FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Sretan dan nezavisnosti svim Bosancima i Hercegovcima
-
Roemello89
- Kontakt:
Baby je napisao/la:ZEMLJO TISUĆLJETNA NA VJERNOST TI SE KUNEM !!!
SRETAN DAN NEZAVISNOSTI SVIM BOSANCIMA I HERCEGOVCIMA
Željezničar Za Život Cijeli 19TM87
- zubanovic89
- Kontakt:
nemam znam da su na prezentaciji bile zelene stolice stadiona ako ti to nesto znaci mislim da su uzeli od stozica dio i samo ga zalijepiliCapt_Billy je napisao/la:projekat nije propao sve se tacno zna i koliko ce trebati da se dobiju papiri i kada ce poceti gradnja skoro 90% ali nema potrebe da se jos izlazi sa informacijama..
ugl no sikiriki![]()
Hvala tebi na informaciji!! Nego, imas li kakvu sliku nove Grbavice, kada si tako dobro informisan??![]()
novinari su morali izaci poslije pola sata tako da sam ostao uskracen za detalje
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
ne znam, imam osjećaja da se to krije, dajte nam da vidimoooooooooo
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
SRETAN DAN NEZAVISNOSTI

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Nek nam je sretan Dan nezavisnosti domovine! Svim navijačima Želje i "gostima" iskrene čestitke!
Osim - drugo ime za Želju !
sabura ljudi veliki je to posao da bi se tako brzo krenulo sa radom,ja mislim da još nije odlučeno ni koja će se varijanta stadiona praviti ,imaju tri varijante zavisno od kapaciteta 18 000,25 000,30 000zubanovic89 je napisao/la:nemam znam da su na prezentaciji bile zelene stolice stadiona ako ti to nesto znaci mislim da su uzeli od stozica dio i samo ga zalijepiliCapt_Billy je napisao/la:projekat nije propao sve se tacno zna i koliko ce trebati da se dobiju papiri i kada ce poceti gradnja skoro 90% ali nema potrebe da se jos izlazi sa informacijama..
ugl no sikiriki![]()
Hvala tebi na informaciji!! Nego, imas li kakvu sliku nove Grbavice, kada si tako dobro informisan??![]()
![]()
![]()
![]()
novinari su morali izaci poslije pola sata tako da sam ostao uskracen za detalje
-
BlingBling
- Kontakt:
- Neprilagodjen
- Kontakt:
Šta se vi sikirate oko toga kad znate da ćete "izvući" neugodni Olimpic?the maniacs 87 je napisao/la:Zna li iko kad je izvlačenje polufinalnih parova u Kup-u BiH??????????????

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
-
the maniacs 87
- Kontakt:
Hvala tebi na informaciji!! Nego, imas li kakvu sliku nove Grbavice, kada si tako dobro informisan??
[/quote]
nemam znam da su na prezentaciji bile zelene stolice stadiona ako ti to nesto znaci mislim da su uzeli od stozica dio i samo ga zalijepili
[/quote]
sabura ljudi veliki je to posao da bi se tako brzo krenulo sa radom,ja mislim da još nije odlučeno ni koja će se varijanta stadiona praviti ,imaju tri varijante zavisno od kapaciteta 18 000,25 000,30 000[/quote]
Znam ja da je to mnogo posla i truda, ali nisu trebali ložiti raju s nekom pričom prije Plave Večeri pa nakon iste sve utišati kao da se ništa nije ni dogodilo. Treba puno vremena za takvo nešto nije malo 200 mil KM, ali nisu trebali raju ložiti i izlaziti u javnost s gradnjom novog stadiona, jer je sad sve to postalo sumnjivo. A to što se tiče projekta postoji više varijanti: 18 000, 20 000, 25 000 sjedećih mjesta. Vidjet ćemo u narednih nekoliko mjeseci šta će se dešavati oko novog stadiona.
nemam znam da su na prezentaciji bile zelene stolice stadiona ako ti to nesto znaci mislim da su uzeli od stozica dio i samo ga zalijepili
sabura ljudi veliki je to posao da bi se tako brzo krenulo sa radom,ja mislim da još nije odlučeno ni koja će se varijanta stadiona praviti ,imaju tri varijante zavisno od kapaciteta 18 000,25 000,30 000[/quote]
Znam ja da je to mnogo posla i truda, ali nisu trebali ložiti raju s nekom pričom prije Plave Večeri pa nakon iste sve utišati kao da se ništa nije ni dogodilo. Treba puno vremena za takvo nešto nije malo 200 mil KM, ali nisu trebali raju ložiti i izlaziti u javnost s gradnjom novog stadiona, jer je sad sve to postalo sumnjivo. A to što se tiče projekta postoji više varijanti: 18 000, 20 000, 25 000 sjedećih mjesta. Vidjet ćemo u narednih nekoliko mjeseci šta će se dešavati oko novog stadiona.
Nemojte se vi sekirati mnogo, samo igrajte i pobjeđujte sve redoma imate lak raspored kao da ste ga sami pravili. Al ako se gdje okliznete jbg ode titula u Vrbas 
Preporučujem da je bacite sa Zelenog mosta.
-
Nije Bitno
- Kontakt:
Ipak je bolje sa GradskogelSaik je napisao/la:Preporučujem da je bacite sa Zelenog mosta.
Melburnski Lesinar
Pa zar niste već kup-pehar bacili sa Gradskog?
TITULA VAM NE TREBA JER BOSNA NIJE VAŠA DRŽAVA ! jelde ?elSaik je napisao/la:Preporučujem da je bacite sa Zelenog mosta.
što onda igrate ligu i kup ?
G R B A V I C A 2
Vode se parolom "bitno je učestvovati." Olimpijski duh.
Svaka čast, bravo za olimpijski duhelSaik je napisao/la:Vode se parolom "bitno je učestvovati." Olimpijski duh.
G R B A V I C A 2
-
padobranac1978
- Kontakt:
KOJI SI TI PAPAK,ZNAS LI UOPSTE KO JE OVO,JADU JEDANNije Bitno je napisao/la:Vid mu stajlinga pravi navijackiellaxaz je napisao/la:![]()
![]()
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
Trenutno korisnika/ca: bvsic, svrakino1921 i 33 gosta.