Zar svemirska ekipa ne može otkinuti jednu pobjedu bez Softisa
NBA Playoffs 2022/23
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA Playoffs 2022/23
Sad ćemo tri godine slušati o ovoj epskoj nepravdi 
Epski meltdown Epija a vode 3-2, ne mogu ni zamisliti sta ce biti u slucaju izgube
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Zamisli da je fakat bila neka nepravda i prljav potez. Ja kad se žalim na sudije barem imam argumente, a ovi stvaraju narativ na forumu kao da su sudije palicama istukle AD-a
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Shategabri
- Kontakt:
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Sve mi liči da nije mogao više fizički a vidio da su izgubili i odglumio. Mislim da ih umor stiže i da će ovo warriorsi ipak okrenuti, jedino me strah loše forme Klaya Poolea, oni ako odigraju barem 70% kako znaju, ovo ide u sedam.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
]
Da bude jedan vintage gm6 Klay ovo ide u 7Tracy3McGrady je napisao/la: ↑11 maj 2023, 09:09Sve mi liči da nije mogao više fizički a vidio da su izgubili i odglumio. Mislim da ih umor stiže i da će ovo warriorsi ipak okrenuti, jedino me strah loše forme Klaya Poolea, oni ako odigraju barem 70% kako znaju, ovo ide u sedam.
Preloši su Klay i Poole i 70% klupe za bilo kakav preokret. Jednostavno ne pokazuju naznake da će se nešto promijeniti.Tracy3McGrady je napisao/la: ↑11 maj 2023, 09:09Sve mi liči da nije mogao više fizički a vidio da su izgubili i odglumio. Mislim da ih umor stiže i da će ovo warriorsi ipak okrenuti, jedino me strah loše forme Klaya Poolea, oni ako odigraju barem 70% kako znaju, ovo ide u sedam.
Njih 2 kombinovano 22 poena na 30% iz igre i 25% za 3 je dno dna
Možda su i ta kolica bila dio protokola za potencijalni potres mozga, pošto je na nogama normalno napustio dvoranu.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Ne bih ovo okarakterisao kao prljav ili namjeran udarac, ali ne mislim ni da je AD odglumio. Orbitalna kost je izuzetno osjetljiva te pretprljen udarac moze prouzrokovati vrtoglavicu i pomucen vid.
Problematicno je sto ti simptomi mogu potrajati neko vrijeme i sama kost sporo zacjeljuje usljed slabijeg protoka krvi, te je veoma rizicno igrati kontaktni sport s nagnječenom orbitalnom kosti. Moguce da ga vidimo s maskom u Game 6
Problematicno je sto ti simptomi mogu potrajati neko vrijeme i sama kost sporo zacjeljuje usljed slabijeg protoka krvi, te je veoma rizicno igrati kontaktni sport s nagnječenom orbitalnom kosti. Moguce da ga vidimo s maskom u Game 6
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Sunce ti je.bem kakve lazovcine hahahaha
- Nail for Real
- Kontakt:
Kakav je osjecaj kad te u isto vrijeme prcaju Harden i Embiid?
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Jesi ti spreman za dan D? Pobjeda vjerovatno donosi prsten Joelu i Edwardu, a poraz ispadanje.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Djeluje da su dokučili Celticse u potpunosti. Dobili su 7 od zadnjih 9 četvrtina, Game 4 takodjer ih uzimali lagano prije nego sto je krenuo meltdown i onda Game 5 gdje je sve sjelo na svoje mjesto.
Tako da mi cisto taj dio ulijeva nadu, a ne neko otpisivanje Celticsa usljed kolapsa itd. Ali sa Sixersima nikad ne znas.
Kao matchup, Boston im je definitvno najtezi protivnik na putu ka tituli. Plus bi dalje imali homecourt do kraja. Vidjecemo
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Placu ljudi da ne znam da LaL imaju 3-2 i drugu mec loptu kuci mislio bi da je 4-0 za gsw i da su ih pomeli, imal gorih od ovoj laker fan boyeva, cast njih par izuzetaka
@alem
Jesi spreman za veceras i show Tatuma
Nije problem izgubiti jer je GSW odigrao bolje. Problem je sto je sinoc nakon silnih prigovora Kerra kako im se ne pusta igrati odbranu tako sto im se sviraju cisti faulovi pusteno apsolutno mesarenje u reketu na jednoj strani, a na drugoj se svirao svaki kontakt. Rezultat toga je i ovaj lakat Davisu u glavu. Kad ti sudije pustaju citav mec da udaras (Looney imao minimalno 3 udarca u glavu koja nisu ni svirana kao faul, Greenovu "odbranu" na Davisu smijesno i pominjati), onda se malo prokurcis pa mases laktovima ko nenormalan pa ako koga zakacis najlakse se lud pravit. Cak i ako nije namjeran udarac ono je maksimalno neoprezan potez za koji se trebao svirati nesportski faul.
- djoleprijedor
- Kontakt:
Dončić definitivno nije bio za 1.tim ove godine.
Prije bi Karija stavio.
Jokić i Embid su lagano mogli u 1.tim, što je trebao biti slučaj i u prethodnoj sezoni, jer Jokić može igrati, i često je u karijeri igrao i četvorku, ali ok.Tek mu je 28.Najbolje igračke godine mu tek slijede.
Mens sana in corpore sano.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.