Pustise im ljudi prvi preofirno. Dzaba kad ne znaju.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑06 maj 2023, 16:25Znaci tri studenta insajdera iz Rame sa kafe u Black Pearlu nisu govorili istinu![]()
Steta. Vise bih volio da Leotar i Sloga ispadnu. Ili Igman.
Pustise im ljudi prvi preofirno. Dzaba kad ne znaju.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑06 maj 2023, 16:25Znaci tri studenta insajdera iz Rame sa kafe u Black Pearlu nisu govorili istinu![]()
Steta. Vise bih volio da Leotar i Sloga ispadnu. Ili Igman.
Najjači su mi ovi što su kod 0:1 mislili da je pušteno a ljudi izveli najjači sastav, ne radi se to tako..
Fala brate na zicer informacijiama. Da i tu uzmem pare. Ziv ti meni bio
Banuj se sam. A Jel puštaju i Posušje danas?
Hvala na informaciji
Nema na cemu. Ja samo provjerene informacije donosim.antisisoja1919 je napisao/la: ↑06 maj 2023, 17:11Fala brate na zicer informacijiama. Da i tu uzmem pare. Ziv ti meni bio![]()
Nije do mene. Nesporazum se desio. Izgleda da ste u talu sa Sirokobrijezanima. Danas ce zapeti i lagano uzeti 3 bobe. U Tuzlu idu na izlet, niko nece pokusati ni napasti. Sloboda ce se oduziti ako bude trebalo ovima iduce sezone za Evropu. I da, izgleda da je cilj da se Srbi istjeraju. Zato Tuzla City vec vodi protiv Doboja.
Nista i drugi put. Cini se da ce Velez igrati isto za Slobodu. Suska se da bi mogli navaliti na Posusje kao nikad da ih istjeraju. Sad je pitanje Posusje ili Sloga? Po menu vece sanse ima Sloga da izleti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.