Slobodno na istok, bice navijanja sto posto, pusti suplju s forumaZagor je napisao/la: ↑11 maj 2023, 22:43Ko to je rekao da nece biti naseg navijanja. Isto ko protiv Sirokog, istok ce navijat, vecina hordi ce ti biti na istoku. Bar koliko sam ja uočio protiv listice. A sutra je derbi znači jos ce jace biti. Tako da...mosarajvosa83 je napisao/la: ↑11 maj 2023, 22:38Znaci derbi necu ni da gledam na tv sutra,previse mi je da slusam gurbete kako navijaju u derbiju i mimo toga najvaznijoj tekmi. Nek nam je sretno sutra.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Znaci bice na derbiju, platice karte, a bojkotuju. Silnog mi bojkota i fajde od toga. Pa vise kostaju bakljade i petarde kad pale nego sto ekenomsi donesu u klubu, a da je zalosno gledati Sarajevo bez Hordi jes. Vise bi postogli da udare tamo gdje najvise boli tj. po dzepu.Zagor je napisao/la: ↑11 maj 2023, 22:43Ko to je rekao da nece biti naseg navijanja. Isto ko protiv Sirokog, istok ce navijat, vecina hordi ce ti biti na istoku. Bar koliko sam ja uočio protiv listice. A sutra je derbi znači jos ce jace biti. Tako da...mosarajvosa83 je napisao/la: ↑11 maj 2023, 22:38Znaci derbi necu ni da gledam na tv sutra,previse mi je da slusam gurbete kako navijaju u derbiju i mimo toga najvaznijoj tekmi. Nek nam je sretno sutra.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Nece biti ,niti su bile ba kakav istok..Fudo je napisao/la: ↑11 maj 2023, 22:47Znaci bice na derbiju, platice karte, a bojkotuju. Silnog mi bojkota i fajde od toga. Pa vise kostaju bakljade i petarde kad pale nego sto ekenomsi donesu u klubu, a da je zalosno gledati Sarajevo bez Hordi jes. Vise bi postogli da udare tamo gdje najvise boli tj. po dzepu.Zagor je napisao/la: ↑11 maj 2023, 22:43Ko to je rekao da nece biti naseg navijanja. Isto ko protiv Sirokog, istok ce navijat, vecina hordi ce ti biti na istoku. Bar koliko sam ja uočio protiv listice. A sutra je derbi znači jos ce jace biti. Tako da...mosarajvosa83 je napisao/la: ↑11 maj 2023, 22:38Znaci derbi necu ni da gledam na tv sutra,previse mi je da slusam gurbete kako navijaju u derbiju i mimo toga najvaznijoj tekmi. Nek nam je sretno sutra.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Gluposti pricaju momci
Jedino ako pod "horde" ne misle Maia, Pitice, Dzineta i tako te.
Jedino ako pod "horde" ne misle Maia, Pitice, Dzineta i tako te.
- FKS -
Bilo je fino raje. Napravio se špalir za igrače kod sjevera, krenuli su s bakljama, otpjevalo se par pjesama, Mire je sve predvodio. Prvo sam mislio da će biti samo kod parkinga. Onda je neko dao informaciju da se ulazi na sjever i da će biti trening a na kraju je ispalo da su momci zavrsili sa treningom i onda izasli ispred i dosli kod sjevera. Sve u svemu fin se hajc napravio za igrace i sigurno ce biti dodatni motiv, poslije toga su se navijaci uputili u udruzenje.
90!
-
- Kontakt:
Bez Hordi nema organizovanog navijanja koje ce ponijet ekipu,dok ce ovi uhljupi imat vjetar u ledja to je cinjenica sve ostalo je suplja.Zagor je napisao/la: ↑11 maj 2023, 22:43Ko to je rekao da nece biti naseg navijanja. Isto ko protiv Sirokog, istok ce navijat, vecina hordi ce ti biti na istoku. Bar koliko sam ja uočio protiv listice. A sutra je derbi znači jos ce jace biti. Tako da...mosarajvosa83 je napisao/la: ↑11 maj 2023, 22:38Znaci derbi necu ni da gledam na tv sutra,previse mi je da slusam gurbete kako navijaju u derbiju i mimo toga najvaznijoj tekmi. Nek nam je sretno sutra.
- siroliver69
- Kontakt:
Najbolja, najjasnija, najvažnija i najglasnija poruka sutra ce biti sa praznog Sjevera.
Sa tribine Vedran Puljic.
Ko ne shvata to, nije ni bitno hoce li ili neće, sutra biti na Koševu.
A oni navijači, koji sebe vide članom HZ, a sutra se ušunjaju na neku od tribina...neka se ubiju nakon utakmice. Kako god ista zavrsila.
A oni navijači, koji sebe vide članom HZ, a sutra se ušunjaju na neku od tribina...neka se ubiju nakon utakmice. Kako god ista zavrsila.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
siroliver69 je napisao/la: ↑11 maj 2023, 23:14Najbolja, najjasnija, najvažnija i najglasnija poruka sutra ce biti sa praznog Sjevera.

Prosvjetli me šta fali Džinetu i ekipi?
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Ne zelim.. Nisi adekvatan, ocigledno, za takvu diskusiju. Cim to pitas.
Poz.
- FKS -
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Bit ce navijanja, 3 puta po 10 ponavljanja Igraj Bordo bijeli! Ipak nije to to bez organizovanog navijanja.Zagor je napisao/la: ↑11 maj 2023, 22:43Ko to je rekao da nece biti naseg navijanja. Isto ko protiv Sirokog, istok ce navijat, vecina hordi ce ti biti na istoku. Bar koliko sam ja uočio protiv listice. A sutra je derbi znači jos ce jace biti. Tako da...mosarajvosa83 je napisao/la: ↑11 maj 2023, 22:38Znaci derbi necu ni da gledam na tv sutra,previse mi je da slusam gurbete kako navijaju u derbiju i mimo toga najvaznijoj tekmi. Nek nam je sretno sutra.
E sad derbi je pa bude intenzivnije, nadam se.. mozda se nesvjesno, natjerana u skladu situacije, raja skupi pa mozda neko i povede i bude bas navijanja (gdje su nam nasi veterani? ima ona emisija nikad nije kasno

- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- napoleon72
- Kontakt:

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Ako misliš pod rajom djece upravu si, bio sam na podršci i malo se iznenadio da više od 60% je djece u svemu tome, to nije nikakva ozbiljna slika za bilo kakvu promjenu.Cora1946 je napisao/la: ↑11 maj 2023, 23:03Bilo je fino raje. Napravio se špalir za igrače kod sjevera, krenuli su s bakljama, otpjevalo se par pjesama, Mire je sve predvodio. Prvo sam mislio da će biti samo kod parkinga. Onda je neko dao informaciju da se ulazi na sjever i da će biti trening a na kraju je ispalo da su momci zavrsili sa treningom i onda izasli ispred i dosli kod sjevera. Sve u svemu fin se hajc napravio za igrace i sigurno ce biti dodatni motiv, poslije toga su se navijaci uputili u udruzenje.
Tuzno je sto nema hordi jer znaci ta podrška. Po meni se ova borba mogla nastaviti na tribinama bar derbi odnosno pogotovo derbi .
Sretno Sarajevo sutra i da ih unistite sutra plavu gamad
Sretno Sarajevo sutra i da ih unistite sutra plavu gamad
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- BordoBBoja
- Kontakt:
Samo idiot moze omalovažavati Džineta, Maia i ostalu prijeratnu ekipu sa sjevera. Najljepse godine na sjeveru sam proveo dok su oni bili vođe, razna gostovanja i mnogo toga, otisao sam sa sjevera kada su i oni otisli. To su bili sasvim ok momci, gradska djeca, nisu bili nikad vezani za zatvore, ubistva, dilanje kao pojedina ološ sa sjevera koja se nakon njih predstavljala kao autoriteti sjevera, a za koje se nadam da im noga vise nikada na Koševo nece kročiti.
-
- Kontakt:
Nije uopste za foruma medjutim ne mogu da ne odgovorim.Ne mlatarajte gluposti i ne brukajte se,bar malo postovanja prema covjeku koji je jedan od osnivaca grupe,prije rata a i dobar dio poslije rata vodja tribine.I dan danas redovan na utakmicama za razliku od pojedini forumasa koji za vrijeme iste napisu 15 postova a uz to bili u mudima dok su on i ekipa isli na gostovanja.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Tatamata1946, TETRAPAK i 47 gostiju.