FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Beduin
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla - RIP Probisvjet

Post Postao/la Beduin » 06 maj 2023, 17:36

Madal je napisao/la:
06 maj 2023, 17:04
Toliko o namjestanju :beba: Ko je racunao ovdje bodove svakako mu je slaba matematika. Naredna opet biti ili ne biti.
Problem ovdje na forumu je sto ima hrpa lakovjerne djece kojoj kad odglumis nekog insajdera i u ovakvim utakmicama profuras zagonetnu spiku kako ne gubimo uz neke smajlice, onda ide SVRŠ, SVRŠ...
A onda kad nas realnost opali samarom slijedi negativa, plac, psovke, izljevi emocija kao mi razocarani, vjerovali smo insajderima i da je nesto dogovoreno, sredjeno. Kurko sredjen.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 06 maj 2023, 17:36

Skinite dresove
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 06 maj 2023, 17:44

Skinite dresove
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

IndoMie
Kontakt:

Post Postao/la IndoMie » 06 maj 2023, 17:51

Beduin je napisao/la:
06 maj 2023, 17:36
Madal je napisao/la:
Toliko o namjestanju :beba: Ko je racunao ovdje bodove svakako mu je slaba matematika. Naredna opet biti ili ne biti.
Problem ovdje na forumu je sto ima hrpa lakovjerne djece kojoj kad odglumis nekog insajdera i u ovakvim utakmicama profuras zagonetnu spiku kako ne gubimo uz neke smajlice, onda ide SVRŠ, SVRŠ...
A onda kad nas realnost opali samarom slijedi negativa, plac, psovke, izljevi emocija kao mi razocarani, vjerovali smo insajderima i da je nesto dogovoreno, sredjeno. Kurko sredjen.
Ozbiljno se pricalo o tome dok sam sjedio u Blacku. Ispostavilo se da je rijec o Skriparima. Vama jos bolje jer je lakse igrati kuci. :salut:
⚜️⚜️⚜️ Modra boja na bijelome platnu, šest ljiljana vezenih u zlatu ⚜️⚜️⚜️

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 06 maj 2023, 18:48

Beduin je napisao/la:
Madal je napisao/la:
Ma ja ne mogu da vjerujem da je neko mogao pomisliti da nam pustaju. Najgore je sto, evo i da smo pobjedili nekim cudima, ostalo bi upamceno kao kupljena utakmica a nije. Tim glavama se to ne bi moglo izbiti kao cinjenicu nikad. Ali ne smeta njima sto se danas fulalo, samo zaborave i spremaju narednu "kupljenu". Kad jednom potrefe mozak ti popiju ovdje.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 06 maj 2023, 19:04

IndoMie je napisao/la:
06 maj 2023, 17:51
Beduin je napisao/la:
Madal je napisao/la:
Ozbiljno se pricalo o tome dok sam sjedio u Blacku. Ispostavilo se da je rijec o Skriparima. Vama jos bolje jer je lakse igrati kuci. :salut:
Djecko, odj3bi sa tim mahalskim upadicama.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

tuzlanskinacin
Kontakt:

Post Postao/la tuzlanskinacin » 06 maj 2023, 20:04

Teška je situacija, nakon 10 minuta sam se nadao pobjedi a računao bod ali sve je to brzo potonulo. Iduća se mora pobijediti nama će za opstanak trebati još tacno 2 pobjede do kraja a imamo 3 utakmice situacija je teška ne i nemoguća ali nadam se čudu i ostanku u ligi.

Pashoni
Kontakt:

Post Postao/la Pashoni » 06 maj 2023, 20:50

Bespotrebna nervoza, ko god je ocekivao danas neke bodove bez nekih igranki je lud, s danasnjim odabirom sastava se pokazalo koliko im je danasnji meč znacio mada eto otvorilo nam se na pocetku, a sigurnk da nas ne bi tek tako okrenuli da su pojedinci igrali. Ocigledno da su se oslunuli na te 2 utakmice kod kuce protiv Sirokog i Zelje idemo to odigrati momacki pa sta bude.
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo

DeZerbi
Kontakt:

Post Postao/la DeZerbi » 06 maj 2023, 20:55

**** te svako ziv neke bodove sa strane donosi samo mi ne mozemo meda

mk1008
Kontakt:

Post Postao/la mk1008 » 06 maj 2023, 21:04

DeZerbi je napisao/la:
06 maj 2023, 20:55
**** te svako ziv neke bodove sa strane donosi samo mi ne mozemo meda
Ne branim ove nazovi igrace da ne pomislis na to, ali uzeli smo bod Igmanu, Leotaru i Velezu u gostima ..
Sta god bio ishod ove sezone poruka je jedna: UPRAVA NAPOLJE !
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫

desperados
Kontakt:

Post Postao/la desperados » 06 maj 2023, 21:35

Samo mi mozemo vodit 2-0 pa izgubit 3-2. Isto tako vodit 1-0 protiv najjace ekipe lige i umjesto da pokusamo to iskoristiti, ispusimo 4-1. Garantujem da to ne bi sebi dozvolila nijedna ekipa osim nas.

mk1008
Kontakt:

Post Postao/la mk1008 » 06 maj 2023, 23:21

Protiv Sirokog smo bez Maksimovica i Delica..
Mozda Said uspije odigrat makar 20 min to cemo vidjet ..
Ici postavit se kao i protiv TC sve u napad, i ne ubacivat Kapetanovica i Melvina Osmica al nikako, vratiti Kurtalica u vezni red, na stoperska mjesta stavit Jusu, Osmankovica i Suberta...
I naravno ne zamisljat da pocnemo igru bez Komazeca, Vranjesa i Bekica...
Pa sta bude bude al nek se bore...
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 06 maj 2023, 23:47

mk1008 je napisao/la:
06 maj 2023, 23:21
Protiv Sirokog smo bez Maksimovica i Delica..
Mozda Said uspije odigrat makar 20 min to cemo vidjet ..
Ici postavit se kao i protiv TC sve u napad, i ne ubacivat Kapetanovica i Melvina Osmica al nikako, vratiti Kurtalica u vezni red, na stoperska mjesta stavit Jusu, Osmankovica i Suberta...
I naravno ne zamisljat da pocnemo igru bez Komazeca, Vranjesa i Bekica...
Pa sta bude bude al nek se bore...
+1
Al ko sto gledam igrat ce mu Alic i Kapetanovic
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Legolas
Kontakt:

Post Postao/la Legolas » 07 maj 2023, 01:04

Očekivalo se mnogo vise od Kapetanovica i Haruna također, jedino je Eldar nešto pokazao ali izgurati ovo do kraja pa na ljeto se razići sa svima

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 07 maj 2023, 01:43

Jesmo li ispali ili nismo jos.
Hocel nam pustiti Siroki,znal se sta

Prvi i drugi gol sramota bogami. :crazy:

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 07 maj 2023, 11:23

Kakve su nam sad sanse, sta kazu Elmir, Nino & Company (osim sto su dobili licencu za evropska i domaca takmicenja).....jel kazu da li ce ostati ili opstati u svakom smislu....ima li kakvih insajderskih da li ih Azmir ostavlja u ligi sklanjajuci Slogu u federalnu ili Nino & Secer sa svojim pregovarackim vjestinama ostavljaju Slobodu u PL......ocigledno da na terenu nemozemo to ostvariti sa ovim Amerovim i Sabrininim fudbalskim invalidima pod pokroviteljstvom ovih upravnika iz uprave.......
🔴⚫️

LaBombonera88
Kontakt:

Post Postao/la LaBombonera88 » 07 maj 2023, 12:30

Nisam htio komentarisati dok se ne prenoci i malo ohladi glava.

Pervan - veoma je malo pokazao od kako je došao, ocekivao sam dosta vise (jos ako je medju igracima koji imaju najvece plate onda se moze reci da je promasaj s njim).

Delic - prvi dio sezone solidan, u drugom isto premalo pokazano, slab u duelima jedan na jedan, nije fizicki gradjen.
Prekidi, centarsutevi slabi iako sam mislio da mu je to jaca strana.

Varesanovic - kao da je dosao na godisnji kod nas, premalo pokazuje s obzirom na vaznost utakmica.

Alic - igra ledjima, gradjenje super, al tvoj glavni zadatak su golovi, a toga nema, ni na vidiku tako da negativna ocjena od mene. Odigrao je vec dovoljno utakmica, a gola nema.

Nekako su se i ostali utopili u to sivilo, izgubili samopouzdanje.

Maksimović jedan od najboljih jucer, al jedna glupost i faul koji je bio bespotreban cime dobija treci zuti, tako da uz Saida nemamo ni njega po toj lijevoj strani, a to su dva igraca koji prave prevagu.

Evo momci skupite se, ujedinite da ovo izguramo, malo je ostalo. Ove tri utakmice da se odigraju bar kako treba muski, hrabro, borbeno, bar ove domace da pobijedimo ako Bog da.

Navijaci ce biti uz vas do kraja nemoj da nas razocarate.

Hajde Zrinjski je ipak prevelik zalogaj bio za nas, al evo sad ove tri ekipe naredne, koje nisu nesto znacajno bolje od nas, jer je sva ova liga u par deka, neki detalji odluce, individualni kvalitet, potez, il sudija, svako svakoga moze pobijediti.

Mnogo je kalkulacija u igri, al nas nas te dvije pobjede kuci sigurno ostavljaju u ligi, tako da ce svaka od tih utakmica narednih biti kao finale, tako se i postavite maksimalno fokusirano, koncentrisano i motivisano da pokazete da ne zaslužujemo ovo mjesto gdje smo trenutno.

Igramo protiv veoma rastrcane ekipe sa brzim igracima, al evo vidjeli smo jucer kako ih je posusje napalo tako mozemo i mi primjeniti sličan recept.

Ps: izvinjavam se na nesto duzem postu.

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 07 maj 2023, 13:32

@Aerials, izbaci više ovog! Sljedeće sezone dok svima vratimo po 3-6-9 nama će ostati okruglo 0 na kraju! Svi nas puštaju svi za nas igraju! Razguli više s teme jbt
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 07 maj 2023, 13:39

simonknows je napisao/la:
07 maj 2023, 13:32
@Aerials, izbaci više ovog! Sljedeće sezone dok svima vratimo po 3-6-9 nama će ostati okruglo 0 na kraju! Svi nas puštaju svi za nas igraju! Razguli više s teme jbt
Rodila majka debila...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

mk1008
Kontakt:

Post Postao/la mk1008 » 07 maj 2023, 15:17

Al ne mogu vjerovati da opet Zeljo zadnje kolo, i opet nam oni prave tu neku prevagu kao i 2012...
Tacno smo baksuzi s njima Bgm
Bas ovako kako ovi pojedinci po forumu mrze nas, tako je meni Zeljo najmrzi klub u drzavi jos od one 2012..
Samo da ne bude utakmica koja ce odlucit njima evropa ili nama ispadanje . Tu bi bilo svega ..
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.