Samota nad sramotama...i bice prica pojedinci nisu pojedinci nego bar par destina ...nez kad sam vecu sramota dozivio i jadnije se osjeco ...znam da vam nista ne znaci i ne ispravlja, ali NE U MOJE IME..fuj nek sluzi na obraz ovima sto su uzvikivali ako ga uopste imaju
Jel stvarno treba postavljat onu statistiku iz utakmice u BL, ja mislim da je bilo bar deset puta ovdje?
Bas tako. U moje vrijeme policija te okrene, kaze rasiri noge i ubi po zglobovima dok ih ne rasirim kao da sam Nadia ComaneciBalorda je napisao/la: ↑07 maj 2023, 22:37Pa svugdje isto. Čuditi se ovome može samo neko ko nikad nije bio na gostovanju.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑07 maj 2023, 22:35
Nadam se da će ih navijači Sarajeva, Željezničara i pripadnici MUP-a KS lijepo dočekati idući put kad budu gostovali.![]()
Početi od pionira, kadeta i juniora, ako imaju gostovanja.![]()
Čovjek te uništio argumentima a ti takvu glupost napisaletsgofighter je napisao/la: ↑07 maj 2023, 22:35Nisi adekvatan sagovorniknokee je napisao/la: ↑07 maj 2023, 22:34I nije te stid gledati ovakve smijurije iz kola u kolo? To vam je ok? Ono kao dodjete na utakmicu da podrzite Borca, malo druzenje malo podrska i iz kola u kolo smisljate viceve na tom istoku o Gigovicu? A najmanje fudbal gledate. Pa vama protiv j.ebenog Igmana silji do besvjesti, cak i protiv Zrinjskog vam silji i opet popusite.. Ma jadno ba, ja da pratim i volim taj vjestacki klub, STID bi me bilo i tacka.letsgofighter je napisao/la: ↑07 maj 2023, 22:24
Majstore ja sam navijao za Borac kada smo ispadali 4 puta iz lige, navijao sam i kada je čitava Grbavica pljeskala šampionu, navijam i danas i boli me ona stvar i za Vicu i za dodika....Borac je bio i prije politike, bice i poslje politike, makar u 7 ligi ja cu navijati kao i svi moji vjerni Borčevci !
Ma nije to majstore samo Gigovic, vama se svako kolo dodjeli sudija po "zadatku".
Siljilo se svakome nekad, pomalo, neofirno. Ovako kao Borcu i ostalim klubovima iz RS NIKAD ni blizu. Ovo je postala smijurija.![]()
Svaka cast. Dobit ce 2 boda za ovo.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑07 maj 2023, 22:39Kad dobiješ zbog sudije onda si tata mata, a kad izgubiš onda drvlje i kamenje.
Al ga suknu Feja coachu
Dobit ce evropu za ovo, a vi racun za struju od 56KM koji ce vas jos vise gurnuti u ambisTempero je napisao/la: ↑07 maj 2023, 22:42Svaka cast. Dobit ce 2 boda za ovo.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑07 maj 2023, 22:39Kad dobiješ zbog sudije onda si tata mata, a kad izgubiš onda drvlje i kamenje.
Al ga suknu Feja coachu
O cemu ti? Bio sam na tekmi, cista laz za napisano.
Imal sigurica?samirr je napisao/la: ↑07 maj 2023, 22:38One godine kad vi niste htjeli igrati X u Kaknju da oni idu u Evropu![]()
Ma yebes brate vise i europu i sve i ligu, gasi sve kad nema nista smisla. Dodjes lupam s djetetom u glavni grad svoje drzave na utakmicu ej i poslije moras malom objasnjavati kome ovi skandiraju, tvoji sunarodnjaci u tvom glavnom gradu. Sram i stid sve kolektivno nek ih bude licemjeri odvratni. Na stranu sto cigani se zale nizasta proslo kolo, a ovo uredno slave sto su pobjedili zbog sudija. Fuj licemjeri.
Ja ne vjerujem mislim da toga ima samo u Tuzlifeniksptica je napisao/la: ↑07 maj 2023, 22:40Ok ko je be srbe..neka ih.
Nek je i makljaze medju svojim u terenu. Nek se i pokrade eto yebes ga.
Al je l moguce da su Zeljovci skandirali to sto su skandirali
Velika razlika je plasirati se i dozivjeti debakl i biti 2 il 3 na svijetu hahha sta poredis vas i hrvate koji su institucija za vas? Sta ste to vi osvojili na svjetskom za vas je grupa pojam ubleho kao i hrvatiIndoMie je napisao/la: ↑07 maj 2023, 22:29Pa i Borac je nivo iznad Sarajlija i Veleza. Ne znam sta tu nije jasno. Eto ako su bolji sto nisu pobjedili? Crveni karton opravdan. Sta trebao je Giga oprostiti to sve? Ma hajte molim vas.RollingPaper je napisao/la: ↑07 maj 2023, 22:25Sta se ti provaljujes. Zrinjski je tri nivoa iznad ostalih ekipa zato i ne mogu sudije nista. Problem je sto je ostatak timova dosta izjednacen tako da jedna sudijska moze odrediti ishod utakmice a kamoli ove lakrdijeIndoMie je napisao/la: ↑07 maj 2023, 22:22Na uvrede, provokacije i psovke necu odgovoriti. Jer sam odgojen, kulturan i normalan covjek. Samo cu pitati kako to da su vama uvijek drugi krivi? Kako to da jedan Zrinjski pobjedi u Banja Luci, a Sarajevo, Zeljeznicar ili Velez ne mogu? Kako to da Zrinjski svake sezone uzima titulu? A da Borac zavrsava kao drugi i predstavlja drzavu u Evropi? Razmislite malo. Ne znate loptati. Ne znate igrati. Sarajevo, Velez, Zeljeznicar. Ma svi. Ne znate ovu igru igrati. Kako to da BiH ne moze nikad ni na jedno prvenstvo otici? Kako to da Hrvatska bude srebrna i broncana? A da BiH ispada od Irske, Rumunije,Slovacke i koga vec ne? Odgovor je jasan. Nije zvaka za seljaka. I nije do sudija niti ce ikada biti. Borac veceras slavio zasluzeno. Sarajevo centra nije preslo. Isli su na kartu svadje i ciganluka da zakuhaju i da izvuku crveni karton za nekog od Borcevih igraca. Ali najbolji sudija u drzavi, popularni Giga, ne puca pod pritiskom. Svaka cast na dobroj i kvalitetnoj predstavi.![]()
Luzerski mentalitet, sudija nas pokrao, nije bio ofsajd sa reprezentacije se prenio i na klubove. BiH ne moze meda na reprezentativnom nivou. Dok se Srbija plasira redovno na velika prvenstva, dobija jedan Portugal u gostima, Hrvatska uzima medalje. Koliko para toliko muzike. Ne znate loptati, shvatite to.
Prvaci u sukanju. Cestitam.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑07 maj 2023, 22:44Dobit ce evropu za ovo, a vi racun za struju od 56KM koji ce vas jos vise gurnuti u ambisTempero je napisao/la: ↑07 maj 2023, 22:42Svaka cast. Dobit ce 2 boda za ovo.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑07 maj 2023, 22:39Kad dobiješ zbog sudije onda si tata mata, a kad izgubiš onda drvlje i kamenje.
Al ga suknu Feja coachu