FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
95
41%
Prolazak u Play off
54
23%
Grupnu fazu
84
36%

Ukupno glasova: 233

Cora1946
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Cora1946 » 10 maj 2023, 17:05

90!

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 10 maj 2023, 17:08

spezial je napisao/la:
10 maj 2023, 16:52
Zutti je napisao/la:
10 maj 2023, 16:43
spezial je napisao/la:
10 maj 2023, 16:35

Ma nece ba mirza ic na kraju sezone, lik nema poraza dva mjeseca (postenog). To i komplikuje situaciju.Dabogdo da je izgubio 5 zaredom i da ga otjera odmah i ljepota.

Nece ni ayla ici, mirvic se lize s njom opasno, nesto mu se svidja i to je to, njegova je zadnja.

Pat pozicija, nema hordi, sta je tu je. Nek grme manijaci na derbiju i vozdra. Zapjevat ce i istok povremeno i to ti je. Svakako smo bolji 16 puta od njih, treba ih klepit po usima pa nek navijaju qurcu

Yebo ti nas...
Pa isti ti je qurac brate. Lik napravio hemiju vrhunsku u ekipi, ali svi ga mrze osim igraca koji se kunu u njega. Pa ziljkic mu ljubavni roman posvetio.

I mi sad tjeramo njega da bi nas preuzeo 1000.hrvatski ili srpski polovnjak iz donjeg doma hnl-a ili srpske lige. Takve prizivamo ovdje. Nekakve zekice, picqe materine. Ne znam, slabo pratim te lige.

Taj ce doci, voditi ekipu par mjeseci, uzeti duplo vise para, i onda cemo ga poceti prozivati blitvar ili kako vec, zavisi od iz koje hrvatske regije dolazi, jer ce se ispostavit da je ublehas, i da je u ovoj ligi 90% posla hajc, a taktika je u 7.planu.

I tako ukrug sto godina, do drugog pretkola europe. Ligu vise ne mozes osvojit, zrinjski je prejak, a ako oni padnu borac ce ubacit u brzinu vise, pocet ce snajperom pucat s tribina u igrace ako povedemo haha

Postalo je zamorno pravo, a nikakvo rjesenje se ne nazire. Malo se stvorilo dobre atmosfere u ekipi, slozen solidan tim, i navijaci bojkotuju.....
ne znam, zar nas je ovolika tragedija pogodila?! Ako se moze zvati tragedijom pa da ovakve stavove radikalne imamo.
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

Zutti
Kontakt:

Post Postao/la Zutti » 10 maj 2023, 17:10

Cora1946 je napisao/la:
10 maj 2023, 17:05
:rol: :rol: :rol:
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 10 maj 2023, 17:10

MortemHz je napisao/la:
10 maj 2023, 15:51
Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
10 maj 2023, 14:54
MortemHz je napisao/la:
10 maj 2023, 14:49

Zamisli špice :tokralju:
samo snovi ali lijepo se nadati. E samo zamisli, kakav game changer :) sta znas Morto moj kad je prosla kvota 7. moze sve :D
Misljenja sam kad je derbi da nema uprava, vlasnika, bojkota.. nesto slicno kao Bozic u II svjetskom. Tad su i nacisti i saveznici razbacili fudbala, a puske fino ostavili sa strane :D
Vidio sam tu sliku prije par mjeseci, Britanci i Njemci ja mislim :D
Jeste, crnobijela slika. Kad su mogli oni prekinuti svjetski rat, mogle su i Horde vala bojkot. Makar 90 minuta. Mirze svakako nema na klupi. Derbi je derbi ali eto,
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 10 maj 2023, 17:16

Cora1946 je napisao/la:
10 maj 2023, 17:05
:mrgreen:
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 10 maj 2023, 17:17

I tako sam ti ja is'o na utakmice '96.
I to mi daje za pravo da sam veci navijac od sviju onih koji ni, teoretski, nisu mogli biti tada na utakmici.

I slicna seljacka sran.ja.
- FKS -

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 10 maj 2023, 17:20

haj malo ohladite od te price o hvaljenju Ziljkica... i to
dakle, ziljkic ga hvali i svaki bi igrac jer igra standardno, dobrio kapitensku, a i drustvo im je "tu negdje" ...
Atmosfera je super samo sto je problem izmejdu znanja i atmosfere sto atmosferu moze sjebati jedna dvije lose tekme, koskanje na terenu i slicno.
Nemojte se zavaravati mi i dalje na terenu stojimo lose, igramo lose, rezultat je tu jer ova ekipa je igracki najjaca u ligi. Igraci koje bi svaki klub u ligi uzeo nama sjede na klupi i ulaze kao rezerve.
Bojkot nije zbog mirzinog znanja, nego zna se tacno zbog cega, bojkot j e krenuo onog dana kada je promahalalo se da bi on mogao biti trener a ne kad je vec postao.
Bojkot nije zato sto je izgubio ili dobio... a igraci nisu placeni da komentarisu trenere jer evo primjer dajem, zamili ima 5-6 igraca nezadovoljnih trenerom a ovi hvale trenera... nit je to normalno, nitii zdravo. Trener treba da bude trener. Takticki, psiholoski, fizicki... i sto je najbitnije ima podrku kao sto je imao npr feđa skoro pa cijelo vrijeeme.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 10 maj 2023, 17:27

Na "atmosferu", po dva - tri dana sedmicno da se ne trenira, da se poslije utakmica ide na cugu sa trenerom itd itd.

E tako mozes uzimati polovne ekipe, i ekipe koje mozes izdominirati pojedinacnim kvalitetom igraca.

Ozbiljne ekipe ti sav taj javasluk i neozbiljnosti naplate x5.

Na zalost, vidjet cemo i to. Mnogima to nije jasno, ocito. Ali ce biti.
- FKS -

Zutti
Kontakt:

Post Postao/la Zutti » 10 maj 2023, 17:29

Hajdeee je napisao/la:
10 maj 2023, 17:17
I to mi daje za pravo da sam veci navijac od sviju onih koji ni, teoretski, nisu mogli biti tada na utakmici.

I tako ti ja sa rajom idem na sjever pa kontamo kako samo mi navijamo za klub, a ostali su obicni simpatizeri. Svi koji iskritikuju potez grupe su placenici i botovi i njih treba sto vise vrijedjati.

A onda ih prodju te lude godine, dodju na istok, tamo gdje su ti koje danas vrijedjaju, a na sjeveru su nova djeca ciji nijedan potez ne smiju iskritikovat jer postaju neciji placenici i obicni simpatizeri kojima se zeli sve najlosije u zivotu
Husref Musemić - Babuka.

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 10 maj 2023, 17:29

Pantelija je napisao/la:
10 maj 2023, 17:20
dakle, ziljkic ga hvali i svaki bi igrac jer igra standardno, dobrio kapitensku, a i drustvo im je "tu negdje" ...
Atmosfera je super samo sto je problem izmejdu znanja i atmosfere sto atmosferu moze sjebati jedna dvije lose tekme, koskanje na terenu i slicno.
Nemojte se zavaravati mi i dalje na terenu stojimo lose, igramo lose, rezultat je tu jer ova ekipa je igracki najjaca u ligi. Igraci koje bi svaki klub u ligi uzeo nama sjede na klupi i ulaze kao rezerve.
Bojkot nije zbog mirzinog znanja, nego zna se tacno zbog cega, bojkot j e krenuo onog dana kada je promahalalo se da bi on mogao biti trener a ne kad je vec postao.
Bojkot nije zato sto je izgubio ili dobio... a igraci nisu placeni da komentarisu trenere jer evo primjer dajem, zamili ima 5-6 igraca nezadovoljnih trenerom a ovi hvale trenera... nit je to normalno, nitii zdravo. Trener treba da bude trener. Takticki, psiholoski, fizicki... i sto je najbitnije ima podrku kao sto je imao npr feđa skoro pa cijelo vrijeeme.
Ma to je samo najocitiji primjer da lik stoji dobro u svlacionici, a svakako je pokazatelj i da igraci mozda nemaju neku bog zna taktiku, ali trce i zalazu se.

Prije mirze su bili neki vrli takticari, ali jbg nisu mogli svezat dvije pobjede. Jest dobra ova ekipa, ali je nabacana isto tako zbrda zdola pa fale neke pozicije, a neke su pretrpane.

Ne moze me niko ubijedit da dudic, pa i vasoski, nisu imali bolju ekipu od 90 posto lige, pa sta su uradili?! Nista, igraci ih nisu zarezivali ni dva posto, yebeni ermin zec nas natrpo, okruzen vucenovicem, bekricem i lukom malicem.

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 10 maj 2023, 17:38

Ovdje bar 50 posto navijaca zeli da gubimo da Mirza ode. Eto na sta ste spali
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 10 maj 2023, 17:47

Zutti je napisao/la:
10 maj 2023, 17:29
Hajdeee je napisao/la:

I tako ti ja sa rajom idem na sjever pa kontamo kako samo mi navijamo za klub, a ostali su obicni simpatizeri. Svi koji iskritikuju potez grupe su placenici i botovi i njih treba sto vise vrijedjati.

A onda ih prodju te lude godine, dodju na istok, tamo gdje su ti koje danas vrijedjaju, a na sjeveru su nova djeca ciji nijedan potez ne smiju iskritikovat jer postaju neciji placenici i obicni simpatizeri kojima se zeli sve najlosije u zivotu
Ne znas s kim razgovaras uopste, da bi se koristio tim trulim pokusajem ironije i cinizma.
Niti koliko sam bio na sjeveru, sta tamo prezivio, niti da li danas idem na koju tribinu, po potrebi i odabiru...itd.itd.

Tako da, tvoji pausalni zakljucci, plitki i jalovi, samo su nastavak kontinuiteta tvoga mentalnog dometa, da shvatis i vidis "SIRU SLIKU".

Poz.
- FKS -

moram
Kontakt:

Post Postao/la moram » 10 maj 2023, 17:54

Rijesena enigma, zatvoren zapad prema jugu.

Zutti
Kontakt:

Post Postao/la Zutti » 10 maj 2023, 17:54

Hajdeee je napisao/la:
10 maj 2023, 17:47
Zutti je napisao/la:
Hajdeee je napisao/la:

Ne znas s kim razgovaras uopste, da bi se koristio tim trulim pokusajem ironije i cinizma.
Niti koliko sam bio na sjeveru, sta tamo prezivio, niti da li danas idem na koju tribinu, po potrebi i odabiru...itd.itd.

Tako da, tvoji pausalni zakljucci, plitki i jalovi, samo su nastavak kontinuiteta tvoga mentalnog dometa, da shvatis i vidis "SIRU SLIKU".

Poz.
Nije ovo samo upuceno tebi. Na tvoj post sam odgovorio i prozvao sve koji su takvi. Pa ko se pronadje pronadje se
a sve mi se cini da si se ti pronasao
;)
Husref Musemić - Babuka.

Hztesanj
Kontakt:

Post Postao/la Hztesanj » 10 maj 2023, 17:57

Meni su iskreno uvijek bili najjaci tipovi 26-32 godine koji lafo pricaju price "ma nije to vise za mene, djeca su na sjeveru, ja sam star za toga" itd...
Samoprozvani djedovi koji su kao ostarili za navijanje, postujem porodicu i zivot sve okej, ali brate na tom sjeveru i danas dan su momci koji imaju djecu od 5-8 godina...
A da ne pricam o papcima kojim je stadion 300-1500 metara od kuce, i sad ovdje pametuju kako oni trebaju ic i da im ne moze niko zabranit, a dok je bila normala situacija duple krune trofeji jedna kisa ili skupa ulaznica ih ostavi ispred TV-a kuci, "ma yebes tekmu ko ce drzat kisobran sad"...
Zalosno je...zalosno...
12. igrač kluba iz Titove 38b

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 10 maj 2023, 17:57

spezial je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:
10 maj 2023, 17:20
Ma to je samo najocitiji primjer da lik stoji dobro u svlacionici, a svakako je pokazatelj i da igraci mozda nemaju neku bog zna taktiku, ali trce i zalazu se.

Prije mirze su bili neki vrli takticari, ali jbg nisu mogli svezat dvije pobjede. Jest dobra ova ekipa, ali je nabacana isto tako zbrda zdola pa fale neke pozicije, a neke su pretrpane.

Ne moze me niko ubijedit da dudic, pa i vasoski, nisu imali bolju ekipu od 90 posto lige, pa sta su uradili?! Nista, igraci ih nisu zarezivali ni dva posto, yebeni ermin zec nas natrpo, okruzen vucenovicem, bekricem i lukom malicem.
100%
Million faktora je u igri, dzaba ti igrači ako nemaš tu neku žicu da povežeš to sve na psihičkom i fizičkom nivou. Primjer Chelzi koji je nabacao igraca koji vrijede vise od 5 timova iznad njih, ( 5 timova zajedno

Kod nas je to još blaži primjer. Imamo mi par zvijezdica ali nisu to vanserijski igrači koji mogu sami završiti par utakmica, da jesu nebi bili ovdje i vrijedili bi barem preko miliona na marketu..

pitara
Kontakt:

Post Postao/la pitara » 10 maj 2023, 18:02

moram je napisao/la:
10 maj 2023, 17:54
Nije ni jedan ulaz zatvoren

Herson

Post Postao/la Herson » 10 maj 2023, 18:08

-po nas navijace najgore bi bilo da mirza izbori evropu. Onda ostaje i on i ayla. Jedino da ga hoce sad otjerati i da neko preuzme i da izbori se evropa. ali kako kola prolaze male su sanse
-prazno kosevo da bude abd. ko god ode da bog da mu mirza kuci sjedio
-Mirza uzmi Zrinjskog i mrtvog zelju i sve ti je oprošteno
-Zao mi ovih sto su bili na tekmi. Mirza umro da bog da veceras
-Mirza odlaziiiiiiii
-Umrli ti Mirza svi u porodici
-Mislim da su i horde svjesne da ne smiju dopustiti prazan sjever protiv listice i pomozi.ba
-Derbi ce ada gori. Nadam se povratku hordi jer sjever za derbi ne smije biti prazan
-bolje Kodro nego narkoman
i na kraju "Ovdje bar 50 posto navijaca zeli da gubimo da Mirza ode. Eto na sta spali" :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Samo neki od komentara forumasa pod imenom FCUM u zadnjih mjesec dana.

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 10 maj 2023, 18:16

pitara je napisao/la:
10 maj 2023, 18:02
moram je napisao/la:
Zatovreni ulazi za onaj dio zapada prema jugu buraz.
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

Cora1946
Kontakt:

Post Postao/la Cora1946 » 10 maj 2023, 18:19

pitara je napisao/la:
10 maj 2023, 18:02
moram je napisao/la:
Jesu svi prema jugu
90!

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”