NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

avenija
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la avenija » 05 maj 2023, 14:34

dinodino2019 je napisao/la:
05 maj 2023, 13:00
ima cijeli danasnji press. Kako sam skobtao jos 17.000 za deblokadu
Zanimljiv i dobar press. Sada sam pogledao cijeli.

Nesto najvise sto bi volio je da ovi ljudi Emir, Robert, Maid itd dobiju pojačanja u administraciji i svoje pomoćnike jer vidite da su iscrpljeni ogromnim obavezama i poslom. Više bi me to obradovalo nego pojačanje na terenu. Jaka administracija jak klub.

Ja bi trazio dozvolu od ss.ba i isjekao najzanimljivije dijelove pressa pogotovo ovaj dio kada Emir prića, koliko je sabrano novca i koliko jos treba..i okačio na društvene mreže Čelika da vide ljudi koliko se ekipa trudi i koliko jos treba i da mogu pomoći kroz dolazak na stadion i da ih se poziva na isti.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 05 maj 2023, 14:45

Čerim nam je nervozan
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 05 maj 2023, 15:36

3 kompanije iz Zenice u top20 zdk po dobiti:
1. Mital 40M
2. Almy 5M
3. Union Comerc 4M

Bruka i sramota da ove kompanije ne mogu izdvojiti 0,5% dobiti i biti generalni/zlatni sponzori kluba.

Evo klub ce deblokirati racun i konacno se vratiti legalnom poslovanju nakon 18 godina. Koji ce onda izgovor biti najvecim zenickim privrednicima?
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

Baco
Kontakt:

Post Postao/la Baco » 05 maj 2023, 18:42

Prijedlog, da se izvrsi pritisak na sve poslovne subjekte koje posluju na području Zenice da su obavezni da bar participiraju za sport u Zenici.Ako se moze ta odluka donijeti na opštinskom vijecu pa da velike kompanije moraju uzeti jedan sportski kolektiv i da ga administrativno i finansijski poguraju .A kako to odraditi,treba sjesti sa klubovima stranaka i predloziti na opstinskom vijecu ,prvo odvojeno posebno sa svako pa onda svi skupa .Mislim da Jonja i Čerim magu to be ikoga zavrsiti.,A ako i to ne prođe naci novi metod a ima ih.Izvinite jos jednom na tehnickim greskama ,a valjalo bi probat.

HarisZe
Kontakt:

Post Postao/la HarisZe » 05 maj 2023, 20:16

Truhlo je napisao/la:
05 maj 2023, 15:36
1. Mital 40M
2. Almy 5M
3. Union Comerc 4M

Bruka i sramota da ove kompanije ne mogu izdvojiti 0,5% dobiti i biti generalni/zlatni sponzori kluba.

Evo klub ce deblokirati racun i konacno se vratiti legalnom poslovanju nakon 18 godina. Koji ce onda izgovor biti najvecim zenickim privrednicima?
Pogotova bruka za Mittal ali eto spominjali su da se ceka odblokiran racun jer drukcoje ne zele da posluju
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"

RZ88Adnan
Kontakt:

Post Postao/la RZ88Adnan » 05 maj 2023, 21:23

HarisZe je napisao/la:
05 maj 2023, 20:16
Truhlo je napisao/la:
1. Mital 40M
2. Almy 5M
3. Union Comerc 4M

Pogotova bruka za Mittal ali eto spominjali su da se ceka odblokiran racun jer drukcoje ne zele da posluju
Pravilo poslovanja Mittala je da finansira samo amaterski sport,ko je upučeniji u to zna dobro...
Ako nam do sad nisu pomogli za ove 3 godine dok smo bili u amaterima onda ne očekujte ni u buduće..Dobili smo tu jednu pomoć i to je to...
The name Čelik means "Steel" in Bosnian and it symbolizes the strength and power of the club and the city since Zenica is an industrial city well known in this part of Europe.

Bandit88
Kontakt:

Post Postao/la Bandit88 » 05 maj 2023, 21:55

RZ88Adnan je napisao/la:
05 maj 2023, 21:23
HarisZe je napisao/la:
Truhlo je napisao/la:
1. Mital 40M
2. Almy 5M
3. Union Comerc 4M

Pravilo poslovanja Mittala je da finansira samo amaterski sport,ko je upučeniji u to zna dobro...
Ako nam do sad nisu pomogli za ove 3 godine dok smo bili u amaterima onda ne očekujte ni u buduće..Dobili smo tu jednu pomoć i to je to...
I u federalnoj smo amaterski. Mogu pomoći kroz izgradnju akademije ili omladinske pogone

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 05 maj 2023, 22:06

Mogu, ali vjerovatno nece. Vec kruze price o krizi na trzistu.

Ljudi nema pritiska. Meni iskreno glupo citati pritisak na ovog pritisak na onog. Ko ne zeli, ne mora, a mi se trebamo pokrivati koliko imamo.
Celik!3,2,2.

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 05 maj 2023, 22:08

RZ88Adnan je napisao/la:
05 maj 2023, 21:23
HarisZe je napisao/la:
Truhlo je napisao/la:
1. Mital 40M
2. Almy 5M
3. Union Comerc 4M

Koje bolan pravilo. Ti ljudi prodaju usrane price samo da svoju guzicu opravdaju i usicare koji dinar. Nisam za neko prisiljavanje i reket, ali ove treba sutati nogama.

Rudar Prijedor mital generalni sponzor i to dok su PL igrali i dan danas, tj. godinama.

Bili su i Celiku sponzor generalni krajem 2000tih, tako da tu usranu pricu mogu macku o rep okaciti.

Dalje po evropi da ne pricam, gdje god imaju svoje poslovnice su sponzori, nemoj da kacim klubove po belgiji, rumuniji, itd.

Dosta je vise supa.cke price. Mehta spremi kesh :kafa:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 05 maj 2023, 22:10

slika

slika

Samo nek se ne puca :kafa:

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 05 maj 2023, 22:13

slika

Selam iz poljske :bih:

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 05 maj 2023, 22:19

..............ALLAHU UHDŽUBNA ANIL KAVMIZ-ZALIMIN

slika

NIKHIL MEHTA

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 05 maj 2023, 22:19

Ima da im prodamo ime stadiona za 500k godisnje, a i to je malo koliko truju ljude i koliki novac uzimaju. Pusti cigansku pricu i supljake, maksimalno i reketirat **** ako treba, ko ih yebe. Takvi djeluju samo na pritisak.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

HarisZe
Kontakt:

Post Postao/la HarisZe » 05 maj 2023, 22:40

redbull93 je napisao/la:
05 maj 2023, 22:19
Ima da im prodamo ime stadiona za 500k godisnje, a i to je malo koliko truju ljude i koliki novac uzimaju. Pusti cigansku pricu i supljake, maksimalno i reketirat **** ako treba, ko ih yebe. Takvi djeluju samo na pritisak.
SVI PRED KAPIJU MITTALA I BLOKIRAT ULAZ😀
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 05 maj 2023, 22:43

100k godisnje bez pdv.a za generalno sponzorstvo je minimum minimuma koje mital mora ali mora izdvojiti za Celik. Boli me ki.ta za trziste celika, zeljeza, armature i sta sve ne prodaju, mogu do sutra jos iskopati 10 profesionalni klubova kojima su generalni sponzor.

Kakvo je i to prosipanje price kriza? Ljudino zadnje dvije godine 140M profita, da narednih 10 posluje u minusu ima da sponzorise klub. I nije to stvar poslovanja nego stvar kulture. Za ovakve ocito kulturno ne moze pa moze se malo i tenisa zaigrati, ha ya.

phillies
Kontakt:

Post Postao/la phillies » 05 maj 2023, 22:47

Truhlo je napisao/la:
05 maj 2023, 22:43
100k godisnje bez pdv.a za generalno sponzorstvo je minimum minimuma koje mital mora ali mora izdvojiti za Celik. Boli me ki.ta za trziste celika, zeljeza, armature i sta sve ne prodaju, mogu do sutra jos iskopati 10 profesionalni klubova kojima su generalni sponzor.

Kakvo je i to prosipanje price kriza? Ljudino zadnje dvije godine 140M profita, da narednih 10 posluje u minusu ima da sponzorise klub. I nije to stvar poslovanja nego stvar kulture. Za ovakve ocito kulturno ne moze pa moze se malo i tenisa zaigrati, ha ya.
Osnovnoj skoli dali su preko 200 hiljada da se napravi jedno igraliste. Lijep potez, ali to je nedovoljno "ulaganje u zajednicu" u odnosu koliko Zenica trpi i koliko Mittal stete pravi stavnonicima Zenice.

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 05 maj 2023, 23:01

Samo pritisak na sve redom. Fino se tempiramo :kafa:

Da nije bilo pritiska, ne bi bilo ni kluba, ne bi bilo ni reprograma, ne bi bilo ni prvog po' miliona a boga mi ni drugog po' miliona.

Nije ni u Prijedoru sponzor jer je Rudar genijalan klub, a ni je.beni Zaglebie Lubin :kafa:

limvolikce1945
Kontakt:

Post Postao/la limvolikce1945 » 05 maj 2023, 23:05

Ako Mittalu sam naziv našeg kluba nije dovoljan, pa nosimo ime njihovog glavnog proizvoda, hej, ne znam da li ima na svijetu slično ime (ne računajući Čelik iz Nikšića), onda stvarno ne znam kome trebaju biti sponzori. Za druge ne znam, ali Mittalu je OBAVEZA biti sponzor kluba, jer je to neraskidiva tradicionalna veza!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 05 maj 2023, 23:11

Zivi bili pa vidjeli. 240 miliona maraka dobiti zadnje dvije godine, ali je ove godine "kriza".

Poucen dosadasnjim iskustvom, dobiti 50000 od takvog mentalnog sklopa je premija. Znate li koliko se klub namucio za 10000 u jaknama?
Celik!3,2,2.

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 05 maj 2023, 23:13

limvolikce1945 je napisao/la:
05 maj 2023, 23:05
Ako Mittalu sam naziv našeg kluba nije dovoljan, pa nosimo ime njihovog glavnog proizvoda, hej, ne znam da li ima na svijetu slično ime (ne računajući Čelik iz Nikšića), onda stvarno ne znam kome trebaju biti sponzori. Za druge ne znam, ali Mittalu je OBAVEZA biti sponzor kluba, jer je to neraskidiva tradicionalna veza!
Ima Oțelul Galați, Otelul = Celik , druga liga rumunije, generalni sponzori 20 godina :urnebes:

Kad se konacno odblokira racun i vrati legalnom poslovanju, nema prepreke sponzorstvu. Do sad sam sutio, razumijem i te razloge. Tu su dosljedni, fakat ne posluju sa pravnim licima kojima je blokiran racun. To postujem. Ipak je to svjetska kompanija, izlistana na londonskoj berzi i imaju zestoke revizije i standarde poslovanja.

Nakon deblokade racuna nema vise ni jedne prepreke da budu sponzori i svi im se moramo na kosti navaliti :opaopa:
Zadnja izmjena: Truhlo, dana/u 05 maj 2023, 23:20, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: BatistutA19, legendarnadruga i 11 gostiju.