Pitar6785 je napisao/la: ↑08 maj 2023, 20:04
Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑08 maj 2023, 19:56
Pitar6785 je napisao/la: ↑08 maj 2023, 19:23
**** ti drzavu u kojoj je SDAOVAC (semir ) najbolji nacelnik u najvecij opstini u drzavi..Ogresevic takodje
Najveca provela bi bila da se pravi nacionali stadion u opstini koja je 90% sastavljena od sela sokolje brijesce buca i tako ti pizdarika.. prodjes opstinom pola je smrdi na farmu koda sam u visokom..
Takodje je jos veca provala ako Mirvic ne pomogne cengicu magadi onom geicu sto je nacelnik centra i ko to jos gura da se renovira kosevo ili napravi novi stadion u centr ili u starim gradu ako ima mjesta
Novo sarajevo grbavica ko sokolje i vogosca stale ljudi imaju koji ce ti tu **** vrhunski stadion.. to je za zelju i nako one cumezice farme
U razvijenijim zemljama tipa njemacke i ostalih su stadionu stacionirani blize autoputevima. Bas radi lakse dolaska odlaska. Ocuvanja sigurnosti itd. Aerodrom ti 5 minuta, Ilidza hoteli takodjer. Svima zacas se sjatiti u Rajlovac sa svih strana. Ne kontam sto smrdi. I ne kontam sto je najbolji nacelnik u drzavi sdaovac. Sad svaka probosanska ideja dozivi spin da je sda. Nidje veze, baci pogled samo na fingiranje komentara po klixu i sve ti je jasno. Ugl odosmo s teme. Lokacija stadiona top!
Ogresevic i on su spijuni sdafa..
Nema potrebe da se ulazu toliki novci za stadion u toj opstini,, CENTAR i Stari grad je jedina lokacija gdje ce koliko toliko taj stadion donijet dobrok (koliko toliko i ekonomski isplativo)
NARAVNO UZ TO DA SMO MI VLASNICI 200 godina pravo na koristenja nesto sto ima celik uz jos vec autonomiju u korist nas, naravno mirvuc treba uletit sa 5-10 m km da se imamo zasto drzat za 50-100 godina da smo mi dali svoju lovu..
Al ako **** nas bude sjedio i gledo kako ublehac efendic uzima projkat od 50-100 m km plus uzimamu i NAJVECI SPORTSKI KLUB U DRZAVI NEK I DALJE SJEDI U PUSI **** CRNCU
Ti si brat i ja te volim ali nekad stvarno lupas gluposti.
Gdje u Starom Gradu mozes praviti stadion ,jedino na Lapisnici,Gazinom Hanu ili Faleticima !
Centar isto,nema mjesta,jedino na Betaniji. Sarajevo je mali grad,sredina Sarajeva je Socijalno,Malta. Lokacija za planirani stadion je extra ali tu nece biti nas. Sto bi nas neko zvao u svoj biznis ?! Vico ce dobiti pare od Ceferina,od zajednice na raznim nivoima i to je to. Imace svoj stadion u Sarajevu. Mi cemo tu moci igrati finale kupa i ponekad neku evropsku tekmu ako nas puste i ako dobro platimo.
Mi ako napustimo Kosevo,budzetlije ce jedva docekati ,poravnati sve i prodati nekome budzasto,sa utaljivanjem naravno. Postavice plocu od pola metra sa natpisom ovdje je bio olimpijski stadion i cao.
A od Mirvahovih 100 miliona nema nista,to je ubleha i to teska. Kao sto je i Mirvah ublehas,par exellance.
Pustite se kuknjave za BL. Pa i Vrbanjusa izgubi,pa zivot ide dalje.
Treba se okrenuti derbiju. Pregaziti bogalje i poceti pripreme za Evropu !!