Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Kopaju ispred juzne tribine, nesto je povezano sa vodovodom pa ne mozete dobit dodatni broj karata 

#musvdg
Prosli derbi na grbavici kone su dobile 11% kapaciteta grbavice plus smo mi izgubili dosta zbog ograda za zastitu i to
ide vam navijacka lekcija u petak
Hvala ajli za druge tribine u fanshopu pitara 5 km karta za sve navijace za sve teibine
Jednom zeljo uvijek zeljo
Bravo ajla ne smiju ti pitari nista
Hvala ajli za druge tribine u fanshopu pitara 5 km karta za sve navijace za sve teibine
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Šta reći osim da Ismir nastavlja sa nebuloznim potezima i iznova dokazuje da je zalutao u nogomet, da je zalutao u naš nogomet i da kao i Vico, zarad svojih interesa, ako ne uništava onda dobro usporava napredak našeg nogometa općenito.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Zadnja izmjena: dejavu, dana/u 10 maj 2023, 10:43, ukupno mijenjano 1 put.
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
MortemHz je napisao/la: ↑10 maj 2023, 09:37To je eventualno želja nekog forumaša, notorna je laž da je naš klub ikad zahtjevao toliko, ni približno. Očito nisi upoznat sa sporazumom kojeg je vaša uprava zahtjevala pa ću ti napisati sad da ne očekuješ nešto više. Ovo je počelo kada je vaša uprava uništila derbi sa svojim seljačkim ponašanjem, tada su ponudili 625 do 700 ulaznica navijačima Sarajeva što je bolesno. Naši su održali više sastanaka sa vašom upravom da se taj broj poveća na 1500 ulaznica gdje bi vi standardno dobili čitav jug i jugo-zapad, ono standardno znači oko 8000 za vas iako ste to možda jednom napunili od nastanka PL BiH. To ste odbili i onda smo izdali saopćenje gdje smo upozorili da ste vi jedini krivci ako se budete držali ove sramne i neshvatljive odluke i da će vaši navijači dobijati 5% kapaciteta ako nam ne obezbjedite bijednih 1500 ulaznica što je bila praksa i kada Grbavica praktički nije imala istok. Na posljednjem sastanku ste ponovo odbili to, povećali ste broj ulaznica na 1000-1100 što opet nije bilo dovoljno i rekli da vas nije briga kakva će naša reakcija biti gdje su iz kompletnog plavog tabora ovo uništavanje derbija dočekali sa oduševljenjem i velikim odobravanjem da vama niko ništa ne može, dosta pogrdnih riječi i ostalo. Naravno, počeli smo sa ovom praksom gdje ste nakon nekog vremena (valjda ste shvatili koliki ste seljaci ispali) kontaktirali našu upravu, došli nam na noge u Titovu i potpisali sporazum gdje se nama garantuje 1500 ulaznica a vama 5% stadiona Koševo. Ponavljam, ovo je vaša uprava zahtjevala i potpisala kod nas. Sporazum svakako nije neki zakon niti sveto slovo na papiru ali mi se trenutno držimo ovoga. Ne bi komentarisao ovo uništavanje stolica jer su slično i Manijaci radili prije, čak su i česme odvaljivali ali nebitno je to sad. Za osudu je i jedno i drugo ali to nije najveći problem.Virtu4l je napisao/la: ↑10 maj 2023, 07:27Zahtjev pitara da dobiju cijeli sjever je zaista smiješan. To nikad ne mogu dobiti, ali to koriste kao argument u ovom prepucavanju oko ulaznica.
Posljednji put su dobili 1500 ulaznica, što je više od 10% od kapaciteta stadiona i mislio sam da će sad sve biti ok i da ćemo dobiti jug, ali evo izgleda da neće. Ljudima koji vode Sarajevo ovo odgovara, prvo da se dodvore navijačima, a drugo - obzirom da Horde bojkotuju utakmice, mi bi daleko veću podršku na njihovom stadionu.
Zaista im se izlazilo u susret maksimalno, dobijali su besplatne ulaznice, redovno dobiju više od 10% kapaciteta stadiona, i sve to im se izlazi u susret nakon što su divljački uništavali stadion i stolice 2016. godine.

i to je jedan od razloga sto nasi hoce da vam samnje broj karti, dodjete i razvaljujete nesto sto je nase, ma ko ste ba, nisu je cetnici srusili, necete ni vi
Zadnja izmjena: TeaM87, dana/u 10 maj 2023, 10:43, ukupno mijenjano 1 put.
FKŽ !
- Shategabri
- Kontakt:
Smiješan je i vaš zahtjev da dobijete cijeli jug. Okolnosti su se promijenile.Virtu4l je napisao/la: ↑10 maj 2023, 07:27Zahtjev pitara da dobiju cijeli sjever je zaista smiješan. To nikad ne mogu dobiti, ali to koriste kao argument u ovom prepucavanju oko ulaznica.
Posljednji put su dobili 1500 ulaznica, što je više od 10% od kapaciteta stadiona i mislio sam da će sad sve biti ok i da ćemo dobiti jug, ali evo izgleda da neće. Ljudima koji vode Sarajevo ovo odgovara, prvo da se dodvore navijačima, a drugo - obzirom da Horde bojkotuju utakmice, mi bi daleko veću podršku na njihovom stadionu.
Zaista im se izlazilo u susret maksimalno, dobijali su besplatne ulaznice, redovno dobiju više od 10% kapaciteta stadiona, i sve to im se izlazi u susret nakon što su divljački uništavali stadion i stolice 2016. godine.
Nekad smo i mi dobijali puno više što se tiče Grbavice. Sad ne možemo.
Neće biti ok. Ako je derbi, hajmo se onda dogovoriti ko ljudi. Hoćete tribinu? Hoćemo tribinu. Kraj priče.
Eto dobijete još frtalj zapada za svoje navijače u tom dogovoru.
Ako se nećemo dogovarati, onda pusti šuplju mi smo vama ono mi smo vama ono.
Koševo Zapad
Pa eto dali smo vam ustavri dajemo vam 11% kapaciteta grbavice i prosli derbi ste dobili 11%
Hocemo i mi 11% koseva
Hocemo i mi 11% koseva
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 10 maj 2023, 10:49, ukupno mijenjano 1 put.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- Shategabri
- Kontakt:
Prepisano od komšiluka, radovi1922VFC1981 je napisao/la: ↑10 maj 2023, 10:37Kopaju ispred juzne tribine, nesto je povezano sa vodovodom pa ne mozete dobit dodatni broj karata![]()

Koševo Zapad
Svakako ce se cuti nasa pjesma
Vasi bojkotuju dok im mirvic ne vrati 10% budzeta fk sarajevo
Vasi bojkotuju dok im mirvic ne vrati 10% budzeta fk sarajevo
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 10 maj 2023, 10:51, ukupno mijenjano 1 put.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- Meraak1921
- Kontakt:
Hajde sto su dobili 11% prosli derbi, karte su bile 0km - nama dai 5% i 10km karte.. ma yadovi u usta cemo im svrshiti, tako treba bordo ku j ici
- Shategabri
- Kontakt:
Da su pametne obe strane
Dati jedan dio sjevera na Grbavici,to bi se nadoknadilo na jugu jer moze dosta stati na stepenice,a na kosevu dati jug i dio zapada
Da stadioni budu puni kad je derbi,nije malo sto nas vico **** (prvi derbi je bio petak,drugi srijeda u 13 h u kampu a trece evo opey petak)nikad pameti necemo doci
Dati jedan dio sjevera na Grbavici,to bi se nadoknadilo na jugu jer moze dosta stati na stepenice,a na kosevu dati jug i dio zapada
Da stadioni budu puni kad je derbi,nije malo sto nas vico **** (prvi derbi je bio petak,drugi srijeda u 13 h u kampu a trece evo opey petak)nikad pameti necemo doci
- LegendaIvica
- Kontakt:
Vise od 11% jer to su 11% bez oduzimanja tampon zone.Meraak1921 je napisao/la: ↑10 maj 2023, 10:50Hajde sto su dobili 11% prosli derbi, karte su bile 0km - nama dai 5% i 10km karte.. ma yadovi u usta cemo im svrshiti, tako treba bordo ku j ici
logicno jel, vi bi citavu tribinu koja ima kapacitet skoro 6 milja na stadionu od cca 13 000, a mi citavu tribinu kapaciteta oko 5 000 na stadionu od 35 000, pametniceShategabri je napisao/la: ↑10 maj 2023, 10:43Smiješan je i vaš zahtjev da dobijete cijeli jug. Okolnosti su se promijenile.Virtu4l je napisao/la: ↑10 maj 2023, 07:27Zahtjev pitara da dobiju cijeli sjever je zaista smiješan. To nikad ne mogu dobiti, ali to koriste kao argument u ovom prepucavanju oko ulaznica.
Neće biti ok. Ako je derbi, hajmo se onda dogovoriti ko ljudi. Hoćete tribinu? Hoćemo tribinu. Kraj priče.
Ako se nećemo dogovarati, onda pusti šuplju mi smo vama ono mi smo vama ono.

nasa noc traje danima
Ne mora necete zaradtit na nama
Svakako nama clanovima fkz i tm karta 5 km za jug
A sljedeci put kad dodjete na grbavici necete imati 11% kapaciteta stadiona vec 5% i karte 20 maraka vozdra
Svakako nama clanovima fkz i tm karta 5 km za jug
A sljedeci put kad dodjete na grbavici necete imati 11% kapaciteta stadiona vec 5% i karte 20 maraka vozdra
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 10 maj 2023, 10:56, ukupno mijenjano 1 put.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- Shategabri
- Kontakt:
Kao što rekoh, to je vaš problem. Kako ćete obezbjediti, koliki je kapacitet tribine i ostale peripetije.dejavu je napisao/la: ↑10 maj 2023, 10:54logicno jel, vi bi citavu tribinu koja ima kapacitet skoro 6 milja na stadionu od cca 13 000, a mi citavu tribinu kapaciteta oko 5 000 na stadionu od 35 000, pametniceShategabri je napisao/la: ↑10 maj 2023, 10:43Smiješan je i vaš zahtjev da dobijete cijeli jug. Okolnosti su se promijenile.Virtu4l je napisao/la: ↑10 maj 2023, 07:27Zahtjev pitara da dobiju cijeli sjever je zaista smiješan. To nikad ne mogu dobiti, ali to koriste kao argument u ovom prepucavanju oko ulaznica.
Ako se nećemo dogovarati, onda pusti šuplju mi smo vama ono mi smo vama ono.![]()
Ne, vi tribinu od 5 k i koliko dobijete još na zapadu? Nekih 7 k, je li tako?
Priznaćeš, to je poštena ponuda.
Na vama je, mi tu ne možemo puno.
Odlučujete u kojem smjeru će ići naš derbi.
Obična utakmica ili će biti pravi gradski derbi.
Koševo Zapad
Jel stvarno mislite da cete s tim kartama na jug uc ili da ćete uspjet organizovat kop i na zapadu?NoDi80 je napisao/la: ↑10 maj 2023, 10:38Prosli derbi na grbavici kone su dobile 11% kapaciteta grbavice plus smo mi izgubili dosta zbog ograda za zastitu i to

@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Ne dati ni ovih 5% ciganiji, iskljuciti prenos ko u trebinju I satrat ih.
NEMA NAZAD
Zeljo ima vise clanskih nego sarajevo velez i zrinjski zajedno
Tu se pokazuje ko je navijac
A bojkot grupa HamanZaostali bojkotuju od 2017 neprestano i mortem prica o nekom derbiju haha
Tu se pokazuje ko je navijac
A bojkot grupa HamanZaostali bojkotuju od 2017 neprestano i mortem prica o nekom derbiju haha
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Kao sto je Shategabri rekao na nasoj temi "Ne može 11 k kući i 10 k na Koševu, a nas ko yebe", time je sve rečenodejavu je napisao/la: ↑10 maj 2023, 10:54logicno jel, vi bi citavu tribinu koja ima kapacitet skoro 6 milja na stadionu od cca 13 000, a mi citavu tribinu kapaciteta oko 5 000 na stadionu od 35 000, pametniceShategabri je napisao/la: ↑10 maj 2023, 10:43Smiješan je i vaš zahtjev da dobijete cijeli jug. Okolnosti su se promijenile.Virtu4l je napisao/la: ↑10 maj 2023, 07:27Zahtjev pitara da dobiju cijeli sjever je zaista smiješan. To nikad ne mogu dobiti, ali to koriste kao argument u ovom prepucavanju oko ulaznica.
Ako se nećemo dogovarati, onda pusti šuplju mi smo vama ono mi smo vama ono.![]()
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 25 gostiju.