FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Mislim da smo samo bez Trake na derbiju. To je jedino pozitovno veceras sto nismo previse osakaceni.
Ja se tesko mogu nositi a ovakvim bahacenjem iz Banja Luke. Pisaju se i po drzavi i po ostalim klubovima.
Ja se tesko mogu nositi a ovakvim bahacenjem iz Banja Luke. Pisaju se i po drzavi i po ostalim klubovima.
Jedino sa pobjedom u derbiju se dovodimo u dobru situaciju, što se tiče Evrope. Sve ostalo je komplikovana situacija.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Ako se igrači nisu naložili poslije ove lakrdije večeras onda gasi mješalicu motaj kablove. A mislim da jesu i da će jeb.at majku skretničarima
- ElCartel11
- Kontakt:
Vide se face ovih papaka genocidnih. Ne bi ih bilo tesko pronaci i uhvatiti na samo gdje su onda manji od makovog zrna.
Dok se god tako ne bude radilo oni ce se bahatiti i ovako ponasati od cobana do policije i nadležnih.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Ima li neko dobru sliku Hordi večeras iz daljine, ovo je bila prava invazija nisu imali mjesta svi da stanu na tribinu..
Bravo momci !!!
Bravo momci !!!
12. igrač kluba iz Titove 38b
Frajeri udaraju Mustafića na zemlji a niko karton ne dobi.
- Kockoglavi
- Kontakt:
Otkidanju butine je prethodilo ne sviranje cistog faula nad Muso. Gigovicu sve ti na kamaru
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Tako se treba i postaviti psihicki. Sjetiti se gdje smo bili i gdje smo sad. Da ne zaborave koliko su radili kao ekipa pa da sad pokleknu.bordobijeli je napisao/la: ↑07 maj 2023, 22:02Naravno da nije gotovo al mi smo u odličnoj poziciji u odnosu kako je bilo prije 5-6 kola, imamo +2 i u ova 3 kola 2 utakmice kuci i gostovanje Velezu tri dana poslje finala kupa. Tako da nije gotovo al imamo vrlo dobre šanse za Europuskullcrusher je napisao/la: ↑07 maj 2023, 21:57Tek se zakuhalo. Nista se jos ne zna Boga mi nista znate i sami... samo nek poginu na derbiju nek krv propisaju to dobit moramo. Nek nam je Bog na pomoci al nista jos nije gotovo.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Veceras se vise nije moglo od ovog, nemam zamjerke momcima, a ni Cickovom. Okrenuti se derbiju i nadam se da ce u razredu od Gigoviceve djece da se pojavi novi Kecmanovic.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Ma nema dileme nikakve, ali kad vec to nije svirao, mogo je ovaj mesarski potez brata mustafica hahaKockoglavi je napisao/la: ↑07 maj 2023, 22:38Otkidanju butine je prethodilo ne sviranje cistog faula nad Muso. Gigovicu sve ti na kamaru
-
- Kontakt:
Svaka čast za Mirzu, voljeli ga ili ne, ima muda da uradi i kaže nešto protiv lakrdije.
Pripremio je ekipu skoro pa perfektno, momci igrali do kraja onoliko koliko im je dozvoljeno, bez priče protesta i prigovora, vidi se da su bili spremni na lakrdiju a pukli tek pred kraj kad se nije dosudio faul nad Musom.
Druga stvar, ne yebe živu silu a ni kazne, ulazi u teren i brani svog igrača.
Ovo večeras nije bila krađa, ovo je ravno sportskom genocidu. Miloše da Bog da umirao u najgorim mukama zajedno sa svojim najmilijim !!!
Pripremio je ekipu skoro pa perfektno, momci igrali do kraja onoliko koliko im je dozvoljeno, bez priče protesta i prigovora, vidi se da su bili spremni na lakrdiju a pukli tek pred kraj kad se nije dosudio faul nad Musom.
Druga stvar, ne yebe živu silu a ni kazne, ulazi u teren i brani svog igrača.
Ovo večeras nije bila krađa, ovo je ravno sportskom genocidu. Miloše da Bog da umirao u najgorim mukama zajedno sa svojim najmilijim !!!
- Kockoglavi
- Kontakt:
Alen Avdic finu poruku gigovicu napisao
Ima li ko sta pametno reci, kako i sta dalje poslije ovoga?
- belosevic23
- Kontakt:
Tako je glupi bosnjo opet dadni platu 10k nekom milkanovicu koji ce ti **** majku, i nekom vladanu kovacevicu napravi karijeru. Eh bosnjo glupi nikad do pameti
- feniksptica
- Kontakt:
Nerijetko razmišljam o tome da bi svaki put kad se igra protiv ovih paćenika trebalo u roster ubaciti jednog kostolomca koji nije toliko bitan da izostaje. Kada krene naopako, ubaciti kostolomca u 85 minuti da nekom cjevanicu prelomi. Zvuči gadno i nije sportski, ali način na koji oni dolaze do bodova daleko je od sporta i fer play-a.

Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Trenutno korisnika/ca: Antikloc, OzmoodPinglewood i 53 gosta.