NBA Playoffs 2022/23
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA Playoffs 2022/23
Malo se prica o Bookerovom historijskom play offu zasad,kakvi su ovo procenti na 37 poena po mecu 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Uz Jokica i Hardena najvise pokazao do sada u PO.
⚜️⚜️⚜️ Modra boja na bijelome platnu, šest ljiljana vezenih u zlatu ⚜️⚜️⚜️
Butler prije svih,a i AD moze uci u ovu pricu bar defanzivno.
Na osnovu cega ? Sta je uradio da mu dadnes neki respect?Evo i sad ga hvalis a Booker prvi igrac ekipe.
23
Covjek napisao da je za njega najbolji,sta se hvatate?,mislim za jefthu je najbolji otkako se rodio 

Jimmy Butler je ipak igrac koji cini cuda sa Heatom a malo se spominje, jednostavno druga dimenzija igraca u odnosu na RS
I da neki dan sam rekao da Sunsi puno bolje djeluju bez CP3, on je meni uvijek bio nekako rak rana svake ekipe,
Pa njega i pitam...Samo laicima moze biti najbolji. 1 mvp titula 0 prodjenih serija u po za koje bi mu covjek dao respect.
23
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Sta radi administracija?Shategabri je napisao/la: ↑08 maj 2023, 13:39Kakve su ovo glupe priče, zašto se ovo toleriše? Četalj??

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
A Jimmy Butler?
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- Felixians4
- Kontakt:
Najprije, to sve ne stoji. Drugo, eto Lillard je ostao lojalan i to se cijeni, a Durantula je i s odličnim sastavom OKC propustio izbaciti GSW pa prešao u tu moćnu momčad šta je pomalo jadno bilo, no budimo realni, 90% velikana ne samo i NBA history i u sportu bira se pridružiti najsjajnije, najjačem šta može i s njima se ostvariti. Šupački je bilo ovo u Netsima, no što je dokaz? To kako je briljantno igrao s polomljenih Irvingom te Hardenom držao kasnije šampione, odlične Buckse za muda. Itekako su mogli napraviti, štoviše, djelovali su teško zaustavljivi, poglavito u toj slaboj COVID sezoniMoSaZeLjo1921 je napisao/la: ↑08 maj 2023, 17:22Sve to stoji,ali dolazak u ekipe kao što su Wariorsi i Sunsi,već formirane ekipe za titule su potezi gubitnika...
Dokaz tome je sto i u Bruklinu nije mogao ništa napraviti.
Pa pisalo se nakon Bucksa,realno je prvo ime ovog PO.
Meni licno CP3 bio najbolji igrac Raketa kad su se klali sa Warriorsima i nazalost povrijedi se,to mu je bio peak karijere.Sad vec godine načele poprilicno.
Ma da, zaboravio sam na njega. Prejak su utisak ostavile na mene izvanredne partije Hardena i Jokica pa sam smetnuo sa uma.

⚜️⚜️⚜️ Modra boja na bijelome platnu, šest ljiljana vezenih u zlatu ⚜️⚜️⚜️
Trebaš osvojiti kao KAJ ili Kawhi, u svojoj rođenoj franšizi, pa onda tražiti ekipu da to podebljaš.Felixians4 je napisao/la: ↑08 maj 2023, 17:52Najprije, to sve ne stoji. Drugo, eto Lillard je ostao lojalan i to se cijeni, a Durantula je i s odličnim sastavom OKC propustio izbaciti GSW pa prešao u tu moćnu momčad šta je pomalo jadno bilo, no budimo realni, 90% velikana ne samo i NBA history i u sportu bira se pridružiti najsjajnije, najjačem šta može i s njima se ostvariti. Šupački je bilo ovo u Netsima, no što je dokaz? To kako je briljantno igrao s polomljenih Irvingom te Hardenom držao kasnije šampione, odlične Buckse za muda. Itekako su mogli napraviti, štoviše, djelovali su teško zaustavljivi, poglavito u toj slaboj COVID sezoniMoSaZeLjo1921 je napisao/la: ↑08 maj 2023, 17:22Sve to stoji,ali dolazak u ekipe kao što su Wariorsi i Sunsi,već formirane ekipe za titule su potezi gubitnika...
Što reče Shaq: da sam znao da je ok da se pridružuješ drugim zvijezdama, Bullsi bi imali 11 uzastopnih titula.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Ništa??BernardBarnjak je napisao/la: ↑08 maj 2023, 17:49Sta radi administracija?Shategabri je napisao/la: ↑08 maj 2023, 13:39Kakve su ovo glupe priče, zašto se ovo toleriše? Četalj??![]()
Hajde dosta mu 4 prstena i 6 finalajose je napisao/la: ↑08 maj 2023, 18:34Trebaš osvojiti kao KAJ ili Kawhi, u svojoj rođenoj franšizi, pa onda tražiti ekipu da to podebljaš.Felixians4 je napisao/la: ↑08 maj 2023, 17:52Najprije, to sve ne stoji. Drugo, eto Lillard je ostao lojalan i to se cijeni, a Durantula je i s odličnim sastavom OKC propustio izbaciti GSW pa prešao u tu moćnu momčad šta je pomalo jadno bilo, no budimo realni, 90% velikana ne samo i NBA history i u sportu bira se pridružiti najsjajnije, najjačem šta može i s njima se ostvariti. Šupački je bilo ovo u Netsima, no što je dokaz? To kako je briljantno igrao s polomljenih Irvingom te Hardenom držao kasnije šampione, odlične Buckse za muda. Itekako su mogli napraviti, štoviše, djelovali su teško zaustavljivi, poglavito u toj slaboj COVID sezoniMoSaZeLjo1921 je napisao/la: ↑08 maj 2023, 17:22
Sve to stoji,ali dolazak u ekipe kao što su Wariorsi i Sunsi,već formirane ekipe za titule su potezi gubitnika...
Što reče Shaq: da sam znao da je ok da se pridružuješ drugim zvijezdama, Bullsi bi imali 11 uzastopnih titula.
- Felixians4
- Kontakt:
Sigurno da su mrlje, no s druge strane i razumljivi potezi. Uostalom, ne piza što po talijanski kažemo dalmatinci sigurno unatoč briljantnoj prezentaciji njegova(a ni Stephova onda) titula kao Dirkova, Kawhija, LeBrona ili Wadea. Večeras GSW Kerrovi ostavlja sve što zna i možejose je napisao/la: ↑08 maj 2023, 18:34Trebaš osvojiti kao KAJ ili Kawhi, u svojoj rođenoj franšizi, pa onda tražiti ekipu da to podebljaš.Felixians4 je napisao/la: ↑08 maj 2023, 17:52Najprije, to sve ne stoji. Drugo, eto Lillard je ostao lojalan i to se cijeni, a Durantula je i s odličnim sastavom OKC propustio izbaciti GSW pa prešao u tu moćnu momčad šta je pomalo jadno bilo, no budimo realni, 90% velikana ne samo i NBA history i u sportu bira se pridružiti najsjajnije, najjačem šta može i s njima se ostvariti. Šupački je bilo ovo u Netsima, no što je dokaz? To kako je briljantno igrao s polomljenih Irvingom te Hardenom držao kasnije šampione, odlične Buckse za muda. Itekako su mogli napraviti, štoviše, djelovali su teško zaustavljivi, poglavito u toj slaboj COVID sezoniMoSaZeLjo1921 je napisao/la: ↑08 maj 2023, 17:22
Sve to stoji,ali dolazak u ekipe kao što su Wariorsi i Sunsi,već formirane ekipe za titule su potezi gubitnika...

Makni se, daj Bradi loptu
Lakersi i Celticsi su jedine ekipe u PO koje imaju po 5 igrača sa prosjekom većim od 13 poena po utakmici.
Po meni vrlo bitna stavka, kad glavne zvijezde zakažu da uleti neko drugi da puni koš protivnika.
Po meni vrlo bitna stavka, kad glavne zvijezde zakažu da uleti neko drugi da puni koš protivnika.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Jokare kralja

Trebao ga je nokautirati

Trebao ga je nokautirati

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.