To je najmanji problemKennyKFCLofton je napisao/la: ↑06 maj 2023, 04:55Booker druze, Booker!!!
Pusti onog Edina Avdića i njegove fore "Armani" , "Alfred" i slično.
Za čitav svijet su Devin Booker, D-Book i Al (Harford), samo on nešto glumi a to je vidim i ovdje prihvaćeno pa neki pišu i Temetrius (za čiatav svijet Ja ili Morant) i slično
NBA Playoffs 2022/23
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA Playoffs 2022/23
MrPink je napisao/la: ↑06 maj 2023, 11:04Dijelimo mišljenje. Klupa PHX i ne može puno bolje odigrati od ovog jutros, a nisu uopšte dobri biliNEZALAGANJE je napisao/la: ↑06 maj 2023, 10:37Svaka cast PHX tj.Bookeru i Durantu na jutrosnjoj tekmi.
Medjutim, ako je DEN zaista ozbiljan u namjeri do ove godine makar ode u NBA finale, slijedeca tekma MORA biti njihova.Evo uzeli su Booker i Durant tekmu prakticno sami uz velike minute.3 utakmice PHX nema klupe, a nema ni Paula.Jasan je patern za narednu tekmu.. Mala je šansa da će KD i Book kombinirati 80+ ponovo.
Kao fan PHX jedino se mogu nadati jednoj od onih utakmica kad Murray i MPJ nmg otvorene šuteve pogoditi.
A kakvu to klupu ima Denver
Booker konstantno efikasniji od Kevina kroz ovaj PO,to nisam ocekivao.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Joel nikakav faktor u PO, nadam se da više neće biti u nikakvim konverzacijama za MVP-a
Ovi igraju sa dva do tri otprilike.lumani je napisao/la: ↑06 maj 2023, 13:58MrPink je napisao/la: ↑06 maj 2023, 11:04Dijelimo mišljenje. Klupa PHX i ne može puno bolje odigrati od ovog jutros, a nisu uopšte dobri biliNEZALAGANJE je napisao/la: ↑06 maj 2023, 10:37Svaka cast PHX tj.Bookeru i Durantu na jutrosnjoj tekmi.
Medjutim, ako je DEN zaista ozbiljan u namjeri do ove godine makar ode u NBA finale, slijedeca tekma MORA biti njihova.Evo uzeli su Booker i Durant tekmu prakticno sami uz velike minute.3 utakmice PHX nema klupe, a nema ni Paula.Jasan je patern za narednu tekmu.. Mala je šansa da će KD i Book kombinirati 80+ ponovo.
Kao fan PHX jedino se mogu nadati jednoj od onih utakmica kad Murray i MPJ nmg otvorene šuteve pogoditi.
A kakvu to klupu ima Denverigraju sa 8 igrača.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Mogao bi bradoni nogu dobiti i iz Phile ako ispadnu u polufinalu konferencijeEmbiid said, "I think players have to show up."
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Itekako je bilo ugrozeno mogucnoscu da propusti PO.Pojedinci poput tebe ste to pravdali cinjenicom da im fali Wiggins, pa nece biti tragedija, ako se propusti PO.
Nadalje, pored svih ovih uspjeha, u prajmu se 2 puta propustio PO i zavrsilo se u lutriji. Medjutim, to nije popularno pisati.
Za ovogodisnje nastupe, svaka mu cast, ali je generalno daleko ovo od neke dobre igre GSa kao ekipe.
Jesi zadovoljan odgovorom?
Pita lik Nezalaganja kojem Parker ima veći legacy od Stepha
Pa sta je reper dobrih igara GS,opet mi se cini da ce oni najprije klepiti jos jednu titulu,ne vidim ni jednu ekipu u ligi koju je teze braniti od njih.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Ne znam gdje da ode nece osvojiti prsten. Kancer svake ekipe.
⚜️⚜️⚜️ Modra boja na bijelome platnu, šest ljiljana vezenih u zlatu ⚜️⚜️⚜️
Joj ti pokusavas koristiti logiku s njima nakon 10 godina.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑06 maj 2023, 15:43Itekako je bilo ugrozeno mogucnoscu da propusti PO.Pojedinci poput tebe ste to pravdali cinjenicom da im fali Wiggins, pa nece biti tragedija, ako se propusti PO.![]()
Nadalje, pored svih ovih uspjeha, u prajmu se 2 puta propustio PO i zavrsilo se u lutriji. Medjutim, to nije popularno pisati.
Za ovogodisnje nastupe, svaka mu cast, ali je generalno daleko ovo od neke dobre igre GSa kao ekipe.
Jesi zadovoljan odgovorom?
Lik koristi logiku s nelogicnim ljudima. Steph je bolji od Jordana samo ne smiju da kazu
Sto sad ne citiras ovaj post, lik nikad u PO nije bio neki faktor, jednostavno se ugasi, jel imao sinoc vise od 20% sut iz igre
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Gasi mjesalicu, motaj kablove. Hajmo svi kuciNEZALAGANJE je napisao/la: ↑06 maj 2023, 15:55Vise nema.Uspio se izjednaciti ovom zadnjom titulom i titulom FMVPa.![]()
Ponasas se k'o lesinar, cekas pa onda uskocis a inace te nea k'o kahve 93-e, ja i prije, i u toku a i poslje tekme kazem libo me.
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 06 maj 2023, 16:01, ukupno mijenjano 1 put.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
nerkolfc je napisao/la: ↑06 maj 2023, 15:59Gasi mjesalicu, motaj kablove. Hajmo svi kuciNEZALAGANJE je napisao/la: ↑06 maj 2023, 15:55Vise nema.Uspio se izjednaciti ovom zadnjom titulom i titulom FMVPa.![]()
Neki previse ozbiljno shvataju nba. Sve je to samo show i entertainment.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
To je to, sad ce zackocit kako pises nebuloze, a ti se lagano smijes. Jebte zar nakon 10 godina nisi ih skontoNEZALAGANJE je napisao/la: ↑06 maj 2023, 16:00nerkolfc je napisao/la: ↑06 maj 2023, 15:59Gasi mjesalicu, motaj kablove. Hajmo svi kuciNEZALAGANJE je napisao/la: ↑06 maj 2023, 15:55
Vise nema.Uspio se izjednaciti ovom zadnjom titulom i titulom FMVPa.![]()
![]()
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Sve sam ja skonto ovdje, ali ne valja ni trolati previse.Kvari pdf. Sve manje je smislenih postova.
Pa kako ces drugacije kad on misli da je steph bolji od brona, to je isto da kazes da je parker bolji od stepha, a on se tebi smije na to i ofira te, a ne konta ovo drugo. I stas onda pucas istom (ne)logikom, makar se malo nasmihes, onako gubis vrijeme na raspravu u kojoj ne prolazi logika.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑06 maj 2023, 16:08Sve sam ja skonto ovdje, ali ne valja ni trolati previse.Kvari pdf. Sve manje je smislenih postova.
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 06 maj 2023, 16:12, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 4 gosta.