Još 50 ulaznica vam ide.TeaM87 je napisao/la: ↑11 maj 2023, 13:54https://sportsport.ba/fudbal/ulaznice-s ... roj/450355
e moji divovi...
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
A čekaj, ako ne možemo napunit čitav jug ne treba da tražimo više karata?ExchangeOffice je napisao/la: ↑11 maj 2023, 15:40Bezveze trazite citav jug, kad ga ne mozete napuniti.ferroviere87 je napisao/la: ↑11 maj 2023, 15:04Uhljupi bili, uhljupi ostaliSarajevo je prvobitno odlučio navijačima najvećeg rivala dati samo 1.825 ulaznica za predstojeći derbi, što je izazvalo nezadovoljstvo čelnika Željezničara, jer jer to minimalan broj ulaznica koji su mogli dobiti, odnosno pet posto.
Plavi su najavili da će zatražiti dodatni kontigent ulaznica u skladu sa članom 11 Pravilnika o bezbjednosti, a na kraju je odlučeno da upravo po tom članu gosti i trebaju dobiti veći broj ulaznica za južnu tribinu.
Kako je potvrđeno za Klix.ba, Komisija za stadione i bezbjednost Nogometnog saveza BiH je procijenila da južna tribina stadiona Koševo u potpunosti ispunjava uslove da se ugoste svi navijači Željezničara.![]()

3 milje nas sigurno može doć
mislim da bi trebali gledati vi iz Sarajeva da napravite brend od tog derbija ko sto je derby milan-inter gdje je uvijek pun stadion.Dogovorite se da date citav Jug Manijacima a skoro citav sjever Pitarima na Grbavici i nek bude uvijek pun stadion,ne znam kako vam odgovara gledati veliki sarajevski derby sa polupraznim tribinama i da zabranjujete dolazak navijacima,nema veze o kome se radi.
Evo mi bi jedva docekali to u Mostaru da se otvore kapije svima ,ali u Mostaru je sve prije nego sto je derbi fudbalska utakmica ,pa tako nama nece biti nikad omoguceno da dodjemo u velikom broju da ih nebi preglasali pa ogranicavaju samo na 200-300 ulaznica .Kod vas je to puno drugacije .A dobro bi bilo i radi turista koji dolaze u BiH da im ponudite mogucnost da pogledaju jedan takav BH derby,samo morate se dogovoriti da vam stadion ne zjapi poluprazan i onda to ne lici na derby nego na neku uobicajnu utakmicu.
Meni stvarno nije jasno ovo vase prepucavanje a imate sve uslove da napravite jedan diobar derbi i za region

Evo mi bi jedva docekali to u Mostaru da se otvore kapije svima ,ali u Mostaru je sve prije nego sto je derbi fudbalska utakmica ,pa tako nama nece biti nikad omoguceno da dodjemo u velikom broju da ih nebi preglasali pa ogranicavaju samo na 200-300 ulaznica .Kod vas je to puno drugacije .A dobro bi bilo i radi turista koji dolaze u BiH da im ponudite mogucnost da pogledaju jedan takav BH derby,samo morate se dogovoriti da vam stadion ne zjapi poluprazan i onda to ne lici na derby nego na neku uobicajnu utakmicu.

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
-
- Kontakt:
Najumišljeniji navijači na svijetu - navijači FK Sarajeva 

Grbavica nikad ne zjapi prazna, puna je skoro svaki derbi godinama unazad tako da nema potrebe da im dajemo citavu tribinu, a sa svim ostalim se slazemrodjak je napisao/la: ↑11 maj 2023, 16:48mislim da bi trebali gledati vi iz Sarajeva da napravite brend od tog derbija ko sto je derby milan-inter gdje je uvijek pun stadion.Dogovorite se da date citav Jug Manijacima a skoro citav sjever Pitarima na Grbavici i nek bude uvijek pun stadion,ne znam kako vam odgovara gledati veliki sarajevski derby sa polupraznim tribinama i da zabranjujete dolazak navijacima,nema veze o kome se radi.![]()
Evo mi bi jedva docekali to u Mostaru da se otvore kapije svima ,ali u Mostaru je sve prije nego sto je derbi fudbalska utakmica ,pa tako nama nece biti nikad omoguceno da dodjemo u velikom broju da ih nebi preglasali pa ogranicavaju samo na 200-300 ulaznica .Kod vas je to puno drugacije .A dobro bi bilo i radi turista koji dolaze u BiH da im ponudite mogucnost da pogledaju jedan takav BH derby,samo morate se dogovoriti da vam stadion ne zjapi poluprazan i onda to ne lici na derby nego na neku uobicajnu utakmicu.Meni stvarno nije jasno ovo vase prepucavanje a imate sve uslove da napravite jedan diobar derbi i za region
FKŽ !
Sad je Remza gledala u grah.Kaze da će vam Hamo prdnut tacno pod precku.
Realno gledajući to ste viferroviere87 je napisao/la: ↑11 maj 2023, 16:50Najumišljeniji navijači na svijetu - navijači FK Sarajeva![]()
Dodao bih tu jos navijače veleža
Mi smo treći bar u BiH sto se toga tice
Odin, I await thee
Your true son am I
Your true son am I
- Meraak1921
- Kontakt:
Nije on ni slikao

Ne ide ti ovaj na utakmice.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
TeaM87 je napisao/la: ↑11 maj 2023, 17:07Grbavica nikad ne zjapi prazna, puna je skoro svaki derbi godinama unazad tako da nema potrebe da im dajemo citavu tribinu, a sa svim ostalim se slazemrodjak je napisao/la: ↑11 maj 2023, 16:48mislim da bi trebali gledati vi iz Sarajeva da napravite brend od tog derbija ko sto je derby milan-inter gdje je uvijek pun stadion.Dogovorite se da date citav Jug Manijacima a skoro citav sjever Pitarima na Grbavici i nek bude uvijek pun stadion,ne znam kako vam odgovara gledati veliki sarajevski derby sa polupraznim tribinama i da zabranjujete dolazak navijacima,nema veze o kome se radi.![]()
Evo mi bi jedva docekali to u Mostaru da se otvore kapije svima ,ali u Mostaru je sve prije nego sto je derbi fudbalska utakmica ,pa tako nama nece biti nikad omoguceno da dodjemo u velikom broju da ih nebi preglasali pa ogranicavaju samo na 200-300 ulaznica .Kod vas je to puno drugacije .A dobro bi bilo i radi turista koji dolaze u BiH da im ponudite mogucnost da pogledaju jedan takav BH derby,samo morate se dogovoriti da vam stadion ne zjapi poluprazan i onda to ne lici na derby nego na neku uobicajnu utakmicu.Meni stvarno nije jasno ovo vase prepucavanje a imate sve uslove da napravite jedan diobar derbi i za region
Dobro ,uzimas li ti u obzir da je kapacitet Grbavice tri puta manji od Koseva.Ne kontas poentu zasto treba dati svak po jednu tribinu za gostujuce navijace.Recimo na Grbavicu ce doci 3-4000 pitara na sjever(je li toliko moze stati na sjever) ali ce vas doci na Jug Koseva 10 000,i plus toga stvorit ce se dobra atmosfera i napravit ce te jedan solidan brend u regionu od derbija.Ovako kako pises ti usko gledas, znaci nedam na Grbavicu a hocu na Kosevu velik broj

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Otkad to sjever Grbavice prima 3 milje, a jug Koseva 10 

Isto da Dinamo trazi Hajduku da im daju jos 2000, a kapacitet Poljuda je takav, da Hajduk zna da ce ga njegovi navijaci napuniti. Zasto svoje navijace zakidati? Isto je i kod nas, mi svoje punimo, a oni dobiju i vise nego sto treba ( od sljedeceg derbija nece, bice po pravilima saveza 5%). Tako da oni prave problem. Ko god dodje na derbi na Grbavicu uzivat ce sigurno u paklenoj atmosferi.rodjak je napisao/la: ↑11 maj 2023, 18:17TeaM87 je napisao/la: ↑11 maj 2023, 17:07Grbavica nikad ne zjapi prazna, puna je skoro svaki derbi godinama unazad tako da nema potrebe da im dajemo citavu tribinu, a sa svim ostalim se slazemrodjak je napisao/la: ↑11 maj 2023, 16:48mislim da bi trebali gledati vi iz Sarajeva da napravite brend od tog derbija ko sto je derby milan-inter gdje je uvijek pun stadion.Dogovorite se da date citav Jug Manijacima a skoro citav sjever Pitarima na Grbavici i nek bude uvijek pun stadion,ne znam kako vam odgovara gledati veliki sarajevski derby sa polupraznim tribinama i da zabranjujete dolazak navijacima,nema veze o kome se radi.![]()
Dobro ,uzimas li ti u obzir da je kapacitet Grbavice tri puta manji od Koseva.Ne kontas poentu zasto treba dati svak po jednu tribinu za gostujuce navijace.Recimo na Grbavicu ce doci 3-4000 pitara na sjever(je li toliko moze stati na sjever) ali ce vas doci na Jug Koseva 10 000,i plus toga stvorit ce se dobra atmosfera i napravit ce te jedan solidan brend u regionu od derbija.Ovako kako pises ti usko gledas, znaci nedam na Grbavicu a hocu na Kosevu velik brojPa ako dozvolite Pitarima citavu tribinu to vam je zalog za KJosevo i tamo mozete napuniti citav jug (znaci citav kapacitet Grbavice mozete smjestiti na Jug a ne ovako da se prepirete oko 1000 gostujucih navijaca plus-minus,katastrofa je sta radite (gledajuci sa strane)
-
- Kontakt:
Samo pogledaj vašu temu i sve će ti bit jasnoDovoljan je napisao/la: ↑11 maj 2023, 17:31Realno gledajući to ste viferroviere87 je napisao/la: ↑11 maj 2023, 16:50Najumišljeniji navijači na svijetu - navijači FK Sarajeva![]()
Dodao bih tu jos navijače veleža
Mi smo treći bar u BiH sto se toga tice

Nismo mi govorili da ćemo za 2 godine biti najbolji klub na balkanu, najavljivali ligu prvaka itd

Pred svaku sezonu najavljujete da ćete se prošetat ligom, u nebesa dižete svakog ko vam dođe.
Spustite se malo na zemlju braćo pitice, lopta je okrugla

nisi realan sekunde kao ni pitari, vidi se da se lizete, pa da ti objasnimrodjak je napisao/la: ↑11 maj 2023, 18:17TeaM87 je napisao/la: ↑11 maj 2023, 17:07Grbavica nikad ne zjapi prazna, puna je skoro svaki derbi godinama unazad tako da nema potrebe da im dajemo citavu tribinu, a sa svim ostalim se slazemrodjak je napisao/la: ↑11 maj 2023, 16:48mislim da bi trebali gledati vi iz Sarajeva da napravite brend od tog derbija ko sto je derby milan-inter gdje je uvijek pun stadion.Dogovorite se da date citav Jug Manijacima a skoro citav sjever Pitarima na Grbavici i nek bude uvijek pun stadion,ne znam kako vam odgovara gledati veliki sarajevski derby sa polupraznim tribinama i da zabranjujete dolazak navijacima,nema veze o kome se radi.![]()
Dobro ,uzimas li ti u obzir da je kapacitet Grbavice tri puta manji od Koseva.Ne kontas poentu zasto treba dati svak po jednu tribinu za gostujuce navijace.Recimo na Grbavicu ce doci 3-4000 pitara na sjever(je li toliko moze stati na sjever) ali ce vas doci na Jug Koseva 10 000,i plus toga stvorit ce se dobra atmosfera i napravit ce te jedan solidan brend u regionu od derbija.Ovako kako pises ti usko gledas, znaci nedam na Grbavicu a hocu na Kosevu velik brojPa ako dozvolite Pitarima citavu tribinu to vam je zalog za KJosevo i tamo mozete napuniti citav jug (znaci citav kapacitet Grbavice mozete smjestiti na Jug a ne ovako da se prepirete oko 1000 gostujucih navijaca plus-minus,katastrofa je sta radite (gledajuci sa strane)
sjever Grbavice ima 5377 stolica, dakle ako bi njima dali sjever to je pola stadiona sa tampon zonama i tome bi ekvivalent bio da oni nama daju jug, pola istoka i pola zapada tj ukupno pola koseva i to je suludo sa obje strane, glupost je pricati o davanju pola kapaciteta navijacima sarajeva, ne znam sta ti nije jasno
Zadnja izmjena: TeaM87, dana/u 11 maj 2023, 18:45, ukupno mijenjano 1 put.
FKŽ !
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Šta ima paklena atmosferaTempero je napisao/la: ↑11 maj 2023, 18:37Isto da Dinamo trazi Hajduku da im daju jos 2000, a kapacitet Poljuda je takav, da Hajduk zna da ce ga njegovi navijaci napuniti. Zasto svoje navijace zakidati? Isto je i kod nas, mi svoje punimo, a oni dobiju i vise nego sto treba ( od sljedeceg derbija nece, bice po pravilima saveza 5%). Tako da oni prave problem. Ko god dodje na derbi na Grbavicu uzivat ce sigurno u paklenoj atmosferi.rodjak je napisao/la: ↑11 maj 2023, 18:17

- skullcrusher
- Kontakt:
Eto isprosili su i jos ulaznica neka. Nije problem sto ce im dati jos ulaznica i treba ali zasto eto zasto ne bi dali nama jos sjevera ili dio istoka, po njihovom i 1500 nam je puno sto dobijemo ponasaju se tako.FKSDoGroba je napisao/la: ↑11 maj 2023, 18:45Šta ima paklena atmosferaTempero je napisao/la: ↑11 maj 2023, 18:37Isto da Dinamo trazi Hajduku da im daju jos 2000, a kapacitet Poljuda je takav, da Hajduk zna da ce ga njegovi navijaci napuniti. Zasto svoje navijace zakidati? Isto je i kod nas, mi svoje punimo, a oni dobiju i vise nego sto treba ( od sljedeceg derbija nece, bice po pravilima saveza 5%). Tako da oni prave problem. Ko god dodje na derbi na Grbavicu uzivat ce sigurno u paklenoj atmosferi.rodjak je napisao/la: ↑11 maj 2023, 18:17
![]()
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
- ExchangeOffice
Sto se mene tice, ja bih vam dao citav Jug svaki derbi. Derbi bez navijaca je qurac. Al onako kukate oko karata ko da 10k stoji u redu i jedva cekaju na derbiferroviere87 je napisao/la: ↑11 maj 2023, 16:34A čekaj, ako ne možemo napunit čitav jug ne treba da tražimo više karata?ExchangeOffice je napisao/la: ↑11 maj 2023, 15:40Bezveze trazite citav jug, kad ga ne mozete napuniti.![]()
3 milje nas sigurno može doć

Da. Obje grupe naprave odlicnu atmosferu. Tribine su blize terenu + krov na tri tribine. Uz pr bakljada na obje strane. Ne treba nas derbi puno podcijenjivati.FKSDoGroba je napisao/la: ↑11 maj 2023, 18:45Šta ima paklena atmosferaTempero je napisao/la: ↑11 maj 2023, 18:37Isto da Dinamo trazi Hajduku da im daju jos 2000, a kapacitet Poljuda je takav, da Hajduk zna da ce ga njegovi navijaci napuniti. Zasto svoje navijace zakidati? Isto je i kod nas, mi svoje punimo, a oni dobiju i vise nego sto treba ( od sljedeceg derbija nece, bice po pravilima saveza 5%). Tako da oni prave problem. Ko god dodje na derbi na Grbavicu uzivat ce sigurno u paklenoj atmosferi.rodjak je napisao/la: ↑11 maj 2023, 18:17
![]()
-
- Kontakt:
Zato sto uz tampon zone mi bi izgubili pola stadiona koji je ionako po kapacitetu mali. Ostao bi nam manji dio sjevera i manji dio istoka uz jug, razmislite malo.skullcrusher je napisao/la: ↑11 maj 2023, 18:53Eto isprosili su i jos ulaznica neka. Nije problem sto ce im dati jos ulaznica i treba ali zasto eto zasto ne bi dali nama jos sjevera ili dio istoka, po njihovom i 1500 nam je puno sto dobijemo ponasaju se tako.FKSDoGroba je napisao/la: ↑11 maj 2023, 18:45Šta ima paklena atmosferaTempero je napisao/la: ↑11 maj 2023, 18:37
Isto da Dinamo trazi Hajduku da im daju jos 2000, a kapacitet Poljuda je takav, da Hajduk zna da ce ga njegovi navijaci napuniti. Zasto svoje navijace zakidati? Isto je i kod nas, mi svoje punimo, a oni dobiju i vise nego sto treba ( od sljedeceg derbija nece, bice po pravilima saveza 5%). Tako da oni prave problem. Ko god dodje na derbi na Grbavicu uzivat ce sigurno u paklenoj atmosferi.![]()
Zadnja izmjena: zeljovac21, dana/u 11 maj 2023, 19:27, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Fudbalmozak2, supervizor, svrakino1921 i 24 gosta.