Zvornik je među 5 najvećih opština u Republici Srpskoj sa preko 50 000 birača. Al eto nečiji kompleksi su neizlječivibot12 je napisao/la:selo seoski klub
FK Drina Zvornik
Re: FK Drina Zvornik
- drinin vuk
- Kontakt:
& ? $,?,јер & " " $ " у $ $ на "drinamen je napisao/la:Zvornik je među 5 najvećih opština u Republici Srpskoj sa preko 50 000 birača. Al eto nečiji kompleksi su neizlječivibot12 je napisao/la:selo seoski klub
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
- drinin vuk
- Kontakt:
А ОВО СЕ ЗОВЕ /! % $ $ " % " ову ?,? $ " је оно % ' " " ' $.

& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
U cemu lezi tajna ove ljubavi 
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
u tome da bacaju snijeg na udarni transparent ''VUKOVI''scudetto je napisao/la:U cemu lezi tajna ove ljubavi
1947!
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
čestitam na ljubavi prema klubu.ComyZV je napisao/la:U tome što nam nije bitan je*eni trans,nego klub!
1947!
Jeste li vi dali trans ili su ga oni uzeli bez pitanja ??
Samo jedan klub Velež Mostar
-
Hodza_manLju
- Kontakt:
Teren..spreman? Vriijeme u Zvorniku?
SpremanHodza_manLju je napisao/la:Teren..spreman? Vriijeme u Zvorniku?
''? $ ' & ",$ је $ " ?..."
e evo ovde imaš nekih slika terena pa pogledaj da ovde sad ne stavljam slike pošto su poprilično velikezvornicki klan je napisao/la:$ " у "," ' $ се ? са " терена,& су & ? сутра " & је " $?
" & " јутрос у "Спорту" $ - " на ' % ¥ " ' ??
http://fkdrinazv.****/2011/03/blog-post.html
Naravno da smo "im ga dali mi"Adnel je napisao/la:Jeste li vi dali trans ili su ga oni uzeli bez pitanja ??
FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Sta je 9. januara???Je li to praznik koji se zove devet dana poslije Nove godinedrinin vuk je napisao/la:",$ се $ " је сретан,то " % " - " $ % ",? $ $ % ' % " 9.јануара.FK Sarajevo je napisao/la:Vucici vas umalo zaboravih,sretan vam 1. mart dan Nezvisnosti Bosne i Hercegovine.
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
-
Hodza_manLju
- Kontakt:
Bitno je vrijeme a vidjet cemo tu masinu za davanje golova...ComyZV je napisao/la:SpremanHodza_manLju je napisao/la:Teren..spreman? Vriijeme u Zvorniku?...vrijeme bez padavina...sto je dobro
..a sutra Kisa golova u vasoj mrezi
FK Sarajevo je napisao/la:Sta je 9. januara???Je li to praznik koji se zove devet dana poslije Nove godinedrinin vuk je napisao/la:",$ се $ " је сретан,то " % " - " $ % ",? $ $ % ' % " 9.јануара.FK Sarajevo je napisao/la:Vucici vas umalo zaboravih,sretan vam 1. mart dan Nezvisnosti Bosne i Hercegovine.
![]()
![]()
.Gdje se to sve slavi,ima li tu neka vrsta djeda mraza,i zanima me jos samo jedno,ima li kolaca za taj praznik???
Mozda se paketici dijele tad mada ne znam zbog cega
najbolje da odgodite utakmicu za juli
-
la la laaaand
- Kontakt:
a zasto igrate onda u ligi zemlje cije je dan nezavisnosti 1. marta? zasto ne igrate za te "deveto-januarske zemlje"?drinin vuk je napisao/la:",$ се $ " је сретан,то " % " - " $ % ",? $ $ % ' % " 9.јануара.FK Sarajevo je napisao/la:Vucici vas umalo zaboravih,sretan vam 1. mart dan Nezvisnosti Bosne i Hercegovine.
-
Hodza_manLju
- Kontakt:
I kod nas je katastrofa...imal sanse da se odigra danas...?B o X je napisao/la:Snijeg od zore sipa li sipa...
Sudije rekle da se igra,bile na stadionu...samo da se markira terenHodza_manLju je napisao/la:I kod nas je katastrofa...imal sanse da se odigra danas...?B o X je napisao/la:Snijeg od zore sipa li sipa...
''? $ ' & ",$ је $ " ?..."
-
Hodza_manLju
- Kontakt:
Pa nisu normalni....ko ce izdrzat 90 minuta na tribinama,oni ce trcat i zagrijat se,a mi...moracemo se ganjat po tribinama;)ComyZV je napisao/la:Sudije rekle da se igra,bile na stadionu...samo da se markira terenHodza_manLju je napisao/la:I kod nas je katastrofa...imal sanse da se odigra danas...?B o X je napisao/la:Snijeg od zore sipa li sipa...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.