Premijer liga BiH - aktuelno

Makso

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Makso » 08 maj 2023, 08:49

Ovaj lopov Sivac nas je pokrao prije 3 godine isto protiv Želje kad je svirao Brandau igranje rukom i poništio čist gol. Inače kriminalac zaposlen u tužilaštvu BiH i nastanjen u Sarajevu

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 08 maj 2023, 08:50

maliboro je napisao/la:
08 maj 2023, 08:40
Shategabri je napisao/la:
08 maj 2023, 08:36
maliboro je napisao/la:
08 maj 2023, 08:00

Ovo je za crveni ali je i za crveni start nakon sekunde koji je pametno isječen iz ovog gifa. Znaci Sarajevo sa 2 crvena(igracka) borac sa jednim zavrsava utakmicu
Čekaj, pa da li bi taj start uopšte bio da je ovo suđeno?
Odneseš igrača sa terena, sudija se pravi budala i ti ne očekuješ reakciju? Da li si realan?
Momci su trpili koliko su mogli, ovo se nije moglo istrpiti.
Upravu si sto jest jest. A reci mi sta su to momci konkretno "trpili"? Je l mozda ono nisu bila 2 žuta? Ili ste možda imali jedan krsteni sut jednu smislenu akciju? I nemoj mi te priče imali bi ali sudija nije dao. Ne dodaje se sudija sa vašim igračima i ne kreira akcije. Niste zasluzili pobjedu i to je to. Smijesno je i žalosno sta se sinoć ovdje pisalo a ja sve okrećem na zajebanciju. Jedina svjetla tačka sinoć su HZ kojima skidam kapu ali ostalo sve vezano za vas uključujući i onog seljaka od trenera...zamisli debila ima žuti ceka ga odlučujući derbi i on ulazi na teren tjera pravdu
Trpili su konstantno sjeckanje igre. Neujednačen kriterij. Pa i sa igračem manje kad kreneš naprijed, bude nešto tipa izašla lopta iako nije.
Ne priča niko o ta dva žuta, dobio ih je Trako zasluženo.
Pa stavi se na njegovo mjesto, ušao da zaštiti igrača. I prvi žuti je dobio zbog protesta upravo za tu izašlu loptu.
Dakle, oba žuta za učinjenu nepravdu.
I veliš on je seljak, a ovaj pomoćni što psuje majku igraču Sarajeva, to je šta?

Kažem ti, za ovakvu utakmicu i u ovoj situaciji, ovo nije trebalo.
No dobro, vidjećeš kad izađeš u Evropu, pa opet dođu nekakva Farska Ostrva, a ti kontaš igrate sa Real Madridom.
Koševo Zapad

Suvorov
Kontakt:

Post Postao/la Suvorov » 08 maj 2023, 08:51

Gigovic je sudio kako su svi ocekivali pred utakmicu, nista novo.

Ali nisu mi jasni navijaci Sarajeva kod crvenog kartona, ono je cist drugi zuti karton, lakat Trake u lice Kulasina, Kulasinu raskrvarena usna. Na prvom snimku i na prvom usporenom snimku se ne vidi nista, ali na onom drugom (kamera iza gola) se tako jasno vidi lakat u bradu.
Neki portal pise nije ni faul, ajde i Gigovic i sve, ali dajte malo objektivnosti u toj situaciji. Pa imate oci jbt.

Ako neko moze da okaci taj snimak bilo bi dobro.

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 08 maj 2023, 08:55

Virtu4l je napisao/la:
08 maj 2023, 08:48
killafrommanilla je napisao/la:
08 maj 2023, 08:41
Virtu4l je napisao/la:
08 maj 2023, 08:39
I niko, baš niko nije snimio skandiranje Praljku? Baš čudno. :kafa:
Nije vidio sudija, ne zna jel :kafa: tebi je ionako relevantan samo snimak, jer biti na stadionu je nepoznat osjecaj
Samo snimak naravno, jer ako se to desilo onda tom maloumniku treba yebat' mater.

Sa druge strane, ne postoje veće plačipitchke od ekipitze iz Vrapčića, tako da izvor informacije tipa fejsbuk treba uzeti sa rezervom.

Vama je saldo nula svakako, pogurali vas protiv Borca, oštetili protiv nas... Ispeglano.
Onda i vi nemate šta skakati na Sabriju, nego sačekati sljedeće kolo da se to ispegla? I mene je stid onog što nije svirao, ja bi Ćukovića zatjerao odmah u tri pitschke materine. E to je razlika između nas i vas, što smo mi za šta god da smo se borili išli onako kako mislimo da je najispravnije, dok ste vi najveći kalkulatori, 4R je sve pokazao.

Što je i normalno, jer ne možeš se zamjerati Savezu a imati pun džep oraha kao Željezničar. Savez jednim pozivom poništi licencu i ugasi postojanje kluba. Sve pet, odabrali ste sami biti gurbeti i pusikurtzi i to je okej.
Zadnja izmjena: killafrommanilla, dana/u 08 maj 2023, 08:55, ukupno mijenjano 1 put.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

since1948
Kontakt:

Post Postao/la since1948 » 08 maj 2023, 08:55

since1948 je napisao/la:
29 apr 2023, 23:58
Kako cete kmecat kad vas ovaj isti Milos zakolje iduce kolo. Karma je qrva
:plac:
SAMO ŠIROKI!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 maj 2023, 08:58

08 maj 2023, 08:55
Onda i vi nemate šta skakati na Sabriju, nego sačekati sljedeće kolo da se to ispegla? I mene je stid onog što nije svirao, ja bi Ćukovića zatjerao odmah u tri pitschke materine. E to je razlika između nas i vas, što smo mi za šta god da smo se borili išli onako kako mislimo da je najispravnije, dok ste vi najveći kalkulatori.
Uđeš na našu temu i vidiš reakciju 95% forumaša na naš gol. Toliko o kalkulacijama i "razlici". Ima i ovih 5% koji pokušavaju opravdati, ali njih uvijek ima, u svakoj situaciji.

S tim da nikad nećemo biti plačipitchke kao vi. Čudi me da još uvijek niste izašli sa saopštenjem. :kafa:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 08 maj 2023, 09:01

Virtu4l je napisao/la:
08 maj 2023, 08:58
08 maj 2023, 08:55
Onda i vi nemate šta skakati na Sabriju, nego sačekati sljedeće kolo da se to ispegla? I mene je stid onog što nije svirao, ja bi Ćukovića zatjerao odmah u tri pitschke materine. E to je razlika između nas i vas, što smo mi za šta god da smo se borili išli onako kako mislimo da je najispravnije, dok ste vi najveći kalkulatori.
Uđeš na našu temu i vidiš reakciju 95% forumaša na naš gol. Toliko o kalkulacijama i "razlici". Ima i ovih 5% koji pokušavaju opravdati, ali njih uvijek ima, u svakoj situaciji.

S tim da nikad nećemo biti plačipitchke kao vi. Čudi me da još uvijek niste izašli sa saopštenjem. :kafa:
Reče on a prošlo kolo kmečavina ni zbog čega realno. Ali baš ni zbog čega. Ali da, mi pišemo saopštenja, vi ste gospodin plavi :D
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 08 maj 2023, 09:02

AvantiBL je napisao/la:
08 maj 2023, 08:46
08 maj 2023, 08:36
maliboro je napisao/la:
08 maj 2023, 08:00

Ovo je za crveni ali je i za crveni start nakon sekunde koji je pametno isječen iz ovog gifa. Znaci Sarajevo sa 2 crvena(igracka) borac sa jednim zavrsava utakmicu
Čekaj, pa da li bi taj start uopšte bio da je ovo suđeno?
Odneseš igrača sa terena, sudija se pravi budala i ti ne očekuješ reakciju? Da li si realan?
Momci su trpili koliko su mogli, ovo se nije moglo istrpiti.
Poštujem, i tu si u pravu, međutim 1-1 je, nit smo mi dobili nikakav, ni vi (mislim na igrače), a morali smo. Pored toga, da je bilo nekog presinga sudijskog, i nije, kartoni za Traku opravdani, problem je u tome što se danima prije utakmice stvorila atmosfera da će nas gurati, i to je vašim igračima usađeno u glavu, i zato su na svaki sudijski zvižduk stvarali tenzije bez ikakve potrebe. Dajte da se ne lažemo, lakat u glavu je uvijek karton.

Zna li se za Horde Zla što su došle u 30-oj minuti, jesu li ih zadržali negdje ili su iz nekog razloga kasnili?
Stvarale su se i ranije atmosfere, evo na naša prethodna dva duela i u BL i na Koševu ne možemo reći da je bilo kao jučer.
Ja ti opet kažem, za Traku niko ništa ne priča.
Neujednačen sudijski kriterij, sitne greške (izašla lopta), nesvirani prekršaj....stvari koje su uticale da utakmica ode kud je otišla.
Da, nismo imali prilike. Da, Borac je pobijedio. Postavlja se pitanje da li je ovo ono što želite da gledate od svog kluba?
Nema šanse da je u prvom bio omjer prekršaja 14-5 i na kraju 12-24.
Da je FKS došlo sa stavom biće tendenciozno suđenje, jeste.
Je li bilo? Bilo je. I pokvarilo utakmicu.
Na kraju jedino možemo reći vi ste dobili utakmicu. Idemo dalje.
Mi se okrećemo derbiju. Do nekog drugog susreta.
Koševo Zapad

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 08 maj 2023, 09:04

Suvorov je napisao/la:
08 maj 2023, 08:51
Gigovic je sudio kako su svi ocekivali pred utakmicu, nista novo.

Ali nisu mi jasni navijaci Sarajeva kod crvenog kartona, ono je cist drugi zuti karton, lakat Trake u lice Kulasina, Kulasinu raskrvarena usna. Na prvom snimku i na prvom usporenom snimku se ne vidi nista, ali na onom drugom (kamera iza gola) se tako jasno vidi lakat u bradu.
Neki portal pise nije ni faul, ajde i Gigovic i sve, ali dajte malo objektivnosti u toj situaciji. Pa imate oci jbt.

Ako neko moze da okaci taj snimak bilo bi dobro.
Daj nam objasni šta ti nije jasno? Gdje su ti komentari za Traku?
Koji portal piše?
Koševo Zapad

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 08 maj 2023, 09:06

Izbacili smo već saopštenje, isto kao i ono prošlo o šteti na stadionu. Doduše samo u njegovoj glavi, tzv. shizosaopštenje.

I ovo su neki novi momenti, ako se žališ zbog očigledne sudijske krađe, onda si plačipichka :rol: :tokralju:

Btw. oni su u zadnjih nekoliko godina ispisali valjda hiljade stranica i odradili desetine presica kmečanja, kukanja, zapomaganja, moljenja, pozivanja i čega sve ne, ali da, mi smo plačipichke :facepalm: :mrgreen:
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 maj 2023, 09:11

Na Grbavici je godinama najpoštenije suđenje u ligi. Ponekad se pojave majmuni kao Sivac i svojim amaterizmom pokvare utakmicu, ali generalno na Grbavici malo ko bude oštećen.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 08 maj 2023, 09:14

Mislim da je to više stvar tvoje perspektive i subjektivnog osjećaja. Doduše, ako pod godinama podrazumijevaš ovu godinu i možda prošlu, onda zaista možemo reći da se na Grbavici ne sudi ništa lošije nego npr. na Pecari ili stadionu Rođeni. Međutim, "hipoteka" suđenja na Grbavici iz nekih ranijih godina je tolika da je smiješno povezivati pošteno suđenje i taj stadion.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

Grgurplinski
Kontakt:

Post Postao/la Grgurplinski » 08 maj 2023, 09:17

Virtu4l je napisao/la:
08 maj 2023, 09:11
Na Grbavici je godinama najpoštenije suđenje u ligi. Ponekad se pojave majmuni kao Sivac i svojim amaterizmom pokvare utakmicu, ali generalno na Grbavici malo ko bude oštećen.
Tako će za par godina i u banja luci biti

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 08 maj 2023, 09:17

Al mi ovaj Ziljkic sve vise ide na zivce.Ajd sto ga lize navijacima Sarajeva,Varesanovicu itd al sto sinoc ga lixe igracima Borca i njihovim navijacima.Sve vise mislim da je ljiga jedna
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

mk1008
Kontakt:

Post Postao/la mk1008 » 08 maj 2023, 09:23

mma_hz je napisao/la:
08 maj 2023, 09:17
Al mi ovaj Ziljkic sve vise ide na zivce.Ajd sto ga lize navijacima Sarajeva,Varesanovicu itd al sto sinoc ga lixe igracima Borca i njihovim navijacima.Sve vise mislim da je ljiga jedna
Joj meni je postao mrzak otkako smo igrali s vama na Tusnju zadnj utakmica 2-3 završilo...
Onako nekakav pun sebe , umislio sebi da je nesto...
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 08 maj 2023, 09:27

Zašto ovi iz Borca ne kupe yebene stolice za press salu. Pa ove tri kuhinjske stolice stoje u sali 5 godina

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 08 maj 2023, 09:28

mk1008 je napisao/la:
08 maj 2023, 09:23
mma_hz je napisao/la:
Joj meni je postao mrzak otkako smo igrali s vama na Tusnju zadnj utakmica 2-3 završilo...
Zuji kao i Vršajević, a nikakve koristi.
Alibi igrač.
Koševo Zapad

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 08 maj 2023, 09:31

Almedin je igracina i kao covjek je odlican i posten momak.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 08 maj 2023, 09:32

RollingPaper je napisao/la:
08 maj 2023, 09:31
Almedin je igracina i kao covjek je odlican i posten momak.
Jučer to nismo vidjeli od njega.
Valjda iz poštovanja prema bivšem klubu.
Trebao ga je Mirza ostaviti na klupi.
Koševo Zapad

mk1008
Kontakt:

Post Postao/la mk1008 » 08 maj 2023, 09:33

08 maj 2023, 09:28
mk1008 je napisao/la:
08 maj 2023, 09:23
mma_hz je napisao/la:
Zuji kao i Vršajević, a nikakve koristi.
Alibi igrač.
Evo npr nas Husejinović , Štilic Zeljin , ima jos takvih koliko hoces, e to su igraci koji su stvarno kvalitetni i moze se rec da su napravili nesto u svojoj karijeri...
Pa se ne uzdizu kao Ziljkic..
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Firebase, mnon46 i 18 gostiju.