Osim nas. Najveca si Slobodo

Jel tako Truhlo?
Osim nas. Najveca si Slobodo
Ma kakva rasprava, odavno sam prestao ulaziti u dublje razgovore sa ovakvim pacijentima. Samo mi nekad izvuku živce pa im se nagovorim. A ovom "liku" sam se pošteno ismijao na ovaj komentar. Pazi ti mozga, "jel srušen na ovom snimku", pa u **** materinu glupu, to ne vidi dalje od nosa.
Brukaš nam čaršiju je.bem gaBeli98 je napisao/la: ↑06 maj 2023, 19:26Ma kakva rasprava, odavno sam prestao ulaziti u dublje razgovore sa ovakvim pacijentima. Samo mi nekad izvuku živce pa im se nagovorim. A ovom "liku" sam se pošteno ismijao na ovaj komentar. Pazi ti mozga, "jel srušen na ovom snimku", pa u **** materinu glupu, to ne vidi dalje od nosa.
Ps: Vidim iz Jab si, znači sugrađani ali na suprotnim stranama![]()
Ma jok, zalutao u kladionicuLeonProfessional je napisao/la: ↑06 maj 2023, 19:31Pišno nas Vlado
Još izjavi ovo: a vi ćete se nasmijati jer ja znam šta mi je pakovano za neke kladionice, a ja nemam veze sa tim, e pa Luka Kulenović je bio kec iz rukava.
Kralj
Hhahahha ne mogu da vjerujem da je to izjavio, cuj pakovali muLeonProfessional je napisao/la: ↑06 maj 2023, 19:31Pišno nas Vlado
Još izjavi ovo: a vi ćete se nasmijati jer ja znam šta mi je pakovano za neke kladionice, a ja nemam veze sa tim, e pa Luka Kulenović je bio kec iz rukava.
Kralj
Nemojte tako, usao u kladionicu greskom, trebao u granapAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑06 maj 2023, 19:32
Hhahahha ne mogu da vjerujem da je to izjavio, cuj pakovali mu![]()
[img]https://****/media/2017/08/29/332439/thumbnail-jagodic-kladionica3.jpg[/img]
Vlado se opario danas, boli ga qrac, lagano veceras u kafanu. A mi ovdje ubleharimoDamirT je napisao/la: ↑06 maj 2023, 19:34Nemojte tako, usao u kladionicu greskom, trebao u granapAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑06 maj 2023, 19:32
[img]https://****/media/2017/08/29/332439/thumbnail-jagodic-kladionica3.jpg[/img]
Vjeruj cijelo vrijeme o tom razmisljam ,lik nestao potpuno ...miky_hz je napisao/la: ↑06 maj 2023, 19:36I onda dodju neki sminkeri od trenera tika taka ,visoki presing folovi golovi, i dodje Jagodic i popiša sve to![]()
Specificna je ovo liga za neke experimente ,pa jbt Sloga zadnjih 5/6 kola je treci klub lige![]()
I otkud ovaj Kulenovic izleti nije frajer odigrao utakmice od 10 mjeseca prošle godine.
Tips by VladoAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑06 maj 2023, 19:38Vlado se opario danas, boli ga qrac, lagano veceras u kafanu. A mi ovdje ubleharimoDamirT je napisao/la: ↑06 maj 2023, 19:34Nemojte tako, usao u kladionicu greskom, trebao u granapAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑06 maj 2023, 19:32
[img]https://****/media/2017/08/29/332439/thumbnail-jagodic-kladionica3.jpg[/img]![]()
Treba neko i toemil02in je napisao/la: ↑06 maj 2023, 19:29Brukaš nam čaršiju je.bem gaBeli98 je napisao/la: ↑06 maj 2023, 19:26Ma kakva rasprava, odavno sam prestao ulaziti u dublje razgovore sa ovakvim pacijentima. Samo mi nekad izvuku živce pa im se nagovorim. A ovom "liku" sam se pošteno ismijao na ovaj komentar. Pazi ti mozga, "jel srušen na ovom snimku", pa u **** materinu glupu, to ne vidi dalje od nosa.
![]()
Beli98 je napisao/la: ↑06 maj 2023, 19:43Treba neko i toemil02in je napisao/la: ↑06 maj 2023, 19:29Brukaš nam čaršiju je.bem gaBeli98 je napisao/la: ↑06 maj 2023, 19:26Ma kakva rasprava, odavno sam prestao ulaziti u dublje razgovore sa ovakvim pacijentima. Samo mi nekad izvuku živce pa im se nagovorim. A ovom "liku" sam se pošteno ismijao na ovaj komentar. Pazi ti mozga, "jel srušen na ovom snimku", pa u **** materinu glupu, to ne vidi dalje od nosa.
![]()
Babo je Veležovac, manja je bruka hajde![]()
Bio je povrijeđen.mk1008 je napisao/la: ↑06 maj 2023, 19:38Vjeruj cijelo vrijeme o tom razmisljam ,lik nestao potpuno ...miky_hz je napisao/la: ↑06 maj 2023, 19:36I onda dodju neki sminkeri od trenera tika taka ,visoki presing folovi golovi, i dodje Jagodic i popiša sve to![]()
Specificna je ovo liga za neke experimente ,pa jbt Sloga zadnjih 5/6 kola je treci klub lige![]()
I otkud ovaj Kulenovic izleti nije frajer odigrao utakmice od 10 mjeseca prošle godine.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, bvsic, MostarReds22 i 26 gostiju.