i falio im je Lavezzi koji je ekvivalent nasem Patu...jbg on je strahovito vazan igrac, ali ko je nas pitao sto nemamo sredine protiv engleza jbgamell je napisao/la:najbolja partije milana zadnjih 3 god po mom misljenju,ukoliko protiv totenhama budi i pola igrali kao veceras prolaze 100%,iako mislim da je vecerasnjoj vrhunskoj predstavi milana doprinijelo i to sto je napoli bio zbunjen,preplasen,izbezumljen,bez ideje,katastrofalan,vec dugo godina nisam vidio da neka ekipa losije stoji na terenu kao veceras napoli,usudzujem se reci,i neki nas klub bi odigrao bolje od napolia![]()
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
- Interista di cuore
- Kontakt:
ne da mi se sve ovo citat...al Milan je veceras odigro odlicnu utakmicu i u potpunosti zasluzio pobjedu.cestitke,valjda vam Juve uzme bod...
dal je penal ili ne me uopste ne zanima,cinjenica je da je Milan razvalio Napoli...
i da,Pato je suho zlato...
dal je penal ili ne me uopste ne zanima,cinjenica je da je Milan razvalio Napoli...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Moram da ti se izvinim tebi a i svim juventinima za provokacije i da ti se zahvalim na zeljama i ja se nadam da kad mi ne osvojimo skudeto da to bude juve samo ne oni crni lopoviBianconeri1988 je napisao/la:Gledao sam dosta tekmi Milana ove sezone, ali po meni ovo je nekako najbolja partija, tačno nije bilo slabe karike u ekipi izuzev Robinha u par navrata...Čitava utakmica na napadačkom nivou, uz povratak Pirla možete samo bolje...
Sve u svemu od srca Milanu želim da osvoji Scudetto, makar to bilo i na štetu mog Juventusa
- dr.feelgood
- Kontakt:
Mora se pohvaliti i Van Bomel, trenutno je mozda i nas najspremniji igrac u vezi,
za klasu bolji od Flaminia i fizicki i takticki dosta jaci od Gattusa, jos se sad vratio Boa...
za klasu bolji od Flaminia i fizicki i takticki dosta jaci od Gattusa, jos se sad vratio Boa...
- crvenocrni
- Kontakt:
E sto mi ti ides na zivce, svaki put nesto seres za Milan pa jesi li ti gledao uopste utakmicu, jedna od najboljih Milanovih ove sezone a najbolji igrac Napolija De Santis i to sve govori, malo manje seri po ovoj temi mame ti, idi navijaj tamo za koga navijas...Ted Mosby je napisao/la:Sudac vas puno pogurao
- crvenocrni
- Kontakt:
Svaka cast, ovo je realno da nemoze realnije i to od gradskog rivala a ne ko ovaj, da ga ipak ne vrijedjam jer nisam takav, Mosby....Interista di cuore je napisao/la:ne da mi se sve ovo citat...al Milan je veceras odigro odlicnu utakmicu i u potpunosti zasluzio pobjedu.cestitke,valjda vam Juve uzme bod...
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
nema potrebe takve spominjati njegov dokaz je šta tačno-aha ništa stavio sam 2 slike iz 2 različita ugla iz oba penal nije sumnjiv ni najmanje.crvenocrni je napisao/la:E sto mi ti ides na zivce, svaki put nesto seres za Milan pa jesi li ti gledao uopste utakmicu, jedna od najboljih Milanovih ove sezone a najbolji igrac Napolija De Santis i to sve govori, malo manje seri po ovoj temi mame ti, idi navijaj tamo za koga navijas...Ted Mosby je napisao/la:Sudac vas puno pogurao
evo s gazzette:Il fermo immagine dell'azione del rigore: con Aronica che colpisce col braccio più in alto del resto del corpo. Ansa
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Jedno pitanje:Zna li Iko gdje je bio Cavani veceras od 20:45 do 22:35? 
Koji je ovaj Pato majstor. Mirnoca, pustio ih ispred sebe, oboicu i onda elegantno i superprecizno. Savrsen napadac po meni.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- tony-mortale
- Kontakt:
- senad_flamin
- Kontakt:
tony-mortale je napisao/la:[youtube][/youtube]
nisam gledao prvo poluvrijeme.. evo pregledah ovaj snimak.. Napoli najbolji priliku imao kada je Cavani poslao loptu na tribine...
-RIVALDO-
Ma najvaznije je da igramo u vrhunskoj formi, pobijedili smo jednog od glavnog konkurenta i sad nas se svi boje ...
Bez ovih pojacanja u LP smo oslabljeni tako da mislim da necemo moci proi dalje jer vezni red ce se zasnivati Flamini-Boa-Merkel vjerovatno ali sad nam je glavniji Skudeto
Pisu se 3 boda idemo dalje
Bez ovih pojacanja u LP smo oslabljeni tako da mislim da necemo moci proi dalje jer vezni red ce se zasnivati Flamini-Boa-Merkel vjerovatno ali sad nam je glavniji Skudeto
Pisu se 3 boda idemo dalje
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Dobra predstava od strane milana ,vise nego zasluzena pobjeda ,napoli," jest da nisu imali Lavezzia , al to im i nije neko opravdanje da ne upute sut u okvir gola ...a nas bariša Pato je vise nego zasluzeno igrac utakmice ..i ako je bilo kakvih "nebuloza" o njegovom odlasku mislim da su prekinute

IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Pato : - "Divota je igrati u ovom sastavu Milana gde ima mnogo istinskih fudbalskih šampiona. Uživam, jer oni nisu moji saigrači, oni su mi kao braća. Igrali smo večeras sjajno, posebno u drugom delu, te je ovo samo nastavak naše odlične sezone - završio je Brazilac."
- dr.feelgood
- Kontakt:
Mazzarri: Nekada se takvi penali sviraju, nekada ne
- Nemojte me pitati o sucima, ne želim govoriti o sucima. Mogu samo reći da se takvi penali nekada sude, a nekada baš i ne - rekao je Walter Mazzarri, trener Napolija, uz nastavak:
- Strašno mi je žao što nisam u drugom dijelu, u jednom momentu, mogao biti nasamo sa svojim igračima tri-četiri minute. Da ih uputim. Nakon tog penala smo bili razbijeni. Milan je moćna momčad i iskoristili su trenutak. Više nam nisu dali igrati, bili smo gotovi nakon toga.
Samo za one koji stalno smaraju o "poklonjenim" penalima i golovima.
- Nemojte me pitati o sucima, ne želim govoriti o sucima. Mogu samo reći da se takvi penali nekada sude, a nekada baš i ne - rekao je Walter Mazzarri, trener Napolija, uz nastavak:
- Strašno mi je žao što nisam u drugom dijelu, u jednom momentu, mogao biti nasamo sa svojim igračima tri-četiri minute. Da ih uputim. Nakon tog penala smo bili razbijeni. Milan je moćna momčad i iskoristili su trenutak. Više nam nisu dali igrati, bili smo gotovi nakon toga.
Samo za one koji stalno smaraju o "poklonjenim" penalima i golovima.
Do kraja jos
Kuci :-------------------------------------- U Gostima :
Bari - 3 boda--------------------------------------Juventus - 3 boda
Inter - 3 boda/1bod------------------------------Palermo - 3 boda
Sampdoria - 3 boda------------------------------Fiorentina - 3 boda/1 bod
Bologna - 3 boda---------------------------------Brescia - 3 boda
Cagliari - 3 boda---------------------------------Roma - bod
----------------------------------------------------Udinese - bod / nista
Sa onakvom igrom od sinoc, ja to ovako gledam
Kuci :-------------------------------------- U Gostima :
Bari - 3 boda--------------------------------------Juventus - 3 boda
Inter - 3 boda/1bod------------------------------Palermo - 3 boda
Sampdoria - 3 boda------------------------------Fiorentina - 3 boda/1 bod
Bologna - 3 boda---------------------------------Brescia - 3 boda
Cagliari - 3 boda---------------------------------Roma - bod
----------------------------------------------------Udinese - bod / nista
Sa onakvom igrom od sinoc, ja to ovako gledam
Sinoc je na utakmici bio i Kakin otac,talijanski mediji su se odma raspisali kako je doso da sa Gallianijem dogovori povratak Kake kod nas....hm......e ne znam sta da kazem na ovo,naravno da su ovo sad nagadjanja ali nika ne znas sa nasim Ćelom...
Nikako ne bi volio da se doticni vrati u Milan nikad vise!
Nego jbg sinoc nisam gledo tekmu,moze li mi ko reci kako je odigro Marek
- tony-mortale
- Kontakt:
nebi ni ja volio da se kaka vrati, svaka mu čast za sve što je dao milanu, ali to je to, nek mu je sa srećom ali negdje drugo, treba dovesti nekog mladog veznjaka koji će najbolje godine provesti u milanu baš kao što je i kaka, plus fino se i zaradilo na njemuscudetto je napisao/la:Nikako ne bi volio da se doticni vrati u Milan nikad vise!
marek je odigrao sasvim dobro, puno bolje od prosječne antoninijeve partije, nije imao nekih grešaka, igrao i napad i odbranu, doduše umorio se dosta rano i zamjenio ga emanueloson koji je takođe bio OK
inače zaboravio sam napisati da se primavera obrukala na viareggio cupu, poslije 2 neriješene zadnju izgubili od staebaka 2-1
Izgleda da onaj mladi stoper Ely sto su ga doveli i nije tako dobar ko sto se prica, ali evo opet pocinje prica oko Mamadou Sakho-a ima 21god stoper a jedan je od najboljih mladih stopera u Svijetutony-mortale je napisao/la:nebi ni ja volio da se kaka vrati, svaka mu čast za sve što je dao milanu, ali to je to, nek mu je sa srećom ali negdje drugo, treba dovesti nekog mladog veznjaka koji će najbolje godine provesti u milanu baš kao što je i kaka, plus fino se i zaradilo na njemuscudetto je napisao/la:Nikako ne bi volio da se doticni vrati u Milan nikad vise!
Nego jbg sinoc nisam gledo tekmu,moze li mi ko reci kako je odigro Marek![]()
marek je odigrao sasvim dobro, puno bolje od prosječne antoninijeve partije, nije imao nekih grešaka, igrao i napad i odbranu, doduše umorio se dosta rano i zamjenio ga emanueloson koji je takođe bio OK
inače zaboravio sam napisati da se primavera obrukala na viareggio cupu, poslije 2 neriješene zadnju izgubili od staebaka 2-1i završili kao zadnji u grupi
i btw tony de mi odgovori na PM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.