FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ziljkić zvani "ovaj kako se zove" 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Ne znam jestel gledali press-ove, i Mirza i Almedin su djelovali mozda i previse samouvjereni dok je Basic hladno i indirektno prebacio ulogu favorita na nas. Ako nasi i 70% emocije i kvaliteta sa danasnjeg pressa prenesu na teren ubit cemo volju za zivotom u njima!! Ali...
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
-
- Kontakt:
Meni se ovo ne sviđa niti sekunde. Ova samouvjerenost i bahate izjave uglavnom su se obijale o glavu...esprit24 je napisao/la: ↑11 maj 2023, 16:21Ne znam jestel gledali press-ove, i Mirza i Almedin su djelovali mozda i previse samouvjereni dok je Basic hladno i indirektno prebacio ulogu favorita na nas. Ako nasi i 70% emocije i kvaliteta sa danasnjeg pressa prenesu na teren ubit cemo volju za zivotom u njima!! Ali...
-
- Kontakt:
Realno kvalitetni smo tim u boljoj formi, imamo i vise opcija. Ali isto tako u derbyu se nikad ne zna, primiš glup gol ili neki crveni fasuješ i eto problema. Nisam nesto u prognozama vise volim oprez al nesto sam ubjedjen da sutra dobijamo Hajdeee Sarajevoooo
-
- Kontakt:
Ma cige ce opet ponoviti igru iz trening kampa. Samo sto mi nismo vise oni iz te tekme.
Da li cemo ih znati razmontirati pitanje je?
Da li mozemo,to svakako!
Sretno i bez usijanih glava,ali vruce krvi!
Da li cemo ih znati razmontirati pitanje je?
Da li mozemo,to svakako!
Sretno i bez usijanih glava,ali vruce krvi!
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Veceras svi na parking!guadalupe je napisao/la: ↑11 maj 2023, 15:01Evo kad vec sutra sva raja nece biti na stadionu, da se veceras ujedinimo i podrzimo momke da ih sutra ponize na terenu.
POZIVAMO VAS DA SE ODAZOVETE U ŠTO VEĆEM BROJU KAKO BI NAŠIM IGRAČIMA PRUŽILI PODRŠKU PRED NADOLAZEĆI DERBI!
OKUPLJANJE JE VEČERAS (ČETVRTAK) U 20:00H NA PARKINGU STADIONA KOŠEVO.
Sutra svi na Kosevo!
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
-
- Kontakt:
Ja ne znam za Vas ali nemam uopste neke nervoze kao prije sto se tice derbija, imam neki baš dobar osjećaj da uzimamo sa 2 3 razlike rutinski..
nadam se da sam upravu a sutra aBd proslavit ulazak u Evropu
nadam se da sam upravu a sutra aBd proslavit ulazak u Evropu

Ovo nije moda, ovo je način života.. starimo ali ne odustajemo!
u inat svima 1987
u inat svima 1987
Da se izjava s mudima, ne odgovara nam.ajdohordas je napisao/la: ↑11 maj 2023, 16:31Meni se ovo ne sviđa niti sekunde. Ova samouvjerenost i bahate izjave uglavnom su se obijale o glavu...esprit24 je napisao/la: ↑11 maj 2023, 16:21Ne znam jestel gledali press-ove, i Mirza i Almedin su djelovali mozda i previse samouvjereni dok je Basic hladno i indirektno prebacio ulogu favorita na nas. Ako nasi i 70% emocije i kvaliteta sa danasnjeg pressa prenesu na teren ubit cemo volju za zivotom u njima!! Ali...
Da se klasicna izjava, ne odgovara nam.
Da se nekom uloga favorita, ne odgovara nam.
Ima li sta da nam odgovara?
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
- BordoBBoja
- Kontakt:
Kako ti ne dosadi kmecat tolikoboki86 je napisao/la: ↑11 maj 2023, 15:08Ujedinite se sutra na sjeveru, gdje vam i jest mjesto, ne po nekakvom parkinguguadalupe je napisao/la: ↑11 maj 2023, 15:01Evo kad vec sutra sva raja nece biti na stadionu, da se veceras ujedinimo i podrzimo momke da ih sutra ponize na terenu.
POZIVAMO VAS DA SE ODAZOVETE U ŠTO VEĆEM BROJU KAKO BI NAŠIM IGRAČIMA PRUŽILI PODRŠKU PRED NADOLAZEĆI DERBI!
OKUPLJANJE JE VEČERAS (ČETVRTAK) U 20:00H NA PARKINGU STADIONA KOŠEVO.
-
- Kontakt:
Evo pregleda press pa nije mirza podcijenio zeljeznicar ni u jednoj rečenici, samo je ponavljao da idemo na pobjedu i to nas interesuje slicno je izjavio i pred zrinjski u gostima. Samo još da to sutra potvrde na terenu 

- Osttribine
- Kontakt:
Polako zivota vam sa tim optimisticnim najavama, na papiru imamo jacu ekipu i bolju formu trenutno, ali derbi je majka mu stara, kakva trpanja i razlike od dva, tri ili vise golova. Ne svidja mi se ni ovo sprdanje Bašića i ako jeste lik za sprdnju do sada, ali karma je ku.rva, da se on nama nakon tekme ne bude smijao i sprdao, a nije da nema iskustva u pobjedama nad nama.
Sto se ulaznica tice, fkt ispricana prica milion puta, nerealni su i nasi zahtjevi za cijelim Sjeverom na Grbavici kao i njihovi zahtjevi da od derbija na Koševu naprave haman neutralni teren, jos pogotovo sutra imaju tu prednost sto nema ni Hz.
Kako god sretno nam sutra.
Sto se ulaznica tice, fkt ispricana prica milion puta, nerealni su i nasi zahtjevi za cijelim Sjeverom na Grbavici kao i njihovi zahtjevi da od derbija na Koševu naprave haman neutralni teren, jos pogotovo sutra imaju tu prednost sto nema ni Hz.
-
- Kontakt:
Zeljeznicar nas moze ugroziti iz kontre gdje Štilić moze podvaliti neku loptu santosu i amohu i prekidi gdje mogu u skoku biti opasni Krpic, Kosoric, Hodzic. Puno kompletnija i bolja smo ekipa samo hrabro i zabijati šanse bit ce ih tanki su u odbrani. Nek bude 3:1
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
a dobro. Jucer su se vrtile izjave mirze kako nas ocekuje tezak mec pa danas malo drugacija izjava. Nije trebao odgovoriti na to pitanje, ali eto on dade svoje misljenje. Da mu je seljo opasniji sa sabljom bio i to je sve. Ne vidim sad da smo bas qurceviti.Osttribine je napisao/la: ↑11 maj 2023, 16:47Polako zivota vam sa tim optimisticnim najavama, na papiru imamo jacu ekipu i bolju formu trenutno, ali derbi je majka mu stara, kakva trpanja i razlike od dva, tri ili vise golova. Ne svidja mi se ni ovo sprdanje Bašića i ako jeste lik za sprdnju do sada, ali karma je ku.rva, da se on nama nakon tekme ne bude smijao i sprdao, a nije da nema iskustva u pobjedama nad nama.
Sutra na glavu se bacati - trud, rad, zalaganje, borba, bez pardona, iznositi ih s terena i ne sumnjam u pozitivan rez
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- Osttribine
- Kontakt:
Ma vise sam mislio na ova forumska predvidjanja i "trpanje" Želje, mada su mi zalizani i Ziljkic bas samouvjereni, dobro mozda to i nije lose, a kakvi smo, da su se uhinjili na presu opet bi smo ih popljuvali kako su se prepaliLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑11 maj 2023, 16:51a dobro. Jucer su se vrtile izjave mirze kako nas ocekuje tezak mec pa danas malo drugacija izjava. Nije trebao odgovoriti na to pitanje, ali eto on dade svoje misljenje. Da mu je seljo opasniji sa sabljom bio i to je sve. Ne vidim sad da smo bas qurceviti.Osttribine je napisao/la: ↑11 maj 2023, 16:47Polako zivota vam sa tim optimisticnim najavama, na papiru imamo jacu ekipu i bolju formu trenutno, ali derbi je majka mu stara, kakva trpanja i razlike od dva, tri ili vise golova. Ne svidja mi se ni ovo sprdanje Bašića i ako jeste lik za sprdnju do sada, ali karma je ku.rva, da se on nama nakon tekme ne bude smijao i sprdao, a nije da nema iskustva u pobjedama nad nama.
Sutra na glavu se bacati - trud, rad, zalaganje, borba, bez pardona, iznositi ih s terena i ne sumnjam u pozitivan rez

Nego Bašića bas puno sprdamo, zbog njegovih izjava, pa se bojim ku.rve karme

1.70 na nas
Ne vjerujem da ikoga podcjenjuju, barem do sada nikoga nismo, i to smo pokazali na terenu. Igramo dobro hvala Bogu i nikoga ne podcjenjujemoOsttribine je napisao/la: ↑11 maj 2023, 16:59Ma vise sam mislio na ova forumska predvidjanja i "trpanje" Želje, mada su mi zalizani i Ziljkic bas samouvjereni, dobro mozda to i nije lose, a kakvi smo, da su se uhinjili na presu opet bi smo ih popljuvali kako su se prepaliLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑11 maj 2023, 16:51a dobro. Jucer su se vrtile izjave mirze kako nas ocekuje tezak mec pa danas malo drugacija izjava. Nije trebao odgovoriti na to pitanje, ali eto on dade svoje misljenje. Da mu je seljo opasniji sa sabljom bio i to je sve. Ne vidim sad da smo bas qurceviti.Osttribine je napisao/la: ↑11 maj 2023, 16:47Polako zivota vam sa tim optimisticnim najavama, na papiru imamo jacu ekipu i bolju formu trenutno, ali derbi je majka mu stara, kakva trpanja i razlike od dva, tri ili vise golova. Ne svidja mi se ni ovo sprdanje Bašića i ako jeste lik za sprdnju do sada, ali karma je ku.rva, da se on nama nakon tekme ne bude smijao i sprdao, a nije da nema iskustva u pobjedama nad nama.
Sutra na glavu se bacati - trud, rad, zalaganje, borba, bez pardona, iznositi ih s terena i ne sumnjam u pozitivan rez![]()
Nego Bašića bas puno sprdamo, zbog njegovih izjava, pa se bojim ku.rve karme![]()
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Trpamo želju 7:0Osttribine je napisao/la: ↑11 maj 2023, 16:59Ma vise sam mislio na ova forumska predvidjanja i "trpanje" Želje, mada su mi zalizani i Ziljkic bas samouvjereni, dobro mozda to i nije lose, a kakvi smo, da su se uhinjili na presu opet bi smo ih popljuvali kako su se prepaliLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑11 maj 2023, 16:51a dobro. Jucer su se vrtile izjave mirze kako nas ocekuje tezak mec pa danas malo drugacija izjava. Nije trebao odgovoriti na to pitanje, ali eto on dade svoje misljenje. Da mu je seljo opasniji sa sabljom bio i to je sve. Ne vidim sad da smo bas qurceviti.Osttribine je napisao/la: ↑11 maj 2023, 16:47Polako zivota vam sa tim optimisticnim najavama, na papiru imamo jacu ekipu i bolju formu trenutno, ali derbi je majka mu stara, kakva trpanja i razlike od dva, tri ili vise golova. Ne svidja mi se ni ovo sprdanje Bašića i ako jeste lik za sprdnju do sada, ali karma je ku.rva, da se on nama nakon tekme ne bude smijao i sprdao, a nije da nema iskustva u pobjedama nad nama.
Sutra na glavu se bacati - trud, rad, zalaganje, borba, bez pardona, iznositi ih s terena i ne sumnjam u pozitivan rez![]()
Nego Bašića bas puno sprdamo, zbog njegovih izjava, pa se bojim ku.rve karme![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- JavierBosnia
- Kontakt:

Avramovski je regularno trenirao sa ekipom i pred Borac, jedino da je tu dozivio blazu povredu, ali o toj "povredi" se pricalo i prije treninga
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Joj sjecam se, Rahman jedini gol zabio, ono je bilo nemoguce za igrat.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Burberry46, Gomis99, Hajdeee, johntravolta123, Kaunas, kontra, ledesma, SamoDaKazeem, Serha, Tarapi, TETRAPAK i 80 gostiju.