bodi123 je napisao/la: ↑10 maj 2023, 12:31
Shategabri je napisao/la: ↑10 maj 2023, 11:56
Igrao je Real već u gostima ove sezone KO fazu i znamo kako je završilo.
Igrao je protiv Liverpula i Čelzija koji su u tom trenutku ovako po formi bili 16. i 19. tim EPL-a. U raspadu i jedni i drugi. City ima 15 pobjeda zaredom kući uz gol razliku ovako 46:7, to je potpuno druga dimenzija u odnosu na gostovanja ovom dvojcu iznad.
Uostalom ovo je treća godina zaredom kako se City i Real sastaju u polufinalu LP. City je dobio na Etihadu oba prethodna meča. Prošle sezone vas je ubjedljivog poraza spasio Kurto i ballon dor Benzema, koji sada ne izgleda ni 30% ovog od lani.
Opet kažem ako postoji neka ekipa koja može preživiti pakao koji te čeka na Etihadu to je Real i niko više. Al da je City popriličan favorit, svakako da jest.
Liverpool između dva s Realom naruži United 7-0.
Evropske utakmice su uvijek izvlačile od ekipa nešto više.
Bila je priča i pred jedan i drugi duel, ta će Real.
Sad je priča ide trpanje. Ostaje još jedna prilika da se obistine te prognoze.
Barselona ima brutalnu sezonu. Pogledaj koliko je golova primila kući.
Dođe Real u kupu i smjesti četiri komada.
Ako ćemo gledati prošlogodišnji duel, Real je sinoć bio daleko ravnopravniji protivnik Cityju nego u revanšu prošle godine.
Pa City je postavljen kao veliki favorit u ovom dvomeču ali i za trofej od početka, s čim se ja isto tako ne slažem od početka.
Pretjerano i neukusno.
Odlična ekipa, protivnik dorastao Realu, ali tek treba da potvrdi legacy na ovom nivou.
S druge strane...ne znam treba li šta pričati o Realu.
Vidjeli smo i na terenu, da porediš pozicije, to je u pet deka.
Što će reći, ovo je duel fifty-fifty od početka ako se gleda realno.
Mene ovo podsjeća na onaj duel sa Unitedom, slična je priča bila, raskovaće ih United u revanšu....0-0 bilo u Madridu...onda na scenu stupio debeli i zabio hattrick na Old Trafordu.
Ne prozivaj Benzemu, ovo je njegova faza

. Sumnjam da može dvije odigrati ovako loše.