Ti si rekao o prijavi pa kad već pišeš tu prijavu spomeni i tu činjenicu gdje nigdje u svijetu nema da savez posudi pare da klub prodje licenciranje koje organizuje taj isti savez . To je bolan za zatvora ! Nisi sposoban proći licenciranje briši u drugu ligu .svrakino1921 je napisao/la: ↑08 maj 2023, 14:55Hajd prijaviopalaopala je napisao/la: ↑08 maj 2023, 14:34Nikakav problem Uefa susoenduje sudije i najbolje rijesenje .svrakino1921 je napisao/la: ↑08 maj 2023, 14:27
Gledaj ovog lopovluka
Gol iz zaleđa
Sve ovo treba UEFI poslat
A pazi ovog slučaja da savez pogoduje jednom klubu , šta misliš šta bi rekla Uefa na tu stvar ?
Savez bh dadne pozajmicu želji(pomozi.ba) da prodje proces licenciranja , šta misliš šta bi rekla Uefa na to.
Gdje to još ima u svijetu ? Radi pozajmice ste se ušutili u dolini dugova aa ? Kako dodjose pare , maca popala jezik i brzo se sve zaboravi . Postaneš rob kamatara i moraš šutit
Velika je stvar sto se moze pozajmit od svog Saveza
Mi sad vec imamo 130 000 maraka sigurnih od sponzora ligea moramo do juna uplatit PU 416 000 maraka
Sto to ne bih pozajmili 300 000 maraka i da oni uzmu sebi ovih 130 000 i mi vratimo jos 170 000
Sta je tu problem
Nemamo mi predjednika kao sto je Hasic da cuva u svojim halama ibice respotatore i uzima masnu lovu za to
Uostalom prvo je Sloboda izasla
Mi smo poslije njih
To sto vas niko neće jer ste lopovski klub i toliko dugova imate to je vas problem , nakon onakvog Osima toliko dugova i lopovluka niko vam nije kriv . Svak normalan je digao ruke od vas i pobjegao , a vi se pitajte zašto !