Bitno je da ste ga vi nama dobro popusili u polufinalu, za ostalo se ne sekiraj19vendetta87 je napisao/la: ↑07 maj 2023, 14:27Veceras demonstracija sile nad seljacima iz Vrapcica, a onda im ide pusiona u finalu od Zrinjskog
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- svrakino1921
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Prvo su ispucali pomozi.ba pa slaba korist ovo je sad scenario za Hayat i Ispuni mi želju.MostarskiSin je napisao/la: ↑07 maj 2023, 14:53Bitno je da ste ga vi nama dobro popusili u polufinalu, za ostalo se ne sekiraj19vendetta87 je napisao/la: ↑07 maj 2023, 14:27Veceras demonstracija sile nad seljacima iz Vrapcica, a onda im ide pusiona u finalu od Zrinjskog
Kad i to propadne za iduću sezonu ide Mustafa i Zehra Alajmović.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
-
- Kontakt:
Na zadnjih 8 utakmica atomski napad dao citava 2 gola, mozes mislitiEspiritosanto je napisao/la: ↑07 maj 2023, 15:05Prvo su ispucali pomozi.ba pa slaba korist ovo je sad scenario za Hayat i Ispuni mi želju.MostarskiSin je napisao/la: ↑07 maj 2023, 14:53Bitno je da ste ga vi nama dobro popusili u polufinalu, za ostalo se ne sekiraj19vendetta87 je napisao/la: ↑07 maj 2023, 14:27Veceras demonstracija sile nad seljacima iz Vrapcica, a onda im ide pusiona u finalu od Zrinjskog
Kad i to propadne za iduću sezonu ide Mustafa i Zehra Alajmović.

Ali nikad se ne zna, zna kako kazu: “corava koka neko zrno ubode”. Mozda i oni nas tako mlatnu veceras.
-
- Kontakt:
Ako niste znali, IndoMie je Milan Tegeltija i ima direktno informacije od Vice. Jaran mi jucer na kafi prica, kaze 100% provjereno.
Volim tebe, više od sebe
Jel istina da Ronaldo dolazi u Slobodu?
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Ne znam cemu ovakvi postovi. Pa svugdje ima da neki jaci i bolje plasirani klubovi igraju u zavrsnicama za ove slabije. Ne samo u BiH. Moje ce informacije biti tacne. Leotar i Posusje/City ispadaju.antisisoja1919 je napisao/la: ↑07 maj 2023, 15:12Ako niste znali, IndoMie je Milan Tegeltija i ima direktno informacije od Vice. Jaran mi jucer na kafi prica, kaze 100% provjereno.
⚜️⚜️⚜️ Modra boja na bijelome platnu, šest ljiljana vezenih u zlatu ⚜️⚜️⚜️
- svrakino1921
- Kontakt:
Ako nas je bilo 8 000 protiv Igmana
Vrceras ocekujem najmanje 11 000
GOLEM SI ZELJO
Vrceras ocekujem najmanje 11 000
GOLEM SI ZELJO
Jel istina da su Tuzlaci završili utakmicu protiv Širokog tj da je grad Tuzla obezbjedio pare za Široki.?IndoMie je napisao/la: ↑07 maj 2023, 15:45Ne znam cemu ovakvi postovi. Pa svugdje ima da neki jaci i bolje plasirani klubovi igraju u zavrsnicama za ove slabije. Ne samo u BiH. Moje ce informacije biti tacne. Leotar i Posusje/City ispadaju.antisisoja1919 je napisao/la: ↑07 maj 2023, 15:12Ako niste znali, IndoMie je Milan Tegeltija i ima direktno informacije od Vice. Jaran mi jucer na kafi prica, kaze 100% provjereno.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Evo Peljto dosudio žuti karton zbog namjernog igranja rukom. Onaj njegov fanboy, i ljubitelj autoritativnih srednjovječnih muškaraca, na aparatima.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Robijaši na Marakani, colorized:

S lijeva na desno: Avenija, Truhlo, Convicts

S lijeva na desno: Avenija, Truhlo, Convicts

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Iste informacije sam nacuo. Navodno su Zeljo i Velez u kombinacijama takodjer. Nista neobicno za nasu ligu reklo bi se.avenija je napisao/la: ↑07 maj 2023, 16:04Jel istina da su Tuzlaci završili utakmicu protiv Širokog tj da je grad Tuzla obezbjedio pare za Široki.?IndoMie je napisao/la: ↑07 maj 2023, 15:45Ne znam cemu ovakvi postovi. Pa svugdje ima da neki jaci i bolje plasirani klubovi igraju u zavrsnicama za ove slabije. Ne samo u BiH. Moje ce informacije biti tacne. Leotar i Posusje/City ispadaju.antisisoja1919 je napisao/la: ↑07 maj 2023, 15:12Ako niste znali, IndoMie je Milan Tegeltija i ima direktno informacije od Vice. Jaran mi jucer na kafi prica, kaze 100% provjereno.
⚜️⚜️⚜️ Modra boja na bijelome platnu, šest ljiljana vezenih u zlatu ⚜️⚜️⚜️
Koji cigan je ovaj Hebibovic jbt
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
- Bazinga12345
- Kontakt:
Non-stop kači smajli koji se guzi, ma nema dileme da je to on.

Zadnja izmjena: Sky9, dana/u 07 maj 2023, 16:26, ukupno mijenjano 1 put.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴