FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sretno nasim momcima, samo pametno i hladne glave. Vidimo se na istoku
slagali nisu
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zgazite ih!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Bice bas lijepo veceras ako prognoza ostane ovakva!
Vidimo se na Zapadu!
Vidimo se na Zapadu!
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
-
- Kontakt:
- JavierBosnia
- Kontakt:
Da mi je docekati derbi da oni nesta bojkotuju a mi da smo na utakmici. Nama se ovo vec ponavlja.
Stvarno je izabran pogresan nacin borbe protiv ebena 2 covjeka. Ko je odlucio i kako ne znam, onaj sastanak je bio proforme jer je i prije njega se znalo da se ide u bojkot.
Al hajd danas to nije tema, i nije mi cilj o tome raspravljati sad, pobjedom idemo u Europu 99%.
Zagrmice i sa istoka i zapada siguran sam! Igraj bordo bijeli!
Stvarno je izabran pogresan nacin borbe protiv ebena 2 covjeka. Ko je odlucio i kako ne znam, onaj sastanak je bio proforme jer je i prije njega se znalo da se ide u bojkot.
Al hajd danas to nije tema, i nije mi cilj o tome raspravljati sad, pobjedom idemo u Europu 99%.
Zagrmice i sa istoka i zapada siguran sam! Igraj bordo bijeli!
Na derbiju u aprilu 2018 je isto bio bojkot Hordi, a jug bio pun. Mi se raspadali, njima bodovi trebali kao suho zlato u borbi za titulu, završilo 0:0 nisu ni polušansu napravili, mi bili puno bolji, Rahmanović pogodio stativu.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Eto i zvanicno Zeljo ce sljedeci derbi dati 675 karata nama odnosno 5%
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
-
- Kontakt:
Evo pljuska može li neko poslat updateovanu prognozu ako nije problem?
- JavierBosnia
- Kontakt:
S Grbavice potvrdili da je bordo klub dostavio dodatni kontigent ulaznica za derbi
Fudbalski klub Željezničar obavijestio je navijače da je prodato 1.825 ulaznica, te da je u toku prodaja dodatnih 375 ulaznica.
“Takmičarska komisija NS/FS BiH jučer je donijela odluku da je FK Sarajevo obavezan dostaviti dodatni kontigent ulaznica za južnu tribinu, a sve u skladu sa Članom 11 Pravilnika o bezbjednosti. FK Sarajevo je dostavio dodatnih 375 ulaznica za južnu tribinu, a prodaja se vrši na Stadionu Grbavica.
Ovakva odluka FK Sarajevo nije u skladu sa pomenutim članom Pravilnika i njihov način postupanja će za posljedicu imati to da FK Željezničar više neće davati više od 5% za gostujuće navijače u narednim derbijima”, navode iz FK Željezničar.

Fudbalski klub Željezničar obavijestio je navijače da je prodato 1.825 ulaznica, te da je u toku prodaja dodatnih 375 ulaznica.
“Takmičarska komisija NS/FS BiH jučer je donijela odluku da je FK Sarajevo obavezan dostaviti dodatni kontigent ulaznica za južnu tribinu, a sve u skladu sa Članom 11 Pravilnika o bezbjednosti. FK Sarajevo je dostavio dodatnih 375 ulaznica za južnu tribinu, a prodaja se vrši na Stadionu Grbavica.
Ovakva odluka FK Sarajevo nije u skladu sa pomenutim članom Pravilnika i njihov način postupanja će za posljedicu imati to da FK Željezničar više neće davati više od 5% za gostujuće navijače u narednim derbijima”, navode iz FK Željezničar.

EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- belosevic23
- Kontakt:
Je li istina da se prošivalo Koševo prethodnih dana ? Negdje sam pročitao a ne znam jel istina
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
JavierBosnia je napisao/la: ↑12 maj 2023, 10:24Eto i zvanicno Zeljo ce sljedeci derbi dati 675 karata nama odnosno 5%

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
ne smijemo dozvoliti da oni istjeraju svoje, kad nisu ni 1% u pravu! UPRAVO OGLASI SE!JavierBosnia je napisao/la: ↑12 maj 2023, 10:24Eto i zvanicno Zeljo ce sljedeci derbi dati 675 karata nama odnosno 5%
Zelimo Sjever i dobit ce Jug.. nek premjeste svoje sezonce sa te tribine za jednu utakmicu u sezoni. Nema smisla da njih dodje 5.000 na Kosevo a nas da guraju u zdenku.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Tacno trebamo praviti svoj stadion od 15k plafon ionako nam ne treba vise. I nek onda kmece materi, koliko oni nama toliko mi njima. Ovo s kosevom je bas cirkus postao, a opet s druge strane gdje oni nas zbiju 1.500 u onu zdenku, grehota. Sjecam se derbija kad murija uleti sa njihovog dijela sjevera i potjera nas prema istoku, tj ono malo sto se moglo pomaci, pored mene bio Arsenijevic bek nekadasnji.. Ja sam mislio bice mrtvih, ne mozes udahnuti..JavierBosnia je napisao/la: ↑12 maj 2023, 10:24Eto i zvanicno Zeljo ce sljedeci derbi dati 675 karata nama odnosno 5%
-
- Kontakt:
Momci molim vas zgazite ih veceras da za k nisu narednih pola godine da ne dodju sebi.JavierBosnia je napisao/la: ↑12 maj 2023, 10:24Eto i zvanicno Zeljo ce sljedeci derbi dati 675 karata nama odnosno 5%
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.