Kako boli ovo kad ovako izgubiš primiš go u zadnjim minutama, a odigraš pravo dobru utkamicu, uprkos gostujućem terenu sudijama i svemu ostalom, dobro pokrivas igrače, svi prate, svi igraju dobro pomažu se prate se, bas dobra utakmica sa naše strane gdje smo protivnika sveli na minimalne prilike, a gdje nas sudija ubijao sjeckanjem igre gdje nam je svirao faulove i kontra faulove i jednostavno da si Real ne možeš dobit tako, zaista šteta, sto reče Mirza samo su nas i mogli ovako zaustaviti, boli sve ovo jbg kad volimo
Toliko Sarajevo kad smo zaludjeni toliko, Al opet kad se malo ohladi sve i kad sve sagledaš ima dosta pozitivnih stvari mislim da napokon počinjemo ličiti na ekipu i to na finu ekipu, nema ono izbi nabi ne zna se ko šta
Igra, realno dobro je trener posložio sve dobro igrači slušaju dobro se bore, i mislim da ćemo sve bolji i bolji biti jer imamo bas velik ogroman potencijal. Sto se tiče Mirze od početka nisam za njega kao sto svi dobro znamo zna se zbog
Cega izjava Itd , a i nije nikog toliko dugo
Vodio, zato sam uz HZ, i uvijek ću biti, ali ovo večeras sve nekako me okrenulo treba biti realan i reci Mirza bas voli Sarajevo isto kao i mi to se vidi,vidi se da ima emocije, isto tako ima čovjek mangupluka onog u sebi ima muda da kaže sve kako jest, isto tako mi se svidja sto sina ostavi na klupi iako zabije go i asistira i bude dobar on ga ostavi
Na klupi i ubaci u 80min i već par puta ga je ostavljao na klupu… Mislim da treba Mirza zajedno sa Ismirom sjesti sa HZ i fino se izvinuti i da se svi UJEDINIMO i dišemo kao jedno da podržimo klub i igrače u ove 3 preostale utakmice a posebno ovu sljedeću na kosevu protiv plave kurave i da SVI sa SVIH tribina zajedno bodrimo naše Sarajevo. A vjerujete da će nam se sve ove lakrdije vratiti ima onog gore. Proradit će inat PITARSKI. Očekujem pun sjever kao i Istok i zapad u Petak ajdeeeee trebaju nas momci jer sa pobjedom u derbiju mislim da smo u Europi 99%! Zato i jeste po meni bolje sto su ove plave kurave pobjedili nego recimo da je Velež dobio onda bi nam došli na 1 bod a igramo s njima u gostima, još mi imamo derbi. Mada bi nam x najviše valjao, Al ni ovako pobjeda kurave nije losa jer Siroki je udaljen sad i Velež. Pobjedi kuravu na svom stadionu i u Europi si nema puno price.. a sve ide u našu korist jest to derbi, Al mislim da smo mi puno kvalitetnija ekipa, još imaš prednost od 2+ boda još igraš kući sve je na našoj strani treba to Iskoristit aBd, jer sa pobjedom u derbiju ideš Želji na +5 Velez +5 možda i vise i Siroki +4 znaci sljedeću protiv Veleza možeš čak izgubit igaman dobiješ kući koji će do zadnjeg kola vjerovatno osigurat opstanak i u Europi si znaci derbi nam je ključna utakmica!!!!!!! SVI NA STADIOOOOON!!!!