Pošalji screenshot za nas koji nemamo instagram, unaprijed hvalaajdohordas je napisao/la: ↑07 maj 2023, 22:54Kakva objava Ziljkića na instagramu...![]()
Tačno se vidi koliko je ovo pogodilo sve naše igrače. Imam osjećaj da će uzorat teren u petak.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Pošalji screenshot za nas koji nemamo instagram, unaprijed hvalaajdohordas je napisao/la: ↑07 maj 2023, 22:54Kakva objava Ziljkića na instagramu...![]()
Tačno se vidi koliko je ovo pogodilo sve naše igrače. Imam osjećaj da će uzorat teren u petak.
Yup, isti osjecaj imam, ovo je doslo ko neka injekcija dodatne stimulacijeajdohordas je napisao/la: ↑07 maj 2023, 22:54Kakva objava Ziljkića na instagramu...![]()
joker90 je napisao/la: ↑07 maj 2023, 22:53Sto dva puta isto clanstvo?napoleon72 je napisao/la: ↑07 maj 2023, 22:49Sta je rjesenje, napravit muslimanski klub Sarajevo, igrace po dolasku uclanit u SDA i IVZ? Nidje veze prica hahahbelosevic23 je napisao/la: ↑07 maj 2023, 22:43Tako je glupi bosnjo opet dadni platu 10k nekom milkanovicu koji ce ti **** majku, i nekom vladanu kovacevicu napravi karijeru. Eh bosnjo glupi nikad do pameti
Pa valjda ce imat' jos veci motiv da zagrizu i pobijede, nakon ovog veceras.ajdohordas je napisao/la: ↑07 maj 2023, 22:54Kakva objava Ziljkića na instagramu...![]()
Tako je buraz,to stalno i pricam,dzaba da ti Abramovic dodje ovo nema smisla gledat,ulagat,igrat. Zamisli neko vrhunsko trenersko ime na nasoj klupi danas,covjek bi se pogubio,nebi znao kako igru da postavi nakon onih lakrdija. Danas je nas tim igrao prvi put u historiji fudbala taktiku bez kontakta. Nakon ovog svega nemam snage razmisljat o upravama,igracima,evropi ovo je jedna besmisao zivota
Ne, nebi bio dobar potez da se trazilo izuzece sudije. To klub ja mislim ima samo jednom pravo u sezoni i da su to uradili sta bi nas tek snaslo sljedeca 4 kola. Razmisli malo u naprijed, tako je kako je, i dalje imamo sve u svojim rukama!Torino je napisao/la: ↑07 maj 2023, 22:59Mirza u zadnje vrijeme ok izjave daje, od 0:3 u Širokom kad je pobjedu posvetio Vedranu pa na dalje, ali ona rospija da se ne oglasi i niko iz kluba za delegiranje ovog propalog abortusa za suđenje, a 90% države zna da ideš u lakrdiju i ti bar ne tražiš zamjenu sudije, jer sumnjaš u njekovu naklonost Borcu. Sramota. Toliko je njoj bitan klub i zna svoj posao.
Takoder, ovo dodaje motiv igracima a i ogroman pritisak na savez!FKSDoGroba je napisao/la: ↑07 maj 2023, 22:59Naloženi će biti na derbiju, raznijet će gurbete. Mislim da je dobro što se ovako završilo večeras![]()
Želja borba i zalaganje na derbiju i jest najvažnija. Mulalić svaki derbi koji je uzeo, to je bilo na hajc, atmosferu, borbu i zalaganje maximalno, tako da ta priča kako se nemaš šta ložit u derbiju pada u vodu.feniksptica je napisao/la: ↑07 maj 2023, 23:00Nemas ti se sta nalozit na derbiju. Tad te najbrze ohlade. Odradis utakmicu ko i svaku drugu do sad i to je to. Nista manje vaznija od one s Sirokim i Tuzlom na Kosevu
Toliki je pritisak na savez da ih boli taki i za derbi i za nas i za plave. Mogli su nas za vrijeme Džumme stavit da igramo da im je palo na pamet.bordobijelisampion je napisao/la: ↑07 maj 2023, 23:04Takoder, ovo dodaje motiv igracima a i ogroman pritisak na savez!FKSDoGroba je napisao/la: ↑07 maj 2023, 22:59Naloženi će biti na derbiju, raznijet će gurbete. Mislim da je dobro što se ovako završilo večeras![]()