Sta ce sprijeciti nekoga da udje na centralni ulaz i odvoji se prema jugu ? Da li ce biti kordon specijalaca da to sprijeci ili se ponosna do neba dosjetila da ako zatvore ulaze ka jugu niko tamo nece preci kad udje na bilo koji ulaz ?
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Nenad Krsticic hh
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- JavierBosnia
- Kontakt:
I ti mozes kupiti kartu za istok na Grbavici pa probati doci do sjeveroistoka, samo mislim da to na Grbavici ne dopusta policija da se sjedi u tampon zoni
Opet policija bi trebala napraviti tampon zonu i na zapadu prema jugu tamo negdje oko A2 ulaza, ali opet se mogu dovoljno izdvojiti tamo negdje oko A3 ulaza.
Ne znam cemu neka prica, uvijek su mogli kupovati i kupovali su i izdvajali se ili ne bili su na zapadu
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Kuda ce proci do juga, preko loze?
Joj da hoće doći na zapad jaoooooo...
Nema ni zeljo 200.000 navijaca, doci ce ih ko svaki put nekoliko desetina na zapad, ljudi se izdvoje, ususkaju, ako kojim slucajem uvale neki nafakaski go na odbicu, proslave skromno, i to je to. I sve dok ne provociraju i ne prave probleme, neka ih. Nije to neka organizovana grupa, nego obicni svijet kojem se ne ide na jug.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Napravi se prica ko da Terrormachine dolazi na zapadspezial je napisao/la: ↑10 maj 2023, 18:44Nema ni zeljo 200.000 navijaca, doci ce ih ko svaki put nekoliko desetina na zapad, ljudi se izdvoje, ususkaju, ako kojim slucajem uvale neki nafakaski go na odbicu, proslave skromno, i to je to. I sve dok ne provociraju i ne prave probleme, neka ih. Nije to neka organizovana grupa, nego obicni svijet kojem se ne ide na jug.

@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Mogao bi Durakovic sarnuti
Majke mi ne vjerujem sta citam, isto ko da dodje 300 najzagrizenijih manijaka i stanu u kop i 90 minuta provociraju nase neduzne navijace... a ono dodje 50 ljudi, nit su organizovani nit ista, sjede grickaju kospe i gledaju utakmicu.Zutti je napisao/la: ↑10 maj 2023, 18:52Napravi se prica ko da Terrormachine dolazi na zapadspezial je napisao/la: ↑10 maj 2023, 18:44Nema ni zeljo 200.000 navijaca, doci ce ih ko svaki put nekoliko desetina na zapad, ljudi se izdvoje, ususkaju, ako kojim slucajem uvale neki nafakaski go na odbicu, proslave skromno, i to je to. I sve dok ne provociraju i ne prave probleme, neka ih. Nije to neka organizovana grupa, nego obicni svijet kojem se ne ide na jug.![]()
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nadam se da je bila zajebancija sa njihove stranespezial je napisao/la: ↑10 maj 2023, 18:56Majke mi ne vjerujem sta citam, isto ko da dodje 300 najzagrizenijih manijaka i stanu u kop i 90 minuta provociraju nase neduzne navijace... a ono dodje 50 ljudi, nit su organizovani nit ista, sjede grickaju kospe i gledaju utakmicu.Zutti je napisao/la: ↑10 maj 2023, 18:52Napravi se prica ko da Terrormachine dolazi na zapadspezial je napisao/la: ↑10 maj 2023, 18:44Nema ni zeljo 200.000 navijaca, doci ce ih ko svaki put nekoliko desetina na zapad, ljudi se izdvoje, ususkaju, ako kojim slucajem uvale neki nafakaski go na odbicu, proslave skromno, i to je to. I sve dok ne provociraju i ne prave probleme, neka ih. Nije to neka organizovana grupa, nego obicni svijet kojem se ne ide na jug.![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jel realno da ima more komentara na drustvenim mrezama na ovu objavu o ulazima na stadion koji pitaju "zasto sjever nije otvoren" i "kako ce horde uci na stadion ako je sjever zatvoren"? 

Najvaznija utakmicu za klub igra se van terena, a ti si na pogresnoj strani.
Treba bit mangup i pustit samo 1500 mjesta zagradit umproforskom zicom stavit vodeni top i svako paljenje baklje dimne opucat.. okupat ih da ne zaraze stolice i poslat poruku raskopcanim da sjever na gradskim stadionu grbavica pripada navijacima FK SARAJEVO, u suprotnom sledeci put stavit one deke oko njih sto smo koristili u ratu da te snajper nevidi
Mislim malo je extrimno al budalama drugacije nemozes objasnit, oni zele da naprave jos jednog VEDRANA PULJICA, ako je do para nek nas klub odkupi citav broj ulaznica sjevera i nek proda nasim navijacima mi ako zakazemo nas klub nek bude u minusu, al nemozes staviti 2000 ljudi u zdenku u kojoj nije sigurno ni 500 ljudi..
Evropa pare podrska 3 boda sportsko natjecanje nemoze bit IZNAD LJUDSKI ZIVOTA, a zdenka ujedno sto ugrozava zivote stapedo (ponekad sakatanje medjusobo izmedju sami hz moze ubit nekog) plus ubijaju derbi.. ZAMISLI 5000 hz na sheveru grbavice i 9500 cmareva na ostalim tribinama to bi bio marketing koji bi probijo i granicu kod minhena.. al plitki ljudi vode vasu muskina a navijaci su im jos gori..
Takodje ako se jad od navijaca zelje boje nadglasavanja moraju se pomirit da nas jedan hordas vrijedi 3 manijanica
Mislim malo je extrimno al budalama drugacije nemozes objasnit, oni zele da naprave jos jednog VEDRANA PULJICA, ako je do para nek nas klub odkupi citav broj ulaznica sjevera i nek proda nasim navijacima mi ako zakazemo nas klub nek bude u minusu, al nemozes staviti 2000 ljudi u zdenku u kojoj nije sigurno ni 500 ljudi..
Evropa pare podrska 3 boda sportsko natjecanje nemoze bit IZNAD LJUDSKI ZIVOTA, a zdenka ujedno sto ugrozava zivote stapedo (ponekad sakatanje medjusobo izmedju sami hz moze ubit nekog) plus ubijaju derbi.. ZAMISLI 5000 hz na sheveru grbavice i 9500 cmareva na ostalim tribinama to bi bio marketing koji bi probijo i granicu kod minhena.. al plitki ljudi vode vasu muskina a navijaci su im jos gori..
Takodje ako se jad od navijaca zelje boje nadglasavanja moraju se pomirit da nas jedan hordas vrijedi 3 manijanica
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
-
- Kontakt:
Mario Kvesic mozda?

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Taj je najbolji igrac lige. Za tog mislim da nemamo para a vala ima i 31god.
Ovaj nema nista slabiju statustiku a mladji

Uh ako je Kvesic, domaci, odlican...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
:
Znači ako sam dobro shvatio ovo je prva zvanična domaća utakmica koja se bojkotuje, jer ostale su bile sa besplatnim ulazom tako da nikakav prihod nisu donijeli upravi.? Pitanje, zašto horde nisu došle na domaće utakmice, kada su takve bile samo trošak klubu i nikakav prihod? Koja je razlika podržati klub i igrače navijanjem u BL ili na Koševu ako je uzlaz besplatan? Horde dolaskom na Koševo kada je ulaz besplatan ne krše bojkot, a iz razloga jer se radi o aktivnostima koje ne donose prihode upravi. Mislim da je to trebao biti ispravan stav hordi, a onda kada se ostvare uslovi, odnosno počnu prodaje karata (radnje koje donose prihod) bojkot se nastavlja, jer ne može biti zauvijek besplatno.

Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], johntravolta123, mire971, NazorUso i 86 gostiju.