Znaci upropastili smo sebi sezonu za 250 hiljada eura i potencijalno jos 30-40... bravo za nase vrle biznismene

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Kad si gladan,nisi svoj !!
Još Mujakić uopšte nije bio zagrijan toliko da ponovo ide vani
Kome nije mrsko nek vrati komentare kda se prodao Mujakic. Nije se ovdje moglo vjerovati da je neko dao milion KM za njega. Tada je bio zakljucak da je to najbolji posao ikada
Jedan grad,zajednicka borba,sloga,mir,ljubav,povjerenje,razumjevanje,tolerancija ,itd.pjankesarajevo je napisao/la: ↑10 maj 2023, 07:34Bravo majstore. Stvarno je vise vrijeme da se barem medju nama smire strasti i da se ponasamo ko normalni ljudi a ne zivotinje. A brate i da se zajedno borimo protiv ovih Vica i Beusa i ostalih gonana.napoleon72 je napisao/la: ↑10 maj 2023, 00:39Ne pravite se englezi za cijeli sjever na Grbavici, ne moze ti niko dat cijelu tribinu na kojoj prodaje godisnje karte svojim navijacima i svako kolo primi 1-2 hiljade svojih ljudi tu. Od tog nema nista, zamisli da mi nemamo jug npr i dodje derbi, i umjesto onog sektora na zapadu oni ti traze cijeli istok uz izgovor "pa idite vi na zapad i sjever". Nije niko lud.
Mogli su nasi stampat i vise ulaznica al i ne moraju, odavno vec njihov sektor na jugu nije pun. Nisu to nekadasnji derbiji kad bi njih dolazilo 7-8 hiljada. Eto im 1800 za jug a na zapadu ce ih svakako bit (i sa obiljezjima, kao i svake godine), i ko god ne provocira nema potrebe za tenzijama. Na derbiju kad smo ih mlatnuli 2:1 su ispred mene bila dva starija gospodina sa salovima Zelje, nisu ustali na nasu himnu, proslavili su medjusobno njihov gol bez provokacija prema nasim navijacima, niko ih nije mrko pogledao. Tako i treba, ovo je jedan grad, ko god zeli mirno pogledat tekmu, ima za zapadu mjesta za sve.
Čekaj, jel uvijek bilo tako?napoleon72 je napisao/la: ↑10 maj 2023, 00:39Ne pravite se englezi za cijeli sjever na Grbavici, ne moze ti niko dat cijelu tribinu na kojoj prodaje godisnje karte svojim navijacima i svako kolo primi 1-2 hiljade svojih ljudi tu. Od tog nema nista, zamisli da mi nemamo jug npr i dodje derbi, i umjesto onog sektora na zapadu oni ti traze cijeli istok uz izgovor "pa idite vi na zapad i sjever". Nije niko lud.
Mogli su nasi stampat i vise ulaznica al i ne moraju, odavno vec njihov sektor na jugu nije pun. Nisu to nekadasnji derbiji kad bi njih dolazilo 7-8 hiljada. Eto im 1800 za jug a na zapadu ce ih svakako bit (i sa obiljezjima, kao i svake godine), i ko god ne provocira nema potrebe za tenzijama. Na derbiju kad smo ih mlatnuli 2:1 su ispred mene bila dva starija gospodina sa salovima Zelje, nisu ustali na nasu himnu, proslavili su medjusobno njihov gol bez provokacija prema nasim navijacima, niko ih nije mrko pogledao. Tako i treba, ovo je jedan grad, ko god zeli mirno pogledat tekmu, ima za zapadu mjesta za sve.
bravo.Shategabri je napisao/la: ↑10 maj 2023, 09:23Čekaj, jel uvijek bilo tako?napoleon72 je napisao/la: ↑10 maj 2023, 00:39Ne pravite se englezi za cijeli sjever na Grbavici, ne moze ti niko dat cijelu tribinu na kojoj prodaje godisnje karte svojim navijacima i svako kolo primi 1-2 hiljade svojih ljudi tu. Od tog nema nista, zamisli da mi nemamo jug npr i dodje derbi, i umjesto onog sektora na zapadu oni ti traze cijeli istok uz izgovor "pa idite vi na zapad i sjever". Nije niko lud.
Kako smo mi nekad dobijali, šta znam, istok, sjever, sad ti da nekakvu zdenku?
I sad eto oni prodaju godišnje, pa mi to treba da prihvatimo?
Ovdje je jedino riješenje da se klubovi dogovore:
Nije problem, vama jug i onaj dio zapada.
Vi nama za derbi dajete jednu tribinu.
Koju, to je vaša stvar. Al tu utakmicu ne važe godišnje, pizdee materine ili šta već.
Sve ostalo je sviranje hurcu.
Oni su započeli ovo srranje s derbijem, Šiljak i kompanija.
A sad se na nas prebacuje, mi njima dajemo 1800 bla bla, vidi koliki je jug.
Ukinuti onda gostujuće navijače skroz i niko nikog neće zayebavati.
Evo sad sam isao kod ekonomije onaj fan shop da pitam i fkt receno im da prodaju svima po 5 KM i na karti pise ulaz "SVAKI".Shategabri je napisao/la: ↑10 maj 2023, 09:31To je nama naš Ismir dao![]()
Mirišem ludnicu na derbiju![]()
Sreća ne idem![]()
Nije uvijek bilo, al i derbiji nisu sto su nekad bili. Nekad je bilo 25-30 hiljada svaki derbi na Kosevu, sad jedva 11-12 hiljada. Mozes njima stampat 15 milja i dat, doci ce ih do 3-4 hiljade. To je fazon, oni ce tebi dat sjever koji prima cca 5 hiljada, (skoro pola kapaciteta) i nas ce doci recimo 3-4 milje. Ili svih pet, nebitno. Zayebat ce svoje navijace. Zauzvrat im das jug i sektor zapada, ukupno skoro 10 hiljada ulaznica, neces zayebat nikog naseg jer ti ostaje 25 hiljada stolica koje nikad necemo ni popunit na ligaskoj tekmi, a njih ce doci kao i nas 3-4 milje. Jbg, cijela tribina na Kosevu i cijela tribina na Grbavici nisu ista stvar.Shategabri je napisao/la: ↑10 maj 2023, 09:23Čekaj, jel uvijek bilo tako?napoleon72 je napisao/la: ↑10 maj 2023, 00:39Ne pravite se englezi za cijeli sjever na Grbavici, ne moze ti niko dat cijelu tribinu na kojoj prodaje godisnje karte svojim navijacima i svako kolo primi 1-2 hiljade svojih ljudi tu. Od tog nema nista, zamisli da mi nemamo jug npr i dodje derbi, i umjesto onog sektora na zapadu oni ti traze cijeli istok uz izgovor "pa idite vi na zapad i sjever". Nije niko lud.
Kako smo mi nekad dobijali, šta znam, istok, sjever, sad ti da nekakvu zdenku?
I sad eto oni prodaju godišnje, pa mi to treba da prihvatimo?
Ovdje je jedino riješenje da se klubovi dogovore:
Nije problem, vama jug i onaj dio zapada.
Vi nama za derbi dajete jednu tribinu.
Koju, to je vaša stvar. Al tu utakmicu ne važe godišnje, pizdee materine ili šta već.
Sve ostalo je sviranje hurcu.
Oni su započeli ovo srranje s derbijem, Šiljak i kompanija.
A sad se na nas prebacuje, mi njima dajemo 1800 bla bla, vidi koliki je jug.
Ukinuti onda gostujuće navijače skroz i niko nikog neće zayebavati.
Pa njima je u interesu da prodaju sto vise karata nije im bitno ko kupuje,da bi prestavili kao nema bojkota.Dolazi raja ljudi sa bebama,Mirzini navijaci itd.mma_hz je napisao/la: ↑10 maj 2023, 09:36Evo sad sam isao kod ekonomije onaj fan shop da pitam i fkt receno im da prodaju svima po 5 KM i na karti pise ulaz "SVAKI".Shategabri je napisao/la: ↑10 maj 2023, 09:31To je nama naš Ismir dao![]()
Mirišem ludnicu na derbiju![]()
Sreća ne idem![]()
![]()
Ne idem nija al nmg da vjerujem ba,znaci ne treba se biti ni clan samo dodjes i kupis kartu za petaka.
Trenutno korisnika/ca: ado-hz, alacious, Amco46, BHFreak, Bordo10, Cautinho, Combattente87, Direktorcic, Ferrante071, Fudo, Grk1234, HordeSaSjevera, J1897, JavierBosnia, johntravolta123, jurisicduska, Kaunas, keli, klasik, kosevodom, Lecler, macahz, MaroonWhite1946, Napapijri, NeSamSafetee, Orvel, OsmanhodzicBuco, pitara, roccosiffredi, samoFKS, Simi, siroliver69, spezial, StevieG8, Tarapi, Tatamata1946, umrobihzbogtebe1946 i 322 gosta.