Prva rečenica top, a nastavak potop. Klub je vječan, a ljudi su prolazni. I navijači su ljudi. Mijenjamo se i mi navijači,, ne kaze se dzabe "stra garda navijaca" .Klub ostaje. Tri kola prije kraja, treba nam biti vodilja Tvoja prva recenicaNazorUso je napisao/la: ↑08 maj 2023, 13:21Mislim da se trebamo kaniti prepucavanja po drustvenim mrezama i posvetiti narednim utakmicama.
To se odnosi na igrace i tzv. trenera.
S druge strane, treba se klub oglasiti. Influenser, ponosna do neba, neko... Nije posao igraca i tzv. trenera da prave saopstenja i brane dignitet kluba !
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
- Kontakt:
Pa sto onda ne pokaze da mu nije drago? Nek izda neko saopstenje,nek kaze nesto mutavi,ZASTO SUTI?? evo iz veleza odma saopstenje za juce i kazu nece stati na tome, a sta Mirvah radi osim sto se grli sa vicom? Jel to tesko pokrenuti nesto,obratiti se sindikatu,angazovat advokate,poslati neko pismo Fifi,neke snimke bilo sta probati bar,krmak debeli utalio se u lopovluke,jer da nije digao bi glas protiv toga sigurno,niko normalan ne bi ulagao svoje pare u nesto i kad ga drugi kradu da suti na to,obecao mu Vicko jaran da ce mu vratiti negdje drugo pa suti.morensa je napisao/la: ↑08 maj 2023, 13:09Inače baš drago Mirviću što su nas sinoć oštetiliSanchez87hz je napisao/la: ↑08 maj 2023, 13:04Sta kaze na sve ovo influencer Mirvah??jel se uopste oglasio? Usutario se kao i inace dok drugi seru po klubu,al jbg ne mozes na jarana Vicka tek tako,jaran je to![]()
baš svašta pročitati samo daj nešto u kontru i protiv nekoga našeg.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Samo nastavite ljudi u crnom. Kolege su Zbrinute na UKC Tuzla
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
-
- Kontakt:
Da je tako nebi zalizani uradio ono juce,daj jos kakvu urotu i izmisljotinu smislite,tu smo majstoriShategabri je napisao/la: ↑08 maj 2023, 13:10Ko s đavolom tikve sadi...Sanchez87hz je napisao/la: ↑08 maj 2023, 13:04Sta kaze na sve ovo influencer Mirvah??jel se uopste oglasio? Usutario se kao i inace dok drugi seru po klubu,al jbg ne mozes na jarana Vicka tek tako,jaran je to![]()
Mirvić je ušao u Vicino kolo, a mi eto ko mislimo vidi što smo proigrali.
Kad se nešto ovako desi, onda kmečimo nepravda, a predsjednik šuti.
Ko je nama kriv što nam nije jasno, a njemu jeste.
- Shategabri
- Kontakt:
Za Mirzu nisam ništa rekao, on je jučer reagovao kao što bi trener i trebao.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑08 maj 2023, 13:42Da je tako nebi zalizani uradio ono juce,daj jos kakvu urotu i izmisljotinu smislite,tu smo majstoriShategabri je napisao/la: ↑08 maj 2023, 13:10Ko s đavolom tikve sadi...Sanchez87hz je napisao/la: ↑08 maj 2023, 13:04Sta kaze na sve ovo influencer Mirvah??jel se uopste oglasio? Usutario se kao i inace dok drugi seru po klubu,al jbg ne mozes na jarana Vicka tek tako,jaran je to![]()
Sjeti se kako je prije Mirvić imao običaj objaviti preko društvenih mreža baš vezano za FKS.
Sad mukla tišina, ništa.
Koševo Zapad
Treba sacekati jos mozda Ajla nije ustala pa onda osudjivati od sutra. Zadnji put kad je klub izdao saopstenje objavili su ga u 4-5 poslije podne. Polahko
90!
Bezze prozivate Hadziju a prozivanje Cale je jos gore. Nema na ovom forumu ljudi koje vole klub kao oni ,da ne pricamo koliko su mu dali. No,oni su uposlenici saveza a ne FKS . Njihove javne izjave nam ne bi donijele nikakve koristi. A sta oni misle ,vidi se na snimcima sa utakmice. Misle o svemu ovome gore nego mi na forumu.
A i klub ,sta se ima javljati,kakva korist od toga. Nikakva. Posebno ne Ajlah,glupa je i iritantna.
Ne zvuci lijepo ali jedina perspektiva je saradnja s Vicom,uspostava sto boljih odnosa,lobiranje. Izgradnja uticaja u savezu s Vicom i mimo Vice. Nece Vico vjecno. Ova zemlja ima milion mana ali dobra strana je sto postoji rotiranje,tako da niko nije vjecan.
Kako se dopustilo da delegat iz KS bude lik koji nikakve veze nema sa FKS ?? Na tome treba raditi ,dugo i planski.
A tekma je bila mucna za gledati,jako mucna. No,sta je tu je. Valja se okrenuti iducoj. Da smo izvukli dobar rezultat u BL i da su se ostali rezultati poklopili,cekali bi derbi rastereceni,bez velikog rezultatskog imperativa. Ovako ,tekma ima rezultatski znacaj,dosta je bitna. No,jos uvijek je sve u nasim rukama. Bolji smo,tekma u BL nas nije poremetila ni povredama,ni kartonima,ni atmosferom !!
Idemo dalje,do konacne pobjede !!
A i klub ,sta se ima javljati,kakva korist od toga. Nikakva. Posebno ne Ajlah,glupa je i iritantna.
Ne zvuci lijepo ali jedina perspektiva je saradnja s Vicom,uspostava sto boljih odnosa,lobiranje. Izgradnja uticaja u savezu s Vicom i mimo Vice. Nece Vico vjecno. Ova zemlja ima milion mana ali dobra strana je sto postoji rotiranje,tako da niko nije vjecan.
Kako se dopustilo da delegat iz KS bude lik koji nikakve veze nema sa FKS ?? Na tome treba raditi ,dugo i planski.
A tekma je bila mucna za gledati,jako mucna. No,sta je tu je. Valja se okrenuti iducoj. Da smo izvukli dobar rezultat u BL i da su se ostali rezultati poklopili,cekali bi derbi rastereceni,bez velikog rezultatskog imperativa. Ovako ,tekma ima rezultatski znacaj,dosta je bitna. No,jos uvijek je sve u nasim rukama. Bolji smo,tekma u BL nas nije poremetila ni povredama,ni kartonima,ni atmosferom !!
Idemo dalje,do konacne pobjede !!
Par pobjeda i eventualna Evropa nije razlog da se zaboravi ZLO koje je uradila qrva aylah, i sra.nja koje je izasrao zalizani.Samozdravlje je napisao/la: ↑08 maj 2023, 13:30Prva rečenica top, a nastavak potop. Klub je vječan, a ljudi su prolazni. I navijači su ljudi. Mijenjamo se i mi navijači,, ne kaze se dzabe "stra garda navijaca" .Klub ostaje. Tri kola prije kraja, treba nam biti vodilja Tvoja prva recenicaNazorUso je napisao/la: ↑08 maj 2023, 13:21Mislim da se trebamo kaniti prepucavanja po drustvenim mrezama i posvetiti narednim utakmicama.
S druge strane, treba se klub oglasiti. Influenser, ponosna do neba, neko... Nije posao igraca i tzv. trenera da prave saopstenja i brane dignitet kluba !
Juce su momci odrzali cas navijanja iako su bili 30tak minuta samo na tekmi. I dodje spodoba @boki i nazive ih picqama... Borba se nastavlja bez obzira na rezultate. Tu nema zaborava ni oprosta, bilo do kraja 3 ili 23 kola !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
Izbrisao me Infuencer iz prijatelja 

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
-
- Kontakt:
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 7140152732
Jel Mirvah kad popricao sa ovim covjekom.
Jel Mirvah kad popricao sa ovim covjekom.
Bas su nedostajale tvoje konstruktivne konstatacijeNazorUso je napisao/la: ↑08 maj 2023, 13:56Par pobjeda i eventualna Evropa nije razlog da se zaboravi ZLO koje je uradila qrva aylah, i sra.nja koje je izasrao zalizani.Samozdravlje je napisao/la: ↑08 maj 2023, 13:30Prva rečenica top, a nastavak potop. Klub je vječan, a ljudi su prolazni. I navijači su ljudi. Mijenjamo se i mi navijači,, ne kaze se dzabe "stra garda navijaca" .Klub ostaje. Tri kola prije kraja, treba nam biti vodilja Tvoja prva recenicaNazorUso je napisao/la: ↑08 maj 2023, 13:21Mislim da se trebamo kaniti prepucavanja po drustvenim mrezama i posvetiti narednim utakmicama.
Juce su momci odrzali cas navijanja iako su bili 30tak minuta samo na tekmi. I dodje spodoba @boki i nazive ih picqama... Borba se nastavlja bez obzira na rezultate. Tu nema zaborava ni oprosta, bilo do kraja 3 ili 23 kola !

- Shategabri
- Kontakt:
Nema od HZ ništa na derbiju i o tome ne treba ni pričati.
Niti će se šta promijeniti u klubu do tad niti će HZ promijeniti stav.
Jel i za derbi ide slobodan ulaz?
Ne pitam zbog sebe nego nastavlja li se politika privlačenja novih navijača?!
Mi koji smo platili godišnje karte očito više ne valjamo.
Članstvo, godišnje, polugodišnje...to je za sirotinju.
Naš Ismir otvorio kapije Koševa
Niti će se šta promijeniti u klubu do tad niti će HZ promijeniti stav.
Jel i za derbi ide slobodan ulaz?
Ne pitam zbog sebe nego nastavlja li se politika privlačenja novih navijača?!
Mi koji smo platili godišnje karte očito više ne valjamo.
Članstvo, godišnje, polugodišnje...to je za sirotinju.
Naš Ismir otvorio kapije Koševa

Koševo Zapad
Hoce li se sta klub oglasiti cekamo nesta od nase vrle direktorice, Mirvahh, trust the process ! 

Falio si sa svojim debilskim komentarima.NazorUso je napisao/la: ↑08 maj 2023, 13:56Par pobjeda i eventualna Evropa nije razlog da se zaboravi ZLO koje je uradila qrva aylah, i sra.nja koje je izasrao zalizani.Samozdravlje je napisao/la: ↑08 maj 2023, 13:30Prva rečenica top, a nastavak potop. Klub je vječan, a ljudi su prolazni. I navijači su ljudi. Mijenjamo se i mi navijači,, ne kaze se dzabe "stra garda navijaca" .Klub ostaje. Tri kola prije kraja, treba nam biti vodilja Tvoja prva recenicaNazorUso je napisao/la: ↑08 maj 2023, 13:21Mislim da se trebamo kaniti prepucavanja po drustvenim mrezama i posvetiti narednim utakmicama.
Ma Mirviceva i Aylina sutnja koja traje vec neko vrijeme nam porucuje samo jedno - s vicom je napravljen neki dogovor, kolji nas radi nam sta hoces, vjerovatno nam je obecano da cemo izaci u evropu i to je to. Jad i bijeda, poklopi se po usima i suti dok ti se tegeltija i druge tegeltije smiju
- belosevic23
- Kontakt:
sta je sa Avramom, nije bio ni u zapisniku..
Joj svasta bi napisao, najgori smo sami sebi dusmani zivota mi. Sa tim Vicom su svi sjedili, bukavlno svi klubovi, predstavnici istih, ali samo je nas Mirvah u kolu sa Vicom. Dajte ba, kako vam ne dosadi.Shategabri je napisao/la: ↑08 maj 2023, 13:43Za Mirzu nisam ništa rekao, on je jučer reagovao kao što bi trener i trebao.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑08 maj 2023, 13:42Da je tako nebi zalizani uradio ono juce,daj jos kakvu urotu i izmisljotinu smislite,tu smo majstoriShategabri je napisao/la: ↑08 maj 2023, 13:10
Ko s đavolom tikve sadi...
Sjeti se kako je prije Mirvić imao običaj objaviti preko društvenih mreža baš vezano za FKS.
Sad mukla tišina, ništa.
I sta da objavi, evo sta? Da napise tekst koji nikakve fajde nece imati, da krene na savez i sta da dobijes a sta gubis? Mozes samo kontra efekat dobiti da te s.**** skroz.
Samo je nama uvijek neko nas kriv, nebitno ko.
Cak i ono Mirzino izlaganje, nista ti pozitivno nece donijeti, eto zabolio je racku Vicu sto je ovaj nezadovoljan itd..
Koji su nacini borbe sa ovom bagrom ne znam, ali nekakvo saopstenje ne pije vode sigurno.
A vaz
K lix
R aport
Ss
S port1
F aktir
Hadzifejzovic
R eprezntacija
S centar
Plus bht hayat novabh bn federalna i svi ostali medi DALI JE IKO OSIM N1 sto je uradio interviju sa covjekom koji nije vise u sportu ( i interview za 10)
Zasto niko ne kontaktira glavnig covjeka za sudije vicu pilava zasto ne i sa calom hadzijom. Imaju pravo reci svoj stav, kakav god da je..
Onda se ovde mi pitamo zasto 10 godina sa investitorom nemas velik napredak, zasto jos nikad presjednik zrinjsko koje je i podpresjednik saveza nije dao interview
Po zavrsetku sezone kako god da se zavrse nad klub FK SARAJEVO treba poslat svim klubovi u pl 1 ligifederacije i 1 ligi rs pozive dase napravi plan da se preuzme sudjenje u ruke klubova..
Takodje sve snimke svih gluposti sudija u pl bh takodje sve izjave ljudi ko sto Husnic (zato i nedaju nikom da daje interview koje na sisi saveza) sve clanke
Jer OVDE SE MORA UEFA UMJESAT
POTKIVAC MILAN T TREBA DA BUDE U ZATVORU A NE DA SE BAVI SPORTOM.. posebno sto je politicar itd itd
Zeljo je picka od kluba bio osto i nestace kso takvi.. husnija je sve fino objasnio
U slucaju da niko od klubova nebude htio,, NAVIJACI FK SARAJEVA trebaju sami u sto vecem broju izac pred savez i trazit od bosanske komponente koja sjedi tamo da podnese ostavku, i ako bi lopovi ka sto je pilav i co davali izjave nisu nas navijaci SARAJEVA postavili onda bi se sigurno navijaci veleza jedinstva celika selje pridruzili i dali legitimitet i legalitet zahtjevima.
Takodje traziti
Ne podrzavanje vice za 2 gi mandat
Gigovica dozivitno sankcionisat
Trazit gdje ce klubovi uredjivat politiku sudija ne presjednik saveza koji nezna pravila fudbala
Trazit interview sa misimovicem
K lix
R aport
Ss
S port1
F aktir
Hadzifejzovic
R eprezntacija
S centar
Plus bht hayat novabh bn federalna i svi ostali medi DALI JE IKO OSIM N1 sto je uradio interviju sa covjekom koji nije vise u sportu ( i interview za 10)
Zasto niko ne kontaktira glavnig covjeka za sudije vicu pilava zasto ne i sa calom hadzijom. Imaju pravo reci svoj stav, kakav god da je..
Onda se ovde mi pitamo zasto 10 godina sa investitorom nemas velik napredak, zasto jos nikad presjednik zrinjsko koje je i podpresjednik saveza nije dao interview
Po zavrsetku sezone kako god da se zavrse nad klub FK SARAJEVO treba poslat svim klubovi u pl 1 ligifederacije i 1 ligi rs pozive dase napravi plan da se preuzme sudjenje u ruke klubova..
Takodje sve snimke svih gluposti sudija u pl bh takodje sve izjave ljudi ko sto Husnic (zato i nedaju nikom da daje interview koje na sisi saveza) sve clanke
Jer OVDE SE MORA UEFA UMJESAT
POTKIVAC MILAN T TREBA DA BUDE U ZATVORU A NE DA SE BAVI SPORTOM.. posebno sto je politicar itd itd
Zeljo je picka od kluba bio osto i nestace kso takvi.. husnija je sve fino objasnio
U slucaju da niko od klubova nebude htio,, NAVIJACI FK SARAJEVA trebaju sami u sto vecem broju izac pred savez i trazit od bosanske komponente koja sjedi tamo da podnese ostavku, i ako bi lopovi ka sto je pilav i co davali izjave nisu nas navijaci SARAJEVA postavili onda bi se sigurno navijaci veleza jedinstva celika selje pridruzili i dali legitimitet i legalitet zahtjevima.
Takodje traziti
Ne podrzavanje vice za 2 gi mandat
Gigovica dozivitno sankcionisat
Trazit gdje ce klubovi uredjivat politiku sudija ne presjednik saveza koji nezna pravila fudbala
Trazit interview sa misimovicem
Trenutno korisnika/ca: Lecler, mosarajvosa83, OzmoodPinglewood, sekac i 49 gostiju.