FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Nazalost mirvic je posaugao vici i sudije ce odraditi svoj posao kako najbolje znaju. Ali to nije razlog da vec po tradiciji nadglasamo te male uhljupe pa koliko god malo karata nam dali. Doduse sad osim zvuka nece biti ni slike sa CEBEPA tako da zelim da dodjemo u sto vecem broju.
NAPRIJED ZELJO GAZI PICKE!
NAPRIJED ZELJO GAZI PICKE!
Peljto akter namještaljke iz Čitluka, gdje je Sarajevo keširalo šestocifrenu cifru za pobjedu .. sasvim odlična uvertira za derbi , a ni omjer nam ne leži kad god je sudio , ne sjećam se kada smo pobjedili.
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!
Kak bi se Grbavica iduću utakmicu napunila da dobijemo u petak…
Najveca bruka ce biti ako im neko omoguci i 651 ulaznica, a ne veci broj ili onaj koji je bio. Kad ne moze vise, ne moze se voditi logikom, realnim stanjem stadiona onda po 5% uz naplatu karte i cao.
Trecu utakmicu u posljednjih mjesec dana izivljavaju se nad Manijacima, koji su generalni sponzor, a iz kluba jadni potezi iza kojih nisu cak sposobni ni stati. Kad je trebalo pokupiti pare i prikriti nerad svoj, a da se k ne mrdne Manijaci bili dobri. Kad treba stati iza njih, pokazati postovanje pa makar to bilo da iz kluba niko ne ode u VIP lozu nekog stadiona, iz kluba muk. Daj da njihovo dupe uziva.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Bolje njima 650 onda ce Grbavica bit jos punija
Svaki derbi ista priča. Kako vam ne dosadi. Ne vidim da neko tjera upravu,pa u čemu je problem? Uživajte i eto ga..
Ne znam samo kako vam ne dosadi svake godine isto pisati.
A realno ne znate više ni šta pišete. Kad su na u Mostaru dali kavez, ovdje pisali trebamo gospoda biti,haman da im sjever čitav damo. Kad nam pitari spucali kartu i dali milju,mi im iduci derbi snizili jos kartu da se ne troše.
Od tada do danas niko ne tjera upravu,sta se želite koji klinac ne znam?!
Ne znam samo kako vam ne dosadi svake godine isto pisati.
A realno ne znate više ni šta pišete. Kad su na u Mostaru dali kavez, ovdje pisali trebamo gospoda biti,haman da im sjever čitav damo. Kad nam pitari spucali kartu i dali milju,mi im iduci derbi snizili jos kartu da se ne troše.
Od tada do danas niko ne tjera upravu,sta se želite koji klinac ne znam?!
Nije bez razloga krenula ova prica na forumu kako nam se ne isplati igrati Europu
Teško da ima ko odvratniji, kada je riječ o ovim " legendama " Želje.Namjerno sam napravio godinu dana pauze. Međutim, ovu drugu godinu nisam planirao da ću biti bez posla. Što se tiče Željezničara, ne bih govorio. Protumačit će neko nešto pogrešno. Ja sam rekao da bih želio svojoj kući, da zatvorim taj krug. Volio bih se vratiti kada situacija bude mirnija. Volio bih se vratiti dok sam u formi, kao potrošen ne, nikako. Napustiti Francusku poslije 35 godina nije nimalo lako. Imam mjesec dana da razmislim i ne samo to, već i da nađem posao. Ako ga sad ne nađem, razmislit ću da okačim ‘kopačke o klin.
-
- Kontakt:
U potpunosti se slažemLjoZee je napisao/la: ↑09 maj 2023, 20:20Najveca bruka ce biti ako im neko omoguci i 651 ulaznica, a ne veci broj ili onaj koji je bio. Kad ne moze vise, ne moze se voditi logikom, realnim stanjem stadiona onda po 5% uz naplatu karte i cao.
Trecu utakmicu u posljednjih mjesec dana izivljavaju se nad Manijacima, koji su generalni sponzor, a iz kluba jadni potezi iza kojih nisu cak sposobni ni stati. Kad je trebalo pokupiti pare i prikriti nerad svoj, a da se k ne mrdne Manijaci bili dobri. Kad treba stati iza njih, pokazati postovanje pa makar to bilo da iz kluba niko ne ode u VIP lozu nekog stadiona, iz kluba muk. Daj da njihovo dupe uziva.

Sorry na upadu.
Samo da vam pokazem kako NORMALNI i zreli navijači Sarajeva razmišljaju.
Ko je realan i razuman shvatit će poentu posta.
Sretno i da izgubite AkoBogda…pozz
12. igrač kluba iz Titove 38b
Izvini ljoze ali bas lupas. Predstavnici Manijaka su u skupstini kluba i imaju redovne radne sastanke (kao i sve radne grupe i ostali clanovi skupstine) sa upravom. Klub se konsultovao sa Manijacima u ovom slucaju i zajedno se radi na ovome, ali zbog prethodnih desavanja, saopstenja i pritisaka, trazi se neko rjesenje gdje ekipa i igraci nece ispastati i biti izlozeni pritisku. Rezultate te komunikacije ces vidjeti vec sutra vjerovatno.farisbond245 je napisao/la: ↑09 maj 2023, 21:44U potpunosti se slažemLjoZee je napisao/la: ↑09 maj 2023, 20:20Najveca bruka ce biti ako im neko omoguci i 651 ulaznica, a ne veci broj ili onaj koji je bio. Kad ne moze vise, ne moze se voditi logikom, realnim stanjem stadiona onda po 5% uz naplatu karte i cao.
Trecu utakmicu u posljednjih mjesec dana izivljavaju se nad Manijacima, koji su generalni sponzor, a iz kluba jadni potezi iza kojih nisu cak sposobni ni stati. Kad je trebalo pokupiti pare i prikriti nerad svoj, a da se k ne mrdne Manijaci bili dobri. Kad treba stati iza njih, pokazati postovanje pa makar to bilo da iz kluba niko ne ode u VIP lozu nekog stadiona, iz kluba muk. Daj da njihovo dupe uziva.![]()
Cisto da naglasim, @ljoze narednih nekoliko recenica koje cu napisati se ne odnose nuzno na tebe vec na cjelokupnu forumsku zajednicu, pa nek se pronadje ko hoce.
Meni je fascinantno da ne valja ako informacije cure iz kluba a ne valja ni kad nema informacija. Ne valja ako se radi iza kulisa na necemu, jer zaboga, nema mahala o cemu razglabati, a ne valja ni ako se sve zna i portali objavljuju “privatne” stvari.
Druga fascinantna stvar mi je da je do jucer bila prica kako klub vodi mahala, navijaci upravljaju klubom, Manijaci se pitaju za sve, uzimaju pare iz kluba, odredjuju ko ce biti trener i ko ce igrati itd. A danas odjednom klub (kojeg navodno vode navijaci) ne staje iza navijaca i to je sramota. Ne ljudi to je paradoks kakve vi nebuloze pisete ovdje i koliko sebi skacete u grlo.
- MocMahale444
Mislio je da se klub oglasi javno i da podrsku navijacima svojim. Nista strasno, cak sta vise pohvalno od njeg a ne kao neki sto pisu da su narkomani i ostale gluposti.
Ovdje je 90% raje udure osim carapice (+7acc) i mozda jos par levata.
Nije potrebno da se sad raspravljamo o tim stvarima.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Idi balo balavi kupi sijenom,ostavi se Zelje kad svakako ne ideš na utakmice a nešto drobi beze..MocMahale444 je napisao/la: ↑10 maj 2023, 01:49Mislio je da se klub oglasi javno i da podrsku navijacima svojim. Nista strasno, cak sta vise pohvalno od njeg a ne kao neki sto pisu da su narkomani i ostale gluposti.
Zahtjev pitara da dobiju cijeli sjever je zaista smiješan. To nikad ne mogu dobiti, ali to koriste kao argument u ovom prepucavanju oko ulaznica.
Posljednji put su dobili 1500 ulaznica, što je više od 10% od kapaciteta stadiona i mislio sam da će sad sve biti ok i da ćemo dobiti jug, ali evo izgleda da neće. Ljudima koji vode Sarajevo ovo odgovara, prvo da se dodvore navijačima, a drugo - obzirom da Horde bojkotuju utakmice, mi bi daleko veću podršku na njihovom stadionu.
Zaista im se izlazilo u susret maksimalno, dobijali su besplatne ulaznice, redovno dobiju više od 10% kapaciteta stadiona, i sve to im se izlazi u susret nakon što su divljački uništavali stadion i stolice 2016. godine.
Posljednji put su dobili 1500 ulaznica, što je više od 10% od kapaciteta stadiona i mislio sam da će sad sve biti ok i da ćemo dobiti jug, ali evo izgleda da neće. Ljudima koji vode Sarajevo ovo odgovara, prvo da se dodvore navijačima, a drugo - obzirom da Horde bojkotuju utakmice, mi bi daleko veću podršku na njihovom stadionu.
Zaista im se izlazilo u susret maksimalno, dobijali su besplatne ulaznice, redovno dobiju više od 10% kapaciteta stadiona, i sve to im se izlazi u susret nakon što su divljački uništavali stadion i stolice 2016. godine.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- MocMahale444
E duša draga plemenita. Hoces kolac?
Meni te zao ako ti mogu pomoci kako, tu sam za tebe crvenkapice
Meni te zao ako ti mogu pomoci kako, tu sam za tebe crvenkapice
Forum navijac. Ti ne znaš kako je biti na utakmici, a bulazis nešto svaki dan. Misliš da si smijesan s tim svojim dječjim forama,ala 2 razred srednje škole. Idi botuj za zelene šišmiše, svakako vi iz seoskih područja volite zeleno. Da li je trava u pitanju ili stranka isto je to.. organizirati ćemo se da te dovedemo na utakmicu o mom trošku. Tvoje je samo da stavis zelenu kapicu da misle da si vojnik ezdea..MocMahale444 je napisao/la: ↑10 maj 2023, 07:29E duša draga plemenita. Hoces kolac?
Meni te zao ako ti mogu pomoci kako, tu sam za tebe crvenkapice![]()
Zadnja izmjena: Hulahopka, dana/u 10 maj 2023, 08:50, ukupno mijenjano 2 puta.
- MocMahale444
Aha jel ti krivo sto te znam
dok ovi misle da si neko dijete zapamti da te ja znam oko moje.
Kiss

Kiss
Ti znas mudo marjanovo..ne smaraj narod više glupostima. Uniatavas temu ..
- MocMahale444
Niko se nikad nije bunio zbog mog pisanja na ovoj temi osim tebe.
Nervozan si stalno, imas i razloga biti.
Zastupas Kuhara i pitu od 3km, bivsi sauger a.o.
Oli da te heftam? Ne znam sta je tvoj problem sda demokratija i te gluposti. Okreces pricu jer te znam maco, reci mjau jednom.
Nervozan si stalno, imas i razloga biti.
Zastupas Kuhara i pitu od 3km, bivsi sauger a.o.
Oli da te heftam? Ne znam sta je tvoj problem sda demokratija i te gluposti. Okreces pricu jer te znam maco, reci mjau jednom.
Bože sacuvaj dijeteta..
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Hrammm1921, Lokomotifa, Orvel, PeppermintSA i 58 gostiju.