Znamo te bolan iz srednje
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ne družim se sa tabletomanima, pogotovo sa štrumfovima

A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Meni su smijesniji ovi sa pijaci, kazu napunili Grbavicu a svoju maticnu tribinu nisu uspjeli napuniti od kako su u Vrapcicima

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
- Kontakt:
KONTRASVIH je napisao/la: ↑09 maj 2023, 19:57Meni su smijesniji ovi sa pijaci, kazu napunili Grbavicu a svoju maticnu tribinu nisu uspjeli napuniti od kako su u Vrapcicima![]()
![]()

-
- Kontakt:
Igraj, igraj, igraj bordo -bijeli 

I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Nismo "kazali" da smo napunili Grbavicu, već smo je napunili!KONTRASVIH je napisao/la: ↑09 maj 2023, 19:57Meni su smijesniji ovi sa pijaci, kazu napunili Grbavicu a svoju maticnu tribinu nisu uspjeli napuniti od kako su u Vrapcicima![]()
![]()
Tako je ni Željo nije napunio.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
e čuj klošaRAmozak je napisao/la: ↑09 maj 2023, 20:04Nismo "kazali" da smo napunili Grbavicu, već smo je napunili!KONTRASVIH je napisao/la: ↑09 maj 2023, 19:57Meni su smijesniji ovi sa pijaci, kazu napunili Grbavicu a svoju maticnu tribinu nisu uspjeli napuniti od kako su u Vrapcicima![]()
![]()

-
- Kontakt:
Vas na duplo manjoj Grbavici bude 2500, vi nama na Koševu date 1850.
Strah od manijaka
Strah od manijaka

- FKSDoGroba
- Kontakt:
ferroviere87 je napisao/la: ↑09 maj 2023, 20:21Vas na duplo manjoj Grbavici bude 2500, vi nama na Koševu date 1850.
Strah od manijaka![]()

U Vrapčićima kavez.ferroviere87 je napisao/la: ↑09 maj 2023, 20:21Vas na duplo manjoj Grbavici bude 2500, vi nama na Koševu date 1850.
Strah od manijaka![]()
Iz Banja Luke te vrate.
Uhljupi samo 1800 karti.
To može značiti samo jedno:
Fear of The Maniacs

- MocMahale444
Lijepi strahlakilone je napisao/la: ↑09 maj 2023, 20:26U Vrapčićima kavez.ferroviere87 je napisao/la: ↑09 maj 2023, 20:21Vas na duplo manjoj Grbavici bude 2500, vi nama na Koševu date 1850.
Strah od manijaka![]()
Iz Banja Luke te vrate.
Uhljupi samo 1800 karti.
To može značiti samo jedno:
Fear of The Maniacs![]()
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Gori od srba svega mi
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Napunili su i navijaci Tuzle istok u Evropimozak je napisao/la: ↑09 maj 2023, 20:04Nismo "kazali" da smo napunili Grbavicu, već smo je napunili!KONTRASVIH je napisao/la: ↑09 maj 2023, 19:57Meni su smijesniji ovi sa pijaci, kazu napunili Grbavicu a svoju maticnu tribinu nisu uspjeli napuniti od kako su u Vrapcicima![]()
![]()

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Ma haj nek si makar zube uradio to ti je dobro a raje ce biti ne sekiraj se
Koliko si platio
menstrual
To vi radite i ove sezone. Čuj mene vi, to Manijaci rade, vi ste tek dva indijnca koji veze sa grupom nemaju, a srali bi nešto.AjkulaCekicarka je napisao/la: ↑09 maj 2023, 17:40Ili onamad kada su im likovi iz obezbjeđenja pomogli da razvuku šetalicu![]()
Gdje nestade ova raja iznad "NE" i "POSLA"? Nije valjda da su se raširili zbog koreografije?

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
-
- Kontakt:
Pa što nismo dobili bar onoliko koliko vi na Grbavici dobijete? Strah vas i treba da vas je strah

Tačno k'o da svi isto boluju. Kakvi bolesnici, bukvalno pred svaki derbi neku priču o strahu baljezgaju, a u realnosti slave remije k'o pobjedu na derbijima.

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Pripazite na izražavanje.
Fino i pristojno se ponašajte, u duhu sarajevskog derbija
Fino i pristojno se ponašajte, u duhu sarajevskog derbija

-
- Kontakt:
Posljednjih 10 derbija, mi 3 pobjede, vi 2, 5 remija. Čovjek bi reko vi nas nabijate po 5-6 razlike pa mi slavimo kad uzmemo bod

Kad daš gol u 90+ na derbiju za bod(ove) logično da ćeš slavit

Zadnja izmjena: ferroviere87, dana/u 09 maj 2023, 20:57, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], bvsic, denimen99, Hajdeee, KimJongEsmer, laszlo, perodeformero, Proximic, Tatamata1946 i 44 gosta.