Pa eto kolko gledas nba, na 4 pobjede obicno bolja ekipa prolazi, osim ako ode u 7. Its all about matchups
NBA Playoffs 2022/23
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA Playoffs 2022/23
Zanima me kako funkcionišete oko osporavanja titula nekima, a nekima ne

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Hvala.alemsa je napisao/la: ↑10 maj 2023, 14:36Drago mi je da si uboIndoMie je napisao/la: ↑10 maj 2023, 08:54
Hvala Cityu i Philli na novcanicama. Nikad lakse nesto nije doslo realno. Od sad samo tebe slusam. Vikend moze da pocne.
Gdje nam je forumas @baboedindzeko09? Vidim ne pise danima. Izgleda da sam ga uspjesno sutnuo sa foruma.Ma da mu je mozda i bolje da se ne nervira s obzirom za koga sve navija.
Za gsw sam siguran kao i za denver sinoc, a za miami ne, tu malo reskiram. I Sixersi zavrsavaju kuci a Denver ide u game 7
@clutch
Cestitam na tituli (ako embiid i harden ostanu zdravi)

Za MIA ne znam, mozda ovi ocajni Knicksi izvuku barem jos jednu pobjedu. Ma da je realnije da i MIA zavrsava ovo sto prije moguce.
⚜️⚜️⚜️ Modra boja na bijelome platnu, šest ljiljana vezenih u zlatu ⚜️⚜️⚜️
Ne razumijem, kad je neko povrijedjen tipa irving love? Ovdje su svi zdravi, cak sta vise moze se reci da Embiid nije 100%.
@indo
Ma no, veceresnja tekma je formalnost u SF, Gsw-u gori pod nogama dok su ovi opusteni, plus nije Lal toliko kvalitetniji da ih uzme 4-1. Miami mi ima vece sanse, Knicks mi izgledaju bezpomocno
Zasto se odpisuje Boston?
Pa ekipa ima najbolji skor u ligi posle 2-3 u zadnjih 5-6 godina.
Miami i Lakersi su mi fix conference finalisti.
Denver puno blize nego Phila, ali jos uvjek neizvjesno.
Pa ekipa ima najbolji skor u ligi posle 2-3 u zadnjih 5-6 godina.
Miami i Lakersi su mi fix conference finalisti.
Denver puno blize nego Phila, ali jos uvjek neizvjesno.
dobre guzove ima Belma
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ili ako igraju Mavsi i Miami, a 2011 je godina

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Tacno nema gorih navijaca od ovih lakaer fan boyeva
Justin,Alem i Nerko su gospoda za njih
Justin,Alem i Nerko su gospoda za njih
Ma taj je Dallas bio slab ofnosno tretira se kao "odron", samo casual pratiocu NBA, ja se sjecam da su poceli sezonu 25-3 tako nesto, pa ih krenule povrede, i onda u playoffu bili potpuno zdravi, pa pomeli su akutelnog sampiona Kobija tad 4-0. A Miami je na papiru bio jaci, ali igrom je dallas daleko bio uigraniji.
Slazem se

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Čuj za njih, pa valjda za sve na forumu

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Mnogo cepica na forumu. Ma da se slazem za LAL fanove.
I ja mislim da bi trebalo da GSW večeras dobije bez problema. Ali večeras će biti ona noć kad će AD razvaliti, pa bi bilo šteta to propustiti (kao sa Memphisom).
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Ma nije bitno uopste znanje, ovdje pojedini vise uzivaju u porazu Bostona nego pobjedi LaL, vas trojica imate svoj stav i drzite se toga, jes da Justin ne dolazi na forum kad njegovi gube tj kad GSW i Boston dobiju

Ne uvijek. Bude povreda. Ali Bostonu su svi zdravi, dok Phili dvojica glavnih igraju sa povredama. Tako da ako ih prodju su sigurno i kvalitetnija ekipa.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Uzivamo u porazima Bostona otkad ste podivljali i Tatuma poceli smatrat superstarom 

Bezveze se raspravljate. Ionako ni jedni ni drugi nece u finale. Sixers vs. Nuggets je trenutno najrealnija opcija. I najbolja za kosarku.
Hvala svima na lijepim rijecima.
Mislim da je ovo godina kada ce se dvije velike nepravde ispraviti. Harden uzima prsten, a Pep ligu prvaka sa Cityem.
Mislim da je ovo godina kada ce se dvije velike nepravde ispraviti. Harden uzima prsten, a Pep ligu prvaka sa Cityem.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Ide Tatum u game 6 40+ poena.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Samo ako Embiid ostane zdrav, mada samo ima jos jednu tesku tekmu (game 6), onda protiv miami moze pod rucnom.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 4 gosta.