Premijer liga BiH - aktuelno
- Chapman1886
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
e pa SARAJLICE MOJE LJEPE
SAMI STE VI LIČNO KRIVI ZA OVO
vi ste podmetli gavrila konjakovića, forta i izdajicu nikšića , potureni da rade za dodika i čovića i zbrišu bosnu i bošnjake. sve je ovo dijo projekta. kukavičije jaje iz ambasada u vidu trojek (tri prsta pravoslavlja) oni rade sve da isporuče državu dodiku i čoviću i ovo je sve dijo plana
tražili ste glasali ste gledajte
IZDAJNICI IZ KANTONA SARAJEVI
vi ste podmetli gavrila konjakovića, forta i izdajicu nikšića , potureni da rade za dodika i čovića i zbrišu bosnu i bošnjake. sve je ovo dijo projekta. kukavičije jaje iz ambasada u vidu trojek (tri prsta pravoslavlja) oni rade sve da isporuče državu dodiku i čoviću i ovo je sve dijo plana
Samo Sloboda | COYG
Ima li ko snimak treninga sarajeva?da vidimo sta to Mirza uvjezbava kakvi su to galaktikosi kad se bune toliko. I ima li iko info koliko su platili Zrinjskom za 3 boda
Inace ovi sto ovog kostu spominju vjerovatno kontaju da su i norvezani nekako navukli brejvika svojom gresnom nacijom
Inace ovi sto ovog kostu spominju vjerovatno kontaju da su i norvezani nekako navukli brejvika svojom gresnom nacijom

Pozdrav za mostarce. Zasluzeno bodovi ostaju na Grbavici.
-
- Kontakt:
- baboedindzeko09
- Kontakt:
NE CITIRAJTE INDOMIE, LIK NAMJERNO TROLLA DA MU SE NAKAČITE NA POSTOVE.
*još jednom, ako ko nije vidio
*još jednom, ako ko nije vidio
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Daj snimak da čujemMostarwolf1981 je napisao/la: ↑07 maj 2023, 22:18Kace ljiljane po tribinama i glume patriote neke, a skandiraju ime lika koji je ubijao njihove sunarodnike
Bravo momci![]()
Kreće kolektivno glupilo kod pijaĆara. A nije da nismo očekivalimostar_mo je napisao/la: ↑07 maj 2023, 22:30Zrinjski jest kvalitetom daleko iznad , ali generalno se nikada protiv njih ne sudi. Ja se toga ne sjecam.RollingPaper je napisao/la: ↑07 maj 2023, 22:25Sta se ti provaljujes. Zrinjski je tri nivoa iznad ostalih ekipa zato i ne mogu sudije nista. Problem je sto je ostatak timova dosta izjednacen tako da jedna sudijska moze odrediti ishod utakmice a kamoli ove lakrdijeIndoMie je napisao/la: ↑07 maj 2023, 22:22Na uvrede, provokacije i psovke necu odgovoriti. Jer sam odgojen, kulturan i normalan covjek. Samo cu pitati kako to da su vama uvijek drugi krivi? Kako to da jedan Zrinjski pobjedi u Banja Luci, a Sarajevo, Zeljeznicar ili Velez ne mogu? Kako to da Zrinjski svake sezone uzima titulu? A da Borac zavrsava kao drugi i predstavlja drzavu u Evropi? Razmislite malo. Ne znate loptati. Ne znate igrati. Sarajevo, Velez, Zeljeznicar. Ma svi. Ne znate ovu igru igrati. Kako to da BiH ne moze nikad ni na jedno prvenstvo otici? Kako to da Hrvatska bude srebrna i broncana? A da BiH ispada od Irske, Rumunije,Slovacke i koga vec ne? Odgovor je jasan. Nije zvaka za seljaka. I nije do sudija niti ce ikada biti. Borac veceras slavio zasluzeno. Sarajevo centra nije preslo. Isli su na kartu svadje i ciganluka da zakuhaju i da izvuku crveni karton za nekog od Borcevih igraca. Ali najbolji sudija u drzavi, popularni Giga, ne puca pod pritiskom. Svaka cast na dobroj i kvalitetnoj predstavi.![]()
Evo nek kaze neko kad su se protiv njih desavale sudijske lakrdije ..koju sezonu, utakmicu.

imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Ideja za sljedeću tekmu
Zadnja izmjena: Ado1922, dana/u 07 maj 2023, 22:34, ukupno mijenjano 1 put.
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
FKSDoGroba je napisao/la: ↑07 maj 2023, 22:31Kaže Jusufbegović "izgubili zahvaljujući zato što se nisu lopte izbušile, što klaun nije došao na vrijeme da izbuši lopte"![]()
![]()
![]()

Sve je ovo jedan veliki show.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
I nije te stid gledati ovakve smijurije iz kola u kolo? To vam je ok? Ono kao dodjete na utakmicu da podrzite Borca, malo druzenje malo podrska i iz kola u kolo smisljate viceve na tom istoku o Gigovicu? A najmanje fudbal gledate. Pa vama protiv j.ebenog Igmana silji do besvjesti, cak i protiv Zrinjskog vam silji i opet popusite.. Ma jadno ba, ja da pratim i volim taj vjestacki klub, STID bi me bilo i tacka.letsgofighter je napisao/la: ↑07 maj 2023, 22:24Majstore ja sam navijao za Borac kada smo ispadali 4 puta iz lige, navijao sam i kada je čitava Grbavica pljeskala šampionu, navijam i danas i boli me ona stvar i za Vicu i za dodika....Borac je bio i prije politike, bice i poslje politike, makar u 7 ligi ja cu navijati kao i svi moji vjerni Borčevci !nokee je napisao/la: ↑07 maj 2023, 22:18Procitaj prvo drugi dio svog posta pa onda se vrati na prvi dio. Ne podrzavam psovanje bilo kakve djece i s majki itd ali ovo s vama je postalo bolesno ba. Pa sta komentatisete vi s istoka? Jel vam normala navikati za takav klub politicki, nacionalisticki, klub na silu bukvalno? Jel komentarisete to izmedju sebe.letsgofighter je napisao/la: ↑07 maj 2023, 22:13Pazi ovo,na zadnjih 100 postova, brat bratu na 35 se pozivalo na silovanje Srpskih majki, update masakra nad djecom, **** majki četnikih, a bogami i mrtvih u grobovima...i sve je to ok, ali Bošnji je to normalno u odnosu na to što su tamo neki Srbi pjevali o Srbiji....u par navrata su grupe diletanata pokušale da pjevaju nedolične pjesme i odmah su ućutkani od starije gradske raje, ali to Bošnjo nije čuo, a i da je čuo naravno da bi prećutaošto se tiče tekme, Gigs na zadatku, na istoku opasni vicevi su sročeni na račun gospodina u crnom, sve u svemu šega
a i realno Sarajevo jako loše !
Bolan nama protiv Tuzle ponisti gol protivniku, mene stid je.bo ba to, nije to fudbal, daj da se igra normalno.
E dobro ste ih usutkali, od Srbije do Kosova itd. Ratko vam je falio samo..
I kakav ba fudbal da komentarises ovdje, covjek ti neda da igras od 1 minute i onog "faula" na 16m. Stas igrati i komentarisati fudbal u BL
Ma nije to majstore samo Gigovic, vama se svako kolo dodjeli sudija po "zadatku".
Siljilo se svakome nekad, pomalo, neofirno. Ovako kao Borcu i ostalim klubovima iz RS NIKAD ni blizu. Ovo je postala smijurija.
Kako mu Mirza ne spomenu start nad Musom, odatle je sve počelo
A prije njih je sve bilo pošteno, bano, med i mlijeko. Ako su opcija SDA ili ti nabrojani, ili bilo šta drugo, izbor je sasvim jasan. Ovi prvi su nas i doveli ovdje.Chapman1886 je napisao/la: ↑07 maj 2023, 22:31e pa SARAJLICE MOJE LJEPE
-
- Kontakt:
Za promjenu otidji na utakmicu svog kluba levatu, a ne da trazis video. Evo su i tvoji potvrdili da su pojedinci sa istocne skandirali, sta se mahnit pravislakilone je napisao/la: ↑07 maj 2023, 22:33Daj snimak da čujemMostarwolf1981 je napisao/la: ↑07 maj 2023, 22:18Kace ljiljane po tribinama i glume patriote neke, a skandiraju ime lika koji je ubijao njihove sunarodnike
Bravo momci![]()
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Nadam se da će ih navijači Sarajeva, Željezničara i pripadnici MUP-a KS lijepo dočekati idući put kad budu gostovali.

Početi od pionira, kadeta i juniora, ako imaju gostovanja.

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Na Koševu slicnu lakrdiju radio Širokom
I tako je iz kola u kolo. Samo tada mu se pljeskalovi ovdje pisalo nikad bolje suđenje. E pa vidimo kako se vrati sve
Samo ovdje je Sar zasluzilo jos jedan crveni za ovaj faul na Blagaiću. Onako sportski gledano
-
- Kontakt:
Nisi adekvatan sagovorniknokee je napisao/la: ↑07 maj 2023, 22:34I nije te stid gledati ovakve smijurije iz kola u kolo? To vam je ok? Ono kao dodjete na utakmicu da podrzite Borca, malo druzenje malo podrska i iz kola u kolo smisljate viceve na tom istoku o Gigovicu? A najmanje fudbal gledate. Pa vama protiv j.ebenog Igmana silji do besvjesti, cak i protiv Zrinjskog vam silji i opet popusite.. Ma jadno ba, ja da pratim i volim taj vjestacki klub, STID bi me bilo i tacka.letsgofighter je napisao/la: ↑07 maj 2023, 22:24Majstore ja sam navijao za Borac kada smo ispadali 4 puta iz lige, navijao sam i kada je čitava Grbavica pljeskala šampionu, navijam i danas i boli me ona stvar i za Vicu i za dodika....Borac je bio i prije politike, bice i poslje politike, makar u 7 ligi ja cu navijati kao i svi moji vjerni Borčevci !nokee je napisao/la: ↑07 maj 2023, 22:18
Procitaj prvo drugi dio svog posta pa onda se vrati na prvi dio. Ne podrzavam psovanje bilo kakve djece i s majki itd ali ovo s vama je postalo bolesno ba. Pa sta komentatisete vi s istoka? Jel vam normala navikati za takav klub politicki, nacionalisticki, klub na silu bukvalno? Jel komentarisete to izmedju sebe.
Bolan nama protiv Tuzle ponisti gol protivniku, mene stid je.bo ba to, nije to fudbal, daj da se igra normalno.
E dobro ste ih usutkali, od Srbije do Kosova itd. Ratko vam je falio samo..
I kakav ba fudbal da komentarises ovdje, covjek ti neda da igras od 1 minute i onog "faula" na 16m. Stas igrati i komentarisati fudbal u BL
Ma nije to majstore samo Gigovic, vama se svako kolo dodjeli sudija po "zadatku".
Siljilo se svakome nekad, pomalo, neofirno. Ovako kao Borcu i ostalim klubovima iz RS NIKAD ni blizu. Ovo je postala smijurija.

BANJA LUKA U SRCU VRBAS U VENAMA
- Meraak1921
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: supervizor, Vanja8 i 38 gostiju.