Ko ispada iz m:tel Premijer lige BiH?
Re: Ko ispada iz m:tel Premijer lige BiH?
puna vam usta Slobode i Tuzle
Registrovan prije 3 dana, 105 postova, ni jedan nema veze sa fudbalom

Ja tripujem tripujem, na Slobodu tipujem!
treba smanjiti jos ligu, 10ak klubova je sasvim u redu za nas. Jedino sto broj nije djeljiv sa 3 pa ne znam kako bi to vladajuce strukture docekale xD Ili ne bi bilo lose podijeliti ligu, za sampiona i ispadanje kako bi dobili na kvalitet za evropu a tako i ekipe za opstanak bi se medjusobno izborile a ne sad recimo Zrinja osvojio titulu ili neko ko je obezbijedio evropu ili je na sredini siguran - mogu s juniorima lagano da igraju i odlucuju o tome ko ostaje..
a nesto mislim da ispadaju Leotar i Igman
a nesto mislim da ispadaju Leotar i Igman

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
I onda takav lik govori drugima da su zaostali, komunjare i slicno, a on najgori od svih na forumu. Truhlo mi je cak i drag u odnosu na ovog pacijenta
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- vulkanizer
- Kontakt:
Logično da nema kad se ne prati žabokrečina
Ljudi koji prate bilo kakav vid sporta osim golfa, pola, tenisa i F1 su siromašni umovi
Zabava za krezubaše što im je vikendom doživljaj na tribinama uzeti vrećicu košpa
Psovati uspješnim i ostvarenim ljudima, te biznismenima i poduzetnicima majku sa tribina jer njihov budžetski parazit je vječito zadnji na tabeli
Živi od sadake i puštanja drugih

Ljudi koji prate bilo kakav vid sporta osim golfa, pola, tenisa i F1 su siromašni umovi

Zabava za krezubaše što im je vikendom doživljaj na tribinama uzeti vrećicu košpa

Psovati uspješnim i ostvarenim ljudima, te biznismenima i poduzetnicima majku sa tribina jer njihov budžetski parazit je vječito zadnji na tabeli

Živi od sadake i puštanja drugih

NK Široki B. - HŠK Posušje
HŠK Posušje - FK Borac
FK Željezničar - HŠK Posušje
HŠK Posušje - FK Velež
Moglo bi i Posusje u paketu sa Slobodom u prvu federalnu

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Siroki, Zrinjski i Borac biraju putnike u nizi rang

Doduse Siroki najmanje, jer igraju za sebe.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Po ovom rasporedu rekao bih da će Igman sa pobjedama kući ostati u ligi, kao i da su Leotar i Posušje u problemu.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Igman ako samo dobije Leotara kuci iduce kolo sebe spasava 90% a Trebinjce salje u nizi rang. Nema sanse da ovi u 3 kola uzmu vise od 4 boda. Tu racunamo da ce Posusje upisati tricu u bilo kojem mecu, kao i Sloboda npr protiv Sirokog kuci.
Eh sad, City moze pobjedom na Tusnju protiv Sloge pomoci i sebi, ali i ovima ispod jer Sloga ima preteska 3 preostala kola. Ne vidim gdje bi mogli uzeti vise od jednog boda, bukvalno svima treba.
Uglavnom ce biti iznenadjenje ako ispadnu Posusje ili Igman. Sloga, Sloboda i Leotar ce se "dogovoriti" ko ispada.
Nevjerovatno koliko Sloboda nije imala srece sa onim kasno primljenim golom i porazom kuci od Sloge. Da nije doslo do toga oni bi imali 30, a Dobojlije 29 i imali bi bar 50% vece sanse da ostanu.
⚜️⚜️⚜️ Modra boja na bijelome platnu, šest ljiljana vezenih u zlatu ⚜️⚜️⚜️
Dosta ce zavisiti, hoce li Velez uzeti kup ili ne, tj da li ce 4ti na tebeli ici u europu. Ne pamtim vecu borbu za opstanak od kako se igra liga 12 u trokruznom sistemu.
Ako Velez uzme kup, onda zadnja dva kola ce biti revijalna za Siroki i Zeljeznicar, sto ce jos vise zakomplikovati borbu za opstanak
Ako Velez uzme kup, onda zadnja dva kola ce biti revijalna za Siroki i Zeljeznicar, sto ce jos vise zakomplikovati borbu za opstanak

Ne znam gdje Posusje moze uzeti 3 boda, mislim da mogu bod Borcu i/ili Velezu uzeti najvise.
Borcu vjerovatno nista nece trebati u zadnjem kolu protiv Sloge.
Eventualnom pobjedom Borca protiv Sarajeva kuci Borac bi fakticki osigurao drugo mjesto za par dana.
Ne vidim razlog sto ih ne bi dobili kuci. Osim Zrinjskog niko nije nepobjediv. Ako mlatnu odmah Borca, vec su se osigurali.
⚜️⚜️⚜️ Modra boja na bijelome platnu, šest ljiljana vezenih u zlatu ⚜️⚜️⚜️
- vulkanizer
- Kontakt:
Sretno najvećem klubu bh. hrvata u našoj zemlji
I jednom od najuspjesnijih u nasoj zemlji ikad
Komunjare napolje

I jednom od najuspjesnijih u nasoj zemlji ikad

Komunjare napolje

Jos 3 kola do kraja, ispadaju dva ispod crte, jedan je Slo, ko je drugi putnik 

Sloga je danas napravila ključni korak za opstanak. Nema šanse da će oni izgubiti sve do kraja. I protiv Zrinjskog i protiv Borca mogu otkinuti bod, a možda i više čak. Sve u svemu, uzet će još nešto što ih dovodi na 35 ili više bodova.
Tuzla je ovim danas zakomplikovala priču, ali i dalje imaju najlakši raspored. Teško je očekivati da će baš zaredati poraze i u Trebinju i u Konjicu, a onda i u posljednjem kolu protiv druge ekipe Zrinjskog. Ali eto, da su se doveli u nešto nezgodniji položaj, jesu.
Igmanu je utakmica sutra sve. Može Igman otkinuti bodove svakome, ali ne mogu do kraja biti sigurni ni u jednu pobjedu. Ipak, ako dobiju Leotara sutra, vjerujem da će u posljednja 3 kola uzeti još bod-dva i doći otprilike na 35. Bez pobjede sutra, u problemu su.
Posušje je također u problemu. Inače, ishod dosta zavisi i od toga koliko će u posljednjem kolu trebati Borcu, Sarajevu, Željezničaru, Širokom ili Veležu. Uz pretpostavku da će Željezničar ipak morati da uzme ove, a da će i Velež zapeti u posljednjem kolu, ostaje im samo Borac kao mogućnost da uzimaju nešto. Ako ne uzmu Borac, mislim da im je maksimum da završe sa 32 boda. Pobjedom nad Borcem su vjerovatno opstali.
Leotar ne vidim način da opstane ako sutra ne učine nešto u Konjicu. Teoretski, mogu oni onda dobiti Tuzlu, Širokog, ali to je već baš da ih krene.
Slobodi nažalost teško da ima spasa. Oni su već sada u situaciji u kojoj će Leotar biti ako sutra izgubi. Dakle, da bi se nadali bilo čemu, moraju dobiti obje utakmice kući. Četiri boda neće biti dovoljna za opstanak.
Sve u svemu, rekao bih da to izgleda ovako: Ako Igman dobije Leotara, onda između Leotara, Slobode i Posušja treba tražiti 99% one koji ispadaju. Ako Igman ne dobije, onda bi jedna ekipa koja ispada mogli biti oni ili Tuzla, a druga Sloboda/Posušje.
Tuzla je ovim danas zakomplikovala priču, ali i dalje imaju najlakši raspored. Teško je očekivati da će baš zaredati poraze i u Trebinju i u Konjicu, a onda i u posljednjem kolu protiv druge ekipe Zrinjskog. Ali eto, da su se doveli u nešto nezgodniji položaj, jesu.
Igmanu je utakmica sutra sve. Može Igman otkinuti bodove svakome, ali ne mogu do kraja biti sigurni ni u jednu pobjedu. Ipak, ako dobiju Leotara sutra, vjerujem da će u posljednja 3 kola uzeti još bod-dva i doći otprilike na 35. Bez pobjede sutra, u problemu su.
Posušje je također u problemu. Inače, ishod dosta zavisi i od toga koliko će u posljednjem kolu trebati Borcu, Sarajevu, Željezničaru, Širokom ili Veležu. Uz pretpostavku da će Željezničar ipak morati da uzme ove, a da će i Velež zapeti u posljednjem kolu, ostaje im samo Borac kao mogućnost da uzimaju nešto. Ako ne uzmu Borac, mislim da im je maksimum da završe sa 32 boda. Pobjedom nad Borcem su vjerovatno opstali.
Leotar ne vidim način da opstane ako sutra ne učine nešto u Konjicu. Teoretski, mogu oni onda dobiti Tuzlu, Širokog, ali to je već baš da ih krene.
Slobodi nažalost teško da ima spasa. Oni su već sada u situaciji u kojoj će Leotar biti ako sutra izgubi. Dakle, da bi se nadali bilo čemu, moraju dobiti obje utakmice kući. Četiri boda neće biti dovoljna za opstanak.
Sve u svemu, rekao bih da to izgleda ovako: Ako Igman dobije Leotara, onda između Leotara, Slobode i Posušja treba tražiti 99% one koji ispadaju. Ako Igman ne dobije, onda bi jedna ekipa koja ispada mogli biti oni ili Tuzla, a druga Sloboda/Posušje.
-
- Kontakt:
Rekao sam Leotar i Posušje, ali i Tuzla je sad u baš nezgodnom položaju, Leotar sa sudijama, Igman sa Husrefom, Zrinjski koji nikog ne pušta i melje i sa juniorima. Mislim da će Sloboda uzeti Široki i Želju kući (nije navijački
), jer... hajmo to pogledati s ove strane...
Sloboda nema neku igru, ekipu, iskusnog trenera, ALI sjetite se kako Sloboda igra kad joj treba. Sjetite se i sređivanja utakmica kao prošle sezone, sjetite se kako Sloboda igra pred punim Tušnjem.
Sloboda po meni uzima 6 do kraja, dovoljno za opstanak.
Sloga i Igman ostaju sigurno, imaju igru i trenere. Sloga ima i Borac na kraju.
Leotar pretežak raspored, Posušje isto. Najveće šanse da ispadnu po meni imaju sad Leotar i Tuzla, zatim Posušje pa Sloboda. Igman i Sloga Doboj su 7. i 8.

Sloboda nema neku igru, ekipu, iskusnog trenera, ALI sjetite se kako Sloboda igra kad joj treba. Sjetite se i sređivanja utakmica kao prošle sezone, sjetite se kako Sloboda igra pred punim Tušnjem.
Sloboda po meni uzima 6 do kraja, dovoljno za opstanak.
Sloga i Igman ostaju sigurno, imaju igru i trenere. Sloga ima i Borac na kraju.
Leotar pretežak raspored, Posušje isto. Najveće šanse da ispadnu po meni imaju sad Leotar i Tuzla, zatim Posušje pa Sloboda. Igman i Sloga Doboj su 7. i 8.

Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
-
- Kontakt:
Jednog rahmetliju već imamo.
Ova utakmica danas ce pokazati ko bi mogao biti drugi.
Ako Leo izgubi bez prevelike borbe znači da su odustali i nemaju ni licencu jos uvijek. Ako su se pomirili znaci da su uz Slobodu putnici u federalnu.
Ova utakmica danas ce pokazati ko bi mogao biti drugi.
Ako Leo izgubi bez prevelike borbe znači da su odustali i nemaju ni licencu jos uvijek. Ako su se pomirili znaci da su uz Slobodu putnici u federalnu.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14 i 20 gostiju.