Premijer liga BiH - aktuelno

Virtu4l
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Virtu4l » 08 maj 2023, 11:04

ledesma je napisao/la:
08 maj 2023, 10:53
ovdje treba tražiti pomoć od saveza iz evrope, zaobici uefu, savezi su ti koji glasaju za čeferina, a ovo je sve pod uefa pokroviteljstvom za glas čeferinu, čovjek sebi lobira, zna kako s papcima, mislim da bi se tek tad uefa probudila jer bi im stolice bile poljuljane, samo prema savezima i drugih zemalja, narocito njemacka-engleska-austrija-švicarska.
Već sam pisao o tome, nema tu mnogo koristi od kukanja ili kako ti kažeš - traženja pomoći. Niko nam trenutno ne može pomoći, a mislim niti želi da nam pomogne. Kipar je to riješio tako što su doveli Milorada Mažića da vodi sudijsku organizaciju, rezultati su odmah bili vidljivi.

Vico ima još dvije godine mandata i odradiće ga do kraja. Najvažnije je ne dati mu novi. To je ono na šta se svi trebaju fokusirati.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 08 maj 2023, 11:05

Ove hefte kme kme pijacari i kone ,piša Vico i Tageltija po sirotinji :urnebes: Koja ste vi gamad lazete da je neko skandirao ime ratnog zlocinca na Grbavici :kafa:

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 08 maj 2023, 11:05

Sve se ovo radi da bi Borac i Zeljo mogli pustit Slobodi i ostavit nas u ligi, hvala Vico :bih:
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 08 maj 2023, 11:09

Budzet entiteta, sudije, savez, politika sve stoji iza njih..i bogalji ne mogu dvije akcije napraviti kako treba.

I opet, pored svega toga, oni slijedece sezone idu jos jace i brutalnije. Ici ce na titulu.

Treba se vec sada dobro naoruzati zivcima da se to bude gledalo.
- FKS -

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 08 maj 2023, 11:10

Virtu4l je napisao/la:
08 maj 2023, 11:04
ledesma je napisao/la:
08 maj 2023, 10:53
ovdje treba tražiti pomoć od saveza iz evrope, zaobici uefu, savezi su ti koji glasaju za čeferina, a ovo je sve pod uefa pokroviteljstvom za glas čeferinu, čovjek sebi lobira, zna kako s papcima, mislim da bi se tek tad uefa probudila jer bi im stolice bile poljuljane, samo prema savezima i drugih zemalja, narocito njemacka-engleska-austrija-švicarska.
Već sam pisao o tome, nema tu mnogo koristi od kukanja ili kako ti kažeš - traženja pomoći. Niko nam trenutno ne može pomoći, a mislim niti želi da nam pomogne. Kipar je to riješio tako što su doveli Milorada Mažića da vodi sudijsku organizaciju, rezultati su odmah bili vidljivi.

Vico ima još dvije godine mandata i odradiće ga do kraja. Najvažnije je ne dati mu novi. To je ono na šta se svi trebaju fokusirati.

Ma mislim da ovi iz kantona smradovi ne žele da promijene ništa, pare su redovne, na utakmicama repke u ložama,uzimaju od štimanja u nižim ligama, zato i šute, dobro im ba, al doci ce đavo kad tad po to sve.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

maliboro
Kontakt:

Post Postao/la maliboro » 08 maj 2023, 11:18

zaostrog je napisao/la:
08 maj 2023, 10:46
Nikom se nikad nije sudilo ovako kako se sad sudi Borcu. Sve drugo je relativizacija. I apsolutno je manja greška kad se desi previd koji završi golom, nego ovo sinoć, jer ono nije fudbal. Puno bi lakše bilo da je čovjek svirao dva penala u prvih 10 minuta (nepostojeća), da je rezultat bio 2-0 i da se onda igralo pošteno, nego ovako.
Ma nema veze brate bolje je ovako kako je i bilo 2 postojeca zuta jedan postojeci gol Borca i nijedna postojeca prilika Sarajeva.

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 08 maj 2023, 11:18

letsgofighter je napisao/la:
07 maj 2023, 22:35
nokee je napisao/la:
07 maj 2023, 22:34
letsgofighter je napisao/la:
07 maj 2023, 22:24

Majstore ja sam navijao za Borac kada smo ispadali 4 puta iz lige, navijao sam i kada je čitava Grbavica pljeskala šampionu, navijam i danas i boli me ona stvar i za Vicu i za dodika....Borac je bio i prije politike, bice i poslje politike, makar u 7 ligi ja cu navijati kao i svi moji vjerni Borčevci !
I nije te stid gledati ovakve smijurije iz kola u kolo? To vam je ok? Ono kao dodjete na utakmicu da podrzite Borca, malo druzenje malo podrska i iz kola u kolo smisljate viceve na tom istoku o Gigovicu? A najmanje fudbal gledate. Pa vama protiv j.ebenog Igmana silji do besvjesti, cak i protiv Zrinjskog vam silji i opet popusite.. Ma jadno ba, ja da pratim i volim taj vjestacki klub, STID bi me bilo i tacka.
Ma nije to majstore samo Gigovic, vama se svako kolo dodjeli sudija po "zadatku".
Siljilo se svakome nekad, pomalo, neofirno. Ovako kao Borcu i ostalim klubovima iz RS NIKAD ni blizu. Ovo je postala smijurija.
Nisi adekvatan sagovornik :salut:
E ti si najadekvatniji. Cuj boli me briga za Dodika, pa bolan nije on u Slogi iz Doboja, nego u tvom klubu koji kazes da volis i u 2 ligi.
Smisljajte vi i dalje viceve za sudijske lakrdije iz kola u kolo, a DOCI CE I TOME KRAJ! E onda cu te pitati gdje cete biti kao klub. :puke:

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 08 maj 2023, 11:21

maliboro je napisao/la:
08 maj 2023, 11:18
zaostrog je napisao/la:
Nikom se nikad nije sudilo ovako kako se sad sudi Borcu. Sve drugo je relativizacija. I apsolutno je manja greška kad se desi previd koji završi golom, nego ovo sinoć, jer ono nije fudbal. Puno bi lakše bilo da je čovjek svirao dva penala u prvih 10 minuta (nepostojeća), da je rezultat bio 2-0 i da se onda igralo pošteno, nego ovako.
Ma nema veze brate bolje je ovako kako je i bilo 2 postojeca zuta jedan postojeci gol Borca i nijedna postojeca prilika Sarajeva.
Pa jest, ušminkanije.
I još vjerujete da ste bolji.
Koševo Zapad

caffetin
Kontakt:

Post Postao/la caffetin » 08 maj 2023, 11:22

Isto sudjenje Zelji bilo protiv Borca prosle sedmice, niko nista, ismijavali se ovdje. Isti sudija ko na Grbavici prosle sedmice osteti Tuzlu na Kosevu i odluci bukvalno utakmicu, opet sprdanje od istih. Velez isto tako hajruje od sudijske greske, sega sala.
Sad odjednom se poziva na proteste, ide se direktno na UEFU, Corona titula se zaboravlja, tada nikome savez nije smeto. Sve regularno.

Dobro neko gore napisa, ne smeta vama kriminal i koripcija, nego vam smeta kad vi nemate koristi.
Dok god se premijerligasi ne ujedine i ne pocnu se baviti ozbiljnije svojom ligom, bice nam ovako.
menstrual

maliboro
Kontakt:

Post Postao/la maliboro » 08 maj 2023, 11:23

Shategabri je napisao/la:
08 maj 2023, 11:21
maliboro je napisao/la:
zaostrog je napisao/la:
Pa jest, ušminkanije.
Isto kao sto vi vjerujete da ste bolji od Zrinjskog.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 maj 2023, 11:23

ledesma je napisao/la:
08 maj 2023, 11:10
Ma mislim da ovi iz kantona smradovi ne žele da promijene ništa, pare su redovne, na utakmicama repke u ložama,uzimaju od štimanja u nižim ligama, zato i šute, dobro im ba, al doci ce đavo kad tad po to sve.
Zato sam u jednom od prethodnih postova napisao da je fudbalski savez samo još jedna u nizu institucija koju je SDA predala, a post Milana Tegeltije na Tviteru najbolje pokazuje da je sve ovo politički projekat.

Najtužnije mi je od svega gledati igrače Borca kako se ponašaju kao da se ništa ne dešava. Pa majku mu, jesi li sportista ili nisi, ima li bar malo morala u tim ljudima.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 08 maj 2023, 11:24

maliboro je napisao/la:
08 maj 2023, 11:23
maliboro je napisao/la:

Pa jest, ušminkanije.
Posljednju utakmicu bili smo bolji.
Koševo Zapad

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 08 maj 2023, 11:25

maliboro je napisao/la:
maliboro je napisao/la:

Pa jest, ušminkanije.
Ko vjeruje da smo bolji od Zrinjskog? Bez obzira na našu pobjedu, generalno fenomenalnu igru i tri gola protiv njih oni su trenutno daleko ispred nas.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 08 maj 2023, 11:25

Virtu4l je napisao/la:
ledesma je napisao/la:
Zato sam u jednom od prethodnih postova napisao da je fudbalski savez samo još jedna u nizu institucija koju je SDA predala, a post Milana Tegeltije na Tviteru najbolje pokazuje da je sve ovo politički projekat.

Najtužnije mi je od svega gledati igrače Borca kako se ponašaju kao da se ništa ne dešava. Pa majku mu, jesi li sportista ili nisi, ima li bar malo morala u tim ljudima.
Znaju da ako posteno budu igrali nece vidit Evrope. Ovako izadju u Evropu, pa se makar uspiju prodati do Olimpije ili AEK-a iz Larnace
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 08 maj 2023, 11:26

Lijepa druga liga federacije centar 😊

Zivot bez stresa.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 08 maj 2023, 11:27

MortemHz je napisao/la:
08 maj 2023, 11:25
maliboro je napisao/la:

Pa jest, ušminkanije.
Ko vjeruje da smo bolji od Zrinjskog? Bez obzira na našu pobjedu, generalno fenomenalnu igru i tri gola protiv njih oni su trenutno daleko ispred nas.
Mi smo tu utakmicu dobili u sportskom nadmetanju.
Nešto se ne sjećam nekakvih sudijskih greški koje su nam pomogle da dođemo do iste?!
Koševo Zapad

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 08 maj 2023, 11:31

08 maj 2023, 11:27
MortemHz je napisao/la:
maliboro je napisao/la:

Nešto se ne sjećam nekakvih sudijskih greški koje su nam pomogle da dođemo do iste?!
Pa ja? :shock:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

maliboro
Kontakt:

Post Postao/la maliboro » 08 maj 2023, 11:32

08 maj 2023, 11:27
MortemHz je napisao/la:
maliboro je napisao/la:

Sam si rekao sa su dva žuta i crveni ispravne odluke. Gol Borca je regularan. Kakve greške? Jeste li imali jednu izrađenu akciju i stvorili jednu priliku za gol samo jednu? Tjerate mirzu jer je provala od trenera i odjednom se čudite kako ne pobjedjujete. Sjeckanje igre. Povezi 7 pasova jarane ne moze ti bog isjeckati igru

Bojudaosinebu
Kontakt:

Post Postao/la Bojudaosinebu » 08 maj 2023, 11:32

Evo ih sa saopstenjem, cekam citavo jutro kasne malo.

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 08 maj 2023, 11:34

DamirT je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
ledesma je napisao/la:

Znaju da ako posteno budu igrali nece vidit Evrope. Ovako izadju u Evropu, pa se makar uspiju prodati do Olimpije ili AEK-a iz Larnace
Ma u sportu općenito nema odavno viteštva i morala, čak i na višim nivoima, ali je ovo je više dno dna, samo me zanima ko je slijedeći? A moj klub će opet doći kad tad na red.

U ljudima toliko zadiru u emociju i opipavaju puls dokle mogu da idu, nepravda u svakoj pori društva.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Jurica95 i 12 gostiju.