Postao/la LaBombonera88 » 07 maj 2023, 12:30
Nisam htio komentarisati dok se ne prenoci i malo ohladi glava.
Pervan - veoma je malo pokazao od kako je došao, ocekivao sam dosta vise (jos ako je medju igracima koji imaju najvece plate onda se moze reci da je promasaj s njim).
Delic - prvi dio sezone solidan, u drugom isto premalo pokazano, slab u duelima jedan na jedan, nije fizicki gradjen.
Prekidi, centarsutevi slabi iako sam mislio da mu je to jaca strana.
Varesanovic - kao da je dosao na godisnji kod nas, premalo pokazuje s obzirom na vaznost utakmica.
Alic - igra ledjima, gradjenje super, al tvoj glavni zadatak su golovi, a toga nema, ni na vidiku tako da negativna ocjena od mene. Odigrao je vec dovoljno utakmica, a gola nema.
Nekako su se i ostali utopili u to sivilo, izgubili samopouzdanje.
Maksimović jedan od najboljih jucer, al jedna glupost i faul koji je bio bespotreban cime dobija treci zuti, tako da uz Saida nemamo ni njega po toj lijevoj strani, a to su dva igraca koji prave prevagu.
Evo momci skupite se, ujedinite da ovo izguramo, malo je ostalo. Ove tri utakmice da se odigraju bar kako treba muski, hrabro, borbeno, bar ove domace da pobijedimo ako Bog da.
Navijaci ce biti uz vas do kraja nemoj da nas razocarate.
Hajde Zrinjski je ipak prevelik zalogaj bio za nas, al evo sad ove tri ekipe naredne, koje nisu nesto znacajno bolje od nas, jer je sva ova liga u par deka, neki detalji odluce, individualni kvalitet, potez, il sudija, svako svakoga moze pobijediti.
Mnogo je kalkulacija u igri, al nas nas te dvije pobjede kuci sigurno ostavljaju u ligi, tako da ce svaka od tih utakmica narednih biti kao finale, tako se i postavite maksimalno fokusirano, koncentrisano i motivisano da pokazete da ne zaslužujemo ovo mjesto gdje smo trenutno.
Igramo protiv veoma rastrcane ekipe sa brzim igracima, al evo vidjeli smo jucer kako ih je posusje napalo tako mozemo i mi primjeniti sličan recept.
Ps: izvinjavam se na nesto duzem postu.