Ma kakvi, i treba da se uclane da pune kasu kad vec nisu do sada,ocekujem rasprodaju karata za 2 sata u subotuCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑10 maj 2023, 15:51Treba klub zabraniti nova uclanjivanja do subote. Kada niste do sada necete ni od sada. **** takve clanove koji ce se uclaniti radi karte za finale kupa. Svakako su pravi navijaci vec uclanjeni
ZABRANITE UCLANJIVANJE![]()
RŠD Velež Mostar
-
Mostarac45
- Kontakt:
Re: RŠD Velež Mostar
-
CampobelloDiMazara
- Kontakt:
Ja im ne bih dao da je stoja clanska sada. Neka nauce lekciju u zivotu sta znaci biti clan svoga kluba i koje privilegije nosi. Neka gledaju kuci finale kupa pa ce u junu trcat medju prvim da se uclaneMostarac45 je napisao/la: ↑10 maj 2023, 16:05Ma kakvi, i treba da se uclane da pune kasu kad vec nisu do sada,ocekujem rasprodaju karata za 2 sata u subotuCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑10 maj 2023, 15:51Treba klub zabraniti nova uclanjivanja do subote. Kada niste do sada necete ni od sada. **** takve clanove koji ce se uclaniti radi karte za finale kupa. Svakako su pravi navijaci vec uclanjeni
![]()
Čuj zabraniti učlanjivanje, e jbgMostarac45 je napisao/la: ↑10 maj 2023, 16:05Ma kakvi, i treba da se uclane da pune kasu kad vec nisu do sada,ocekujem rasprodaju karata za 2 sata u subotuCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑10 maj 2023, 15:51Treba klub zabraniti nova uclanjivanja do subote. Kada niste do sada necete ni od sada. **** takve clanove koji ce se uclaniti radi karte za finale kupa. Svakako su pravi navijaci vec uclanjeni
![]()
Uspjeh kluba i dobre igre i jesu uvijek okidač da se raja više zainteresuje, malo je fanatika koji klub prate i kad je dobro i kad je loše.. jbg to je realnost
Naravno da ne treba dati, kakva je onda prednost ljudi koji imaju člansku. Ne treba nam 1000 novih članova samo radi finala kupa. Nikad je ne izvadili ako nisu dosad.
Zabrana uclanjivanja se ne moze zabraniti.
Moci ce se uclaniti i uzet kartu vjerovatno.
Ocekujem za 2 sata 2000 novih clanova.
Moci ce se uclaniti i uzet kartu vjerovatno.
Ocekujem za 2 sata 2000 novih clanova.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
-
MostarskiSin
- Kontakt:
Momci hajde da idemo redom, prvo nam treba pobjeda u petak u utakmici koja je jednako bitna pa tek onda ide kup.
Protiv Igmana smo bez 4 stopera u kadru. Falit ce Hrkac, Zvonic, Domic i Bajric sto znaci da ostaje samo Zeljkovic.
Protiv Igmana smo bez 4 stopera u kadru. Falit ce Hrkac, Zvonic, Domic i Bajric sto znaci da ostaje samo Zeljkovic.
Sta bola? Sta je s Hrkacem?MostarskiSin je napisao/la: ↑10 maj 2023, 16:35Momci hajde da idemo redom, prvo nam treba pobjeda u petak u utakmici koja je jednako bitna pa tek onda ide kup.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
-
CampobelloDiMazara
- Kontakt:
Himna na akusticnoj
-
Mostarac45
- Kontakt:
Treci zuti ja msmmostar_mo je napisao/la: ↑10 maj 2023, 16:38Sta bola? Sta je s Hrkacem?MostarskiSin je napisao/la: ↑10 maj 2023, 16:35Momci hajde da idemo redom, prvo nam treba pobjeda u petak u utakmici koja je jednako bitna pa tek onda ide kup.
Protiv Želje su po dva imali Zvonić, Pršeš i Šikalo. Treći je dobio samo Šikalo, tako da njega nema zbog kartona...Mostarac45 je napisao/la: ↑10 maj 2023, 16:46Treci zuti ja msmmostar_mo je napisao/la: ↑10 maj 2023, 16:38Sta bola? Sta je s Hrkacem?MostarskiSin je napisao/la: ↑10 maj 2023, 16:35Momci hajde da idemo redom, prvo nam treba pobjeda u petak u utakmici koja je jednako bitna pa tek onda ide kup.
City of sunshine... MUSVDG
Football team: FK Velež Mostar
Football player: Pablo Aimar
Basketball team: 90´s Bulls
Basketball player: Michael Jordan
F1 driver: Juan Pablo Montoya
Football team: FK Velež Mostar
Football player: Pablo Aimar
Basketball team: 90´s Bulls
Basketball player: Michael Jordan
F1 driver: Juan Pablo Montoya
-
MostarskiSin
- Kontakt:
Povreda na treninguMostarac45 je napisao/la: ↑10 maj 2023, 16:46Treci zuti ja msmmostar_mo je napisao/la: ↑10 maj 2023, 16:38Sta bola? Sta je s Hrkacem?MostarskiSin je napisao/la: ↑10 maj 2023, 16:35Momci hajde da idemo redom, prvo nam treba pobjeda u petak u utakmici koja je jednako bitna pa tek onda ide kup.
-
Mostarac45
- Kontakt:
Sta rade na tim treninzima pa svake sedmice neko se ozljedi, jel ista ozbiljno??MostarskiSin je napisao/la: ↑10 maj 2023, 17:11Povreda na treningu
Dobro sad, zna li iko koliko su ozbiljno zvonić i hrkač povrijeđeni koliko pauziraju?
Je li istina ovo oko Haskica?
Pa mi cemo igrati sa juniorima protiv zrinskog
Pa mi cemo igrati sa juniorima protiv zrinskog
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
izvor?OnlyLeft22 je napisao/la: ↑10 maj 2023, 17:44Je li istina ovo oko Haskica?
Pa mi cemo igrati sa juniorima protiv zrinskog![]()
Sta je sad u pm
-
Mostarwolf1981
- Kontakt:
Izvor - trening, ovaj kondicioni slab skroz, i to u svih iste povredezemuntrg je napisao/la: ↑10 maj 2023, 17:46izvor?OnlyLeft22 je napisao/la: ↑10 maj 2023, 17:44Je li istina ovo oko Haskica?
Sta je sad u pm
Zadnja izmjena: Mostarwolf1981, dana/u 10 maj 2023, 17:52, ukupno mijenjano 1 put.
Povreda na treninguzemuntrg je napisao/la: ↑10 maj 2023, 17:46izvor?OnlyLeft22 je napisao/la: ↑10 maj 2023, 17:44Je li istina ovo oko Haskica?
Sta je sad u pm
Tako mi barem kazu, vidjet cemo
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
Mostarac45
- Kontakt:
De ne bacajte bombe, recite jel ozbiljno ili nije
Antipolitika citaj samo znamo da u dubini srca navija za velez jos
Antipolitika citaj samo znamo da u dubini srca navija za velez jos
- Antipolitika3
- Kontakt:
Citam i navijam da nema HaskicaMostarac45 je napisao/la: ↑10 maj 2023, 17:52De ne bacajte bombe, recite jel ozbiljno ili nije
Antipolitika citaj samo znamo da u dubini srca navija za velez jos![]()
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
-
Mostarwolf1981
- Kontakt:
Back to the rootsAntipolitika3 je napisao/la: ↑10 maj 2023, 17:55Citam i navijam da nema HaskicaMostarac45 je napisao/la: ↑10 maj 2023, 17:52De ne bacajte bombe, recite jel ozbiljno ili nije
Antipolitika citaj samo znamo da u dubini srca navija za velez jos![]()
Treba li vam kondicioni novi mozda, imamo mi jednog kvalitetnog
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.