Džanan Musa
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Re: Džanan Musa
Chus Mateo masterclass.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Roberto Martinez vibe.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Šteta što Musa nije bio igrač utakmice, ali bitnije je da je Real ovo prošao. Rodrigez zasluženo proglašem igračem utakmice i bez energije 'staraca' na kraju mislim da ne bi mogli prelomiti utakmicu.
- Shategabri
- Kontakt:
Njegovo je bilo da drži ekipu u igri.
Bar mu je takvu ulogu trener dodijelio.
Dosta su se i u odbrani trošili na njemu.
A dosta se i on trošio.
Ispalo je odlično na kraju.
Chacho je definitivno igrač utakmice obzirom da je rasturio 4/4 i donio pobjedu.
Bar mu je takvu ulogu trener dodijelio.
Dosta su se i u odbrani trošili na njemu.
A dosta se i on trošio.
Ispalo je odlično na kraju.
Chacho je definitivno igrač utakmice obzirom da je rasturio 4/4 i donio pobjedu.
Koševo Zapad
https://sportsport.ba/kosarka/dzanan-mu ... jaj/450347
Ono što me kod Muse najviše nervira i što sam njegov kritičar je njegov strašni egoizam i sklonost palamuđenju i politikanstvu ala Kifla zvani Dino Konaković. Gdje god da igra, to su njegovi momci kao da je on sišao s neba i da je u namanju ruku alfa i omega svake ekipe gdje igra i da su svi drugi mala potrčka i služničad koja su tu da odrade posao."Čestitam mojim momcima i saigračima. Nisam nikada vidio navijače ovako zagrijane i da prave ovakvu atmosferu. Nadam se da će nastaviti da nas prate ovako i u ostatku sezone", bila je Musina prva reakcija.
Nisi ti dobar sekundeSarmica je napisao/la: ↑11 maj 2023, 13:07https://sportsport.ba/kosarka/dzanan-mu ... jaj/450347
Ono što me kod Muse najviše nervira i što sam njegov kritičar je njegov strašni egoizam i sklonost palamuđenju i politikanstvu ala Kifla zvani Dino Konaković. Gdje god da igra, to su njegovi momci kao da je on sišao s neba i da je u namanju ruku alfa i omega svake ekipe gdje igra i da su svi drugi mala potrčka i služničad koja su tu da odrade posao."Čestitam mojim momcima i saigračima. Nisam nikada vidio navijače ovako zagrijane i da prave ovakvu atmosferu. Nadam se da će nastaviti da nas prate ovako i u ostatku sezone", bila je Musina prva reakcija.
Bez zajebancije
- Shategabri
- Kontakt:
Kako onda komentarišeš Ibrahimovića?Sarmica je napisao/la: ↑11 maj 2023, 13:07https://sportsport.ba/kosarka/dzanan-mu ... jaj/450347
Koševo Zapad
Koliko si ti bolestan to je za izucavanjaSarmica je napisao/la: ↑11 maj 2023, 13:07https://sportsport.ba/kosarka/dzanan-mu ... jaj/450347
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ja ne znam sta mu je Musa uradio. Prevazilazi nivo bolesti.nerkolfc je napisao/la: ↑11 maj 2023, 13:36Koliko si ti bolestan to je za izucavanjaSarmica je napisao/la: ↑11 maj 2023, 13:07https://sportsport.ba/kosarka/dzanan-mu ... jaj/450347
⚜️~⚜️~⚜️
Mana mu je sto se ovoliko pokusava uvlaciti navijacima. U ovom slucaju Grobarima. A sve poslije onakvog skandiranja. Mora se priznati da nije bas najpametniji decko. Barem dobro igra ako nista.
⚜️⚜️⚜️ Modra boja na bijelome platnu, šest ljiljana vezenih u zlatu ⚜️⚜️⚜️
Lik koji me apsolutno ne zanima i prilično mi je odvratan.Shategabri je napisao/la: ↑11 maj 2023, 13:30Kako onda komentarišeš Ibrahimovića?Sarmica je napisao/la: ↑11 maj 2023, 13:07https://sportsport.ba/kosarka/dzanan-mu ... jaj/450347
Ono što me kod Muse najviše nervira i što sam njegov kritičar je njegov strašni egoizam i sklonost palamuđenju i politikanstvu ala Kifla zvani Dino Konaković. Gdje god da igra, to su njegovi momci kao da je on sišao s neba i da je u namanju ruku alfa i omega svake ekipe gdje igra i da su svi drugi mala potrčka i služničad koja su tu da odrade posao."Čestitam mojim momcima i saigračima. Nisam nikada vidio navijače ovako zagrijane i da prave ovakvu atmosferu. Nadam se da će nastaviti da nas prate ovako i u ostatku sezone", bila je Musina prva reakcija.![]()
odvratan si i ti evo svima pa egzistiras na ovom forumu i moramo te citati:-)
- akisarajevo92
- Kontakt:
jucer najefikasniji u Realu sa 20pts i uz to 6 skokova i 4 asistencije i opet nekako vise mogu procitati kako je bio ocajan ovu seriju a dizu se neki drugi igraci za ovaj preokret, pa cak i Hezonja
od njega se ocito ocekuje da igra na Doncic nivou pa su ovakve njegove partije razocarenje lol
od njega se ocito ocekuje da igra na Doncic nivou pa su ovakve njegove partije razocarenje lol
Don't believe the hype.
To samo pišu Bosnje hejteriakisarajevo92 je napisao/la: ↑11 maj 2023, 18:16jucer najefikasniji u Realu sa 20pts i uz to 6 skokova i 4 asistencije i opet nekako vise mogu procitati kako je bio ocajan ovu seriju a dizu se neki drugi igraci za ovaj preokret, pa cak i Hezonja
Odigrao je odlično zadnje 3 tekme
A sto je najgore ni Doncic nije bio toliko bolji dok je igrao u Realu. Eksplodirao u Dallasu. Meni je ovo sto Musa radi prvu sezonu u Realu fenomenalno. Mislio sam de ce imati prosjek od jedno 10 poenaakisarajevo92 je napisao/la: ↑11 maj 2023, 18:16jucer najefikasniji u Realu sa 20pts i uz to 6 skokova i 4 asistencije i opet nekako vise mogu procitati kako je bio ocajan ovu seriju a dizu se neki drugi igraci za ovaj preokret, pa cak i Hezonja
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
DamirT je napisao/la: ↑11 maj 2023, 19:14A sto je najgore ni Doncic nije bio toliko bolji dok je igrao u Realu. Eksplodirao u Dallasu. Meni je ovo sto Musa radi prvu sezonu u Realu fenomenalno. Mislio sam de ce imati prosjek od jedno 10 poenaakisarajevo92 je napisao/la: ↑11 maj 2023, 18:16jucer najefikasniji u Realu sa 20pts i uz to 6 skokova i 4 asistencije i opet nekako vise mogu procitati kako je bio ocajan ovu seriju a dizu se neki drugi igraci za ovaj preokret, pa cak i Hezonja
18/19 godina imao
Dončić je bio prilično mladji kad je bio ponajbolji u Euroligi
Pa znam, al opet izgleda neki hoce da bude najbolji igrac ikad u Evropi. Musa do prije 2 godine bio nosac peskira u Efesu, a sad jedan od najbitnijih u Realulumani je napisao/la: ↑11 maj 2023, 19:21DamirT je napisao/la: ↑11 maj 2023, 19:14A sto je najgore ni Doncic nije bio toliko bolji dok je igrao u Realu. Eksplodirao u Dallasu. Meni je ovo sto Musa radi prvu sezonu u Realu fenomenalno. Mislio sam de ce imati prosjek od jedno 10 poenaakisarajevo92 je napisao/la: ↑11 maj 2023, 18:16jucer najefikasniji u Realu sa 20pts i uz to 6 skokova i 4 asistencije i opet nekako vise mogu procitati kako je bio ocajan ovu seriju a dizu se neki drugi igraci za ovaj preokret, pa cak i Hezonja
18/19 godina imao![]()
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.