Ali zato su tebi dani odbrojani.
Bitni...
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Ali zato su tebi dani odbrojani.
Ne znam zasto bi se mene banovalo. Nikada nikog ne bih uvrijedio. Ja sam taj koji smiruje situacije. Puno me nesto citiras. Nadam se da nisam i tebi 24/7 u glavi kao forumasu @baboedindzeko09.
Wwin ovo sebi nikada ne bi dopustio. Sto li.
Amel sa apenina se neće složiti
Ma kako ce biti. Najgore su one sezone kad je Rejal krao ofirnim sudijskim navlacenjima. Sad je bar sve postenije i regularnije.
Mozemo li se sloziti da odavno losija ekipa nije bila u finalu?
Pa od 2019 nije. Tottenham se nije ni pojavio u onom finalu sa Liverpoolom. Moglo bi se diskutovat i o Juventusu one 2017.
Juventus je te sezone do finala dosao bez poraza sa tipa 3 primljena gola. Finale je bilo druga prica, ali pricati o slaboj ekipi nema veze s logikom.
Onda kada je real ispadao u osmini finala
Zadnja full kvalitetna sezona ukljucujuci i top finale je bila 2014 kad je Real dobio Atletika i kad je Ramos zabio u 93'. Svaka sezona poslije te je bila sve slabija i slabija. U skoro svakom finalu se unaprijed mogao proglasiti pobjednik osim 2021 kad je Chelsea iznenadio City. Nakon te sezone su i cetvrtfinala i polufinala bila odron. Za finala da ne pricamo. Takodjer, mnogo puta su se ponavljali isti dvomeci. Ali su i u zavrsnice jako cesto znale zalutati ekipe koje objektivno nisu kvalitet za taj nivo. Change my mind.
Rafin Pool je bio pretanak da bi ga se svrstavalo u neke antologije.
Poketinov Totenhem je bio slabiji od ovog Intera, kako su samo skinuli gaće Liverpulu na Metropolitanu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.