Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Drži se pijace kralju.Ado1922 je napisao/la: ↑09 maj 2023, 16:32Majorizirani kmeljo kmeeee
https://www.klix.ba/sport/nogomet/zelji ... /230509120
Malo im 5 %
Kmeeeelakilone je napisao/la: ↑09 maj 2023, 16:34Drži se pijace kralju.Ado1922 je napisao/la: ↑09 maj 2023, 16:32Majorizirani kmeljo kmeeee
https://www.klix.ba/sport/nogomet/zelji ... /230509120
Malo im 5 %

Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Trgovina posten posao, za razliku od onih vasih vodja i njihovog posla.
Celik!3,2,2.
Doticni je prvo napisao da je sa istoka pa kasnije sa sjevera se culo navodno skandiranje tako ti biva u lazima i nerijetko se desi situacija kad se neko sluzi neistinama zaboravi sta je prvo rekao.Previse se vjeruje svjedoku koji mjenja iskaze tek tako.MocMahale444 je napisao/la: ↑09 maj 2023, 16:18Napoleon72 je pitar jufkaros koji ima dodatni acc napoleon1921, mislio sam da je onaj papak hrasno ali nije.
Mora biti video jer kaze vise puta su vrijedjali postene navijace vehleza.
Imamo i mi na temi cak kante foruma ali vi pitari ste fakat mufloni svoje klase a ronioci se primili ko pelcer.
Tri žuta solitera jedno sivo naselje naš raj sivilo grada sarajevska magla i kotlina u njoj grbavica plava dolina tu je nasa svetinja i hram svima trn u oku ta baza nepobjediva
GRBAVICA VAŠA NEPOZNANICA
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
-
- Kontakt:
Pozdrav sa pijace za plave hadzijeFudbalski klub Velež Mostar obavještava sve svoje članove, navijače, simpatizere, cjelokupnu sportsku javnost i sve zainteresirane pojedince o novim detaljima održavanja donatorske Crvene noći.
Događaj na kojem očekujemo preko 400 zvanica će biti održan 11. maja u salonu Infinity (poznatiji kao Havana) gdje će sve biti podređeno klubu koji je više od fudbala i to uz slogan ”Sve nas ista ljubav spaja’‘.
*Cijena donatorske karte min: 1000 KM. Transakcijski račun: 3381002250260342
*Dress code: Svečano

Zeljeznicar **** sarajevo
Kojih ba 5%.Remzinog mi pupka bice nas 30%.Zapad je nas.Cuj 1800.Halo ba.Bice nas 4000 minimala.Ovi iz Mostara sto kukaju bolje im je da objasne golmane da se lopta boksuje van 16 ili na stranu a ne protivnickom igraču na noge.Hinja mi.
ko hoce 50-50? mi trazimo samo onoliko koliko i vi dobijete na Grbavici, a to je nekih 13-14%Torino je napisao/la: ↑09 maj 2023, 16:28Hoće ljudi da ti daju 5%, a na Koševu 50% 50% hahahhaha glupani na kvadrat. Gdje živite vi Nišpe? Počeli sa kartama od 20KM, pa završili na gratis kartama jer kao neće da im mi spašavamo klub. Stvar filozofije. Hahahah
Rečeno vam je davno kad bude Lj, O i G slovo naše dobit ćete jug i dio zapada, do tad kmeči koliko hoćeš i traži krivca u nama. Zaboravljaš moj dječače mali kad si uzimo pare na istoku dok je bio ruševina, a sad kao nema mjesta hahhaha,kapacitet, tampon zona hu ha... Khaj phiče.
FKŽ !
Mi kad smo govorili da Ayla treba da ode, vi se smijali, sad se gurajteTeaM87 je napisao/la: ↑09 maj 2023, 16:56ko hoce 50-50? mi trazimo samo onoliko koliko i vi dobijete na Grbavici, a to je nekih 13-14%Torino je napisao/la: ↑09 maj 2023, 16:28Hoće ljudi da ti daju 5%, a na Koševu 50% 50% hahahhaha glupani na kvadrat. Gdje živite vi Nišpe? Počeli sa kartama od 20KM, pa završili na gratis kartama jer kao neće da im mi spašavamo klub. Stvar filozofije. Hahahah
Rečeno vam je davno kad bude Lj, O i G slovo naše dobit ćete jug i dio zapada, do tad kmeči koliko hoćeš i traži krivca u nama. Zaboravljaš moj dječače mali kad si uzimo pare na istoku dok je bio ruševina, a sad kao nema mjesta hahhaha,kapacitet, tampon zona hu ha... Khaj phiče.

🇵🇸
Lijepo je ovo čitati donatorska večer 1000km.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑09 maj 2023, 16:51Pozdrav sa pijace za plave hadzijeFudbalski klub Velež Mostar obavještava sve svoje članove, navijače, simpatizere, cjelokupnu sportsku javnost i sve zainteresirane pojedince o novim detaljima održavanja donatorske Crvene noći.
Događaj na kojem očekujemo preko 400 zvanica će biti održan 11. maja u salonu Infinity (poznatiji kao Havana) gdje će sve biti podređeno klubu koji je više od fudbala i to uz slogan ”Sve nas ista ljubav spaja’‘.
![]()
Prije mjesec dana bila kratka donatorska večer u čast Zrinjskog i samo ulazak je bio 100000km po osobi.
Donacije...zdravije je ne spominjati.
Ono radi zdravlja...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
To je vaša uprava potpisala sa našom prije par godina nakon što ste ispali ortodoksni papci jer ste nam ponudili par stotina ulaznica na Grbavici. To su vaši skontali nakon nekog vremena i onda su potpisali ovo na ''vašu štetu'' ali vi ste krivi za to, niko drugi. Ovo pišem čisto da ne pravite žrtve od sebe i da ne bude patetike tipa strah od manijaka, usrali se i slične idiotarije.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
gurat cemo se mi, no sikiriki, samo nemoj ljubim te pricat nebuloze, nikad nismo trazili 50-50, dajte nam koliko i mi vama u procentima i mirna BosnaTorino je napisao/la: ↑09 maj 2023, 16:58Mi kad smo govorili da Ayla treba da ode, vi se smijali, sad se gurajteTeaM87 je napisao/la: ↑09 maj 2023, 16:56ko hoce 50-50? mi trazimo samo onoliko koliko i vi dobijete na Grbavici, a to je nekih 13-14%Torino je napisao/la: ↑09 maj 2023, 16:28Hoće ljudi da ti daju 5%, a na Koševu 50% 50% hahahhaha glupani na kvadrat. Gdje živite vi Nišpe? Počeli sa kartama od 20KM, pa završili na gratis kartama jer kao neće da im mi spašavamo klub. Stvar filozofije. Hahahah
Rečeno vam je davno kad bude Lj, O i G slovo naše dobit ćete jug i dio zapada, do tad kmeči koliko hoćeš i traži krivca u nama. Zaboravljaš moj dječače mali kad si uzimo pare na istoku dok je bio ruševina, a sad kao nema mjesta hahhaha,kapacitet, tampon zona hu ha... Khaj phiče.![]()

o cijeni da ne pricam, vama vazda zdenka koliko i nama sjever, a vi nama uredno duplo vise naplacujete od vaseg sjevera
FKŽ !
miki651 je napisao/la: ↑09 maj 2023, 16:58Lijepo je ovo čitati donatorska večer 1000km.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑09 maj 2023, 16:51Pozdrav sa pijace za plave hadzijeFudbalski klub Velež Mostar obavještava sve svoje članove, navijače, simpatizere, cjelokupnu sportsku javnost i sve zainteresirane pojedince o novim detaljima održavanja donatorske Crvene noći.
![]()
Prije mjesec dana bila kratka donatorska večer u čast Zrinjskog i samo ulazak je bio 100000km po osobi.
Donacije...zdravije je ne spominjati.
Ono radi zdravlja...

Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Zamolio bih ove magistralce, da budu no1 u svom gradu, pa da se onda okrenu Manijacima. Šaka navijača, šaka ljudi vas prĆi, od rata pa do dana današnjeg.
Lijepi strah, pa se ne smije pusiti cijeli jug.. Nama je dovoljno i onaj broj ulaznica da vam održimo čas navijanja.
Jel pao taj sex između ra i hz?
Lijepi strah, pa se ne smije pusiti cijeli jug.. Nama je dovoljno i onaj broj ulaznica da vam održimo čas navijanja.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Mamba21 je napisao/la: ↑09 maj 2023, 17:00Zamolio bih ove magistralce, da budu no1 u svom gradu, pa da se onda okrenu Manijacima. Šaka navijača, šaka ljudi vas prĆi, od rata pa do dana današnjeg.
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
https://www.klix.ba/sport/nogomet/tegel ... /230509082Tegeltija ambiciozno najavljuje: Iduće sezone Borac vrlo ozbiljno napada titulu prvaka BiH
Kakve li nas lakrdije tek cekaju

1921
Dobra provokacija iskreno, nama bolna tema a najbolje su provokacije kad udaris gdje najvise boli ali sjetih se ovaj derbi smo pokazali muda i skupili se na zapadu ovaj sad derbi je dobra prilika za nesto slicno mogli bi vam lako zapad popunit cenera karta.HordasOdMalena je napisao/la: ↑09 maj 2023, 15:24Kako je ono bilo, kwaj pwiče i za sve ti hvala Amare.Torino je napisao/la: ↑09 maj 2023, 15:20samo vecih licemjera nema od navijaca Zeljeznicara. kad je Siljak nam stavio siljke na zdenku i htio dati samo 750 karata, svi su ga podrzali. jer im je bilo prece da nas dobiju. i da uzmu titulu. na kraju nisu uspjeli ni jedno ni drugo. kasnije kad smo im nudili ponovo citav jug, i dio zapada, za sektroe lj i o na sjeveru, nisu ni to dali. a nudili smo im tada blizu 10.000 mjesta na Kosevu. za nasih 2500 na Grbavici. nisu htijeli. sad se kao bune zasto samo 1800 karata na stadionu od 37.000 mjesta. pa zato sto bi ja prvi j mater upravi mog kluba da vam je dala i kartu vise. niste kartu vise zasluzili da imate na Kosevu. niti jednim svojim aktom. cast izuzecima koji su se od prvog dana protivili seljackim manirima raskopcanog glupana. ali takve je raje taman kao sto je i procenat karata za ovu utakmicu. 5%.![]()
E pa hvala mu.
Tri žuta solitera jedno sivo naselje naš raj sivilo grada sarajevska magla i kotlina u njoj grbavica plava dolina tu je nasa svetinja i hram svima trn u oku ta baza nepobjediva
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
-
- Kontakt:
Kako saka majstore mi napunili grbavicu a vi nisteMamba21 je napisao/la: ↑09 maj 2023, 17:00Zamolio bih ove magistralce, da budu no1 u svom gradu, pa da se onda okrenu Manijacima. Šaka navijača, šaka ljudi vas prĆi, od rata pa do dana današnjeg.

CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑09 maj 2023, 17:05Kako saka majstore mi napunili grbavicu a vi nisteMamba21 je napisao/la: ↑09 maj 2023, 17:00Zamolio bih ove magistralce, da budu no1 u svom gradu, pa da se onda okrenu Manijacima. Šaka navijača, šaka ljudi vas prĆi, od rata pa do dana današnjeg.
Jel pao taj sex između ra i hz?![]()

Finale kupa

Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, Pablo11, Vanja8 i 34 gosta.