce platiti sudije da sude protiv nas![]()
![]()
Nego, kako buraz?
Hoćete pare, vi ste fukare, plaćenici, plaćenici 

Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Kelja porijeklom iz nekog živničkog sela, lafo neki manijak nešto.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
fukaro
nasa noc traje danima
Trenutno korisnika/ca: MaroonBjelave i 10 gostiju.