Champions League 2022/2023
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
-
- Kontakt:
Re: Champions League 2022/2023
Nego zanima me jesu li interisti još za zamjenu Conte-Inzaghi 

- RollingPaper
- Kontakt:
Eto nek su Dzaka, Odegard i Jorginho igracine
Ne bih dao Barelu ni za sve trojicu u zamjenu

Evo još jedan invalid koji ne zna argumentiratiIndoMie je napisao/la: ↑10 maj 2023, 21:21Sto su slabi druze prosipas se ko riza. Dobijali ove sezone prvaka La Lige, Juventusa, Napolija, Milana, Porta, Benfiku, Romu. I u Realu igraju Modric i Kroos pa ferceraju. Sta fali Calhanoglou i Mkhitaryanu? Simpaticna ekipa vala vidi se da im je stalo vise nego ikad da udju u finale. Eto nek je Granit Xhaka pojam jacine u veznom redu. Navijac najnebitnijeg kluba u Engleskoj. FC NoTrophy.![]()

Pa šta ak je Arsenal slab? Kakve to veze ima sa tim što je inter jedan od najslabiji polufinalista zadnjih 15godina?
Pa turcin i armenac na najvecoj sceni nisu nista pokazali a kroos i modric su top 10 veznjaka svih vremena ili barem se tu vrte

Covjek bi reko da su dobili City,Real,Bayern i Psg

A ono dobili porto romu i milan

Arsenal je dobio chelsea i liverpool nedavme osvajace pa ti kazes da su slabiji

Al tko je rekao da su oni bolji? Niko nije spomenuo igrace Arsenala da su bolji od ovog interaRollingPaper je napisao/la: ↑10 maj 2023, 21:22Eto nek su Dzaka, Odegard i Jorginho igracine![]()

Srednja Bosna garant..
Simone izmislio život u LP za Contea.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑10 maj 2023, 21:22Nego zanima me jesu li interisti još za zamjenu Conte-Inzaghi![]()
Bukvalno ovoRollingPaper je napisao/la: ↑10 maj 2023, 21:22Eto nek su Dzaka, Odegard i Jorginho igracine![]()
Ovdje ti oni misle da je EPL najjaca liga svijeta, a fudbal prate preko EPL fantasya
- RollingPaper
- Kontakt:
Ma prvi si poceo pricat gluposti, cuj Mikitarian igrao ozbiljan fudbal prije 10 god, a polufinale LP nije ozbiljan fudbal? Treba da igra u mrtvom Mancester United-u da bi se racunalo kao ozbiljan fudbal…Rosicky je napisao/la: ↑10 maj 2023, 21:29Al tko je rekao da su oni bolji? Niko nije spomenuo igrace Arsenala da su bolji od ovog interaRollingPaper je napisao/la: ↑10 maj 2023, 21:22Eto nek su Dzaka, Odegard i Jorginho igracine![]()
Srednja Bosna garant..
Zadnja izmjena: RollingPaper, dana/u 10 maj 2023, 21:33, ukupno mijenjano 2 puta.
Ovo je najgora partija jedne odbrane ikada. Polufinale LS ovako da igraju 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Jel moguce da je ova levatska ekipa do polufinala dogurala. Emeryev Villareal je pruzio neki otpor.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Isti penal je lani u finalu kupa Italije iscenirao i naravno da Orsato glupi nije gledao. Bravo za odluku!
Max Allegri
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Pa šta je to Barella bolji od Jorginha ili Odegarda bgticoelho41 je napisao/la: ↑10 maj 2023, 21:31Bukvalno ovoRollingPaper je napisao/la: ↑10 maj 2023, 21:22Eto nek su Dzaka, Odegard i Jorginho igracine![]()
Ovdje ti oni misle da je EPL najjaca liga svijeta, a fudbal prate preko EPL fantasya
Rođen s tobom da budem
Pa ti si invalid u glavi kad pricas ovakve gluposti. Kako moze ovaj Inter biti jedan od slabijih? Milan i nekako, ma da su i oni ozbiljniji od Villareala prosle godine, Lyona i Leipziga 2020, Tottenhama godinu prije, Monaka 2017. I da ne nabrajam dalje.Rosicky je napisao/la: ↑10 maj 2023, 21:27Evo još jedan invalid koji ne zna argumentiratiIndoMie je napisao/la: ↑10 maj 2023, 21:21Sto su slabi druze prosipas se ko riza. Dobijali ove sezone prvaka La Lige, Juventusa, Napolija, Milana, Porta, Benfiku, Romu. I u Realu igraju Modric i Kroos pa ferceraju. Sta fali Calhanoglou i Mkhitaryanu? Simpaticna ekipa vala vidi se da im je stalo vise nego ikad da udju u finale. Eto nek je Granit Xhaka pojam jacine u veznom redu. Navijac najnebitnijeg kluba u Engleskoj. FC NoTrophy.![]()
Pa šta ak je Arsenal slab? Kakve to veze ima sa tim što je inter jedan od najslabiji polufinalista zadnjih 15godina?
Pa turcin i armenac na najvecoj sceni nisu nista pokazali a kroos i modric su top 10 veznjaka svih vremena ili barem se tu vrte![]()
Covjek bi reko da su dobili City,Real,Bayern i Psg
A ono dobili porto romu i milan![]()
Arsenal je dobio chelsea i liverpool nedavme osvajace pa ti kazes da su slabiji![]()
Vas je problem sto pratite jednu ligu samo i mislite to je to. Inter moze svakog natamburat sad trenutno izuzev mozda 3-4 ekipe. Turcin i Armenac ne igraju zajedno 10 godina kao Modric i Kroos.
I da, da te napomenem, Barcelonu su izbacili u grupnoj fazi koja je osvajac LaLige za ovu sezonu, Napolija dobili golom Dzeke koji je osvajac Serie A za ovu sezonu, redom dobijali nabrojane Juventusa, Romu, Porta, Benfiku, Milan.
Arsenal ne igra Ligu Prvaka, to je razlika. Ne moze se poredit s Interom ni sad niti ce ikada moci.

⚜️⚜️⚜️ Modra boja na bijelome platnu, šest ljiljana vezenih u zlatu ⚜️⚜️⚜️
- akisarajevo92
- Kontakt:
ovo je bio cist penal, UEFA pokusava zadrzati neizvjesnost
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 10 maj 2023, 21:34, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.
daj mu zuti za simuliranje sve mu yebem 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- Romagnoli13
- Kontakt:
Već sada bolji meč nego sinoć. Svega ima a najviše borbe. Šteta što ove ekipe nisu nivo Citya i Reala, jer u finalu su im šanse pretanke.
Kakav cirkus odbrane Milana noćas. Valja ovo znati.
Kakav cirkus odbrane Milana noćas. Valja ovo znati.

'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Vezni red Intera je boli glava.
Moj dedo u 92. Godini lagano bi ostao na nogama nakon ovog kontaktaakisarajevo92 je napisao/la: ↑10 maj 2023, 21:34ovo je bio cist penal, UEFA pokusava zadrzati neizvjesnost

Max Allegri
Ovo je razbijanje Milana. Baš očajno od njih na "svom" terenu.
Edin najbolji na terenu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.