Otkud ti ideja da bi Mirvic otjerao Ajlu, a pogotov Mirzu sad kad ima rezultate? Koliko su mu bitni navijaci i njihovo misljenje pokazao je cim Mirzu isti dan nakon saopštenja HZ nije smijenio. Znao je Mirvic s kim posla ima pa je dao slobodan ulaz, poklopili mu se rezultati i vremenski uslovi i na kraju bojkot totalni fijasko ispadenapoleon72 je napisao/la: ↑10 maj 2023, 13:28Da smo od pocetka bili ujedinjeni i da smo postovali Horde, danas bi Mirvic imao jasnu poruku sta SVI navijaci misle o njegovom Mirvajevu, rijesio bi se kancera i na derbiju bi bilo 15 hiljada nasih. Bokte u Banjoj Luci smo rekord oborili po posjeti gostujucih navijaca, zamisli kakva bi invazija na derbi bila. Ovako, kupio je vas balije dzabnim ulazom i vi sad pozivate na neko zajednistvo i ujedinjenje. DaBogda bilo manijaka 10 hiljada na Kosevu i daBogda grmili da se do Mirviceve Hrasnice cuje, nek vidi sta je izazvao i kakav je klub napravio.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Ko će Manijake napast na zapadu ako budu pravili probleme? Vi sa djecom, koji ste jedva dočekali da nema Hordi. Malo ste mi šega, pomesti će vas ljudi i neka će kad ste pljunuli u lice matičnoj grupi i posrali se na sve vaše prijašnje aktivnosti na sjeveru. Prodali ste se za besplatan ulaz i pomogli kanceru kluba da živi. Nema više ni Mirza odlazi, Ayla odlazi. Toliko o vama.
Ne ubijajte svoje lavove da vas ne bi pojeli neprijateljski psi.
🇵🇸
- Shategabri
- Kontakt:
Zamisli ti logike, ono brani ovu uhljuparku koja je dala ulaznice po 5 KM svima i sad može doći komplet jug na zapadTorino je napisao/la: ↑10 maj 2023, 13:38Ko će Manijake napast na zapadu ako budu pravili probleme? Vi sa djecom, koji ste jedva dočekali da nema Hordi. Malo ste mi šega, pomesti će vas ljudi i neka će kad ste pljunuli u lice matičnoj grupi i posrali se na sve vaše prijašnje aktivnosti na sjeveru. Prodali ste se za besplatan ulaz i pomogli kanceru kluba da živi. Nema više ni Mirza odlazi, Ayla odlazi. Toliko o vama.

Koševo Zapad
- napoleon72
- Kontakt:
Najjaca im je bila "zar nije bolje doci i 90 minuta ih prozivat da odu, nego bojkot". Rezultat - protiv Tuzle u dva navrata se culo par stotina glasova "Mirza odlazi", protiv Sirokog ni to. Ayla nije ni spomenuta.Torino je napisao/la: ↑10 maj 2023, 13:38Ko će Manijake napast na zapadu ako budu pravili probleme? Vi sa djecom, koji ste jedva dočekali da nema Hordi. Malo ste mi šega, pomesti će vas ljudi i neka će kad ste pljunuli u lice matičnoj grupi i posrali se na sve vaše prijašnje aktivnosti na sjeveru. Prodali ste se za besplatan ulaz i pomogli kanceru kluba da živi. Nema više ni Mirza odlazi, Ayla odlazi. Toliko o vama.

@Zutti samim tim sto je Mirvic zatrazio sastanak s Hordama, govori da hoce da ispegla situaciju. Mirza ima rezultate, sa ovom ekipom bi slicne ili bolje imalo 80% trenera. Ekipa jos nije kiksala utakmicu gdje je imala podrsku Hordi (ovu lakrdiju u BL ne smatram pod kiks). Na Kosevu uz pozorisnu atmosferu imamo, istina, dvije pobjede al obje jedva, uz mnogo goru igru i vecu patnju nego na strani. Igraci su nebrojeno puta rekli da im huk Hordi daje vjetar u ledja, na svaki gol lete u zagrljaj Hordama.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Jordamite ko seoske mlade, a pokazujete da su vam neki nebitni likovi veci od kluba koji napokon proigrao i bori se za evropu, u sezoni u kojoj smo gostovali 90% utakmica. Umjesto da podrzite, vi bojkotujete i jos prozivste raju koja podrzava klub. Niste normalniguadalupe je napisao/la: ↑10 maj 2023, 13:32
Da smo ujedinjeni ne bi niko trebao doci, vec podrzati momke sto su bili 30 minuta u BL i bojkotovati narkomana i alkoholicarku. Ali posto nismo nek sada ova pogan mitomanska šalalala po stadionu medju nasom rajom, šalalalali bi moj klinac da idemo svi, do nekih boljih vremena![]()
samo nek ne puca
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
-
- Kontakt:
Ja samo kazem steta je sto je bojkot, posebno sad kad imamo dobre rezultate i dobru ekipu. Ne svidja mi se ovaj stav hz da nece prestati bojkot bez obzira na rezultate, BBB su imali takav stav pa je Dinamo u LP igrao pred praznim maksimirom
E moj lave, balavurdijo, vise sam starih hordasa vidjeo na istoku protiv listice nego na sjeveru prije 15 godina. Ima jos raje koja voli vise klub od ljudi u njemuTorino je napisao/la: ↑10 maj 2023, 13:38Ko će Manijake napast na zapadu ako budu pravili probleme? Vi sa djecom, koji ste jedva dočekali da nema Hordi. Malo ste mi šega, pomesti će vas ljudi i neka će kad ste pljunuli u lice matičnoj grupi i posrali se na sve vaše prijašnje aktivnosti na sjeveru. Prodali ste se za besplatan ulaz i pomogli kanceru kluba da živi. Nema više ni Mirza odlazi, Ayla odlazi. Toliko o vama.
boki86 je napisao/la: ↑10 maj 2023, 14:03Jordamite ko seoske mlade, a pokazujete da su vam neki nebitni likovi veci od kluba koji napokon proigrao i bori se za evropu, u sezoni u kojoj smo gostovali 90% utakmica. Umjesto da podrzite, vi bojkotujete i jos prozivste raju koja podrzava klub. Niste normalniguadalupe je napisao/la: ↑10 maj 2023, 13:32
Da smo ujedinjeni ne bi niko trebao doci, vec podrzati momke sto su bili 30 minuta u BL i bojkotovati narkomana i alkoholicarku. Ali posto nismo nek sada ova pogan mitomanska šalalala po stadionu medju nasom rajom, šalalalali bi moj klinac da idemo svi, do nekih boljih vremena![]()
Tako je momak, nisu momci normalni predju 500 kilometara potrose pare za Sarajevo i budu na utakmici 30 minuta, stvarno nisu normalni sto sve za klub daju. Niko ne drami eto te ides navijaj, istjeraj plavu **** ako budu na zapadu, istoku, podrzi Ajlu i Mirzu, pljuj na horde i samo hrabro :opaopa
Pegla mu se situacija, al ne jos. On vrlo lahko moze ovo rijesit, dva otkaza udijeli i gotova prica samo sto i on zna da sad Mirzu ne smije otpustit ni za zivu glavu zbog rezultata i atmosfere. Najbolje bi bilo da se dogovore da Mirza i Ajla idu na kraju sezone po apsolutno svaku cijenu, a da se HZ vrate odmah. Ovako ga sve strane, osim Mirze i Ajle, puse.napoleon72 je napisao/la: ↑10 maj 2023, 13:43Najjaca im je bila "zar nije bolje doci i 90 minuta ih prozivat da odu, nego bojkot". Rezultat - protiv Tuzle u dva navrata se culo par stotina glasova "Mirza odlazi", protiv Sirokog ni to. Ayla nije ni spomenuta.Torino je napisao/la: ↑10 maj 2023, 13:38Ko će Manijake napast na zapadu ako budu pravili probleme? Vi sa djecom, koji ste jedva dočekali da nema Hordi. Malo ste mi šega, pomesti će vas ljudi i neka će kad ste pljunuli u lice matičnoj grupi i posrali se na sve vaše prijašnje aktivnosti na sjeveru. Prodali ste se za besplatan ulaz i pomogli kanceru kluba da živi. Nema više ni Mirza odlazi, Ayla odlazi. Toliko o vama.
Ne ubijajte svoje lavove da vas ne bi pojeli neprijateljski psi.![]()
![]()
![]()
@Zutti samim tim sto je Mirvic zatrazio sastanak s Hordama, govori da hoce da ispegla situaciju. Mirza ima rezultate, sa ovom ekipom bi slicne ili bolje imalo 80% trenera. Ekipa jos nije kiksala utakmicu gdje je imala podrsku Hordi (ovu lakrdiju u BL ne smatram pod kiks). Na Kosevu uz pozorisnu atmosferu imamo, istina, dvije pobjede al obje jedva, uz mnogo goru igru i vecu patnju nego na strani. Igraci su nebrojeno puta rekli da im huk Hordi daje vjetar u ledja, na svaki gol lete u zagrljaj Hordama.
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nije ona ništa usrala
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Takodje mislim da Ayla treba otici prije svega radi glupiranja i statusima po drustvenim mrezama. Ali ja vidim nju kao prolaznu osobu u klubu i nije vrijedna da ne gledam utakmice radi nje. Naročito sto ne znamo ko dolazi poslje nje tjerali Dinu, Sabrinu sad Aylu ko garantuje da Mirvic i Tan nece naci neku drugu sabru ili Aylu
ne znam ko ocekuje da ce mirza otici. Atmosfera nikad bolja i da ga otjera sad, mislite da bi neki igrac zelio vise da igra. Trenutno se moze jedino ayla da se skloni sa ove pozicije i da se horde vrate.
FC United Of Manchester !
Bgm bice guravo ovim simpatizerima na zapadu sa manijacima.Neka ne vode djecu i neka se dobro pripreme. 

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- Shategabri
- Kontakt:
- napoleon72
- Kontakt:
Sto, pa eto kazu da im je drago djecu povest na tekmu kako nema Hordi.

GRMI SA SJEVERA!
1946
1946
-
- Kontakt:
Ma na zapadu je uvijek bilo šareno znalo je bit par hiljada komšija nije ti to nista novo. A veca je njima bruka ako budu radili kakve akcije na zapadu gdje uglavnom ljudi dolaze porodično.
I u svom tom zlu će kiša da roka hahah…
Sto kaže brat nek šalalalaju manijaci po zapadu kad se podržavaju qurave i narkomani, a strahuje od nekog debelog Amera iz Hrasnice šta cemo ako napusti klub…jadno jadnijeee ja ne znam drugačije.
Sto kaže brat nek šalalalaju manijaci po zapadu kad se podržavaju qurave i narkomani, a strahuje od nekog debelog Amera iz Hrasnice šta cemo ako napusti klub…jadno jadnijeee ja ne znam drugačije.
12. igrač kluba iz Titove 38b
- Shategabri
- Kontakt:
Jest dok šute i amonimni su.bordobijeli je napisao/la: ↑10 maj 2023, 14:24Ma na zapadu je uvijek bilo šareno znalo je bit par hiljada komšija nije ti to nista novo. A veca je njima bruka ako budu radili kakve akcije na zapadu gdje uglavnom ljudi dolaze porodično.
Al kad izlete ko onaj levat prije par godina, ubiše ljudi hljeb u njemu na poluvremenu.
Sreća policija ga dohvati i isprati, baš su ga krvnički tukli.
Tako da, bude li ih veća koncentracija, belaj u najavi.
Ko to može uopšte obezbjeđivati, obzirom da nije ništa organizovano?
Dođeš sa ulaznicom i piči.
Koševo Zapad
Jel ovo upuceno samo plaćenicima koji su govorili da im je zbog djece drago sto nema Hordi ili smo ukljuceni i mi ostali placenici koji godinama pare, zivce i vrijeme trosimo na klub za koji navijamo, a u ovom slučaju ne bojkotujemo utakmice tog istog kluba?Torino je napisao/la: ↑10 maj 2023, 13:38Ko će Manijake napast na zapadu ako budu pravili probleme? Vi sa djecom, koji ste jedva dočekali da nema Hordi. Malo ste mi šega, pomesti će vas ljudi i neka će kad ste pljunuli u lice matičnoj grupi i posrali se na sve vaše prijašnje aktivnosti na sjeveru. Prodali ste se za besplatan ulaz i pomogli kanceru kluba da živi. Nema više ni Mirza odlazi, Ayla odlazi. Toliko o vama.

Ispade da ako se ne slazes sa nacinom borbe protiv Mirze i Ajle trebaju te strumfovi "pomest"?

Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.