Premijer liga BiH - aktuelno

killafrommanilla
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la killafrommanilla » 08 maj 2023, 19:46

CampobelloDiMazara je napisao/la:
08 maj 2023, 19:40
Hasic namjestio zadnjih 5 kola u ligi federacije jer je Olimpik bio bolji :rol:

Kakvi su ovo miksevi sizofrenije i tourettovog sindroma :tokralju:
Ja iskreno ne zelim vjerovati da oni ovako stvarno razmisljaju, ali ...
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 08 maj 2023, 19:47

Jao dobre rasprave :kafa:

Jeko veci hrvat :bih:
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)

U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.

GOJKO VUKOVIC!

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 08 maj 2023, 19:48

Inace pitari su braca sa onim fašistima iz cvajte što bacaju klempe pred dzamije :kafa:

Herson

Post Postao/la Herson » 08 maj 2023, 19:49

Jedna od navijackih stranica na internetu je okacila sliku Lesinara sa dignutom parolom, parola nema naravno nema veze ni sa fudbalom ni sa Borcem, ali ono sto je sustniski bitno na slici je brojka. Na slici nema vise od 120 ljudi. Zvanicno, vise je Hordi bilo u Banjaluci, i to daleko vise nego domacih "tifoza". Kakav debakl :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Zadnja izmjena: Herson, dana/u 08 maj 2023, 19:51, ukupno mijenjano 1 put.

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 08 maj 2023, 19:49

OsmanhodzicBuco je napisao/la:
08 maj 2023, 19:18
Za sve je kriv savez koji svu ovu lakrdiju dozvoljava. Od sudjenja do fašističkih navijanja. Sve se to može dovesti u red.
Neko je majku mu nadležan i tom našem savezu.
Sta treba da se uradi da bi Uefa nešto poduzela?
Ljudi moji pa javno se vrijedja drzava BiH. Drzava od koje zive i jedni i drugi, a u ovom slucaju i treci.
Da bude normalno nikom nije u interesu. Kod nas se sve na sitno gleda, daj da je meni dobro i usuti se.
Pa navijaci klubova nece ili ne mogu da realno gledaju. Dok sam ja sampion nema veze nek zajebu sve redom, odmah znas da i navijacima nije u interesu neka dobrobit, nego daj meni.
A i politika na stadionima, Valjic skide zastavu ARBiH jedine legalne vojne formacije, dok drugi postavljaju sta hoce.. niko ni rijeci mislim da se ni FKS nije oglasio povodom toga. Jer gdje ces im reci da su HVO(jednin dijelom) i VRS agresorske vojske..

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 08 maj 2023, 19:50

Raonffa je napisao/la:
08 maj 2023, 17:12

Sami protiv svih :urnebes:

Šta ste, bolan, vi podmetnuli? Vi ste samo dobro naplatili onaj haos nakon Borca u Vrapčićima, a ti dobro znaš kako i na koji način ;)
I dalje cekam teoriju kako smo mi naplatili haos protiv Borca. Da vidimo mozemo li jos jednom, mislim muda imamo ali da vidim sta smo to dobili i kako smo naplatili.

Ja mislim da je Nazif naplatio 20k pozajmice i zbrisao. Mozda je to do tog mentalnog sklopa, gdje je on u 30 utakmica van stadiona, 10 bez publike, bez pola UO koji je najbolji poslijeratni u klubu - nasao fazon da se nama to ipak nekako isplatilo.

Hajde ckopi, sastavi neku teoriju, odbrani Nazifa i dokazi nam da niste zbog para izasli iz 4R.
Zadnja izmjena: killafrommanilla, dana/u 08 maj 2023, 19:53, ukupno mijenjano 1 put.

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 08 maj 2023, 19:51

Herson je napisao/la:
08 maj 2023, 19:49
Jedna od navijackih stranica na internetu je okacila sliku Lesinara sa dignutom parolom, parola nema naravno nema veze ni sa fudbalom ni sa Borcem, ali ono sto je sustniski bitno na slici je brojka. Na slici nema vise od 120 ljudi. Zvanicno, vise je Hordi bilo u Banjaluci, i to daleko vise nego domacih "tifoza". Kakvo debakl :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Jesi to brojao navijace na slikama :urnebes: Koji si ti kralj :kralj:

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 08 maj 2023, 19:52

Hajdeee je napisao/la:
08 maj 2023, 19:45
Procitaj sto. Objasnjeno je.
Cim ste napravili otklon od tog, ne skandira se vise.
Pa citam i na vjerujem sta pises :wtf:

Zbog jednog transa svoje komšije nazivati ustašama :clap: nakon svega što se prošlo u ratu. I to je tebi normala.

I sta ti znaci ovaj momenat:
Nedavno ste se malo dohavizali. Mada ste sada okrenuli pro SDA, haman pa isti kur.ac.
Hocete li to sad poceti skandirati Gazi balije :rol:

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 08 maj 2023, 19:54

killafrommanilla je napisao/la:
08 maj 2023, 19:50
Raonffa je napisao/la:

Šta ste, bolan, vi podmetnuli? Vi ste samo dobro naplatili onaj haos nakon Borca u Vrapčićima, a ti dobro znaš kako i na koji način ;)
I dalje cekam teoriju kako smo mi naplatili haos protiv Borca. Da vidimo mozemo li jos jednom, mislim muda imamo ali da vidim sta smo to dobili i kako smo naplatili.

Ja mislim da je Nazif naplatio 20k pozajmice i zbrisao.
Pitaj one koji ti pričaju bajke o 20k pozajmice, znaju oni, a ja vjerujem da znaš i ti. Ja sam o tome pisao još prije godinu dana na ovoj temi, ne mislim se ponavljati.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 08 maj 2023, 19:56

Raonffa je napisao/la:
08 maj 2023, 19:54
Raonffa je napisao/la:

Pitaj one koji ti pričaju bajke o 20k pozajmice, znaju oni, a ja vjerujem da znaš i ti. Ja sam o tome pisao još prije godinu dana na ovoj temi, ne mislim se ponavljati.
Covjek ti javno u intervjuu rekao da ste izasli zbog pozajmice. Poznavajuci koliko vam generalni sponzor donosi godisnje, Savez vam nije posudio vise od 20k, jer na taj iznos vjerovatno voda na usta ide. Znaci, javno izasao i rekao golu istinu. Covjek bez ijedne mrlje u svom radu dosad.

Molio bih te da se citiras, potrudi se malo kad znas napisat takvo nesto. Koliko sam ja shvatio, mi smo ovo sve planski uradili da se okoristimo i uspjeli smo?
Zadnja izmjena: killafrommanilla, dana/u 08 maj 2023, 19:58, ukupno mijenjano 2 puta.

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 08 maj 2023, 19:56

Pitali smo Nogometni savez BiH o suđenju u Premijer ligi: Vaše mišljenje je da sudije griješe

Predsjednik komiteta Nogometnog saveza BiH za sudije i suđenje Robert Zrilić u izjavi za Klix.ba kazao je da će se o statustu Miloša Gigovića i Ermina Sivca raspravljati nakon izvještaja kontrolora suđenja.

Pomenuti dvojac napravio je kardinalne greške na utakmicama Borac - Sarajevo (1:0) i Željezničar - Velež (2:1), gdje su gostujuće ekipe žestoko oštećene.

Zrilić nije želio komentarisati izvedbe pomenutih arbitara koje su izazvale revolt bh. sportske javnosti, a na pitanje da li će eventualno biti kažnjeni za svoje greške kazao je:

"O tome ćemo diskutovati nakon izvještaja kontrolora suđenja. Rok za podnošenje izvještaja je 48 sati nakon odigravanja utakmice, te ćemo na osnovu toga donijeti eventualne odluke", rekao je Zrilić.

Inače, kontrolor suđenja na utakmici između Borca i Sarajeva bio je Vedran Zovko iz Mostara, a na susretu između Željezničara i Veleža Ognjen Valjić iz Banja Luke, te će biti zanimljivo vidjeti kakve će ocjene dobiti Gigović i Sivac.

Na pitanje kako je moguće da se iz kola u kolo delegiraju iste sudije koje prave kardinalne greške i pri tome prolaze nekažnjeno, Zrilić je rekao:

"To je vaše mišljenje da sudije griješe", rekao je Zrilić koji zajedno sa potpredsjednicima Komiteta Elmirom Pilavom i Hrvojem Turudićem, te članovima Duškom Vujičićem, Adnanom Alispahićem i Mirom Hrkaćem delegira arbitre.

Mnogo bure privukao je i "slučaj Topalović" u prošlom kolu kada je zenički arbitar Sabrija Topalović prema tvrdnjama nogometaša Željezničara psovkama i provokacijama vrijeđao aktere utakmice u plavom dresu.

Ipak, Zrilić je stao u zaštitu Topalovića koji će po svemu sudeći proći nekažnjeno.

"Postoje i drugi svjedoci, poput pomoćnih sudija koje su bile na terenu i tvrde da Topalović nije psovao i vrijeđao igrače Željezničara. Štaviše, pokušavao je smiriti strasti, iako su igrači Željezničara njemu posvali, te im je poručio da neće nasjesti na njihove provokacije", izjavio je Robert Zrilić za Klix.ba.

Nakon svega, pitanje je da li postoji nada u bolje sutra bh. ligaškog nogometa koji se vratio u najmračniji period od prije 20-ak godina kada su sudije direktno krojile tabelu.

Čini se da je jedino rješenje da se najveći bh. klubovi ujedine i pokažu zajednički stav u cilju zajedničkog prosperiteta umjesto sitnih interesa pojedinaca, te da na taj način pokušaju pomjeriti stvari s mrvte tačke.

Ne zaboravimo da je Olimpik prije dvije godine istupio iz lige dva kola prije kraja zbog, kako su naveli sudijskih lakrdija, ali od tada se ništa nije promijenilo i sve je zaboravljeno kao da se nije ni desilo.

Zaštićene sudije se i dalje ponašaju kako žele, jer znaju da šta god da urade neće biti kažnjene, dok ljubitelje nogometa u BiH i pored očiju i zdravog razuma pokušavaju proglasiti slijepim i nedovoljno kompetentnim.

Najtamniji period bh. nogometa završio je svojevremeno suspenzijom Saveza i svih njegovih takmičenja i reprezentativnih selekcija, a možda je upravo takvo nešto sada jedina šansa za spas bh. klupskog nogometa koji je odavno izgubio smisao u raljama politike i političkih poslušnika.

:rol: :bow:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 08 maj 2023, 19:56

TMmanija2012 je napisao/la:
08 maj 2023, 19:48
Inace pitari su braca sa onim fašistima iz cvajte što bacaju klempe pred dzamije :kafa:

slika
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

CAZIN
Kontakt:

Post Postao/la CAZIN » 08 maj 2023, 19:58

MortemHz je napisao/la:
08 maj 2023, 19:56
Pitali smo Nogometni savez BiH o suđenju u Premijer ligi: Vaše mišljenje je da sudije griješe

Predsjednik komiteta Nogometnog saveza BiH za sudije i suđenje Robert Zrilić u izjavi za Klix.ba kazao je da će se o statustu Miloša Gigovića i Ermina Sivca raspravljati nakon izvještaja kontrolora suđenja.

Pomenuti dvojac napravio je kardinalne greške na utakmicama Borac - Sarajevo (1:0) i Željezničar - Velež (2:1), gdje su gostujuće ekipe žestoko oštećene.

Zrilić nije želio komentarisati izvedbe pomenutih arbitara koje su izazvale revolt bh. sportske javnosti, a na pitanje da li će eventualno biti kažnjeni za svoje greške kazao je:

"O tome ćemo diskutovati nakon izvještaja kontrolora suđenja. Rok za podnošenje izvještaja je 48 sati nakon odigravanja utakmice, te ćemo na osnovu toga donijeti eventualne odluke", rekao je Zrilić.

Inače, kontrolor suđenja na utakmici između Borca i Sarajeva bio je Vedran Zovko iz Mostara, a na susretu između Željezničara i Veleža Ognjen Valjić iz Banja Luke, te će biti zanimljivo vidjeti kakve će ocjene dobiti Gigović i Sivac.

Na pitanje kako je moguće da se iz kola u kolo delegiraju iste sudije koje prave kardinalne greške i pri tome prolaze nekažnjeno, Zrilić je rekao:

"To je vaše mišljenje da sudije griješe", rekao je Zrilić koji zajedno sa potpredsjednicima Komiteta Elmirom Pilavom i Hrvojem Turudićem, te članovima Duškom Vujičićem, Adnanom Alispahićem i Mirom Hrkaćem delegira arbitre.

Mnogo bure privukao je i "slučaj Topalović" u prošlom kolu kada je zenički arbitar Sabrija Topalović prema tvrdnjama nogometaša Željezničara psovkama i provokacijama vrijeđao aktere utakmice u plavom dresu.

Ipak, Zrilić je stao u zaštitu Topalovića koji će po svemu sudeći proći nekažnjeno.

"Postoje i drugi svjedoci, poput pomoćnih sudija koje su bile na terenu i tvrde da Topalović nije psovao i vrijeđao igrače Željezničara. Štaviše, pokušavao je smiriti strasti, iako su igrači Željezničara njemu posvali, te im je poručio da neće nasjesti na njihove provokacije", izjavio je Robert Zrilić za Klix.ba.

Nakon svega, pitanje je da li postoji nada u bolje sutra bh. ligaškog nogometa koji se vratio u najmračniji period od prije 20-ak godina kada su sudije direktno krojile tabelu.

Čini se da je jedino rješenje da se najveći bh. klubovi ujedine i pokažu zajednički stav u cilju zajedničkog prosperiteta umjesto sitnih interesa pojedinaca, te da na taj način pokušaju pomjeriti stvari s mrvte tačke.

Ne zaboravimo da je Olimpik prije dvije godine istupio iz lige dva kola prije kraja zbog, kako su naveli sudijskih lakrdija, ali od tada se ništa nije promijenilo i sve je zaboravljeno kao da se nije ni desilo.

Zaštićene sudije se i dalje ponašaju kako žele, jer znaju da šta god da urade neće biti kažnjene, dok ljubitelje nogometa u BiH i pored očiju i zdravog razuma pokušavaju proglasiti slijepim i nedovoljno kompetentnim.

Najtamniji period bh. nogometa završio je svojevremeno suspenzijom Saveza i svih njegovih takmičenja i reprezentativnih selekcija, a možda je upravo takvo nešto sada jedina šansa za spas bh. klupskog nogometa koji je odavno izgubio smisao u raljama politike i političkih poslušnika.

:D :D :D

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 08 maj 2023, 19:59

NazorUso je napisao/la:
TMmanija2012 je napisao/la:
08 maj 2023, 19:48

slika
:rol: :rol:

Bjezi ba Tobe,
Ko da citiras hadise Allahovog poslanika :lol:

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 08 maj 2023, 20:01

Raonffa je napisao/la:
08 maj 2023, 19:54

Covjek ti javno u intervjuu rekao da ste izasli zbog pozajmice. Poznavajuci koliko vam generalni sponzor donosi godisnje, Savez vam nije posudio vise od 20k, jer na taj iznos vjerovatno voda na usta ide.

Molio bih te da se citiras, potrudi se malo kad znas napisat takvo nesto. Koliko sam ja shvatio, mi smo ovo sve planski uradili da se okoristimo i uspjeli smo?
Koji čovjek, Šemsudin? E ako je on rekao onda izvini, upravu si :urnebes:

Šta kaže Prezidente, što je FKS izašao, jesu li i oni zbog 20k ili su vas ostavili "same protiv svih" onako reda radi? :lol:

Loše si shvatio, zapravo nisi ti ništa ni shvatio već proizvoljno donosiš zaključke, eto da te ne uvrijedim najblaže rečeno.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 08 maj 2023, 20:02

Zanimljivo kako je savez Zeljkanu za 20 hiljada obukao minic i stikle a mi za par dana u kompleksu Havane pravimo Crvenu noc sa preko 400 zvanica gdje je ulaz minimalno hiljadu maraka :opaopa: i onda ti dodju sizofreni strumfovi pisat pijacari ili magistrala :rol:

caffetin
Kontakt:

Post Postao/la caffetin » 08 maj 2023, 20:03

CampobelloDiMazara je napisao/la:
08 maj 2023, 19:04
zeljovolimte je napisao/la:
08 maj 2023, 18:59
Ali kakav mentalni sklop Manijake ili zeljine navijace moze prozivati u vezi nacionalnog ponosa ili ljubavi prema ovoj drzavi..
Kralju nije ljubav prema drzavi ako zakacis 40 zastava ljiljana na tribinu. Vase verzije ljubavi najbolje oslikava veza vas sa gospodarom familije gdje se vucarate po sudu za sto hiljada maraka
Idi petokraku kaci pusti se ti ljiljana :bih:
menstrual

Zutti
Kontakt:

Post Postao/la Zutti » 08 maj 2023, 20:04

MortemHz je napisao/la:

Sprdaju se sa svima nama koji ko zadnje budale pratimo ovu ligu
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.

ferroviere87
Kontakt:

Post Postao/la ferroviere87 » 08 maj 2023, 20:06

Trn u oku svima!

Velik li si gospodine! :salut:

maliboro
Kontakt:

Post Postao/la maliboro » 08 maj 2023, 20:06

Herson je napisao/la:
08 maj 2023, 19:49
Jedna od navijackih stranica na internetu je okacila sliku Lesinara sa dignutom parolom, parola nema naravno nema veze ni sa fudbalom ni sa Borcem, ali ono sto je sustniski bitno na slici je brojka. Na slici nema vise od 120 ljudi. Zvanicno, vise je Hordi bilo u Banjaluci, i to daleko vise nego domacih "tifoza". Kakav debakl :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Jarane koliko god puta napisao isti post ne znaci da ce svaki put biti veća istina ili manja laz. Imas slike ove grupe i racunicu koliko prima i gostujuca i domaca tribina. Lesinara i HZ je bilo podjednako mozda za koju desetinu više i to je to. Da dodamo da su Lesinari u velikom padu a Hordama je ovo najbitnije gostovanje u sezoni bilo gdje su se iscimali najstrasnije. I da dodamo 1:0 za Borac sto je na kraju krajeva i najbitnije :ljepota:

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beli98, NeSamSafetee, Paromlinac, perodeformero i 27 gostiju.