Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Re: Formula 1
Maksmilijan dominantno na drugom treningu, Ferari dvojac isto dobar, Čeko opet zakazao.
Nažalost Šarl opet na uličnim utrkama završava u zidovima.
Mercedesi dosta lošiji na drugom treningu u odnosu na prvi
Nažalost Šarl opet na uličnim utrkama završava u zidovima.
Mercedesi dosta lošiji na drugom treningu u odnosu na prvi
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Nekooo link za kvale?
⚜️⚜️⚜️ Modra boja na bijelome platnu, šest ljiljana vezenih u zlatu ⚜️⚜️⚜️
Hamilton 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Pogura Leclerc Pereza 

Odličan bi Lec bio da završi krug..jednostavno preforsirao...
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Sutra Čeko prvo, Maks drugi. Greške velike Maksa i Šarla, samo ne znam što Maks nije nastavio opet bi bio top 5
MANIJACI JUG 1987
Teško će Max do pobjede sutra, jedino ako mu race pace bude puno bolji od Perezovog.
Ovaj smećar Russell će sutra opet sa Maxom kuhati
Ovaj smećar Russell će sutra opet sa Maxom kuhati

Syeba Leclerc Maxa da valja 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Što je najgore, na istrošenim gumama njegovo vrijeme u Q2 bi bilo dovljno za pol poziciju. Ali sam je kriv Maks, samo da je nastavio bio bi top 5
MANIJACI JUG 1987
Kakav debil LEC. Nece Ferrari nikad nista osvojiti s njim. Jednostavno vec predugo vozi u F1 da mu se ovako cesto
desavaju velike greske. 3x u jednom vikendu, a utrka nije ni startala.
Sad opet velika steta na bolidu a tek postavljen zadnji kraj.
Steta, nadali smo se nekom poleu. Ipak, sa gledista neutralaca, ovo su savrsene kvale. Checo na prvom mjestu, Alonso drugi koji ce biti sasvim sigurno agresivan u prvom krugu. Nadajmo se bar da Sainz nece nista usrati. Verstappen ce se bar namuciti ako nista.
desavaju velike greske. 3x u jednom vikendu, a utrka nije ni startala.
Sad opet velika steta na bolidu a tek postavljen zadnji kraj.
Steta, nadali smo se nekom poleu. Ipak, sa gledista neutralaca, ovo su savrsene kvale. Checo na prvom mjestu, Alonso drugi koji ce biti sasvim sigurno agresivan u prvom krugu. Nadajmo se bar da Sainz nece nista usrati. Verstappen ce se bar namuciti ako nista.

S obzirom da smo od Pereza očekivali dobar rezultat ,najveći dobitnik je Alonso. .Max ima dobar tempo u utrci,dominantan bolid,i drugo mjesto je očekivano ako Cheko ne bude napravio neko shranje.Maxu jedino može Rasel nešto napraviti jer Lec.je prekulturan za neko guranje ostali ne mogu meda..
- Jakobsen91
- Kontakt:
Mogao je nastaviti krug, mogao je ponovit jos jedan na istom setu guma kakav takav krug da ima. Umjesto tog otisao u box i tamo odmarao.
i kad je vec takva situacija daj ga prvog na stazu, medjutim i tu ga negdje u sredini ubacise. Nestvarna serija amaterskih poteza, posebno kad se zna da ce u zavrsnim trenucima svi divljati, i da postoji solidna sansa da se na stazi ovog tipa desi upravo ovo sto se desilo.

Jbg da je znao da ce Lec ovo uraditi sigurno bi nastavio vozitiBocaJuniors1905 je napisao/la: ↑06 maj 2023, 23:08Što je najgore, na istrošenim gumama njegovo vrijeme u Q2 bi bilo dovljno za pol poziciju. Ali sam je kriv Maks, samo da je nastavio bio bi top 5

Zadnja izmjena: IndoMie, dana/u 06 maj 2023, 23:20, ukupno mijenjano 1 put.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Uvijek moraš nastaviti voziti, nije prvi put ovo da se desi u Q3, dosta amaterski od strane Maksa, a i RedBula drži ga u garaži sat vremena i pošalju ga u sredini negdje da izađe.milanist je napisao/la: ↑06 maj 2023, 23:14Jbg da je znao da ce Lec ovo uraditi sigurno bi nastavio vozitiBocaJuniors1905 je napisao/la: ↑06 maj 2023, 23:08Što je najgore, na istrošenim gumama njegovo vrijeme u Q2 bi bilo dovljno za pol poziciju. Ali sam je kriv Maks, samo da je nastavio bio bi top 5![]()
Sutra nema šanse za pobjedu, starta deveti, dok se probije Čeko će napraviti jedno 20 sekundi u čistom zraku, biti drugi uz najbrži krug i udarati se u guzicu.
MANIJACI JUG 1987
Ocekujem od Leklera da barem malo oteza Maxu.
Jbg jedan SC i sve to pada u voduBocaJuniors1905 je napisao/la: ↑06 maj 2023, 23:19
Uvijek moraš nastaviti voziti, nije prvi put ovo da se desi u Q3, dosta amaterski od strane Maksa, a i RedBula drži ga u garaži sat vremena i pošalju ga u sredini negdje da izađe.
Sutra nema šanse za pobjedu, starta deveti, dok se probije Čeko će napraviti jedno 20 sekundi u čistom zraku, biti drugi uz najbrži krug i udarati se u guzicu.

-
- Kontakt:
I da je ranije otisao nema veze, prekinut bi mu krug bio zbog RF.
Onaj prvi krug je mogao zavrsit ili jos jedan krug ako je imao goriva.
Onaj prvi krug je mogao zavrsit ili jos jedan krug ako je imao goriva.
Previše Leclerc ide na nož, pa se dobije ili mega krug ili ovakva katastrofa. Morat će mu neko objasniti.
Mislim da je Charles od 2018 pa do sada razbio auto toliko puta koliko Alonso nije u cijeloj karijeri. Jednostavno ili pukne pod pritiskom ili do kraja pretjera. Nesto slicno kao Seb 2018te.
Jedino je Alonso znao izvuci max iz Ferkana a da ne napravi sranje, i tu se vidi kvalitet vozača.
Nadam se kiši sutra da jos malo začini ovaj startni poredak. Bicu zadovoljan sa Fernandom na postolju, mislim da je to i realno jer mu Ferrari i Mercedes ne bi trebali biti prijetnja, a tko zna ako kiša bude ozbiljnija mozda i konačno dodje ta 33 pobjeda nakon 10 godina čekanja.
Jedino je Alonso znao izvuci max iz Ferkana a da ne napravi sranje, i tu se vidi kvalitet vozača.
Nadam se kiši sutra da jos malo začini ovaj startni poredak. Bicu zadovoljan sa Fernandom na postolju, mislim da je to i realno jer mu Ferrari i Mercedes ne bi trebali biti prijetnja, a tko zna ako kiša bude ozbiljnija mozda i konačno dodje ta 33 pobjeda nakon 10 godina čekanja.
Being second is to be the first of the ones who lose.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.