Ma najgore od svega sto valja puno igraca produziti ugovore a koga se uopste rijesiti.Ok Beasleyu je sigurna noga,a iskreno ne znam koliko ce traziti Schroder,Reaves,Rui,DLo...pa evo i Lonnie je sad neko na koga treba obratiti paznjuEpidaurus je napisao/la: ↑09 maj 2023, 16:57Jbt znao sam da je ova ekipa najjaca u Bron-AD eri al ovo sta su igraci rotacije isporucili u PO je level up. Bukvalno imamo ekipu za svaki stil igre. Dogodine ce biti jos i bolja, vecina igraca ce ostati plus koje pojacanje i idemo na 55+ pobjeda u RS. Mogao bi se Bron ipak izjednaciti sa Jordanom po broju titula ako zdravlje ispostujeL-Train je napisao/la: ↑09 maj 2023, 16:50Vec sinoc sam napisao da je odigrao LeBronovsku partiju,jbga narativi na ovom forumu su kako kome odgovara,pa tako kada je Bron igrao ovako brutalne ili jos brutalnije partije ironicno bi se pisalo "opet nema pomoci".Biscione je napisao/la: ↑09 maj 2023, 15:55
Drug da se jedan od Klay/Poole pojavio na tekmi uopće ne bi bilo neizvjesne završnice, to bi Warriorsi riješili ranije. Tako da samo bi hater krivio čovjeka sa 30p i 14 asist a Klay odigrao isto minuta a 9 poena samo. Moglo je protiv Kingsa, on 50 utrpa a Looney pomogne sa skokovima a protiv LAL se mora još neko poenterski priključit.![]()
NBA Playoffs 2022/23
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA Playoffs 2022/23
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Kako je Poole opljackao GS to nisu istine 

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Igra brada igra i pobjedi
Gledao sam samo završnicu i na to aluduram, dva baš loša šuta u odlučujućem napadu. Napad prije tog vrhunski play a ova dva užas, isto što je Tatum protiv File uradio.Biscione je napisao/la: ↑09 maj 2023, 11:07Steph je svaku utakmicu u ovom PO korektno odradio, i sinoć triple-double sa 30p ali problem je što je pvo timski sport (iako se po komentaru forumaša čini da je tenis) a nema podršku suigrača. Klay i Poole od kojih se očekuje da najviše doprinesu su odigrali po 1 dobru utakmicu u kompletnlm PO. Nisam se toliko brinuo lošoj sezoni u regularnom dijelu jer sam mislio da će se u PO dići Klay i Green, onaj njihov nenadje*ivi takmičarski mentalitet ali zasad ništa, samo nastavili gdje su stali.
Klayova trojka van balansa, preko ruke u trećoj sekundi napada u zadnjoj minuti mi je no brainer i zaslužili su da izgube zbog tog
Mislim da ce danas odmorit. Uzimaju 6 i 7.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
<20% partija u najavi?

"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Joj timski sport, lik uzima 2 trice zaredom sa centra preko ruke, da je pogodio jednu dobili bi, jos baca loptu van igralista. Eto krivi ostali, sta je bilo do tad bilo je, imo je opet sansu
Rijesava Philla veceras. Ispratio sam na jaci ulog.
⚜️⚜️⚜️ Modra boja na bijelome platnu, šest ljiljana vezenih u zlatu ⚜️⚜️⚜️
Raspad bostona, rekoh da je ono bio tough loss, bolje izgubiti 30 razlike nego onako
Ali haj jos je rano
Ali haj jos je rano
Embiid jebte babo i stepback, mazgo prestani ih uzimati
Cim ti ovo napises ja znam da ce ih okrenut.
Prca Philla
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Red bi bio da Embiid uspe 50
-
- Kontakt:
Falis Shaquille O'Neale da ....š Embiidu cijelu familiju i na višegodišnju rehabilitaciju ga pošalješ.
Imas sutra na gsw zicera, a i heat je 50-50. Vrlo moguce da zavrse u new yorku
-
- Kontakt:
Evo ti još jedna velika a izgledna kvota
Igraj na Seidel protiv Serban, ITF Zagreb.
Serban u subotu igrala 3:32h u singlu i 1:36h u dublu.
U nedjelju izgubila finale nakon 3:56h.
Juče (utorak) igrala 3:32h u singlu i 1:24h u dublu.
Danas neće moći da hoda
Ma prošlu utakmicu su popusili serij, odmah sam znao.
Goni bubble guma u 100 pm.
Goni bubble guma u 100 pm.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.