roma je otpala, a mislim i da ce atalanta, tesko da mogu pobjediti juventus i inter, nijo to ona "stara" atalanta, ova nema igru
vidjecemo sta ce napravit inter u sljedeca 4. kola, iako djeluje da su uhvatili formu, obzirom da su prilicno lako rjesili lazio i romu, a razbili su i veronu u medjuvremenu, slijede im tekme protiv sassuolo-a, napolija, atalante i torina, a nekako mi ne djeluje realno da mogu pobjediti i ove cetiri tekme, jer bi to bilo bas strasnih 7 pobjeda (veronu ne bih racunao, ali, obzirom da su im zabili 6 golova, ne mogu to da ignorisem)
juventus-milan ce takodjer biti bitna tekma za lazio, ako milan odigra remi, lazio ce sebi moci priustiti jos dva kiksa (poraz i remi), ako milan izgubi, lazio ce sebi moci priustiti dva poraza, a ako milan pobjedi, lazio ce sebi moci priustiti jedan remi/poraz
tri poraza u posljednja 4. kola, losa su vijest za lazio (iako su dva bila u gostima kod intera i milana, ocekivana, rekao bih), ali, ekipa mi ne djeluje dobro uopste, svasta je moguce protiv leccea, cremonesea, udinesea i empolija, pa se nekako vise uzdam u kikseve konkurenata