Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
U moru razloga i opravdanja nisam vidio da je neko spomenuo jedan koji je itekako uticao na daljni razvoj dogadjaja...sjecate se kad je tek istok napravljen i kad su pitari maltene javno po mrezama i kafama pircali kako jedva cekaju da pokidaju stolice na istoku...pa kad je to provaljeno i trazila se licna karta i sta je jos bilo sve..onda panika, ACAB, Zeljina uprava retardi itd...
Da se vratim na temu...
Znaci ostavicu razloge i ko je prvi poceo sa strane i uzet kao hipotezu da je svima stalo do toga da i jedni i drugi budu zadovoljni..krenimo redom:
-Sta je problem na kosevu? Bukvalno nista..cisti inat uprave sarajeva(nebitno sto kako). Znaci bukvalno nam mogu dat citav jug i zapada kolilo god trazimo i nece uopste osteit svoje navijace za bilo sta
-Sta je problem na Grbavici? Po meni najveci problem je sto simpatizeri Sarajeva nemaju gdje doc...recimo hoces da povedes dijete od 10godina moras u kop..i sta sad to dijete treba da guta dim baklje i guzva se? Sta ako belaj izbije a ne bi bio prvi put?
Rijesenje koje mi prvo dodje napamet je da bi rrcimo davanje slova G na istoku ovo rijesilo. Nama ne znaci puno a donosi nam bas bas puno ako bi to odobrovoljilo upravu sarajeva da postupi kao u tacki 1. Znaci dali bi nekih 500 mjesta vise a dobili na kosevu 5k vise.. Ne bi trebala ni neka tampon zona velika jer sumnjam da bi neko njihov dosao na istok da pravi probleme.
Naravno sad ce neko rec oni su nama, mi smo njima, mi njima 10% oni nama 2% bla bla..udure sve stoji samo onda ako cemo svi ic u tom fazonu nek se niko ne zali i tjt..svi u svoje rovove i krivi drugog i tjt.
Ovo lupanje da im se da citav sjver je smijesno.
Postoji jedna neoboriva cinjenica: Grbavica je 3 puta manja od Koseva. Mejdutim ociglendo je problem sto ovu cinjenicu svak izvrce kako njemu pase....i onda to izvrnuto koristi
Ako je stalo i nama i pitarima da se nadje rjesenje na obostranu korist u buducnosti..onda fino nac kompromis...al ocigledno nikom nije stalo i bezveze se mlati prazna slama u fazonu "ko je poceo rat". Silji se qrac i inat i ocekuje se da ce druga strana popusit..da se ne lazemo nijedna druga strana ne bi popustila sve i daje 100% u krivu..
Tako da ovaj derbi mi cemo se zalit kako su nas zayebali za broj kaeti jer su pakasi, iduci na grbavici oni ce se zalit kako smo mi njih radi istog razloga...
Da se vratim na temu...
Znaci ostavicu razloge i ko je prvi poceo sa strane i uzet kao hipotezu da je svima stalo do toga da i jedni i drugi budu zadovoljni..krenimo redom:
-Sta je problem na kosevu? Bukvalno nista..cisti inat uprave sarajeva(nebitno sto kako). Znaci bukvalno nam mogu dat citav jug i zapada kolilo god trazimo i nece uopste osteit svoje navijace za bilo sta
-Sta je problem na Grbavici? Po meni najveci problem je sto simpatizeri Sarajeva nemaju gdje doc...recimo hoces da povedes dijete od 10godina moras u kop..i sta sad to dijete treba da guta dim baklje i guzva se? Sta ako belaj izbije a ne bi bio prvi put?
Rijesenje koje mi prvo dodje napamet je da bi rrcimo davanje slova G na istoku ovo rijesilo. Nama ne znaci puno a donosi nam bas bas puno ako bi to odobrovoljilo upravu sarajeva da postupi kao u tacki 1. Znaci dali bi nekih 500 mjesta vise a dobili na kosevu 5k vise.. Ne bi trebala ni neka tampon zona velika jer sumnjam da bi neko njihov dosao na istok da pravi probleme.
Naravno sad ce neko rec oni su nama, mi smo njima, mi njima 10% oni nama 2% bla bla..udure sve stoji samo onda ako cemo svi ic u tom fazonu nek se niko ne zali i tjt..svi u svoje rovove i krivi drugog i tjt.
Postoji jedna neoboriva cinjenica: Grbavica je 3 puta manja od Koseva. Mejdutim ociglendo je problem sto ovu cinjenicu svak izvrce kako njemu pase....i onda to izvrnuto koristi
Ako je stalo i nama i pitarima da se nadje rjesenje na obostranu korist u buducnosti..onda fino nac kompromis...al ocigledno nikom nije stalo i bezveze se mlati prazna slama u fazonu "ko je poceo rat". Silji se qrac i inat i ocekuje se da ce druga strana popusit..da se ne lazemo nijedna druga strana ne bi popustila sve i daje 100% u krivu..
Tako da ovaj derbi mi cemo se zalit kako su nas zayebali za broj kaeti jer su pakasi, iduci na grbavici oni ce se zalit kako smo mi njih radi istog razloga...
- Shategabri
- Kontakt:
Naravno, znam da ne zjapi.TeaM87 je napisao/la: ↑10 maj 2023, 14:10ne zjapi, 80% utakmica ove sezone ja nas istok bio pun, vrlo rado cu ti dokazatiShategabri je napisao/la: ↑10 maj 2023, 14:07A sad ne zjapi![]()
Svejedno mislim da u duhu dobrog domaćina trebate naći bolje riješenje, ovo trenutno, gost vam spava na podu kad dođe.
Nije baš domaćinski.
ma godinama smo mi dobijali citav jug i dio zapada, a vi 1500 karti za zdenku, dakle to je trajalo skoro 10 godina i odgovaralo je svima, ne znam koji **** se iko bunio (sve i da su nasi zapoceli ko sto kazete, nisu trebali), meni je to okej bilo i niko se nije zalio godinama
sad kad je vec belaj, svima 5% i vozdra
Al je poenta da to ne bi trebao biti razlog za promjenu, a promijenilo se dosta toga po pitanju derbija.
Znači prije si mogao dati, sad si ušminkao, dao na foru ove stolice za desetogodišnje i eto ne možemo vam ovo dati

Pitanje je koliko je odgovaralo, prije da je smo se mi zadovoljavali sa dobijenim, a da baš i nismo bili zadovoljni kao ni vi sad sa 1800.
Započeo je Šiljak birvaktile, otad idu ova mudrovanja.
Obzirom na kapacitet, vama više odgovara i tih 5%, nama ćete dati 600-700 na Grbavici, znači više mjesta za vas.
Na Koševu ovih 1800, nije to ni tako malo.
Al ako ne može drugačije, onda tako i idemo dalje.
Koševo Zapad
- Shategabri
- Kontakt:
Nacionalna arena u RajlovcuNapoleon1921 je napisao/la: ↑10 maj 2023, 14:13U moru razloga i opravdanja nisam vidio da je neko spomenuo jedan koji je itekako uticao na daljni razvoj dogadjaja...sjecate se kad je tek istok napravljen i kad su pitari maltene javno po mrezama i kafama pircali kako jedva cekaju da pokidaju stolice na istoku...pa kad je to provaljeno i trazila se licna karta i sta je jos bilo sve..onda panika, ACAB, Zeljina uprava retardi itd...
Da se vratim na temu...

Koševo Zapad
slazem se u principu sa svim napisanimShategabri je napisao/la: ↑10 maj 2023, 14:14Naravno, znam da ne zjapi.TeaM87 je napisao/la: ↑10 maj 2023, 14:10ne zjapi, 80% utakmica ove sezone ja nas istok bio pun, vrlo rado cu ti dokazatiShategabri je napisao/la: ↑10 maj 2023, 14:07
A sad ne zjapi![]()
Svejedno mislim da u duhu dobrog domaćina trebate naći bolje riješenje, ovo trenutno, gost vam spava na podu kad dođe.
Nije baš domaćinski.
ma godinama smo mi dobijali citav jug i dio zapada, a vi 1500 karti za zdenku, dakle to je trajalo skoro 10 godina i odgovaralo je svima, ne znam koji **** se iko bunio (sve i da su nasi zapoceli ko sto kazete, nisu trebali), meni je to okej bilo i niko se nije zalio godinama
sad kad je vec belaj, svima 5% i vozdra
Al je poenta da to ne bi trebao biti razlog za promjenu, a promijenilo se dosta toga po pitanju derbija.
Znači prije si mogao dati, sad si ušminkao, dao na foru ove stolice za desetogodišnje i eto ne možemo vam ovo dati![]()
Pitanje je koliko je odgovaralo, prije da je smo se mi zadovoljavali sa dobijenim, a da baš i nismo bili zadovoljni kao ni vi sad sa 1800.
Započeo je Šiljak birvaktile, otad idu ova mudrovanja.
Obzirom na kapacitet, vama više odgovara i tih 5%, nama ćete dati 600-700 na Grbavici, znači više mjesta za vas.
Na Koševu ovih 1800, nije to ni tako malo.
Al ako ne može drugačije, onda tako i idemo dalje.
nama smanjivanje sa 1500 na 600-700 vasih karti nece nista donijet jer ce opet ostati isti ogradjen prostor, iste tampon zone, sve isto
ma 100 puta ispricana prica, slazemo se da se ne slazemo

FKŽ !
- CentarsutNaClanak921
- Kontakt:
Mislim da bas ovom niko iz sarajeva i hz uopste i ne razmislja. Oni konstantno zele veci broj karata ali iskljucivo na sjeveru kako bi im kop bio veci. Da tim navijacima (koji nisu kop) das samo i lijevu polovinu sektora slova G, mislim da ih vise ne bi ni doslo, taman druga polovina kao tampon. Ne dolazi ni nasih na njihov zapad u zadnje vrijeme preko 300Napoleon1921 je napisao/la: ↑10 maj 2023, 14:13-Sta je problem na Grbavici? Po meni najveci problem je sto simpatizeri Sarajeva nemaju gdje doc...recimo hoces da povedes dijete od 10godina moras u kop..i sta sad to dijete treba da guta dim baklje i guzva se? Sta ako belaj izbije a ne bi bio prvi put?
Sa ili bez finansijski jakog vlasnika, nije mi jasno zasto sarajevo jednostavno ne zeli vise da zaradi i od nas pokrije troskove organizacije koji za derbi bas i nisu mali. Svu nanesenu stetu na jugu ce svakako Željo platiti.
Gadjamo se ulaznicama kao da je razlika u kapacitetima stadiona cca 7k pa gledas u broj ko je koga zakinuo
Zašto je sve u čemu smo mi, u čemu je Željo, uvijek tako teško?
- Zato što ako se nisi napatio, kao da nisi ni dobio!
FK Pivopije
SS.ba Kup 🏆
SS.ba Superkup 🏆
SS.ba 3. liga 🏆
FK Pivopije
SS.ba Kup 🏆
SS.ba Superkup 🏆
SS.ba 3. liga 🏆
- Shategabri
- Kontakt:
Nisi upratio da je Mirvić dao džabe ulaz uz izuzetak derbija?CentarsutNaClanak921 je napisao/la: ↑10 maj 2023, 15:00Mislim da bas ovom niko iz sarajeva i hz uopste i ne razmislja. Oni konstantno zele veci broj karata ali iskljucivo na sjeveru kako bi im kop bio veci. Da tim navijacima (koji nisu kop) das samo i lijevu polovinu sektora slova G, mislim da ih vise ne bi ni doslo, taman druga polovina kao tampon. Ne dolazi ni nasih na njihov zapad u zadnje vrijeme preko 300Napoleon1921 je napisao/la: ↑10 maj 2023, 14:13-Sta je problem na Grbavici? Po meni najveci problem je sto simpatizeri Sarajeva nemaju gdje doc...recimo hoces da povedes dijete od 10godina moras u kop..i sta sad to dijete treba da guta dim baklje i guzva se? Sta ako belaj izbije a ne bi bio prvi put?
Sa ili bez finansijski jakog vlasnika, nije mi jasno zasto sarajevo jednostavno ne zeli vise da zaradi i od nas pokrije troskove organizacije koji za derbi bas i nisu mali. Svu nanesenu stetu na jugu ce svakako Željo platiti.
Gadjamo se ulaznicama kao da je razlika u kapacitetima stadiona cca 7k pa gledas u broj ko je koga zakinuo
Čovjek je u prelaznom roku potrošio 1,2 milona eura, što je za naše uslove ogroman novac.
Očito da nije toliko bitno uzeti nekakvu lovu od navijača, bar ne ove sezone.
Koševo Zapad
Problem je nerazumijevanja jedni drugih i to će nas dovesti do toga da će derbi gledati samo domaći navijači. Imaš prijašnja slova Lj, O i G. Daš to i dobiješ 10 11k mjesta na Koševu. Nije u redu da vi imate 10k, mi 1500. Kakav god da je stadion i uslovi. To trebaju sjesti predstavnici klubova i navijača i dogovoriti. Svima nam je u interesu da vratimo Sarajevski derbi u sam vrh ultra scene.
Kad pogledadaš Grbavicu vidiš da se to može uraditi, na zadovoljstvo svih. Na sjeveru nek imaš 1000 sezonskih, a nemaš, dovoljno je da ljudi ne ostanu bez svog mjesta i da pri tome prodaš još 2000 karata glat. Istok isto ne bi ispaštali ljudi sa sezonskim, a bilo bi dovoljno da raja kupe istok.
Hordama bi mogo umjesto 3000 karata, progurat još 500, 1000 gdje bi mogli dodatno zaraditi kako se inače i radi, a da se ne zna.
Dobre volje nema, a sve nam je bliži Grčki scenarij
Kad pogledadaš Grbavicu vidiš da se to može uraditi, na zadovoljstvo svih. Na sjeveru nek imaš 1000 sezonskih, a nemaš, dovoljno je da ljudi ne ostanu bez svog mjesta i da pri tome prodaš još 2000 karata glat. Istok isto ne bi ispaštali ljudi sa sezonskim, a bilo bi dovoljno da raja kupe istok.
Hordama bi mogo umjesto 3000 karata, progurat još 500, 1000 gdje bi mogli dodatno zaraditi kako se inače i radi, a da se ne zna.
🇵🇸
- CentarsutNaClanak921
- Kontakt:
Naravno da znam da je dosta prethodnih tekmi bilo džaba, ali je on tu pokazao i kratkotrajno pamćenje jer je malo po dolasku izjavio/objavio da je klub u minusu svaku domaću utakmicu zbog troškova organizacije i kazni i da on to neće da plaćaShategabri je napisao/la: ↑10 maj 2023, 15:07Nisi upratio da je Mirvić dao džabe ulaz uz izuzetak derbija?
Čovjek je u prelaznom roku potrošio 1,2 milona eura, što je za naše uslove ogroman novac.
U BiH se prihodi od ulaznica osjete na budžetu kluba kad je bas dozlogrdilo kao kod nas. Što kažeš, kad dadneš tolike pare na transfere (mada je bilo kod vas i izlaznih pa je sad tu konačni bilans nesto drugačiji) onda ti karte ne znače puno
FK Pivopije
SS.ba Kup 🏆
SS.ba Superkup 🏆
SS.ba 3. liga 🏆
FK Pivopije
SS.ba Kup 🏆
SS.ba Superkup 🏆
SS.ba 3. liga 🏆
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Nemoj ga Miljacka dirat.Miljacka je napisao/la: ↑10 maj 2023, 14:08https://www.autogespot.fr/bmw-m3-g80-se ... 2023/03/21NoDi80 je napisao/la: ↑10 maj 2023, 13:25Nece vise nikad tako je meni rekao
Kaze iz principa nece
Pokusao je jednom ali ne moze vise sa svog telefona da se registruje i **** je sportsport ba za sva vremena
Rekao je da su placene balije koje bi i cica drazu za pare pohvalile
Mada i bolje boli ga qurac kes uzima i to samo takav uzeo bembaru m3 nova strasna ja svrsio kad sam vidio
![]()
![]()

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
haj sve, al ja ne znam kojem normalnom navijacu Želje je u interesu da se vrati sarajevski derbi u sam vrh ultra scene, koja ba ultra scena pa razvaljujete nam stadion svaki **** derbi, ali svaki, yebe mi se za horde i ultra scenu, dobit cete 600 karti i vozdra pa ultrajte kome hoceteTorino je napisao/la: ↑10 maj 2023, 15:27Problem je nerazumijevanja jedni drugih i to će nas dovesti do toga da će derbi gledati samo domaći navijači. Imaš prijašnja slova Lj, O i G. Daš to i dobiješ 10 11k mjesta na Koševu. Nije u redu da vi imate 10k, mi 1500. Kakav god da je stadion i uslovi. To trebaju sjesti predstavnici klubova i navijača i dogovoriti. Svima nam je u interesu da vratimo Sarajevski derbi u sam vrh ultra scene.
FKŽ !
-
- Kontakt:
LJ bi bilo previse..jer tampon zona mora bit ond E znaci na sjeveru bi bilo isto vas i nas...cak bi mozda i vise vas bilo jer sjeverozapad ne vidis nista od zapad i krovaTorino je napisao/la: ↑10 maj 2023, 15:27Problem je nerazumijevanja jedni drugih i to će nas dovesti do toga da će derbi gledati samo domaći navijači. Imaš prijašnja slova Lj, O i G. Daš to i dobiješ 10 11k mjesta na Koševu. Nije u redu da vi imate 10k, mi 1500. Kakav god da je stadion i uslovi. To trebaju sjesti predstavnici klubova i navijača i dogovoriti. Svima nam je u interesu da vratimo Sarajevski derbi u sam vrh ultra scene.
O+Zdenka za Horde i G za simptizere je po meni i vise nego fer prijedlog to je preko 2000 kad se sve sabere
Zadnja izmjena: Napoleon1921, dana/u 10 maj 2023, 15:38, ukupno mijenjano 1 put.
- CentarsutNaClanak921
- Kontakt:
Pa ti koji traže 10k su nerealni jer nema šanse da toliki broj naših dođe (jedino da je utakmica važnosti ala Zubandan).Torino je napisao/la: ↑10 maj 2023, 15:27Problem je nerazumijevanja jedni drugih i to će nas dovesti do toga da će derbi gledati samo domaći navijači. Imaš prijašnja slova Lj, O i G. Daš to i dobiješ 10 11k mjesta na Koševu. Nije u redu da vi imate 10k, mi 1500. Kakav god da je stadion i uslovi. To trebaju sjesti predstavnici klubova i navijača i dogovoriti. Svima nam je u interesu da vratimo Sarajevski derbi u sam vrh ultra scene.
Po pitanju Grbavice, jedan bitan faktor u organizaciji je i MUP, a niko ga ne spominje. Sad da se dogovori da dio vaših navijača dobije G na istoku, oni bi to odbili jer zaboga moraju na istoku mijenjati ustaljene položaje kordona i slično.
Možda bi raspodjela 4.5k nama + 2k vama bila najrealnija samo gledajući koliko bi ljudi zaista došlo u situaciji kad je utakmica u sred sezone, ova zadnja trećina je svakako specifična
FK Pivopije
SS.ba Kup 🏆
SS.ba Superkup 🏆
SS.ba 3. liga 🏆
FK Pivopije
SS.ba Kup 🏆
SS.ba Superkup 🏆
SS.ba 3. liga 🏆
-
- Kontakt:
CentarsutNaClanak921 je napisao/la: ↑10 maj 2023, 15:38Pa ti koji traže 10k su nerealni jer nema šanse da toliki broj naših dođe (jedino da je utakmica važnosti ala Zubandan).Torino je napisao/la: ↑10 maj 2023, 15:27Problem je nerazumijevanja jedni drugih i to će nas dovesti do toga da će derbi gledati samo domaći navijači. Imaš prijašnja slova Lj, O i G. Daš to i dobiješ 10 11k mjesta na Koševu. Nije u redu da vi imate 10k, mi 1500. Kakav god da je stadion i uslovi. To trebaju sjesti predstavnici klubova i navijača i dogovoriti. Svima nam je u interesu da vratimo Sarajevski derbi u sam vrh ultra scene.
Po pitanju Grbavice, jedan bitan faktor u organizaciji je i MUP, a niko ga ne spominje. Sad da se dogovori da dio vaših navijača dobije G na istoku, oni bi to odbili jer zaboga moraju na istoku mijenjati ustaljene položaje kordona i slično.
Možda bi raspodjela 4.5k nama + 2k vama bila najrealnija samo gledajući koliko bi ljudi zaista došlo u situaciji kad je utakmica u sred sezone, ova zadnja trećina je svakako specifična
S tim da njih ne kosta nista da nama daju 10k dok bi nas bivse slovo LJ kostalo previse
- ExchangeOffice
Uprava zelje bas ne razmislja, ako bi oni dali navijacima Sarajeva dodatnih 500 ulaznica na Grbavici, njihovi navijaci bi na Kosevu dobili 5k ulaznica vise, tj 10x vise.
Citav jug i 1/4 zapada. Znaci, manijaci bi mogli na Kosevu da dobiju isti broj ulaznica koliko ti isti navijaci zelje dobiju za svoj stadion na derbiju.
Ako su im toliko bitni navijaci, to se rijesi za 30 minuta dok se kafa popije a ne ohladi se.
Problem je sto smo se okrenuli ka pogresnim uzorima, beogradu. Pa zelimo i ovde da krv pada svaki derbi. Najveci si navijac kad se najvise inatis, e to je nekako postao derbi sarajeva.
Citav jug i 1/4 zapada. Znaci, manijaci bi mogli na Kosevu da dobiju isti broj ulaznica koliko ti isti navijaci zelje dobiju za svoj stadion na derbiju.
Ako su im toliko bitni navijaci, to se rijesi za 30 minuta dok se kafa popije a ne ohladi se.
Problem je sto smo se okrenuli ka pogresnim uzorima, beogradu. Pa zelimo i ovde da krv pada svaki derbi. Najveci si navijac kad se najvise inatis, e to je nekako postao derbi sarajeva.
Zadnja izmjena: ExchangeOffice, dana/u 10 maj 2023, 15:44, ukupno mijenjano 1 put.
- Shategabri
- Kontakt:
Dosta toga je i nama samim enigma što se tiče Ismira i načina na koji on posluje, al eto, tako stoje stvari.CentarsutNaClanak921 je napisao/la: ↑10 maj 2023, 15:28Naravno da znam da je dosta prethodnih tekmi bilo džaba, ali je on tu pokazao i kratkotrajno pamćenje jer je malo po dolasku izjavio/objavio da je klub u minusu svaku domaću utakmicu zbog troškova organizacije i kazni i da on to neće da plaćaShategabri je napisao/la: ↑10 maj 2023, 15:07Nisi upratio da je Mirvić dao džabe ulaz uz izuzetak derbija?
U BiH se prihodi od ulaznica osjete na budžetu kluba kad je bas dozlogrdilo kao kod nas. Što kažeš, kad dadneš tolike pare na transfere (mada je bilo kod vas i izlaznih pa je sad tu konačni bilans nesto drugačiji) onda ti karte ne znače puno
Koševo Zapad
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
MiljackaHordasOdMalena je napisao/la: ↑10 maj 2023, 15:29Nemoj ga Miljacka dirat.Miljacka je napisao/la: ↑10 maj 2023, 14:08https://www.autogespot.fr/bmw-m3-g80-se ... 2023/03/21NoDi80 je napisao/la: ↑10 maj 2023, 13:25
Nece vise nikad tako je meni rekao
Kaze iz principa nece
Pokusao je jednom ali ne moze vise sa svog telefona da se registruje i **** je sportsport ba za sva vremena
Mada i bolje boli ga qurac kes uzima i to samo takav uzeo bembaru m3 nova strasna ja svrsio kad sam vidio
![]()
![]()
![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- HordasOdMalena
- Kontakt:
MortemHz je napisao/la: ↑10 maj 2023, 15:55Miljacka
![]()

Gdje će bolan jarana od manijakalnog dirati?
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zlotvor pitarski, nema to dušuHordasOdMalena je napisao/la: ↑10 maj 2023, 15:58![]()
![]()
Gdje će bolan jarana od manijakalnog dirati?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Kakav debil.Miljacka je napisao/la: ↑10 maj 2023, 14:08https://www.autogespot.fr/bmw-m3-g80-se ... 2023/03/21NoDi80 je napisao/la: ↑10 maj 2023, 13:25Nece vise nikad tako je meni rekao
Kaze iz principa nece
![]()
![]()

⚜️⚜️⚜️ Modra boja na bijelome platnu, šest ljiljana vezenih u zlatu ⚜️⚜️⚜️
otjerali ste manijakalnost, pa bi sad i njegovog druga, molim adminisraciju da reaguje, puna podrska za @NoDi80

FKŽ !
Trenutno korisnika/ca: bvsic, mnon46, Pact1921, VolimBiH96 i 36 gostiju.