FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma sumnjam da ce se Cimirot sljedece sezone vratiti u ovu zabokrecinu. Bio je na meti Partizana, igrama moze vazda naci angazman u Poljskoj, Madzarskoj, Ceskoj, Turskoj... Daj Boze da grijesim i da nam se vrati, ali tesko Bgm.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Prati zanimljive igrace ayla i realnih i ne realnih igraca koji bi mogli doc u Sarajevo.Aduka87 je napisao/la: ↑09 maj 2023, 20:38Kad smo vec kod igraca, Ajla prati dva mlada desna beka sa nasim papirima, Avdija i Musa odlaze jos malo.
https://www.transfermarkt.com/vedad-rad ... ler/461717
https://www.transfermarkt.com/lion-semi ... ler/521919
Analiza za 10 do 15 min
Ako bude ispadanje a ne bi bilo fer da neko ne ispadne ankaragucu je ostala u ligi za sljedeću sezonu ako ne bude do kraja samo izgubljene utakmicetabba77 je napisao/la: ↑09 maj 2023, 20:48Ove godine niko od ekipa ne ispada, zbog zemljotresa koji je bio i nakon kojeg su dvije ekipe istupile iz lige do kraja sezone.
Edit: nije još uvijek potvrđeno ali se radi na tome zbog regularnosti takmičenja.
- f0rest1946
- Kontakt:
Šta je to napisao i gdje ?izdzezveubrazil je napisao/la: ↑09 maj 2023, 17:07Kustura, jadu od urednika/novinara, znam da citas. Ovim putem ti se poserem u usta, i sve to bas, bas dobro naguram nogama. **** li ti zeljeznicar mrtve.![]()
Vedad Radonja
Lion Semic
Jasmin Čelikovic
Matej Delac
Aldin Cajic
Cimirot(male sanse ali bio bi top kod nas)
Elvis Sarić
Stefan Kovač
Njemanja Ljubisavljevic
Trener Samir Toplak
Elvis Duraković
Ima dobrih i kvalitetnih igraca na spisku.
Lion Semic
Jasmin Čelikovic
Matej Delac
Aldin Cajic
Cimirot(male sanse ali bio bi top kod nas)
Elvis Sarić
Stefan Kovač
Njemanja Ljubisavljevic
Trener Samir Toplak
Elvis Duraković
Ima dobrih i kvalitetnih igraca na spisku.
- ExchangeOffice
Mujakic je mogao na zimu da predje u jedan od tri velikana(fener, galata ili besiktas) ali ostao je jer je imao odlicne uslove i zagarantovanu minutazu. Vrlo moguce na ljeto da ce preci.cookiech je napisao/la: ↑09 maj 2023, 20:07Odakle ti info za Mujakica? Ako ostanu u ligi, najvjerovatnije da ce i on ostati u klubu.Alii je napisao/la: ↑09 maj 2023, 19:51Mujakic ide na ljeto iz Ankaragucua.HordasOdMalena je napisao/la: ↑09 maj 2023, 16:35Mujakić i Đokanović jučer upisali 90 minuta, Andrej najbolje ocijenjen igrač u timu.![]()
Imamo li kojim slucaj neki postotak od njegove prodaje?
Vladan ide iz Rakowa za fine pare.
-
- Kontakt:
Gigović (po igračima): "Morao sam nekom dati crveni.
Nije tacno, uopste nije bilo nikakve price da prelazi bilo gdje.ExchangeOffice je napisao/la: ↑09 maj 2023, 22:45Mujakic je mogao na zimu da predje u jedan od tri velikana(fener, galata ili besiktas) ali ostao je jer je imao odlicne uslove i zagarantovanu minutazu. Vrlo moguce na ljeto da ce preci.
Sve mi znamo.
Daj nam Mirva Cimirota i RahmanovicA 

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Tačno sto je rekao kolega gore ta tri kluba su htjeli.cookiech je napisao/la: ↑09 maj 2023, 23:08Nije tacno, uopste nije bilo nikakve price da prelazi bilo gdje.ExchangeOffice je napisao/la: ↑09 maj 2023, 22:45Mujakic je mogao na zimu da predje u jedan od tri velikana(fener, galata ili besiktas) ali ostao je jer je imao odlicne uslove i zagarantovanu minutazu. Vrlo moguce na ljeto da ce preci.
Odbili da bi osigurali opstanak i mujakic prvo mjesto u tim.
Ide on za fine pare .
Imamo li kakav procenat od njegovog transfera to je pitanje.
I koliko je procenat od Vladana?
Ma kakav Cimirot, Partizan je baš zagrijan, hem ne možemo platiti ko oni, hem su faktički sigurni u evropi
- napoleon72
- Kontakt:
Ne pravite se englezi za cijeli sjever na Grbavici, ne moze ti niko dat cijelu tribinu na kojoj prodaje godisnje karte svojim navijacima i svako kolo primi 1-2 hiljade svojih ljudi tu. Od tog nema nista, zamisli da mi nemamo jug npr i dodje derbi, i umjesto onog sektora na zapadu oni ti traze cijeli istok uz izgovor "pa idite vi na zapad i sjever". Nije niko lud.
Mogli su nasi stampat i vise ulaznica al i ne moraju, odavno vec njihov sektor na jugu nije pun. Nisu to nekadasnji derbiji kad bi njih dolazilo 7-8 hiljada. Eto im 1800 za jug a na zapadu ce ih svakako bit (i sa obiljezjima, kao i svake godine), i ko god ne provocira nema potrebe za tenzijama. Na derbiju kad smo ih mlatnuli 2:1 su ispred mene bila dva starija gospodina sa salovima Zelje, nisu ustali na nasu himnu, proslavili su medjusobno njihov gol bez provokacija prema nasim navijacima, niko ih nije mrko pogledao. Tako i treba, ovo je jedan grad, ko god zeli mirno pogledat tekmu, ima za zapadu mjesta za sve.
Mogli su nasi stampat i vise ulaznica al i ne moraju, odavno vec njihov sektor na jugu nije pun. Nisu to nekadasnji derbiji kad bi njih dolazilo 7-8 hiljada. Eto im 1800 za jug a na zapadu ce ih svakako bit (i sa obiljezjima, kao i svake godine), i ko god ne provocira nema potrebe za tenzijama. Na derbiju kad smo ih mlatnuli 2:1 su ispred mene bila dva starija gospodina sa salovima Zelje, nisu ustali na nasu himnu, proslavili su medjusobno njihov gol bez provokacija prema nasim navijacima, niko ih nije mrko pogledao. Tako i treba, ovo je jedan grad, ko god zeli mirno pogledat tekmu, ima za zapadu mjesta za sve.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Bravo majstore. Stvarno je vise vrijeme da se barem medju nama smire strasti i da se ponasamo ko normalni ljudi a ne zivotinje. A brate i da se zajedno borimo protiv ovih Vica i Beusa i ostalih gonana.napoleon72 je napisao/la: ↑10 maj 2023, 00:39Ne pravite se englezi za cijeli sjever na Grbavici, ne moze ti niko dat cijelu tribinu na kojoj prodaje godisnje karte svojim navijacima i svako kolo primi 1-2 hiljade svojih ljudi tu. Od tog nema nista, zamisli da mi nemamo jug npr i dodje derbi, i umjesto onog sektora na zapadu oni ti traze cijeli istok uz izgovor "pa idite vi na zapad i sjever". Nije niko lud.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
- ExchangeOffice
Kako ti kazescookiech je napisao/la: ↑09 maj 2023, 23:08Nije tacno, uopste nije bilo nikakve price da prelazi bilo gdje.ExchangeOffice je napisao/la: ↑09 maj 2023, 22:45Mujakic je mogao na zimu da predje u jedan od tri velikana(fener, galata ili besiktas) ali ostao je jer je imao odlicne uslove i zagarantovanu minutazu. Vrlo moguce na ljeto da ce preci.

Kako je znam mi nemamo % od Mujakica. samo ono od Uefe. ako ode za 1 Mio € nama 40.000 € +