Euroleague 2022/2023
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Euroleague 2022/2023
Punter mvp
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Bila bi velika steta da raspuste ekipu, jos dva kvalitetna pojacanja i sljedece godine su opet tu za borbu u F4, siguran sam. Imaju **** domacinatvo gdje vecina timova izgori od atmosfere. Ovo je dobar korak naprijed, mozda vecina misli da je ovo rasulo, ja ne vidim tako. Mala nadogradnja i puno dobrih stvari sljedece godine od njih.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Zeljko je mogao očekivati agresivan Real i drugom, a onda se uzme previse suteva za 3p, premalo ulaza i brzo se okrene utakmica..jbg
Zadnja izmjena: Mig_Mig, dana/u 10 maj 2023, 23:36, ukupno mijenjano 1 put.
Max Allegri
Pazi, navijaću za Real protiv Olija.Shategabri je napisao/la: ↑10 maj 2023, 23:28
To je luzerski. Upravo suprotno, osvoji li Real, to će biti na neki način potvrda Partizanovog kvaliteta i sa kakvim je protivnikom igrao ovu sjajnu seriju playoffa.
Međutim, nakon svega u utakmici 2, ne bih volio da osvoje. Cigani su.
Što se ostalog tiče, Partizan večeras nije odigrao dobro. Utakmica broj 2 (istina bez Tavaresa) je trebala biti model kako igrati. Prednost su donijele trojke, na kraju su je odnijele trojke protivnika u seriji.
Real je ozbiljna ekipa, a to sam pisao i prije prve utakmice. Dok su neki, forumski navijača Reala, omalovažavali Čača, Rudija i Čusa... A sad ćute o tome. Da ne govorim što ćute i o nekim sudijskim greškama na štetu Partizana večeras. Poput one Hezonjine trojke.
Nek su ispali vratilo im se kolji turcina 70% arene je skandiralo
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Ma sve tri utakmice su Panterovi porazi, realno.
Neka El Classica, nema bolan jace utakmice u kosarci.
Neka El Classica, nema bolan jace utakmice u kosarci.
-
- Kontakt:
Jel realno da grobari krive puntera za poraz

Realno ovaj Punter kojeg smo gledali u ovoj seriji se pojavio prije dva mjeseca.On je igrac koji ima 14,15 poena u rukama na EL nivou,a sad je izgledao kao Jordan na evropskim parketima.Sad ce biti veliki interes za njega,a veliko je pitanje moze li on u kontinuitetu nuditi ovakve partije.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Što se rostera za sljedeću tiče. Ključne su dvije stvari, potražnja bogatijih klubova i da li će Partizan imati na raspolaganju tih 12 miliona, kao ove godine.<3 LiMes <3 je napisao/la: ↑10 maj 2023, 23:32Bila bi velika steta da raspuste ekipu, jos dva kvalitetna pojacanja i sljedece godine su opet tu za borbu u F4, siguran sam. Imaju **** domacinatvo gdje vecina timova izgori od atmosfere. Ovo je dobar korak naprijed, mozda vecina misli da je ovo rasulo, ja ne vidim tako. Mala nadogradnja i puno dobrih stvari sljedece godine od njih.
Smatram da (ukoliko ne bude ponuda iz NBA) Panter ostaje. Isto mislim i za Exuma. Sem ovih domaćih, tu bi vjerovatno i Lesor bio produžen. Što se tiče ostalih stranaca, mislim da će se vidjeti šta Madar želi i da je prioritet i da on ostane. Naneli, Grk i Ledej, vjerovatno odlaze.
+1
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Isto kao Butler, lozi se covjek na playoffL-Train je napisao/la: ↑10 maj 2023, 23:35Realno ovaj Punter kojeg smo gledali u ovoj seriji se pojavio prije dva mjeseca.On je igrac koji ima 14,15 poena u rukama na EL nivou,a sad je izgledao kao Jordan na evropskim parketima.Sad ce biti veliki interes za njega,a veliko je pitanje moze li on u kontinuitetu nuditi ovakve partije.

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Real dobija na krilima veterana ovo veceras. Cudno mi kako se Obradovicu svidja selekcija suteva, a meni je utisak da su se gubili u drugom poluvremenu, panicili. Ali on zna jbg, valjda bude opet i prenos pressa.
Da nije tuce Partizan hladno, vjerovatno i metla. Ovako jbg, donekle se moglo i predvidjeti da poslije tuce Real ima velike sanse ali je mozda bilo previse smjelo naglas o tome pricati. Ne samo sto nije bilo Puntera vec su se trgnuli nekako i probudili nakon incidenta.
Ali brutalna serija, valjda i f4 ne razocara.
I da, sudjenje ocajno veceras na obje strane. U prvom poluvremenu je to bilo na stetu Reala nekih 60-40 sigurno. Kriterij je uzasan za 5. utakmicu ali mozda su i takve instrukcije zbog one tuce. Bez obzira i na eventualne instrukcije ubilo je draz onakav kriterij
Da nije tuce Partizan hladno, vjerovatno i metla. Ovako jbg, donekle se moglo i predvidjeti da poslije tuce Real ima velike sanse ali je mozda bilo previse smjelo naglas o tome pricati. Ne samo sto nije bilo Puntera vec su se trgnuli nekako i probudili nakon incidenta.
Ali brutalna serija, valjda i f4 ne razocara.
I da, sudjenje ocajno veceras na obje strane. U prvom poluvremenu je to bilo na stetu Reala nekih 60-40 sigurno. Kriterij je uzasan za 5. utakmicu ali mozda su i takve instrukcije zbog one tuce. Bez obzira i na eventualne instrukcije ubilo je draz onakav kriterij
Zadnja izmjena: Madal, dana/u 10 maj 2023, 23:40, ukupno mijenjano 1 put.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
- LlullSergio
- Kontakt:
Koliko tesko nekima pada ovaj tweet he he
- Shategabri
- Kontakt:
To je i logično, nećeš za crvenobele cigedeantinho je napisao/la: ↑10 maj 2023, 23:33Pazi, navijaću za Real protiv Olija.Shategabri je napisao/la: ↑10 maj 2023, 23:28
To je luzerski. Upravo suprotno, osvoji li Real, to će biti na neki način potvrda Partizanovog kvaliteta i sa kakvim je protivnikom igrao ovu sjajnu seriju playoffa.
Međutim, nakon svega u utakmici 2, ne bih volio da osvoje. Cigani su.
Što se ostalog tiče, Partizan večeras nije odigrao dobro. Utakmica broj 2 (istina bez Tavaresa) je trebala biti model kako igrati. Prednost su donijele trojke, na kraju su je odnijele trojke protivnika u seriji.
Real je ozbiljna ekipa, a to sam pisao i prije prve utakmice. Dok su neki, forumski navijača Reala, omalovažavali Čača, Rudija i Čusa... A sad ćute o tome. Da ne govorim što ćute i o nekim sudijskim greškama na štetu Partizana večeras. Poput one Hezonjine trojke.

Greški je bilo na obje strane u različitim fazama utakmice.
Sudije najslabiji akter ove serije.
Koševo Zapad
tuča na kraju stvarno bila ključna za preokret
- RollingPaper
- Kontakt:
E jbg brate, imas vise videa na internetu, cijela dvorana skandira u oba meča u BG. Ne znam gdje zivis ti i u sta gledas
Zamisli skandiras ovo u 21 vijeku, bas dobar primjer djeci i buducim narastajima kako se ponasati
Zadnja izmjena: RollingPaper, dana/u 10 maj 2023, 23:42, ukupno mijenjano 1 put.
Uzeo Real na mentalitet i to je to. Llull i Chaco citavu sezonu mrtvi raspad i onda u drugom poluvremenu odigraju ko da je 2015. Nije ona spanska generacija slucajno onako dugo dominirala, ovakve mudonje malo ko ima.
Luka je stari gan.
Ocekujemo od njega ovakve provokacije.

- Shategabri
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.